レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har gennem +10 Ã¥r vÊret kunde hos Malerlager.dk og bruger udelukkende dem til det vi skal have malet pÃ¥ vores ejendom. De har reddet mig flere gange med bl.a. gamle toningskoder, sÃ¥ vi kunne ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin tlf vejledning fra butikken inden online bestilling af maling. Levering til dÞren i lÞbet af 3 hverdage. En lille velsmagende chokolade hilsen, samt rÞrepinde var vedlagt. Jeg kan anbefale at hand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte sÞndag, fik leveret tirsdag. Og fik endda en besked fra en medarbejder om mandagen som spurgte om fragtmanden mÃ¥tte stille det udenfor dÞren hvis jeg ikke var hjemme nÃ¥r de kom. Super service... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service, de ringede til mig fÃ¥ timer efter, fordi jeg havde glemt at skrive hvilken farve bejdse jeg skulle have, sÃ¥ de ville lige sikre sig de sendte det rigtige. Jeg fik mine ting dagen efter... もっず芋る

䌁業情報

1. 塗料店

圓該䌁業による蚘述

Din lokale farvehandler på nettet!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

373件のレビュヌ

Uprofessionel bix, de råber ad dig i telefonen.

Jeg har får penge retur.

Jeg håber, at andre ikke bliver udsat for samme uprofessionelle behandling!

Jeg bestilte maling og afdÊkning til ankomst den 02/10/24 og blev betjent af medarbejder André. André sendte hverken mailbekrÊftelse på ordren eller track and trace-nummer, selvom jeg bad om dette telefonisk, efter at have tjekket min spam mail.

Den 02/10/24 kom halvdelen af min ordre, men det var forkert maling, og der var ingen afdÊkning. Fragtmanden fortalte, at resten af min pakke ville komme dagen efter, men der kom ingen pakke.

André havde fridag og bad mig kontakte hans kollega. Kollegaen blev frustreret over, at der ikke var styr på tingene, og jeg havde modtaget forkerte varer. Han rådgav mig til at kÞbe maling og afdÊkning andetsteds, da André ikke havde styr på sit arbejde og kollegaen kaldte André uprofessionel. Kollegaen beklagede situationen og sagde, at jeg ville få mine penge retur og skulle koordinere med André mandag om, hvordan de forkerte varer skulle returneres.

Den 07/10/24 modtog jeg resten af afdÊkningen, men det var igen forkert. Jeg ringede til André, men han tog ikke telefonen. Jeg skrev til kollegaen, og efterfÞlgende blev jeg ringet op af en meget frustreret André. Han talte så grimt til mig, at jeg måtte bede ham om at opfÞre sig professionelt. André ville selv vurdere, om jeg skulle have mine penge retur for de varer, jeg skulle sende tilbage. Han blev vred over, at jeg Þnskede en bekrÊftelse på, at jeg fik mine penge retur.
Telefonsamtalen blev endnu grovere, da André begyndte at råbe ad mig angående retursedler og koordinering med fragtmanden. Jeg prÞvede at forklare ham, at jeg ikke har en printer, og at det igen ikke er min fejl, at han har sendt forkerte varer. Jeg forklarede også, at jeg er midt i en renovering og står til rådighed. André sagde, at han ville sende retursedlerne og koordinere med fragtmanden, og at han ville vende tilbage til mig, hvorefter han smÊkkede rÞret på.

Alt i alt har det vÊret en virkelig ubehagelig oplevelse. Begge personer, jeg har haft telefonisk kontakt med, har opfÞrt sig meget uprofessionelt. Jeg har måttet minde dem om, at jeg er deres kunde. Udover den ubehagelige kontakt, har jeg hverken fået de korrekte varer eller mine penge retur.

2024幎10月1日
自発的なレビュヌ

Hej Asta,

Jeg er Êrgerlig over du fremlÊgger dette som det fulde billede.

