Vi har haft en god dialog med bÃ¥de Niels og Mette fra MÊglerhuset i Frederikshavn og giver dem vores bedste anbefaling. At huset blev solgt pÃ¥ fÞrste fremvisning og at det kun tog en mÃ¥ned fra skilte... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret meget glade for samarbejdet med MÊglerhuset Frederikshavn. Allerede fra fÞrste samtale forstod de vores situation og det arbejde der var lagt i huset. Fra start til slut har de vÊret prof... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved salg af vores hus i Frederikshavn Fra starten havde vi en rigtig god dialog med alle ved MÊglerhuset i Frederikshavn og i hele salgsprocessen var der ogsÃ¥ l... ãã£ãšèŠã
Professionelalitet fra den fÞrste dialog til et hurtigt salg af vores lejlighed. Hurtig feedback på allt. De bedste anbefalinger til Rasmus à fra Aalborg afdelingen.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos MÊglerhuset har vi benene på jorden og armene i vejret. Vi elsker det, vi laver og er faktisk ret gode til det, da vi har trådt vores barnesko i branchen. Vi er sÊrligt stolte af én ting: Vores glade kunder. Takket vÊre deres anbefalinger er der rigtig mange, der sÊlger deres bolig gennem os. Vi garanterer nordjysk handlekraft! Vi sidder ikke stille, fÞr din bolig er solgt. Brug os uanset om du vil kÞbe nyt eller sige farvel til den gamle bolig. Vi fÞrer dig trygt igennem alle facetterne af en bolighandel.
ãã³ããŒã¯
- www.mÊglerhuset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg kÞbte for nylig hus gennem SÞrenâŠ
Jeg kÞbte for nylig hus gennem SÞren Agesen, MÊglerhuset Aabybro.
Det var med rolig og meget kompetent service fra starten også selvom tingene til tider skulle gå lidt hurtigt.
SÞren var der altid med hurtig svar på mail eller telefon.
En meget behagelig oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Lisa BÞgild
My wife and I had a fantastic experience with our buyer advisor Lisa. She is an extremely friendly and approachable individual who assisted with all of our questions and helped to put our minds at ease with any worries we had :)
Kan varmt anbefale MÊglerhuset til alleâŠ
Kan varmt anbefale MÊglerhuset til alle som Þnsker professionel og omsorgsfuld behandling i forbindelse med et hussalg. Vi fik huset solgt på 3 måneder efter MÊglerhuset overtog opgaven fra en anden mÊgler. MÊglerhuset realistiske prisfastsÊttelse var også den endelige salgspris. Fantastisk.
KÊmpe tak skal lyde til Lisa fraâŠ
KÊmpe tak skal lyde til Lisa fra MÊglerhuset NÞrresundby, med vores hus kÞb. Vi har vÊret virkelig godt tilfreds og kan varmt anbefales til andre.
Et supergodt forlÞb og salg
Vi satte huset til salg kort fÞr jul 2023 ved SÞren og hans team i à bybro. Over jul/nytår havde huset 3-4 fremvisninger, hvilket er godt årstiden i betragtning. KÞber slog til omkring 1 februar 2024 - et supergodt forlÞb , godt håndteret af teamet. 5 stjerner
Et mÊglerhuset hvor vi fÞlte osâŠ
Et mÊglerhuset hvor vi fÞlte os velkomne fra start. Der var god kemi mellem os og mÊglerne samt mÊglerne imellem i huset.
Der blev lyttet til vores Þnsker for forlÞbet, til salgsopstilling og hvordan vi Þnskede tilbagemeldinger vedr. fremvisninger. Alt er blevet respekteret og efterkommet
Vi har kun ros tilovers for dem alle, lidt mere til Jakob Bang, som formåede at sÊlge huset på fÞrste fremvisning efter kun 4 dage.
Vi er blevet fulgt hele vejen, alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Selv da mÊgler var i byen ringede han og opdaterede os.
MÊglerhuset har de varmeste anbefalinger fra os.
Rikke og Lars Steen, forhenvÊrende LÊrkevej 99
Dejlig og professionel hjÊlp
Har vÊret så glad for den professionelle hjÊlp og rådgivning vi har fået af Lisa, i forbindelse med kÞb af vores fÞrste hus.
Hun fortalte omkring de vigtige ting og lyttede til hvad vi havde brug for.
Vil anbefale dem til hver en tid.
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra! ð MÊglerhuset i Aalborg har opfyldt vores drÞm, vi fik solgt vores hus indenfor en rimelig periode trods boligmarkedet har vÊret prÊget af inflation og hÞje renter.
MÊgler Thomas har vÊret Êrlig, meddelsom og meget hjÊlpsom under hele forlÞbet. Fantastisk service og meget hÞj faglighed. Vi er ovenud tilfreds med MÊglerhuset. Tak for jer! ð
Super service hele vejen igennem
Super service hele vejen igennem, altid klar til at hjÊlpe. Svaret hurtigt på beskeder, og ringer tilbage. Virkelig en problemfri og flydende salgsoplevelse.
Vi har netop benyttet MÊglerhuset iâŠ
Vi har netop benyttet MÊglerhuset i Ã
bybro i forbindelse med vores hussalg.
Vi fik en utrolig hurtig og effektiv behandling af hele teamet bag MÊglerhuset.
Effektiv kommunikation og meget stor interesse fra MÊglerhuset for at sÊlge huset.
Fra vi bad dem sÊlge huset og til vi havde underskrevet kÞbsaftale gik der 3 uger - i de 3 uger havde vi haft 8 fremvisninger.
Vi giver de bedste anbefalinger til hele dette fantastiske team.
