MÊglerhuset レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en god dialog med bÃ¥de Niels og Mette fra MÊglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt pÃ¥ fÞrste fremvisning og at det kun tog en mÃ¥ned fra skilte... もっず芋る

Vi har vÊret meget glade for samarbejdet med MÊglerhuset Frederikshavn. Allerede fra fÞrste samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de vÊret prof... もっず芋る

Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved MÊglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der ogsÃ¥ l... もっず芋る

Professionelalitet fra den fÞrste dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback pÃ¥ allt. De bedste anbefalinger til Rasmus Ø fra Aalborg afdelingen.

䌁業情報

1. 䞍動産業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos MÊglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er sÊrligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket vÊre deres anbefalinger er der rigtig mange, der sÊlger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, fÞr din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil kÞbe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fÞrer dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 86ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe tak til MÊglerhuset.

KÊmpe tak til MÊglerhuset.
Vi havde vores hus til salg i 6 måneder, ved en anden mÊgler.
Her skete der stort set ingen ting.
Heine overtog salget, og inden for 3 uger var huset solgt !!
Det er virkelig godt arbejde.
Samtidig fandt de meget hurtigt, en ny bolig vi kunne kÞbe.
Så 1000 tak for jer 😁😁😁

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Vi har kigget på flere huse gennem

Vi har kigget på flere huse gennem mÊglerhuset, og har hver gang fÞlt os taget godt imod og taget seriÞst.

For os, var det vigtigt at vores fÞrstegangs kÞb ikke var hos en mÊgler, hvor vi fÞlte os forkerte. Og det må man sige, at vi aldrig har fÞlt her!
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til mÊglerhuset, og specifikt Palle som har vÊret vores mÊgler og stor hjÊlp gennem hele forlÞbet - og også på de andre huse vi har set foruden huset vi nu har valgt at gå med.

2025幎9月8日

Hussalget gik stÊrkt!!

Hussalget gik stÊrkt!!
10 dage hos MÊglerhuset, og vores hus blev solgt!!

Vi sat vores hus til salg ved MÊglerhuset NÞrresundby, hvor vi har oplevet stor professionalisme. MÊglerne var gode til at vejlede en igennem et salg, og holde en opdateret på hele processen. Vores primÊre ejendomsmÊgler var Palle BrÞndum, men vi oplevede at hele MÊglerhuset var involveret, for at kunne fremvise vores hus på bedste vis.
En helt igennem helt fantastisk oplevelse og kÊmpe anbefaling til kÞbere, som sÊlgere. Her mÞder du bare nogle rare, menneskelige og kompetence ejendomsmÊglere

2025幎9月8日

Palle fra MÊglerhuset er vores

Palle fra MÊglerhuset er vores fortrukne mÊgler og også denne gang leverer han fÞrste klasses arbejde. Huset var prissat korrekt i fÞrste hug. Alle mÊglerne fra MÊglerhuset mÞder op til en gennemgang, så alle kender huset fÞr fremvisninger.

2025幎5月21日

Salg af sommerhus

Vi har lige solgt vores sommerhus på ca. kun 1 måned. MÊglerne har igennem forlÞbet vÊret engageret, professionel og altid tilgÊngelig. Vi kan varmt anbefale MÊglerhuset SÊby til andre, der Þnsker et effektivt, hurtigt og trygt salg. Vi takker for det gode samarbejde.

2025幎7月23日

Professionel og hjertevarm hjÊlp fra MÊglerhuset i SÊby

Vi har netop solgt vores hus med MÊglerhuset i SÊby, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Fra start til slut har vi oplevet et utroligt professionelt og dedikeret team.
Det er en lang og til tider fÞlelsesladet proces at sÊlge et hus, men MÊglerhuset har altid stået klar med opmuntrende ord og kÊmpet for vores sag. De har vÊret tilgÊngelige og lydhÞre, uanset hvornår vi har haft spÞrgsmål eller bekymringer.
Vi er overbeviste om, at deres indsats har vÊret afgÞrende for det vellykkede salg. Tusind tak for jeres altid positive og professionelle tilgang. Vi kunne ikke have Þnsket os et bedre forlÞb.