Man får ALTID en bekrÊftelse lige så snart ordren er gennemfÞrt. Den bliver sendt til den mail-adresse du som kunde selv har oplyst ved kÞbet. Hvis ikke du kan se den, er den nok i dit spam-filter.

I forhold til ikke at tage telefonen, så tager vi selvfÞlgelig ikke telefonen uden for arbejdstiden. At du ringer fÞr vi er på arbejde, kan vi desvÊrre ikke gÞre så meget ved.

Du bestilte en stÞrre omgang, og vi skulle sende det med flere pakker. DesvÊrre fik fragtmÊndende ikke leveret det hele samme dag, hvilket er ude af vores hÊnder. At du skulle bruge det på den dag er Êrgerligt, men fejl fra fragtfirma er selvfÞlgelig ikke noget vi kan garderer os imod.

Eftersom du ikke vil have noget at det du har bestilt alligevel, tilbyder jeg dig at du kan vÊlge et fuldstÊndig vilkårligt tidspunkt hvor du vil have hentet forsendelsen igen, så det kan komme retur til os. På trods af at have vÊret så fleksibel at jeg tilbyder at give gratis returfragt og endda at du selv kan vÊlge hvornår du vil have det afhentet (på din egen adresse), valgte du ikke at tage imod det. Derfor forsÞger jeg at hÞre danske fragtmÊnd om de kan tage en label med til dig (som ikke var muligt). Selvom jeg har gjort alt klart så det eneste du skulle gÞre for at annullerer dit kÞb, er at printe en label der skal på pakken igen (uden fragtomkostninger for dig), er det heller ikke noget du accepterer. Det er derfor svÊrt at finde en lÞsning på problemet.

I forhold til tonen, bestrÊber vi altid på at tale pÊnt og vejlede bedst muligt, og det er beklageligt at du ikke har haft den oplevelse. Jeg er meget overrasket over den måde du formulerer mit sprog og tone, eftersom jeg udelukkende ringede til dig for at lÞse problemet.
Vi Þnsker selvfÞlgelig at lÞse problemet. Du er derfor meget velkommen til at skrive en mail til os.

Dejlig god service af Andre ifm

Dejlig god service af Andre ifm. med nogle tlf-samtaler (over 2 dage) omkring kÞb af Fillcoat maling.

2024幎9月3日

Hej Claus,

Det var en fornÞjelse at handle med dig endnu en gang. Vi håber at hÞre fra dig igen i fremtiden! :-)

Mvh Malerlager

Bestilte varen til en god pris

Bestilte varen til en god pris. De ringede mig op og skrev om fragtmanden måtte sÊtte det. Fik varen dagen efter. Intet dårligt at sige.

2024幎8月4日

Hej Niclas,

Tak for de fine ord. Det var godt vi kunne lÞse det med fragten! :-)

Hurtig lev.og super service

Fantastisk service, fik en tlf opringning fra dem , de ville bare lige fortÊlle at jeg kunne få mÊngde rabat uden jeg skulle af med mere. "skulle bruge 150 stk rÞrepinde, kunne få 200 stk for samme pris. Ja tak
kan varmt anbefales

2024幎7月9日

Hej,

Mange tak anmeldelsen og de meget fine ord. Du skulle selvfÞlgelig ikke snydes for vores mÊngderabat :-)

Mvh Malerlager

Hurtig levering og jeg blev kontaktet

Hurtig levering og jeg blev kontaktet pr. SMS for at aftale leveringstilbud og de kom som aftalt. Virkelig fornem service og godt produkt.

2024幎6月29日

Hej Emilie,

Tak for den fine anmeldelse. Vi håber at kunne hjÊlpe igen i fremtiden :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Er tilfreds med mit produkt.

2024幎6月19日

Hej Jette,
Godt at du er tilfreds med både leveringstid og produkt. Vi håber at kunne hjÊlpe igen en anden gang :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。