レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte for over et halvÃ¥r siden, for at sikre at Man Teo kunne komme forbi til vores kobberbryllup, og lave pizza i haven. Flere gange siden var vi i kontakt, og selvom kommunikation var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte tapas til vores fÞdselsdag og hentede det lÊkreste tapas flot og indbydende anrettet pÃ¥ fade lige til at sÊtte pÃ¥ buffeten. Der var masser af mad🀩 God kommunikation under bestilling ogsÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig positivt overrasket - et meget hyggeligt sted med den lÊkreste mad. Vi fik en delemenu med lÊkker tapas, pizza og tiramisu. Der var rigeligt med mad. Pizzaen var isÊr lÊkker med frisk burra... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Øv hvor en oplevelse da vi kom til Ma Noa i Fredericia i dag. Vi var blevet lovet af chefen, at kunne komme ned og smage lidt forskelligt som de serverer i deres ma teo pop up til blandt andet ko... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Katastrofal oplevelse og snyd med ingredienser

Katastrofal oplevelse pÃ¥ deres pop-up bod pÃ¥ Heartland Festival. Vi stod i kÞ i en time - ret skal vÊre ret, der var lang kÞ overalt - men da vi har lavet bestillingen, sÃ¥ tager vi en af medarbejderne i at Ã¥bne store poser med revet pizzatopping, som herefter ryger pÃ¥ pizzaerne. Her taler vi om den billige pizza topping fra supermarkederne, som aldrig har set skyggen af rigtig mozzerella. Og det var netop “dansk mozzerella”, de reklamerede med pÃ¥ menuen. Resten af ingredienserne var i Þvrigt kastet pÃ¥ i bunker, og pizzaerne var derfor underbagt. Vi gik strakt op og klagede, men fik at vide, at der ikke var noget at gÞre af “chefen”, og vi kunne ikke fÃ¥ pengene retur. “Chefen” havde solbrillerne omvendt pÃ¥, smilede flabet og sÃ¥ anslÃ¥r jeg heller ikke, at han var meget mere end 16 Ã¥r - hvilket viser noget om ambitionsniveauet. Han benÊgtede ogsÃ¥, at de brugte den forkerte ost, hvilket var direkte lÞgn. KÊmpe advarsel til andre, der overvejer at hyre Ma Teo til deres festivaller eller lignende arrangementer herfra. Øv!

2025幎6月14日
5぀星のうち1の評䟡

Mine bÞrn havde bestilt bord til fredag

Mine bÞrn havde bestilt bord til fredag aften for at overraske mig på min fÞdselsdag. DesvÊrre viste det sig, da vi ankom, at der enten var dobbeltbooket eller også var der taget kunder ind, som ikke havde booket bord i forvejen. Min datter havde bekrÊftelse på bordbestilling på mail, men der var intet bord til os.
De unge ansatte slog ud med armene, de kunne desvÊrre ikke hjÊlpe, det var en fejl i deres bestillingssystem (som beskrevet gentagne gange her på trustpilot) og tilbÞd intet som kompensation, hvorfor vi måtte ud fredag aften og lede efter et andet sted at spise.
Mens vi ventede ved indgangen blev det bemÊrket, at den ene pizza efter den anden blev sat på bordet lige foran - klar til servering, men ingen gik ud med dem til de ventende gÊster. Måske godt vi ikke nåede at spise der, hvis vi var blevet prÊsenteret for halvlunkne pizzaer.

2025幎4月25日

Uprofessionel håndtering af bookinger

Vi havde booket bord hos Ma Teo et par dage i forvejen i NÊstved. Det viser sig så, at der ikke er plads, når ankommer på det anviste tidspunkt. De havde taget for mange ind, der ikke havde booket bord. Det virkede enormt uprofessionelt, at der ikke er en guideline i sådanne tilfÊlde.

2025幎4月25日
5぀星のうち2の評䟡

Lang vente tid og kedelig kold mad

Lang vente tid (endog kun med ganske få borde besat). KÞnslÞst pÞlsebrÊt med nogle gnallinger totalt smagslÞs hvid ost. Lang ventetid på 'mellem ret' Pizza, som var kold. Beklagede ventetid, men til gengÊld kom pizza lige fra ovnen !! (må have stået klar til servering et stykke tid...). Tiramisu tÞr. Det er meget sjÊldent jeg beklager mig/skriver negativt, men dette var bare for trist. Husets vin på glas var ikke bedre !

