Manfield レビュー 4,950

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heb de schoenen met een flinke korting op de website gekocht en via de winkel in Zwolle opgehaald. Alles ging vlot en zeer plezierig door de dames aldaar behandeld. Heb alle 3 bestelde paren meeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb mijn online bestelling bij Manfield op Spuistraat 4 opgehaald. Wat een vriendelijk personeel! Echt blij met alle drie medewerkers met die ik heb gepraat, volgende keer ga ik rechtstreeks in dez... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer prettig en kundig geholpen in Deventer.er was iets kleurverschil tussen de loafers en daarom werd er een nieuw paar besteld en gratis thuis bezorgd. Met zo’n grote collectie zit er altijd een m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kocht vaak bij Manfield, kwaliteit is top. In februari zag ik dat het metaal op mijn schoenen afgaf. Mail gestuurd, in de winkel gekocht, dus kan het niet online worden afgehandeld. Aangegeven dat wij... もっと見る

企業情報

1. 靴屋
  2. ファッション アクセサリー店

当該企業による記述

MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending bij online bestelling…

Snelle verzending bij online bestelling en de pumps zitten fijn.

2026年2月11日

Manfield からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de pumps comfortabel zitten. Geniet ervan!

Ze zijn goed

Ze zijn goed. Mss had ik beter en maat groter genomen. Zal mss makkelijker zijn om ze te verwijderen.

2026年2月19日

Manfield からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen. Jammer dat ze wat strakker zitten; hopelijk is het bij een volgende bestelling makkelijker om de juiste maat te kiezen.

5つ星のうち5の評価

Mooie leren laars voor weinig geld

Mooie leren laars voor weinig geld, snelle levering, super blij mee.

2026年2月17日

Manfield からの回答

Fijn om te horen dat je blij bent met je mooie leren laars, de snelle levering en dat je tevreden bent over de prijs. Veel plezier ermee!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering , mooie schoenen ,prijs wel pittig.
Maar kwaliteit is super !

2026年2月17日

Manfield からの回答

Wat goed om te horen. Veel plezier van de schoenen!

5つ星のうち1の評価

Retoure bestätigt - aber keine Rückerstattung erhalten!

Ich habe 2 Paar Schuhe im Laden in Amsterdam bestellt und mir nach Hause (Deutschland) senden lassen. Einerseits versicherte man mir im Geschäft, dass die Rücksendung kostenfrei sei und Rücksendeschein beiliegen würde - Fehlanzeige. Die Retoure in die Niederlande habe ich gezahlt - 18 EUR. Den Eingang der Retoure hat man mir Anfang Januar 2026 bestätigt. Seither warte ich auf Rückerstattung. Bisher habe ich 5 Emails geschrieben anfangs wurde ich noch vertröstet. Mittlerweile bekomme ich nichtmals mehr Antworten, aber leider auch keine Rückerstattung. Wirklich Abzocke....

2026年2月16日

Manfield からの回答

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Es tut uns leid, dass der Retourenprozess nicht wie erwartet verlaufen ist und dass Sie bisher noch keine Rückerstattung erhalten haben. Dies entspricht selbstverständlich nicht dem Service, den wir bieten möchten.

Wir möchten dies so schnell wie möglich für Sie lösen. Könnten Sie uns bitte Ihre Bestelldaten mitteilen, damit wir den Vorgang direkt prüfen und die Rückerstattung abschließen können?

Nochmals entschuldigen wir uns für die Unannehmlichkeiten und danken Ihnen herzlich für Ihre Geduld.

Leuke sneakers

Leuke sneakers. Maatje groter dan mijn eigen maat besteld gelet op de maattabel. En die waren prima. Blij mee.

2026年2月12日

Manfield からの回答

Fijn om te horen dat de sneakers goed passen en dat je blij bent met je aankoop. Veel plezier ermee!

Prima webshop

Prima webshop. Snelle levering, makkelijk retourneren, had een maatje te groot besteld dus terug gestuurd, snelle terugbetaling. Perfect dus!

2026年2月9日

Manfield からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop, de snelle levering en het makkelijke retourproces. Goed dat de terugbetaling ook snel is verlopen.

Goede service en kwaliteit

Schoenen online besteld en ze werden binnen de aangegeven tijd bezorgd.
Zoals altijd waren ook deze schoenen weer goed op maat en goed van kwaliteit.

2026年2月2日

Manfield からの回答

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm.

5つ星のうち5の評価

Ik draag al zeker meer dan 50 jaar…

Ik draag al zeker meer dan 50 jaar schoenen van Manfield en die hebben altijd een goede pasvorm en draagcomfort, van naaldhakken tot ballerina's toe.

2026年2月9日

Manfield からの回答

Hartelijk dank voor je trouwe steun en fijne woorden. Dat waarderen wij zeer.

Online gekocht

Online gekocht. Duidelijke website en snelle levering

2026年2月1日

Manfield からの回答

Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

5つ星のうち2の評価

Deficient customer service and disorganised complaint handling

Je rédige cet avis sans animosité, simplement pour documenter une expérience de SAV qui, à la lecture d’autres retours, ne semble pas isolée.

En résumé : paire achetée 355,50 € (02/2025), défaut constaté en moins d’un an, retour SAV, refus sans pièces justificatives (ni rapport, ni photos datées, ni protocole), puis réponse SignalConso « remboursement en cours » — à ce jour, aucun remboursement n’est crédité.

