Marianne Dolva aps レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Marianne er helt fantastisk. Forløbet har været super, fedtfrysning og sculpting. Marianne er yderst professionel, høj faglighed og virkelig sød. Hendes behandlinger virker må jeg bare erkende.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dejlig service i skønne rammer. Her er plads til ro og velvære. Jeg har været glad for mit forløb, hvor jeg har fået strammet op omkring maven efter en baby i efteråret 2025. Jeg kommer helt sikkert i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg er 63 år og beslutter at starte et forløb med fedtfrysning og bodysculpting. Allerede efter 3 besøg, har jeg mere energi og en lettere krop. På fotos kan det tydeligt ses ved talje og mave. På 1 m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Marianne Dolva. 🥰 Jeg har fået nogle helt enkle kostfif, som er nemme at implementere i hverdagen. Fx spidskål med græskarkerner og græsk yoghurt med chiliolie som forr... もっと見る

企業情報

1. エステティック サロン

当該企業による記述

Slanke og anti age specialist

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God overraskende effekt på smertelindring

Der er dejlige og skønne omgivelser hos Marianne, der yder en yderst professionel behandling kombineret med hendes rare måde at være på.
Men vigtigst af alt er mine smerter i nakken blevet betydelig mindre efter kun 3 behandlinger. Smerter der ikke er diagnotiseret og tidligere er blevet behandlet hos en fysioterapeut med en lille effekt. Derfor er jeg blevet mere optimistisk og glæder mig til næste Cyro behandling.

2021年4月9日
5つ星のうち5の評価

Jeg kom til Marianne med en frossen…

Jeg kom til Marianne med en frossen skulder, efter utallige besøg hos fysioterapeut uden nogen støre lindring. Allerede efter 1 gang med cryo kunne jeg mærke en markant bedring og efter 3 gange blir’ det bare bedre og bedre

Jeg kan helt klart anbefale cryo behandling hos Marianne

2021年3月26日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos…

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marianne.
Hun er yderst professionel og vil kun hendes kunder det bedste.
Både Tesla sculpting og fedtfrysning er prøvet med meget synlige resultater.
Giv dig selv en gave, som ikke skal byttes!

2021年1月13日
5つ星のうち5の評価

Marianne får helt klart 5…

Marianne får helt klart 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Resultat af fedtfrysning x 2 behandlinger og EM sculpting forløb . Ligner min mave noget jeg endelig kan holde ud, at kigge på selv. Efter 20 års utilfredshed med den👊🏻😊
Så nu skal den bare holdes med træning og sund mad.
Men jeg kommer helt sikkert igen.
Dejlig/ hyggelig stemning og med Marianne føler man sig 100% i gode og professionel hænder😊

2021年1月10日
5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet 4 Tesla…

Jeg har fået lavet 4 Tesla behandlinger på maven og på min numse. Jeg har fået 1 behandling af fedtforfrysning på mine hofter, som jeg har været ked af i mange år, da det altid er det sted hvor det sætter sig først på mig. Jeg træner en del, men det altid svært at få det hele strammet op, her har Jeg kunne se en stor forskel, fra da jeg kom første gang, til
Min sidste behandling. Jeg er blevet mere markeret, og har smidt et pr cm. Marianne er super sød, hun er dygtig til sit arbejde, man føler sig altid velkommen, når man kommer. kan varmt anbefales her fra, det er alle penge værd. 1000 tak til Marianne & jeg kommer helt sikkert igen.

2020年8月6日
5つ星のうち5の評価

Vauuu!!! det virker og er næsten revolutionerende.

Først troede jeg, at det var løgn ”flad mave” uden flere 1000 timers hårdt arbejde i et svedigt fitnesscenter. Men det er rigtigt – det virker. Jeg har fået tre Tesla Sculpting behandlinger og kunne allerede se resultater efter den første behandling. Jeg kan kun varmt anbefale Marianne Dolva og hendes behandlinger, som bliver udført i nogle skønne omgivelser og i en virkelig hyggelig og personlig atmosfærer, hvor du føler dig forkælet. Derudover får man som en sidegevinst via Marianne Dolvas mange års erfaring indenfor faget og hendes professionalisme også mulighed for at få en masse gode råd og vejledning både i forhold til vægttab og skønhedspleje. Jeg kommer bestemt igen  og kan kun stærkt anbefale Marianne Dolva og hendes behandlinger.

2020年8月5日

En kæmpe anbefaling herfra

Jeg har fået lavet 4 Tesla behandlinger og en enkelt fedtfysning hos Marianne. Jeg er skeptiker af natur men må ærligt indrømme at resultaterne taler for sig selv og min skepsis er blevet puttet til skamme. Jeg har virkeligt en oplevelse af, at hele mit korset er blevet aktiveret, strammet op og ikke mindst blevet stærkere og mere markeret med Tesla behandlingerne. Man får virkelig kørt hele maven regionen godt igennem også er Marianne samtidigt skide sød og klinikken et rart sted at være. Jeg fik i forbindelse med sidste omgang Tesla også en fedtfysning og mine hoftedeller, som for mig virkeligt er et ømt punkt, fylder mindre og der er allerede røget et par centimeter om livet. Normalt kræver den slags hårdt arbejde men jeg har personligt absolut intet problemer med at springe over hvor gærdet er lavest og supplere min igangværende livsstils ændring med lidt teknologisk innovation - kæmpe anbefaling herfra.

2020年7月20日

Supergod oplevelse

Efter modsat resultat et ellers anerkendt sted var det en fornøjelse at få foretaget fedtfrysning hos Marianne. Hun er supersød, imødekommende og yderst kompetent inden for skønhedspleje i det hele taget.

Det ser lovende ud, og jeg glæder mig meget til det endelige resultat. 😊

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne og har naturligvis bestilt min næste tid. 😀

2020年6月14日

Stor anbefaling

Kan kun anbefale Marianne og hendes behandlinger 👍

Ikke kun nogle behandlinger med fantastisk effekt, men Marianne giver også en meget professionel og uddybende forklaring på behandlingen - så man føler sig meget tryg i hendes hænder ... og så virker det !!

Jeg har fået lavet 2 Hi-fu behandlinger med virkelig gode resultater og sidst en fedtfrysning - og har allerede bestilt min næste tid 🤩

2020年6月14日

Trustpilot エクスペリエンス