2025幎4月10日

MÃ¥nedens delemenu

MÃ¥nedens delemenu.
Maden var okay ik noget specielt.
Pizza, carpaccio af angus (tvivlsomt) det kunne ha vÊret, ligner og smager som den billige fra netto og artiskok salat.
Deres dyreste pizza koster 135kr så vi har betalt 263kr for 4 skiver kÞd med lidt rucola, 2 blade hjertesalat og 4 små stykker artiskok og to små stykker tiramisu.
Vi blev mÊtte men til den pris skulle der have vÊret mere el i det mindste vÊret brugt ordentligt kÞd som der står de bruger.
Er lidt skuffet faktisk.

2025幎1月24日

Nytårs menu 2024

Vi fik nytårs menu 2024 og aldrig har vi fået så dårlig mad. Ingen smag, brÞd der var så tÞrt og uspiseligt, nÊsten umuligt at skÊre ud. Vi fik mad til hvad der Max svarede til 2 personer men havde bestilt til 4 personer. Det er simpelt ikke ok. Vi spiser på ingen måde meget herhjemme men der var langt fra nok. Så alt i alt virkelig skuffende !!! Vi skal aldrig have mad derfra igen

2024幎12月31日

Virkelig positivt overrasket

Virkelig positivt overrasket - et meget hyggeligt sted med den lÊkreste mad. Vi fik en delemenu med lÊkker tapas, pizza og tiramisu. Der var rigeligt med mad. Pizzaen var isÊr lÊkker med frisk burrata på.
Meget sÞde og venlige medarbejdere.
Min varmeste anbefaling.

2024幎11月22日
5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ lÊkkert og hyggeligt et sted og så

Så lÊkkert og hyggeligt et sted og så sÞde og venligt personale.

Tog min veninde op for fejer hendes fÞdselsdag og vi fik en dele menu her i nov 2024.
Det var sÃ¥ lÊkkert og min veninde blev vildt glad og ville klart komme igen sagde hun🥰🍕♥🌞😁🙌

2024幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Skriver normalt aldrig på trustpilot

Skriver normalt aldrig på trustpilot, men denne gang må vÊre en undtagelse. Vi var 2 personer som delte en delemeny med tilhÞrende vin til. Vi blev godt nok skuffet over udvalget, som bestod af brÞd, chips, tomat salat med burrata med tomat salat, tun som lignede noget fra dåse ovenpå noget ostedip som manglede smag, rucola salat med artiskokker som var vel afbalanceret i smagen og pizza som slet ikke var sprÞd og manglede nok fyld. Betalte ca 700 kr for dette. Vi måtte selv bede om at få sterinlyset tÊndt, der var ikke salt og peber på bordene vi måtte selv bede om dette. Derudover ligger det på en trafikeret vej, så vi kunne ikke sidde udenfor. Det er prÞvet, men kommer der desvÊrre ikke igen. Det er Êrgerligt, for med rette guidning af tilberedning af maden kunne serveringen vÊre bedre.

2024幎9月22日

Aldrig spis her

Aldrig spis her

Jeg havde bestilt mad hos Ma Teo i Slagelse. Havde bestilt 3 pizzaer til 18:10 og fik dem fÞrst leveret 18:30. Not good!

Derudover smagte pizzaerne af vådt pap og var slet ikke i nÊrheden af den hÞje pris man betaler. NÊsten 400kr for 3 pizzaer! Kun skorpen var lidt god!

2024幎8月15日
5぀星のうち1の評䟡

Urimelig lang ventetid og ikke styr på hygiejnen

Vi skulle ud og spise og valgte at booke bord til kl. 18. Vi ventede 40!!! Min. På at få en tapas tallerken, noget der kun tager 5-10 min for de andre borde at få. Da vi får vores mad som er dele menu er der intet service i til at tage maden med - jeg ved det er dele menu men at man skal bruge det bestik der er spist med? Vi måtte kaste maden i hovedet og få pizzaen med i en bakke pga. den lange forberedelsestid. Vi sad 4 borde og alle fik enten forkert mad eller måtte vente i urimelig lang tid.

Standard kommentaren var at der desvÊrre var sket en kommunikationsfejl men maden var lige på trapperne.

Da vi skal gå og jeg betaler, står jeg ved disken og venter på min veninde. En af pigerne der står og laver pizza tager sin tlf med handsker på og kigger på den og derefter over til pizzadejen og begynder at lave mad 😳

Det virker ikke umiddelbart som korrekt håndtering af fÞdevarer!?!

