Bestilte en Gill Jakke hos dem. Fik den dagen, og super tilfreds over leveringstiden. Dog havde jeg bestilt den forkerte stÞrrelse, sÃ¥ kontaktede dem og fik Knud i telefonen, som var rigtig hjÊlpso... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Marineudstyr.dk C/O Upworth Solutions ApS (ikke en fysisk butik) Nupark 51 7500 Holstebro CVR: 39040085 bestilte og betalte for ventilation rÞr og flanger, fik ingen ordrebekrÊftelse, har skr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god seriveð virkelig godt lavet med hjemmesiden der generalt bare godt og handle her hos marineudstyr 5 ud af 5 stjernerð
Ikke muligt at kontakte Marineudstyr.dk KÞbt et ferskvandsfilter d. 21.12.23. Der kom ingen ordrebekrÊftelse eller faktura. SÃ¥ stÃ¥r rigtig dÃ¥rligt, hvis der skulle blive brug for at reklamere. Mangle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du bådudstyr online til fornuftige priser og med god service. Vi sender til hele Danmark og har bådudstyr fra alle de stÞrste mÊrker. VÊlg blandt mere end 15.000 varenumre. Ring eller skriv alle hverdage mellem 9 - 15 på info@marineudstyr.dk eller telefon 81939070.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det har vÊret en god handel med marineâŠ
Det har vÊret en god handel med marine udstyr! De er hurtige til at sende det man har bestilt, jeg har handlet der et par gange og de har vÊret vakse hver gang.
Vendlig hilsen
Arne Hansen
Fin service.
Fin service.
Let at finde rundt i kataloget. Gode beskrivelse af tingene.
Hurtig tilbagemelding ved henvendelser og venlig tone.
Hurtig levering efter bestilling.
Kan anbefales til andre kunder
Super hurtig levering..
Super hurtig levering... Nem side at finde rundt på
Super god netbutik
Super god netbutik, og hurtig levering til gode priser
Yderst tilfreds med dette firma
Yderst tilfreds med dette firma, kvik reel og problemlÞsende betjening og dag til dag levering. ð
Kan kun anbefale Marineudstyr.DK
Til båd trailer manglende ruller trods ordre bekrÊftelse der viser emner med ruller
Til båd trailer. Bestiller 2 sÊt beslag med dobbelte ruller troede jeg. Ordre bekrÊftelsen viser billede af beslagene monteret med ruller. Samt billede af de 2 monteringsbeslag. Modtager emnerne uden ruller, og da jeg reklamerer får jeg påpeget at i teksten når man bestiller står der det er excl ruller de skal bestilles seperat. 𥵠har returneret og venter stadig på pengene. Fandt en alternativ leverandÞr der var ca 1/2 pris på et komplet set. Nu venter jeg kun på mine penge i hÞrer nÊrmere om hvor lÊnge det tager

Marineudstyr.dk ããã®åç
Manglende vare og elendig kundeservice
Der manglende en af de varer, som jeg havde bestilt og betalt for, og en anden vare svarer ikke til billede og beskrivelse på hjemmesiden.
Virksomheden ignorerer henvendelser.
Opdatering d. 22/9:
Det er korrekt, at jeg modtog en mail fra jer d. 17/8. Jeg skrev tilbage, ligeledes d. 17/8, at jeg ikke var tilfreds med at have modtaget en vare, som ikke svarer til beskrivelse og billede på hjemmesiden og Þnskede mine penge retur. Denne henvendelse har I aldrig besvaret, ligesom I ikke har besvaret mine mails fra d. 25/8 eller d. 26/8 vedr. dette. Så jo, I har ignoreret mine henvendelser efter at have sendt en vare som ikke lever op til beskrivelse og billede på hjemmesiden og som derfor er ubrugelig for mig!

Marineudstyr.dk ããã®åç
Alt som forventet uden dikkedarer
Alt som forventet uden dikkedarer. Bestilling, forsendelse og selve varen helt efter bogen. Har kun handlet hos dem denne ene gang. Thumbs-up herfra.
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling, dog lidt Visa secure payment problemer, måtte bruge Mobilepay istedet.
Hurtig levering.
Enkelt, nemt og ligetil.
3 gange godt
Den rigtige vare til den rigtige pris hurtigt leveret.
Stort sortiment og gode priser
Stort sortiment og gode priser. Bestilte anker + ankerline mandag og landede tirsdag morgen. Super service.
Utrolig kvalitet til en fint pris
Utrolig kvalitet til en fint pris. Hurtig levering som lovet.
Superhurtig levering
Superhurtig levering. Bedste anbefaling herfra.
Som altid er der levering dagen efterâŠ
Som altid er der levering dagen efter bestilling, ikke mindre end fantastisk tak for rigtig god service.
Meget hurtig levering
Fin hjemmeside med gode informationerâŠ
Fin hjemmeside med gode informationer og hurtig levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã