En rigtig god oplevelse med montÞren som skulle montere ladeboksen - venlig og meget service mindet .. DesvÊrre er navnet glemt - men en lÞn forhÞjelse ville vÊre en god investerin. sÃ¥ han ikke skift... ãã£ãšèŠã
Havde i dag besÞg af Magnus fra Mariendal, da vi skulle have ny ladestander installeret. Den unge mand har imÞdekommet vores Þnsker og alt er bare monteret snorlige og skjult med skinner, kablet var... ãã£ãšèŠã
Vi fik installeret en ladeboks, hvor Mariendal lavede en gennemboring fra loft til garage. De ramte ikke korrekt vinkel og efterlod en 80 mm flÊnge i loftet samt et hul pÃ¥ ca. 25x30 mm i en nyrenove... ãã£ãšèŠã
Skulle have sat nyt trolltekt loft op og i den forbindelse skulle spots sÊttes op og der skulle laves nye lampeudtag. Fik fat i Mariendals BrÞnderslev afdeling, som bistod med kyndig rÃ¥dgivning og v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndvÊrk med lokal forankring, god service og innovative lÞsninger. Vi gÞr os umage for at levere kvalitet i alle opgaver for både privat- og erhvervskunder.
GasvÊrksvej 44, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- 70102077
- info@mariendal.dk
- www.mariendal.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Professionel udstråling
Professionel udstråling. Super service og så bliver der gået til opgaverne med et smil. Vil til enhver tid benytte Mariendal

Efter 5 år lÞber de stadigvÊk fra ansvaret
Efter snart 5 år lÞber de stadigvÊk fra ansvaret. Mariendal har opsat et internt internet i vores andelsboligforening og det er ikke blevet gjort ordenligt fra starten af. Der er ca. 1/5 ud af 80+ forbindelser, hvor beboere vÊlger at bruge mobilt hotspot i stedet for vores 1000/1000 forbindelse.
Det skyldes dårlig installation af kabler og Mariendal har efter dusinvis af klager og henvendelser, som i nogle tilfÊlde blev lovet at blive fulgt op med handling, aldrig nogensinde gjort noget ved det.
KÞber du noget af Mariendal, så håb på at de ikke laver nogle fejl, for du får dem aldrig til at anerkende det, eller, for den sags skyld, fikse det

Mariendal ããã®åç
Manglende svar på vagttlf.
Ringede den 30 Dec til vagttelefonen, da vi ingen strÞm havde i huset.
Kom i kontakt med en vagt-central som ikke kunne få fat på nogen hos Mariendal i mit lokalområde (BrÞnderslev).
Efter lidt venten fik de kontakt til Ã
rhus-afdelingen.... Fik besked på at man her ville tage kontakt til min lokal afdeling og jeg bare skulle vente på de ringede tilbage.
Her 36 timer senere har jeg stadig intet hÞrt.
Har i mangel af bedre kontaktede jeg anden lokal elektriker. De kom efter 45 min.
Jeg kontaktede Mariendal i den tro, at et af de stÞrste firmaer i området, var det rette til at hjÊlpe i en nÞdsituation.
Mvh Jens

KÞb ikke solceller af Mariendal
KÞb ikke solceller af Mariendal
KÞbt solceller 12,5 kw
monteringen havde de ind lejet et tÞmrefirma som ikke havde prÞvet det fÞr, med det resultat at de måtte ud
Êndre og fÊrdigÞre det efter 6 mdr. skrivende frem og tilbage.
ved kÞb sagde vi at vi kunne få et batteri på sener hvis vi ville og prisen lå på 25-30000 kr. da vi så henvende os 7 mdr. efter for det var pris nu 90000 kr. og batterierne var kun faldet i pris siden vi kÞbte solcellerne.
De håndterede min sag meget uprofessionelt og jeg anbefaler ikke at i kontakter med vedr. solceller.

Altid god service og venligt personale
Altid god service og venligt personale
Kan varmt anbefales

Fungerer perfekt i dag
Vi har haft udfordringer i lÞbet af vort samarbejde, men efter at vi har fået Karen Kruse Jakobsen som kontakt fungerer det perfekt.

Jeg har 3 (mÃ¥ske endda 4) gange ringetâŠ
Jeg har 3 (måske endda 4) gange ringet til jer for at få een over til os vedrÞrende nye/flere nÞgler/alarmchips, men det sker bare ikke
Måske vi skal finde anden lÞsning?

Mariendal ããã®åç
God og hurtig service selvom det kunâŠ
God og hurtig service selvom det kun var en lille ordre
Kan kun varmt anbefale Mariendal

Mariendal ããã®åç
Vi har tidligere vÊret knapt sÃ¥âŠ
Vi har tidligere vÊret knapt så tilfreds, men den seneste faktura slår alle tidligere oplevelser.
Der er tilsyneladende udfÞrt noget arbejde, fakturaen er betalt, men der klages stadig over at det fortsat ikke fungerer.

Mariendal ããã®åç
Da fÞrst Marendal kom ind i builledetâŠ
Da fÞrst Marendal kom ind i builledet gik dethele som smurt iu olie.

EL-Teknisk rapport
Bestiller El-Teknisk eftersyn i lejlighed jeg skal bruge i forbindelse med salg af lejlighed. Venter 3 uger på det jeg formoder er en "rapport" - men får en faktura med 4 linier i kommentarfeltet.

Hurtig og god service.
Hurtig og god service.
Pris ok og meget behageligt personaleð

Mariendal ããã®åç
Vi fik ikke lÞst problemet
Vi fik ikke lÞst problemet: selv med fint vandindtag/vandtryk kÞrte maskinen ikke.
Den var stået af. Vi har anskaffet en ny opvaskemaskine