レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte en Gill Jakke hos dem. Fik den dagen, og super tilfreds over leveringstiden. Dog havde jeg bestilt den forkerte stÞrrelse, sÃ¥ kontaktede dem og fik Knud i telefonen, som var rigtig hjÊlpso... もっず芋る

Marineudstyr.dk C/O Upworth Solutions ApS (ikke en fysisk butik) Nupark 51 7500 Holstebro CVR: 39040085 bestilte og betalte for ventilation rÞr og flanger, fik ingen ordrebekrÊftelse, har skr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ikke muligt at kontakte Marineudstyr.dk KÞbt et ferskvandsfilter d. 21.12.23. Der kom ingen ordrebekrÊftelse eller faktura. SÃ¥ stÃ¥r rigtig dÃ¥rligt, hvis der skulle blive brug for at reklamere. Mangle... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ボヌト甚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Her finder du bådudstyr online til fornuftige priser og med god service. Vi sender til hele Danmark og har bådudstyr fra alle de stÞrste mÊrker. VÊlg blandt mere end 15.000 varenumre. Ring eller skriv alle hverdage mellem 9 - 15 på info@marineudstyr.dk eller telefon 81939070.

3.5

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Super service og leveringstid.

Dog havde jeg bestilt den forkerte stÞrrelse, så kontaktede dem og fik Knud i telefonen, som var rigtig hjÊlpsom med returneringen og bestillingen af den nye stÞrrelse.

Fantastisk service og leveringstid.

2024幎4月30日

Hurtig prÊcis levering

Hurtig prÊcis levering. Meget tilfredsstillende.

2024幎5月8日

Hej Jan,

Tusind tak for din bedÞmmelse :-)

Vi håber på en god sommer med mange gode timer på vandet til dig og vores andre gode kunder :-)

Marineudstyr.dk

Marineudstyr.dk
C/O Upworth Solutions ApS
(ikke en fysisk butik)
Nupark 51
7500 Holstebro
CVR: 39040085

bestilte og betalte for ventilation rÞr og flanger, fik ingen ordrebekrÊftelse, har skrevet til dem, intet svar, pengene er trukket på min konto,
så hold jer langt vÊk fra dette useriÞse firma

2024幎4月8日

Hej Lennart,

Den 1. maj har KLB Marine overtaget MarineUdstyr.dk.
Vi har kunnet se både her og på mail at der har vÊret lidt "bÞvl" i de seneste måneder på shoppen.

Vi har sendt dig en mail, som vi håber du vil vende tilbage på, så vi kan finde en lÞsning på at du selvfÞlgelig får dine penge tilbage, også selvom det var fÞr vi overtog MarineUdstyr.dk :-)

Du er også meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@marineudstyr.dk eller telefon 81939070 imellem 9 - 15 på hverdage.

Indehaver af KLB Marine

Man kan ikke kontakte dem telefonisk

Man kan ikke kontakte dem telefonisk, da ingen af de to numre på hjemmesiden er aktive. Jeg også sendt dem en mail som jeg heller ikke får svar på.
Virkelig dårlig service. :-(

2024幎4月5日

Hej Torben,

Den 1. maj har KLB Marine overtaget MarineUdstyr.dk.

Vi har sendt dig en mail med et lÞsningsforslag som vi håber du vil vÊre tilfreds med :-)

Ikke muligt at kontakte Marineudstyr.dk

Ikke muligt at kontakte Marineudstyr.dk
KÞbt et ferskvandsfilter d. 21.12.23. Der kom ingen ordrebekrÊftelse eller faktura. Så står rigtig dårligt, hvis der skulle blive brug for at reklamere. Mangler også faktura til bogholderi. Har kontaktet dem på mail flere gange uden nogen reaktion fra dem. Telefonnr. oplyst på deres hjemmeside (69177600) er ikke i drift. De er overtaget af Upworth Solutions ApS i nov. 2022. Men dem kan man heller ikke kontakte på nogen måde.

2024幎1月4日

Hej Jonn,

Den 1. maj har KLB Marine overtaget MarineUdstyr.dk.

Vi har vÊret i kontakt med jeres bogholderi og fremsendt en faktura så I ikke kommer i klemme med hverken SKAT eller revisor :-)

SeriÞs butik

Jeg handlede på Marineudstyrs website, men fandt ud af der var sket en misforståelse da jeg modtog varerne. Efter en del dialog frem og tilbage med altid hurtigt svar fandt vi en god lÞsning. Der er nye ejere bag butikken og de vil gerne gÞre det godt så giv dem en chance! Anbefaling herfra!

