Vi har haft en god dialog med bÃ¥de Niels og Mette fra MÊglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt pÃ¥ fÞrste fremvisning og at det kun tog en mÃ¥ned fra skilte... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret meget glade for samarbejdet med MÊglerhuset Frederikshavn. Allerede fra fÞrste samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de vÊret prof... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved MÊglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der ogsÃ¥ l... ãã£ãšèŠã
Professionelalitet fra den fÞrste dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus à fra Aalborg afdelingen.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos MÊglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er sÊrligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket vÊre deres anbefalinger er der rigtig mange, der sÊlger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, fÞr din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil kÞbe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fÞrer dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.
ãã³ããŒã¯
- www.mÊglerhuset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg vil gerne takke MÊglerhuset forâŠ
Jeg vil gerne takke MÊglerhuset for hjÊlp med at sÊlge min andelsbolig i Vodskov. De arbejder meget professionelt, mÞder til tiden på deres aftaler, giver tilbagemelding straks efter fremvisning samt er personalet på kontoret altid imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Min bolig blev solgt til prisen på bare 3 uger.
Den varmeste anbefaling herfra!
Min kone og jeg har netop afsluttetâŠ
Min kone og jeg har netop afsluttet vores handel igennem mÊgler huset, fra start til slut har de arbejdet seriÞst og professionelt, og altid tid til at svare på spÞrgsmål, så vi vil helt bestemt anbefale mÊgler huset Vesterbro og deres personale til at stå for jeres salg af bolig
Mvh lone og jesper
Jeg havde en god oplevelse medâŠ
Jeg havde en god oplevelse med mÊglerhuset, både som sÊlger og kÞber. Min mÊgler vidste, hvad min kÊreste og jeg ledte efter, så han var hurtig til at kigge vores vej, da han fik noget der passede til os. Igennem hele forlÞbet har der vÊret fin og god kommunikation med mÊglerhuset. Jeg kan sagtens anbefale dem til der andre der skal sÊlge eller kÞbe hus.
Hus salg i Vodskov
Super god styring gennem hele processen, rigtig god informations, så man ved hvad der sker, meget tilgÊngelig personale :-)
MVH Claus
RespektlÞs
Har lige fået deres reklameaffald i min postkasse på trods af at jeg har ikke 1, men hele 2 Nej Tak til reklamer skilte på min postkasse, et på låget og et på fronten.
Et firma som er ude af stand til at respektere mit Nej Tak til Reklamer, er ikke et firma jeg vil "handle" med.

MÊglerhuset ããã®åç
Kan varmt anbefale MÊglerhuset
Kan varmt anbefale MÊglerhuset. Har brugt dem flere gange, og vil til enhver tid bruge dem igen, hvis jeg skal sÊlge.
De arbejder effektivt og der sker noget. God service. Mit hus blev solgt på 30 dage.
5 stjerner fra mig.
MÊglerhuset BrÞnderslev
En kÊmpe anbefaling til MÊglerhuset i BrÞnderslev og indehaver Kasper Stevn KrÊmmergaard!
Vi har haft en helt igennem fejlfri og utrolig hurtig salgsproces, hvor alt forlÞb professionelt â selv med vores "jokerier" undervejs. Vores hus blev solgt pÃ¥ kun 8 dage, hvilket kom som en stor overraskelse og langt over vores forventning.
Vi lagde stor vÊgt pÃ¥, at salget af vores bolig skulle fÞles trygt og godt i maven, og derfor valgte vi Kasper. Hans rolige og professionelle tilgang matchede perfekt vores Þnsker og behov. Hvis I skal sÊlge jeres bolig, sÃ¥ gÞr jer selv den tjeneste at vÊlge MÊglerhuset og Kasper som fÞrstevalget â I behÞver ikke at kontakte andre.
Thomas & Karina
Klart en anbefaling
De gÞr virkelig en indsats for at få alt til at lykkes for begge parter! KÊmpe anbefaling herfra
MÊglerhuset NÞrresundby
Vi har haft et rigtig godt forlÞb med Frederikke fra MÊglerhuset NÞrresundby, der solgte huset til de fÞrste, der var ude at se det. Frederikke var hele vejen igennem enormt god til at kommunikere og informere os. Vi giver de varmeste anbefalinger til MÊglerhuset. Alle vi har mÞdt har vÊret professionelle og rigtig imÞdekommende. Tak for at hjÊlpe os godt videre!
MÊglerhuset BrÞnderslev
KÊmpe anbefaling til MÊglerhuset i BrÞnderslev og Indehaver Nikolaj Stig Poulsen.
Professionelle mÊglere hele vejen igennem, huset blev solgt på 3 måneder som var over alt forventning. Minimalt afslag i handlen da forhandlingerne også herved var top professionelle.
Hermed skal der også lyde stor ros til Ruben Dietz som har vÊret med på nogle fremvisninger, super flink og rar fyr.