Détails (chronologie) :
– Achat : février 2025 (355,50 €).
– Défaut signalé : 29/12/2025.
– Réception de la paire par l’entreprise : 13/01/2026.
– Refus de prise en charge : 28/01/2026, au motif d’« humidité/moisissure », sans communication d’un rapport d’expertise, de photos datées ou d’un protocole d’analyse malgré mes demandes écrites (28/01 et 04/02).
– LRAR : 05/02/2026.
– SignalConso : 09/02/2026 — réponse de l’entreprise : « un remboursement est en cours », avec un engagement affiché « remboursement ou avoir ».

Point important : je refuse tout avoir. Je demande un remboursement effectif sur le moyen de paiement d’origine.

Mise à jour — 16/02/2026 : aucun remboursement n’apparaît sur mon compte.
Mise à jour — 17/02/2026 : j’ai demandé la date d’émission du remboursement et la référence bancaire (ARN) permettant à ma banque d’en assurer le suivi.

La question de fond n’est pas seulement l’issue financière : c’est la transparence et le suivi du SAV (communication minimale, refus non documenté, délais, puis exécution non matérialisée). Compte tenu du positionnement et du niveau de prix, un processus plus clair et structuré serait légitimement attendu.

Je transmets volontiers les références de dossier et copies d’échanges à un responsable qui souhaiterait régulariser.

J’actualiserai cet avis dès que le remboursement sera effectivement crédité et confirmé (date d’émission + ARN).
MAJ : Mise à jour : après SignalConso et relances, l’entreprise indique le 18/02 procéder à un remboursement intégral “à titre de geste commercial exceptionnel”, tout en maintenant sa position sur le fond. Remboursement attendu sur le compte sous quelques jours ouvrés.

Mise à jour — clôture

Le remboursement a bien été crédité (libellé “17/02 — MANBOW”). Cette séquence aura néanmoins duré environ deux mois et demi et aura nécessité de nombreuses relances (près d’une dizaine de courriels), l’envoi d’une LRAR, ainsi qu’un signalement via SignalConso pour obtenir une exécution concrète.

Je maintiens donc mon appréciation sur les délais, le manque de transparence et la qualité du suivi SAV, compte tenu du positionnement et du niveau de prix.

2026年1月28日

Manfield からの回答

Thank you for taking the time to share your experience and for providing detailed feedback. We sincerely regret that the communication regarding your after sales request did not meet your expectations and that the process appeared unclear.

We take your comments seriously, as they help us identify areas where we need to improve our responsiveness, clarity, and overall customer support. Please be assured that we are reviewing our internal procedures to ensure better communication and transparency in the future.

We truly appreciate your understanding and patience, and we hope to restore your confidence in our service. Should you have any further questions or require additional assistance, please do not hesitate to contact us directly.

Service is top

Ik had schoenen besteld online en ik heb ze moeten retourneren omdat het een maat te groot was en heb ze teruggebracht in de winkel in Nijmegen centrum en de man was heel vriendelijk, hoewel het druk in de winkel was, werd ik meteen geholpen en was het binnen een minuut geregeld. Top service.

2026年2月1日

Manfield からの回答

Wat goed om te horen dat je zo vriendelijk en snel geholpen bent in onze winkel, ondanks de drukte. Geweldig dat je de retour zo vlot hebt kunnen regelen en dat je tevreden bent over onze service!

Prima schoenenwinkel

Prima schoenenwinkel, zowel fysiek als online en erg jammer dat er steeds meer fysieke Manfield winkels verdwijnen. Zo ook in Amstelveen, waar ik helaas een paar hele leuke goudkleurige enkellaarsjes ging terugbrengen ( online gekocht) waar ik met géén mogelijkheid in kon komen met mijn hielen.
Daar aangekomen kreeg ik dus helaas te horen dat terugbrengen niet mogelijk was, omdat deze winkel dus
verdwijnt. Helemaal voor niets uit
Beverwijk gekomen, dus uiteindelijk via DHL teruggestuurd en inmiddels bevestiging daarvan ontvangen.

2026年2月3日

Manfield からの回答

Het spijt ons dat je ervaring in onze winkel in Amstelveen teleurstellend was en dat je niet direct kon terugbrengen vanwege de sluiting van de winkel. Gelukkig blijven er nog wel genoeg winkels.

Goed om te horen dat het retourneren via DHL uiteindelijk goed is verlopen en dat je de bevestiging hebt ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend voor je was en waarderen je geduld en begrip.

5つ星のうち4の評価

Mooie zwarte tas met pailletten

Mooie zwarte tas met pailletten voor een feestje.

Helaas zat er bij de bestelling een bestelbon van iemand anders erbij!

2026年2月3日

Manfield からの回答

Fijn dat je tevreden bent met de tas! Onze excuses dat er per ongeluk een bestelbon van iemand anders bij je bestelling zat. We zullen dit intern meenemen zodat het in de toekomst niet meer voorkomt.

Online-aankoop

Met mijn online-aankoop ben ik zeer tevreden. De bestelling is zeer snel en correct afgehandeld.

2026年1月26日

Manfield からの回答

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je online aankoop en dat je bestelling snel en correct is afgehandeld.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。