2023幎6月1日

***** FUP-FIRMA ******

***** FUP-FIRMA - UNDER KONKURS******
Jeg returnerede nogle varer i august, har rykket et utal af gange men hÞrer ikke noget og har ikke fået mine penge retur. Pakken er leveret retur hos dem.

Opdateret: firmaet er under konkurs men man kan stadig handle i netshoppen!!

2022幎8月9日

Hej Jesper,
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse på siden Marineudstyr.dk.

Firmaet "Marineudstyr ApS" som tidigere stod bag hjemmesiden Marineudstyr.dk er under konkurs pr. 13 september 2022 og webshoppen lukkede herefter ligeledes.

EfterfÞlgende har kurator solgt webshoppen Marinedudstyr.dk til nye ejere, firmaet Upworth Solutions ApS, som jeg er en af ejerne af og vi har ingen relation til den tidligere konkursramte virksomhed Marineudstyr ApS.

Vi har genåbnet webshoppen pr. 01.12.2022 og du er meget velkommen til at kontakte os på info@marineudstyr.dk, hvor vi gerne vil hjÊlpe med at finde en lÞsning på uafklarede sager.

Vi har desvÊrre ikke mulighed for tilbagebetale penge for tidligere ordrer, eller retursager der vedrÞrer den konkursramte virksomhed Marineudstyr ApS - disse henvendelser skal rettes til konkursboets kurator Advodan i Thisted.

Har returneret vare

Har returneret vare, da den ikke levede op til forventninger. Varen er returneret i juli måned - men pengene er stadig ikke kommet retur.
De svarer ikke på henvendelser.
Brug ikke den netshop!!!

2022幎7月25日

Hej La,

De er gået konkurs.

tror at de er gÃ¥et konkurs.. ! telefonen er dÞd og de svare ikke pÃ¥ mail.. men har hÊvet pengene !! det er jo en bedragerisag.. 🀬🀬🀬
jeg har prÞvet at komme i kontakt med Advokaten, men de svare ikke, jeg står jo stadigvÊk med at have betalt 5000 kr for min luge som aldrig er kommet.

2022幎9月28日

Hej SÞren,

Terrible service

I placed an order and paid and got a confirmation immediately, and 5 days later when nothing arrived, I wrote to the company and was told that they could not supply the products. This has put a damper on our travel plans.
I depended on the arrival of the gear for a trip (life jacket for my son - not exactly something you can do without) and am very very disappointed and actually shocked at their service.
They also do not answer the phone.
Do not use this website for anything time-sensitive or important.

2022幎6月27日

"Radiotavshed"

Afgav en ordre den 23.05.2022 og modtog straks en ordrebekrÊftelse. Pengene blev trukket på kontoen den 24.05.2022. Har ikke modtaget yderligere vedrÞrende levering, og der er ingen telefonsupport. Har skrevet e-mail og afventer svar. ForelÞbig ikke en god oplevelse.

Opdateret til 2 stjerner efter mailkorrespondance, hvor der er fremsendt link til fragtmand. Det ville vÊre fint om underretning om levering var sket tidligere. Har nu hentet varerne selv hos fragtmand

2022幎5月31日

Ingen kundesupport

Fik tilsendt mine vare med GLS. De sendte desvÊrre dem retur til Marineudstyr, dagen efter. Dette beklage de, og sendt mig en mail, på accept af ders fejl som jeg kunen forevise Marineudstyr. DesvÊrre har Marineudstyr efter ca. 1 måned stadig ikke svaret på henvendelsen, og der er INGEN telefon support.
Så de har dÊlme taget mine penge!

2022幎5月13日

Hej René

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg har lige forsÞgt at sÞge efter dit navn i vores system og kan desvÊrre ikke finde dig.
Du har heller ikke angivet et ordrenummer her, så det hjÊlper desvÊrre heller ikke.
Jeg har bedt Trustpilot anmode om yderligere informationer fra dig, så vi kan få fundet dig og hjÊlpe.

Vi har daglig mail support, ja enkelte gange også i weekenden.
Telefonen er åben mandag til fredag 10-12 og 13-15 dog ikke helligdage.

Du må endelig gerne skrive dit ordrereferance, så vi kan finde dig i systemet og se hvad der er galt.

PÃ¥ dit navn har jeg dog ikke kunne finde dig.

Fang os på info@marineudstyr.dk
Så skal vi nok få undersÞgt og lÞst det.
Men uden yderligere info er det svÊrt at finde dig.

/Martin - Marineudstyr

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。