100 stjerner hvis man kunne give det ðð»
Salg af hus i BrÞnderslev
Efter at have haft vores hus til salg ved anden mÊgler fra september 2023 til og med juni 2024, uden at der skete noget, valgte vi at give MÊglerhuset chancen. Igennem hele forlÞbet har vi jÊvnligt og grundigt, fÃ¥et opfÞlgning pÃ¥ trafik, fremvisninger mm. De har hver gang - IsÊr Kasper, Nikolaj og Ruben gjort et fuldstÊndig fantastisk stykke arbejde, og har kÊmpet en kamp hver gang for at fÃ¥ et salg i hus. Det lykkedes efter godt 40 dage salg hos dem og hele vejen igennem processen har de vÊret der med rÃ¥d og vejledning. Ãnsker man at fÃ¥ en seriÞs mÊgler til at sÊlge sit hus, sÃ¥ skal man kÞre til BrÞnderslev og snakke med de 3 ovenstÃ¥ende! De kan deres kram :)
MÊglerhuset solgte vores bolig pÃ¥ blotâŠ
MÊglerhuset solgte vores bolig på blot en uge.
KÊmpe ros til hele teamet, isÊr Frederikke.
Super professionelle, og vi har vÊret i gode hÊnder under hele processen.
Udover at sÊlge vores hus, hjalp mÊglerhuset med at finde vores drÞmmested, og hjalp os med at gÞre det muligt at kÞbe. I denne proces roser vi Simon JÞrgensen for et super samarbejde.
Vi vil helt sikker til hver en tid bruge mÊglerhuset igen.
Lejlighedssalg i NÞrresundby og godt mÊglerarbejde
MÊglerhuset har hjulpet os med at sÊlge vores lejlighed i NÞrresundby. Gennem hele forlÞbet har Simon Mathiesen vÊret tilgÊngelig, hjÊlpsom og god i sin kommunikation om fremvisninger og interesserede kÞbere, som han har holdt varme. En velsmurt proces fra start til slut, der endte med et salg, vi var vÊldige tilfredse med :-)
Tak for hurtigt salgð og fintâŠ
Tak for hurtigt salgð og fint samarbejde ð kan kun anbefale MÊglerhuset i SÊby ð
Varmeste anbefalinger
Vi har lige solgt og kÞbt igennem MÊglerhuset SÊby. Giver mine varmeste anbefalinger herfra. De er super arrangeret, dygtige og bare super sÞde mennesker.
Vedr. salg af min mors hus
Vi har netop fÃ¥et solgt min mors hus takket vÊre et fantastisk arbejde fra MÊglerhuset i SÊby. Det har virkelig vÊret en rigtig god oplevelse at se Cathrine og Anna tage hÃ¥nd om en hurtig hushandel, med grundig vejledning og lÞbende positiv orientering om status. SÊrlig tak til Cathrine for at tage sig tid til at tage pÃ¥ Ãldrecenteret og fÃ¥ underskrevet salgsaftalen, sÃ¥ min gamle mor fik mulighed for at âvÊre medâ i salget. Tak for god behandling, jeg kan kun varmt anbefale teamet i MÊglerhuset SÊby.
Tak til MÊglerhuset for salg af voresâŠ
Tak til MÊglerhuset for salg af vores mors lejlighed i NÞrresundby.
Specielt tak til Simon Mathiesen for et godt forlÞb. Simon har vÊret Êrlig og meget hjÊlpsom gennem hele forlÞbet. Der har vÊret god kommunikation, vi er lÞbende blevet orienteret om fremvisninger m.m. Tusind tak for hjÊlpen. MÊglerhuset får de bedste anbefalinger fra os. Tom og Helle
Professionalisme
Jeg har netop haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Torben og Lucas fra MÊglerhuset Aalborg i forbindelse med salget af min lejlighed, og det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut. MÊglerhuset udviste stor professionalisme, overblik og ikke mindst engagement i hele processen.
Fra fÞrste mÞde mÊrkede jeg straks, at jeg var i trygge hÊnder. MÊglerhuset tog sig tid til at forstÃ¥ mine behov og forventninger og kom med realistiske og velovervejede vurderinger, der viste sig at vÊre spot on. Kommunikation har ogsÃ¥ vÊret helt i top â jeg blev holdt lÞbende orienteret om alt fra fremvisninger til interessetilkendegivelser, hvilket skabte en tryghed og ro i en ellers nervepirrende tid.
Samtidig formåede MÊglerhuset at skabe en professionel men også personlig relation. Det var tydeligt, at mÊgleren virkelig gik op i at få det bedst mulige resultat for mig, hvilket resulterede i en hurtig handel til en pris, jeg var meget tilfreds med.
Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale MÊglerhuset og teamet fra Aalborgafdelingen. Hvis du sÞger en ejendomsmÊgler, der kombinerer faglig dygtighed med en oprigtig interesse i at skabe den bedste oplevelse for kunden, så er du i de bedste hÊnder her.
Tusind tak for hjÊlpen â det har vÊret en sand fornÞjelse!
God service hjÊlpsomme og venlige
Vi vil gerne sige tak til mÊglergruppen i Aalborg/ NÞrresundby.
IsÊr Simon Rye. Som har vÊret virkelig imponerende god. Forstående og god til at finde vores niveau.
Denne gang var det et kÞb
Men nÊste gang bliver det helt sikkert mÊlgerhuset der skal bruges til salg !
Efter hurtigt salg af min sommerhus kanâŠ
Efter hurtigt salg af min sommerhus kan MÊglerhuset Vestkysten varmt anbefales. Kompetente, serviceminded - fuld tilfredshed.