2025幎8月19日

Stor anbefaling af MÊglerhuset

Vi har kun rosende ord at sige om MÊglerhuset i NÞrresundby, som fik solgt vores lejlighed på kort tid. Vi havde helt fra start til slut en meget behagelig dialog med Simon, som gjorde vores proces utrolig god. Simon viste derudover stort engagement i at få lejligheden solgt hurtigt, og det skal der lyde en kÊmpe ros for, da det lykkedes ham hurtigere end vi havde turdet håbe på.
Vi kan varmt anbefale MÊglerhuset i NÞrresundby, da de yder en kanon professionel og trovÊrdig oplevelse.

2025幎8月3日

Vi er fÞrstegangskÞbere

Vi er fÞrstegangskÞbere, så der er mange nye ting at skulle forholde sig til. Heldigvis havde vi Palle og hans dygtige kollegaer til at hjÊlpe os igennem processen og få huset som vi gerne ville have.

2025幎7月25日

Mine varmeste anbefalinger til

Mine varmeste anbefalinger til MÊlgerhuset! Vi havde fornÞjelsen af at sÊlge vores sommerhus gennem MÊlgerhuset, og det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen blev hÃ¥ndteret professionelt, med klar kommunikation og god rÃ¥dgivning. Som lovet blev sommerhuset solgt hurtigt og til den pris, vi hÃ¥bede pÃ¥ – faktisk bedre end forventet! Vi fÞlte os trygge og godt stÞttede hele vejen igennem. Tak til hele teamet for en super indsats – I fÃ¥r de bedste anbefalinger herfra!

2025幎7月17日

KÞberrådgivning i top klasse

Har fået kÞberrådgivning fra Lisa fra MÊglerhuset. Alt var helt i top! SÊrligt når man er fÞrstegangs kÞber og ikke har forstand på noget som helst, kunne Lisa bare spotte det vÊsentligste og varetage vores interesser. Vi har fÞlt os meget trygge, og Lisa oversatte kÞbsaftalen for os til noget lettere forståeligt :-)

2025幎7月11日
自発的なレビュヌ

MÊglerhuset i Aabybro var den perfekte mÊgler

Som kÞber af et hus i Aabybro, fik jeg den bedste stÞtte og rådgivning fra MÊglerhuset. Det var mit indtryk, at mÊgler både ville skabe en god proces for sÊlger såvel mig, som kÞber.
De var gode til at vÊre i dialog og let tilgÊngelige - helt fra fÞrst fremvisning til overdragelse af nÞglen.

2025幎6月1日

Professionelle og meget sympatiske

Vi kan kun anbefale MÊglerhuset i SÊby. Vi har netop solgt vores sommerhus gennem dem, og det har vÊret en fornÞjelse. Professionelle og meget sympatiske er det der kendetegner dem. Vi blev fÞrt sikkert gennem et meget hurtigt salg. Vi kan kun anbefale MÊglerhuset.

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Super godt og trygt forlÞb

Vi har haft et super godt, professionelt og trygt forlÞb ved MÊglerhuset. De har vÊret dygtige, informative og tilgÊngelige, hver gang vi har haft brug for det. Vi kan 100% anbefale MÊglerhuset - i sÊrdeleshed Lucas og Torben, som har gjort en virkelig god indsats for et godt og trygt forlÞb 💪🏌⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎6月17日
自発的なレビュヌ

KÆMPE ROS TIL MÆGLERHUSET!

KÆMPE ROS TIL MÆGLERHUSET!
Hvis I skal sÊlge, så brug trygt MÊglerhuset. Vores hus blev solgt på 6 dage med 4 forskellige fremvisninger.
Der har vÊret god kontakt mellem MÊglerhuset og os sÊlgere gennem hele forlÞbet.
De to mÊglere Simon Mathisen og Anne-Mette brugte begge deres fritid på at kontakte os sÊlgere når der var nyt. De har begge vÊret meget professionelle og venlige gennem hele processen.

Det var en virkelig en god oplevelse, som sÊlger, at bruge MÊglerhuset.

2025幎6月12日