Heb de schoenen met een flinke korting op de website gekocht en via de winkel in Zwolle opgehaald. Alles ging vlot en zeer plezierig door de dames aldaar behandeld. Heb alle 3 bestelde paren meeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb mijn online bestelling bij Manfield op Spuistraat 4 opgehaald. Wat een vriendelijk personeel! Echt blij met alle drie medewerkers met die ik heb gepraat, volgende keer ga ik rechtstreeks in dez... もっと見る
Zeer prettig en kundig geholpen in Deventer.er was iets kleurverschil tussen de loafers en daarom werd er een nieuw paar besteld en gratis thuis bezorgd. Met zo’n grote collectie zit er altijd een m... もっと見る
Kocht vaak bij Manfield, kwaliteit is top. In februari zag ik dat het metaal op mijn schoenen afgaf. Mail gestuurd, in de winkel gekocht, dus kan het niet online worden afgehandeld. Aangegeven dat wij... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.
連絡先
ネガティブなレビューの 64%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik ben heel tevreden over de service en…
Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit sneakers. De laatste die ik via de site had besteld en gepast in de winkel slipte ik eruit met lopen. Heel jammer.

Manfield からの回答
Zeer slechte ervaring met Manfield.
Zeer slechte ervaring met Manfield.
Ik heb een aankoop gedaan bij de outlet in Sugar City. Op de kassabon staat zwart-op-wit dat retourneren binnen 14 dagen mogelijk is. Wanneer je daar vervolgens gebruik van wilt maken, begint de ellende.
In de winkel word je weggestuurd naar de klantenservice. De klantenservice verwijst je vervolgens weer naar e-mail.
Je wordt letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd zonder dat iemand verantwoordelijkheid neemt of een oplossing biedt.
Het is werkelijk onacceptabel dat een bedrijf een retourtermijn communiceert, maar vervolgens geen enkele moeite doet om dit ook daadwerkelijk mogelijk te maken. Dit voelt misleidend en totaal niet klantgericht.
Als vaste klant ben ik hier enorm teleurgesteld over. Dit is precies hoe je klanten kwijtraakt.
Als dit niet snel wordt opgelost, zal ik verdere stappen ondernemen om mijn recht te halen.

Topzaak
Vanuit Apeldoorn gaan we geregeld naar Manfield in Deventer. Ze helpen je goed en nemen de tijd. Ook nazenden van schoenen die niet voorradig zijn, is geen probleem.

Ik ben tevreden met Manfield
Ik ben tevreden met Manfield
Goede service kwaliteit betrouwbaar

Manfield からの回答
Très surprise par les bons commentaires…
Très surprise par les bons commentaires ... J'ai passé commande sur leur site, ils ont mis une semaine pour expédier l'article ... Article finalement aussitôt retourné, et réceptionné chez eux deux jours après, au bout de 15 jours, je relance pour le remboursement, mais, ils ne répondent pas !!! Une honte pour une telle enseigne !! Quelle image désastreuse ...

Dubbel tevreden
Snelle levering van de sneakers en opgehaald bij Manfield Lijnbaan waar ik heel vriendelijk geholpen werd.Dus dubbel tevreden.

Manfield sneakers top
Ben altijd heel blij met Manfield sneakers want mij steunzolen passen altijd goed er in top sneakers en kwaliteit top

Mooie herenschoenen gekocht
Mooie herenschoenen gekocht voor een mooie prijs en een goede kwaliteit. Snelle verzending.

Ottima esperienza
Ottima esperienza. Spedizione veloce. Stivali ottimi. Il primo paio li ho acquistati su zalando ma per avere più scelta e più sconto ho usato il sito originale. Spero presto in altri colori. Uno dei pochi brand a proporre colori come il blu ed il rosso

Black Label top kwaliteit
Medewerkster in de winkel in Den Haag was zeer behulpzaam. De betreffende schoen was niet in de winkel op voorraad, I.p,v nee verkopen heeft ze een paar in de gewenste maat laten bezorgen, zonder verzendkosten te berekend die ik anders had betaald als ik het zelf had besteld via de webwinkel.
Los van de goede service koop ik al jaren black label schoenen van Manfield, top kwaliteit!

Manfield からの回答
Fijne schoenen en het retourproces…
Fijne schoenen en het retourproces supermakkelijk in de winkel!

Manfield からの回答
Gratis poetsbeurt was zo fijn
Gratis poetsbeurt was zo fijn! De stiksels waren te kort gestikt. In de winkel regelde het personeel direct dat nieuwe laarzen werden opgestuurd!

Manfield からの回答
super service zowel online alsook in de winkel
Online bestelling heel vlot en schoenen vlug toegekomen in de winkel te Brugge. Winkelmedewerksters zijn allen heel vriendelijk. Ook bij vroegere online aankoop eens moeten retourneren wegens te groot en andere maat besteld was er snelle afhandeling, geld was al na paar dagen terug overgeschreven. Heel goede service zowel via web shop alsook in de winkel van Brugge zelf!

Manfield からの回答
Voor het eerst online besteld en…
Voor het eerst online besteld en perfect gegaan. Snelle levering en mooie sneakers ontvangen. Top!

Online laarsjes gekocht
Online laarsjes gekocht, deze naast naat gescheurd , in de winkel heel goed geholpen en nieuwe toegestuurd gekregen top geregeld 👍🏻

LOAFERS scheur en top Service
Ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn loafers aangeschaft. Tot mijn verbazing ontdekte ik ineens een scheur in de schoen. Na contact met de klantenservice werd ik doorverwezen naar de winkel waar ik ze had gekocht. Djanitha, een medewerkster van Manfield in The Mall of the Netherlands, heeft zonder aarzeling een nieuw paar schoenen of een terugbetaling aangeboden. Dit was een zeer positieve ervaring voor mij. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een nieuw paar, en ze gaf me nog handige tips, zoals het dragen van dunne sokken bij de loafers. Geweldige service, nogmaals dank!

I'm satisfied
My order came in quickly. The shoes are great as well. Unfortunately, I ordered the pumps in 42 instead of 41 so I had to return it, but I got size 41 in the store in Den haag and the attendance was really helpful.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。