Vi har haft en god dialog med bÃ¥de Niels og Mette fra MÊglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt pÃ¥ fÞrste fremvisning og at det kun tog en mÃ¥ned fra skilte... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret meget glade for samarbejdet med MÊglerhuset Frederikshavn. Allerede fra fÞrste samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de vÊret prof... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved MÊglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der ogsÃ¥ l... ãã£ãšèŠã
Professionelalitet fra den fÞrste dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus à fra Aalborg afdelingen.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos MÊglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er sÊrligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket vÊre deres anbefalinger er der rigtig mange, der sÊlger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, fÞr din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil kÞbe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fÞrer dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.
ãã³ããŒã¯
- www.mÊglerhuset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg er super tilfreds med MÊglerhusetâŠ
Jeg er super tilfreds med MÊglerhuset Aabybro.
Alle medarbejdere vi har vÊret i kontakt med er yderst serviceminded og kompetente. De vendte hurtigt tilbage, hvis vi havde spÞrgsmål og der var hurtigt og relevant feedback efter fremvisninger.
At huset blev solgt på kun 13 dage var over al forventning og samarbejdet med SÞren var bare helt i top.
Tusinde tak herfra ðð
Bedste anbefalinger herfraðð»
Bedste anbefalinger herfra. En realistisk pris og god kommunikation med MÊlgerhuset sikrede et hurtigt salg.
Vi fÞlte os hele vejen rigtig godt hjulpet med hÞj faglighed fra MÊglerhuset. Vendte altid tilbage med resultat af fremvisninger og fulgte sagen til dÞrs og efter underskrift på kÞbsaftalen.
5 stjerner direkte til Palle fra MÊglerhuset! Super behagelig, let tilgÊngelig og nem at snakke med gennem hele processen ifm. vores hussalg. Salget gik rigtig hurtigt og godt.
HÞjt engagement og en professionel rådgivning
Vores oplevelse med Thomas og resten af holdet fra MÊglerhuset har vÊret super god. Fra allerfÞrste mÞde fÞlte vi os i trygge hÊnder, og det gjorde en kÊmpe forskel i en proces, som ellers kan vÊre både stor og overvÊldende.
Vi blev mÞdt med nÊrvÊr, Êrlighed og en oprigtig interesse i os. Der blev taget sig tid til at forklare alle detaljer grundigt, og vi fÞlte os aldrig i tvivl om, hvad der skulle ske som det nÊste. Kommunikation var hurtig, klar og altid i ÞjenhÞjde, hvilket gav os en stor ro hele vejen igennem forlÞbet.Â
Det har betydet meget for os at opleve et så hÞjt engagement og en rådgivning, der ikke bare var professionel, men også personlig. Vi har fÞlt os set, hÞrt og godt guidet fra start til slut.
Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefalinger til MÊglerhuset, hvis man Þnsker et tryg, professionel og samtidig meget menneskeligt mÊglerteam.
Hos MÊglerhuset fÃ¥r man en professionelâŠ
Hos MÊglerhuset får man en professionel mÊgler som gÞr, at både sÊlger og kÞber kan fÞle sig sikker på en Êrlig mening. TrovÊrdig er det man finder hos MÊglerhuset. Vi kan kun give den bedste anbefalinger. Og vores hus var solgt på kun 4 måneder.
Hurtige og professionelle.
Vi har netop solgt vores hus i vodskov
Vi har netop solgt vores hus i vodskov, hvilket var en super god oplevelse. Prisen blev sat så reelt som muligt, hvilket betÞd et minimal afslag i pris. Derudover gik salget utrolig hurtig og meget hurtigere end forventet. Vi havde to mÊglere på vores salg, herunder Simon og Palle. Begge var super sÞde, behagelige og svarede på alle vores spÞrgsmål, trods det var weekend, aften eller tidlig morgen. Da vi fik solgt vores hus greb Palle os straks, og fandt drÞmme huset.
Ros for hurtigt salg
Havde MÊglerhuset ude til en vurdering af min lejlighed og de kom med et rimeligt bud for den. Jeg fandt dog selv en kÞber til lejligheden og MÊglerhuset var så venlige at stå for alt det administrative til en god pris.
Tros at det ikke var deres opgave, foretog de også alt kommunikationen mellem sÊlger og kÞber, hvilket tog en stor byrde af mine skuldre. Det lykkes for MÊglerhuset at få alt på plads på små 2-3 uger, så der kunne blive en hurtig overtagelse. Der skal lyde en rigtig stor tak til MÊglerhuset for deres store indsats. Jeg kan varmt anbefale MÊglerhuset.
Vi har haft en helt fantastiskâŠ
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med MÊglerhuset i forbindelse med kÞbet af vores hus. Fra fÞrste fremvisning til endelig overtagelse har vi fÞlt os trygge, velinformerede og i virkelig gode hÊnder.
Kommunikationen har vÊret hurtig, Êrlig og professionel hele vejen igennem, og vi har oplevet en mÊgler, der både var engageret, grundig og oprigtigt interesseret i at finde den rette lÞsning for os. Der blev fulgt op på alle spÞrgsmål.