Tak for hjÊlpen :-)
Vi kÞbte og solgte hus igennem MÊglerhuset NÞrresundby på meget kort tid, efter at have ledt efter et stÞrre hus i lÊngere tid.
Simon Mathiesen har vÊret en stor hjÊlp igennem hele forlÞbet. Og vi kan kun give MÊglerhuset vores stÞrste anbefaling.
Solgt og kÞbt hus igennem MÊglerhuset
Indenfor det sidste 1,5 år har vi solgt og kÞbt hus via mÊglerhuset, det har vÊret et super godt forlÞb, de er nemme og snakke med. Kan varmt anbefalde MÊglerhuset hvad end du skal sÊlge eller kÞbe
God og kompetent kÞbsrådgivning
Vi har brugt mÊglerhuset til hjÊlp til kÞb af hus to gange. Vi har fået utrolig god og kompetent vejledning og rådgivning fra Lisa. Det kan vi varmt anbefale og det er til en fornuftig pris
Bedre oplevelse i forhold til salg afâŠ
Bedre oplevelse i forhold til salg af huset. Kan man hvis ikke få.
MÊgler huset (NÞrresundby) har hele vejen igennem vÊret energiske, trovÊrdige, målrettet og professionel.
Min oplevelse af dette meget stÊrke Team, er at de alle ved hvad der skal til for at sÊlger kommer godt og sikkert igennem et hus salg.
De er alle meget imÞdekommende og smilende, både når man står over for dem og ikke mindst i telefonen.
Det tog kun 4 uger for at sÊlge huset og jeg kan kun sende den bedste og varmeste anbefaling til MÊgler Huset og ikke mindst Simon Rye som har gjort det rigtig godt vedr. salg af huset.
Simon er en rigtig behagelig og trovÊrdig mÊgler og det er klart en mÊgler, som jeg vil anbefale til venner og familen.
Mange tak for et godt og trygt samarbejde til et yderst professionelt team.
Mvh Mirja
MÊglerhuset i Aabybro har hjulpet migâŠ
MÊglerhuset i Aabybro har hjulpet mig gennem flere hus handler i området, og hver gang har det vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med dem.
SÞren og Oliver har givet gode råd fra start til slut, alt fra gode snakke om den realistisk pris, hvordan man prÊsentere varen bedst, når der skal tages billeder, og alt det andet praktiske der skal på plads.
Når handlen så er kommet i hus, har det vÊret et fantastisk team som tog over og har fået alt på plads med aflÊsninger, tinglysning, hvem der skal gÞre hvad, så alt blev afsluttet let og elegant.
Så mÊglerhuset i Aabybro har min varmeste anbefaling.
Simon JÞrgensen fra MÊglerhuset solgteâŠ
Simon JÞrgensen fra MÊglerhuset solgte vores hus til udbudsprisen på kun 18 dage! Vi har vÊret ovenud tilfredse igennem hele forlÞbet hvor vi har fÞlt os både velinformerede og trygge. Simon er en meget engageret ejendomsmÊgler som gerne arbejder om aftenen og i weekenderne for at få en handel i hus. De varmeste anbefalinger fra os til MÊglerhuset og til Simon. Tak for samarbejdet.
God service!
SÞren ved MÊglerhuset Aabybro leverede en yderst kompetent og Êrlig oplevelse. Huset blev hurtigt solgt og SÞren var Êrlige omkring husets vÊrdi og gav os en realistisk forventning. Vi kan klart anbefale SÞren Agesen og MÊglerhuset Aabybro for deres fremragende service.
Vi har solgt vores hus igennemâŠ
Vi har solgt vores hus igennem mÊglerhuset Aabybro.
SÞren Agesen har virkelig gjort et godt stykke arbejde for at få solgt vores hus.
Efter endt salg af vores hus, blev vi enige om at kÞbe en byggegrund i Aabybro igennem mÊglerhuset og SÞren Agensen og efter kort tid havde vi underskrevet byggegrunden. Så stor tak til mÊglerhuset i Aabybro og SÞren som virkelig har gjort er godt stykke arbejde, stor anbefaling her fra.
Tak til Torben Kristensen - MÊglerhuset Aalborg
Vi har nu både kÞbt og solgt hos Torben Kristensen - nu MÊglerhuset Aalborg - og må sige, at alle de gÊngse mÊgler fordomme bliver gjort til skamme.
Vi er blevet mÞdt med stor åbenhed, Êrlighed, tålmodighed samt et hÞjt kompetenceniveau. Vores Þnsker er blevet hÞrt og fulgt til dÞrs i begge sager.
For os har det vÊret vigtigt at handle med et ordentligt menneske - og ikke bare vÊre endnu en kunde i rÊkken. Torben har levet fuldt op til dette. Vi har vÊret med hele vejen, både som kÞbere og sÊlgere. Begge sager er blevet professionelt håndteret og vi har fÞlt os helt trygge. Da vi skulle sÊtte til salg ringede vi faktisk ikke til andre end Torben, så allerede efter vores kÞb var tilliden der.
Vores salg er gået over al forventning. En fornuftig prissÊtning, afsted på markedet og på under 1 uge var der skrevet under på en kÞbsaftale. Vi er let og elegant på vej videre til det nÊste kapitel og ved godt hvem der skal bringes i spil igen, såfremt det nye hus en dag skal sÊlges.
Tusind tak for hjÊlpen Torben. Du er guld vÊrd og får den stÞrste anbefaling med herfra.
Vi kan kun rose mÊlerhuset og varmtâŠ
Vi kan kun rose mÊlerhuset og varmt anbefale samme. Det er dygtige og profesionelle medarbejder vi mÞdte på vores vej til salg. Tusinde tak.
Venlig hilsen
Edel og Lasse