2024幎5月22日

Take away pizza fra Ma Teo lÞrdag aften

Take away pizza fra Ma Teo i NÊstved lÞrdag aften.
Vi kommer aldrig igen. Unge sÞde hårdtarbejdende mennesker, fuldstÊndig uden overblik.
Der manglede simpelthen en voksen til stede.
De var lÊnge om at reagere på kunder som kom ind ad dÞren, eller stod og ventede på at betale. Maden stod en evighed på disken fÞrend den blev bragt til bordene, vi så bla deserter stå 20 min, hvor der undervejs var gÊster som kom forbi, der lige skulle se hvad det var, opvask fra restauranten blev midlertidigt sat ved siden af. Hygiejnen var også lidt tilfÊldig, én udaf 6 personer bar handsker, når der kom diverse madvarer på pizzaerne, undervejs skulle der lige rettes på hestehalen, på vej til kÞkkenet, holdes lige på vÊggen osv. Vi sad og ventede på vores pizzaer som lå ekstra 10 ved ovnen efter de var fÊrdige. Personalet var ikke til at råbe op.

2024幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Det meste ringe sted i NÊstved.

Det meste ringe sted i NÊstved.
Vi kommer LÞrdag d 24/2-2024 kl 19:12 vi få at vide at alt er optaget, og vi kan komme igen kl 20
Vi ringer kl 20 for at bestille mad, da fÃ¥r vi at vide KÞkkenet er lukket🀬🀬🀬🀬 hold nu kÊft nogle idioter en LÞrdagaften🀯🀯🀯

2024幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Vi var på besÞg i NÊstved.

Vi var på besÞg i NÊstved.
Helt fantastisk menu.
Vi fik en tallerken med virkelig lÊkre italienske oste, pÞlser og pålÊg.
Herefter en skÞn dele pizza og hj lavet ost 😋
Og sÃ¥ har de Þl fra ÆrÞ bryghus 👌
Meget sÞd og kompetent betjening
Vi kommer helt sikkert igen

2024幎2月23日

Kommer dsv ikke igen

Hyggeligt sted, fik hurtig betjening.
Men vi fik en pizza forkert, og mÃ¥tte vente yderligere 10 min pÃ¥ at vi fik den rigtige. De var dog sÞde at give os den “forkerte” gratis med hjem.
Men min pizza var absolut smaglÞs. Jeg måtte be om salt fordi den var så smaglÞs, og bunden var dsv helt blÞd, og der var alt for meget skorpe.
Min partners pizza var vÊsentligt bedre, da han havde pepperoni på som smagte af noget.
Generelt kedelige pizzaer og dsv ikke et sted jeg vil komme igen og betale så meget for en pizza..

2024幎2月15日

Kaotisk og pinligt

Ville prÞve Ma Teo i NÊstved i dag, men der kommer vi aldrig mere. Vi bestilte hver en pizza og et glas rosévin. Rosévinen havde de ikke fÃ¥et lagt pÃ¥ kÞl, sÃ¥ der var muligheden at fÃ¥ en isterning i
 Har aldrig set sÃ¥ lille et glas vin, men godt der kom isterning i, for det var dÊlme noget surt sprÞjt. Et par ved siden af vores bord fik serveret 2 pizzaer, som de brokkede sig over, da det ikke var hvad de havde bestilt. Servitricen beklagede og undskyldte med at der var koks i deres bestillingssystem, og tog pizzaerne med retur igen. Det viste sig at vÊre vores pizzaer som nabobordet havde fÃ¥et og siddet og stukket lidt undrende til. Servitricen undskyldte overfor os, og sagde at der var koks i deres bestillingssystem og de ville lave 2 nye pizzaer til os. 5 minutter efter kom hun med 2 “nye” pizzaer, som viste sig at vÊre temmelig lunkne. Vi kunne sÃ¥ regne ud at vi havde fÃ¥et vores pizzaer, som bare havde vÊret ude at runde kÞkkenet, efter de var hentet retur fra nabobordet. Vi gik op med vores kolde pizzaer og brokkede os over behandlingen, betalte for vores rosévin og gik. Ærgerligt at der tydeligvis ikke var styr pÃ¥ butikken. Mens vi var der, var der flere som manglede noget af deres bestilling. Pinligt!!!

2024幎1月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