Vi kan varmt anbefale MÊglerhuset til alle, der står overfor at skulle kÞbe eller sÊlge bolig.
Tusind tak for hjÊlpen. vi er simpelthen så glade for vores nye hjem!
Vi har solgt vores hus- takket vÊre Annemette fra MÊglerhusetðð»
Vi har solgt vores hus gennem MÊglerhuset. Annemette Skifter.
Vi har fået en fantastisk god behandling af Annemette.
Huset var svÊrt at sÊlge, men Annemette gav aldrig op og var virkelig dygtig og super professionel.
Hun har vÊret en nÊrvÊrende og dygtig ejendomsmÊglerð
BoligkÞbere kan trygt vÊlge MÊglerhuset
Vi har netop kÞbt en bolig, solgt gennem MÊglerhuset, og vi har i den forbindelse fÞlt os prioriteret gennem hele processen. Palle har vÊret tilgÊngelig og hjÊlpsom fra start til slut. Tak for handlen :-)
Helt problemfrit boligkÞb
KÞbte bolig igennem MÊglerhuset LÞkken. Alle i MÊglerhuset, inkl. den primÊre kontakt Julianna Hansen, var sÞde og behjÊlpsomme. Altid nemme at få fat på og altid imÞdekommende.
Tak til MÊglerhuset for et godt og helt problemfrit boligkÞb.
Dygtige mÊglere
Dygtige mÊglere. Vi fÞlte os trygge hele vejen igennem
Bare et virkelig godt hussalg
MÊglerhuset hjalp os med salg af vores hus i Skive, og det var en super god oplevelse fra start til slut.
Der var styr pÃ¥ tingene, hurtig respons og Êrlig snak hele vejen â ingen smarte salgstricks.
Det hele kÞrte bare, huset blev solgt, og vi fÞlte os trygge undervejs.
KÊmpe anbefaling herfra.
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Hurtig respons pÃ¥ bÃ¥de fremvisning og mails, og vi fÞlte os godt hjulpet hele vejen. Endte med at kÞbe det dejligste hus â Vi sender en stor anbefaling. ð€
Jeg blev anbefalet Lisa fra MÊglerhusetâŠ
Jeg blev anbefalet Lisa fra MÊglerhuset ifm. huskÞb og det var en rigtig god ide :-) Hun har hjulpet mig gennem processen på en rigtig tryg og forståelig måde der har givet mig ro i mave og sind. Hun har vÊret til at få fat i, når der har vÊret spÞrgsmål og har vÊret god til at lÞse de udfordringer der har vÊret med sÊlgers mÊgler ifm. handlen. En klar anbefaling til kommende boligkÞbere - Brug Lisa
Stor TAK til mÊglerhuset BrÞnderslevâŠ
Stor TAK til mÊglerhuset BrÞnderslev isÊr til Lasse. Huset blev solgt på kun 62 dage og vi har igennem processen fÞlt os meget trygge og velinformeret.
Meget hurtig respons på spÞrgsmål. Altid smilende og giver sig god tid til en snak.
Kan HELT klart anbefale MÊglerhuset
God og professionel service
Vi oplevede indledningsvis nogle IT-relaterede udfordringer og kommunikationen haltede derfor . Da problemet blev opdaget, tog MÊglerhuset hurtigt ansvar og fulgte op på en rigtig fin måde.
EfterfÞlgende har der ikke vÊret en finger at sÊtte på kommunikationen og servicen levede fuldt ud op til forventningerne.
Fremvisningen blev gennemfÞrt professionelt. MÊgleren var velforberedt og imÞdekommende.
Alt i alt endte det med at blive en rigtig positiv oplevelse.
MÊglerhuset SÃBY - tillidsskabende IldsjÊl og kompetent ejendomsmÊgler
SÃBY - tillidsskabende IldsjÊl og kompetent ejendomsmÊglerâïžâïžâïžâïžâïž
Jeg vil rigtig gerne rose ejendomsmÊgler fra MÊglerhuset i SÊby ANNA BJERREGAARD JACOBSEN som i sÞndags har fremvist 3 huse og senere sendt salgsopstilling på en villa (skuffesalg).
WAU hvilken dedikeret, kompetent og autentisk ung ildsjÊl jeg blev mÞdt af. Hun havde styr på alt, og gik lige lidt lÊngere end hun havde behÞvet for at få mest muligt på plads, for at tilfredsstille et Þnske om at se en bolig mere i sidste Þjeblik.
Hun reprÊsenterede både MÊglerhuset i SÊby og sÊlgere på fornemste vis, og hun gjorde det allerbedste indtryk på både min veninde og mig.
Vi har haft en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi har haft en rigtig god oplevelse med MÊglerhuset Aalborg. Professionel og imÞdekommende ejendomsmÊgler (Lucas), hurtige svar og altid nem at få fat i. Vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen, og den digitale app gjorde processen enkel og overskuelig.
Meget flotte billeder og video.
Kan varmt anbefales.
Hurtigt salg
Hurtigt salg, professionel sagsbehandling, mÊgler og stab altid tilgÊngelige og meget hjÊlpsomme og dygtige