レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jag Àr bara tillfÀlligt hÀr i Jönköping pÃ¥ grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lÃ¥ng kö! Det gick vÀldigt lÃ¥ngsamt och det var inte mÃ¥nga bilar som fick plats i kön. NÃ¥gra bilar fram... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 2 hamburgare pÃ¥ max (takeaway). Nordstan Göteborg. VÀl hemma sÃ¥ öppnar jag förpackningarna och blir helt förvÃ¥nad dÃ¥ sjÀlva burgarna saknas.! Det Àr bara bröd sallad osv med. Ringer dem... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Idag köpte vi burgare pÃ¥ Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tidigare har det 9/10 gÃ¥nger saknats delar av bestÀllningen via driven vilket Àr otroligt surt nÀr man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. ハンバヌガヌ店
  3. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Max startade redan 1968. Ambitionen Àr den samma som för över 40 år sedan - med de bÀsta råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. VÀlkommen in!

1.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Skamligt

FullstÀndigt vÀrdelös matkedja
 Àter inte pÃ¥ max normalt sett, flera Ã¥r sedan jag bojkotta dom egentligen. men nu dom sista tvÃ¥ gÃ¥ngerna nÀr jag har blivit bjuden sÃ¥ har de varit sÃ¥ dÃ¥ligt sÃ¥ man nÀstan skÀms som kund att man ens Àter hamburgaren dom serverar.
Hamburgaren har varit mer kall Àn varm och det har sett ut som att någon i personalen har haft den i bakfickan innan dom lagt fram den på brickan.
NÀ, helt vÀrdelös. Dålig personal och Ànnu sÀmre hamburgare.
Varför jag slutade Àta dÀr för flera Ã¥r sedan var efter att nÀr jag bestÀllde hem hamburgare till familjen. Tre gÃ¥nger pÃ¥ rad sÃ¥ hade dom glömt nÃ¥nting i bestÀllningen. Allt frÃ¥n hamburgare/drickor, tillbehör. Och nÀr man kom tillbaka sÃ¥ har jag fÃ¥tt betala dubbelt. NÀr dom har missat att lÀgga ner nÃ¥ frÃ¥n början i min bestÀllning
 ALDRIG MER MAX

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Kan inte bli sÀmre Àn så hÀr

Kan inte bli sÀmre Àn så hÀr, erbjudande om 49 :- Frisco hamburgare med mellan lÀsk går ej att köpa vid kassan. Man måste ladda ner deras app, fylla i en massa onödig information, godkÀnna alla deras villkor och sedan få en verifieringskod genom e-mail. Men det rÀckte inte för de skulle ha mitt telefonnummer också och sedan skulle jag fylla i en ny verifieringskod! Sedan fick man inte betala detta kontant heller utan bara genom Swish eller kort, så vÀrdelöst hanterat så de skulle skÀmmas, ALDRIG MER!

2026幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!

MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!

MAX andre steder i Sverige er veldig bra, både billigere og bedre generelt når det gjelder mat og renslighet i restauranten.

Dessverre opplever jeg at MAX Nordby er både dyrere og har et dårligere utvalg enn butikkene lenger inn i Sverige.

Noe jeg har oppdaget er at kvalitetssikringen er langt dårligere her enn andre steder. Har to barn som liker MAX-burgere. Tre av de fire siste besÞkene her har hamburgerne vÊrt skikkelig dårlige, da de ikke klarer å steke hamburgeren ferdig.

De klarer heller ikke å få med alt som er bestilt på to av fire besÞk.

Hamburgerne er rå! Dette burde dere klare, å gjennomsteke hamburgerne ettersom dette er hva MAX er kjent for: hamburgere!

Det er som å spise rå kjÞttdeig som er brunet litt på sidene! Her bÞr ledelsen ta en sjekk og gå gjennom rutinene!

Vi har vÊrt der både i rushtiden og utenom rushtiden, rundt 30 minutter etter åpningstid, og fortsatt får man servert rå hamburgere som man rett og slett ikke klarer å spise. Kunder med dårlig immunforsvar risikerer å bli syke!

Inntil MAX får ordnet opp her, tror jeg vi kommer til å unngå denne MAX-restauranten.

Dette har pågått i lang tid, iallfall siden tidlig sommer, slik jeg har erfart. De tar virkelig ikke disse tilbakemeldingene til seg!

"Ja, man kan bli syk av dårlig stekte hamburgere fordi de kan inneholde sykdomsfremkallende bakterier som E. coli. Kvernet kjÞtt kan ha bakterier på overflaten, og disse fordeles i hele farsen når kjÞttet kvernes. Ved ikke å steke burgeren ordentlig, får ikke bakteriene en tilstrekkelig hÞy temperatur til å dÞ, spesielt i midten av burgeren."

10. jan.
Burgerne deres er rett og slett uspiselige.

VÊrt innom dem et par ganger siden sist. Tror nok jeg heller betaler 700–800 kroner et annet sted, for dessverre trekker denne restauranten ned hele kjeden.

Hvordan kan de som jobber der glemme over halve ordren? Når man forteller dem, er det så vidt de orker å sjekke kvitteringen for å se hva som mangler, så spÞr de meg som kunde hva som mangler.

Lang dag eller bare "don't care"?

Manglet:
● Cheeseballs 6 stk.
● Minimål m/
• Hamburger
• French fries
• Drikke.
● Kylling 10 stk.
● Ekstra drikke.

Siste burgeren jeg bestiller fra dette stedet, for den er uspiselig og langt ifra gjennomstekt.

2026幎1月10日

Riktig dåligt med allt

Det Àr sluthandlat på Max Jönköping Ekhagen. Det tar långt tid för att få maten trotts att det Àr inte mycket folk. Personal Àr extremt löjliga och nonchalanta och det Àr en hel del misstag och dålig bemötande. Jag vill inte ens tÀnka hur det Àr med hygienen innanför. Fy aldrig mer.

2026幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta service och det har aldrig stÀmmt med våra bestÀllnigar. SkÀrp er!

Varje gång jag har bestÀllt mat dÀr så saknas det något.
Den mest otrevliga tjejen tog våran bestÀllning ikvÀll och gjorde såklart fel .varför vÀljer folk att jobba med service nÀr dem inte passar alls i det. Jag tycker dem borde se över allting i denna restaurangen.mat,service,personal och allt annat. Uchhhh

2026幎1月2日

Äklig Max i Umeå

Max max max Ni har vÀldigt Àklig i Umeå. Idag nÀr jag var dÀr spydde en man i toan och Ingen i personalen brydde sig. Vad Àckligt att ni inte stÀdade SnÀlla stÀdade bÀttre 1 stjÀrna Àr bra för er Ni idioter

2025幎12月27日

Alltid..Alltid

kalla hamburgare...Alltid..Alltid.Stekbordet borta...Alltid..Alltid.'Sveriges godaste burgare' borta...Alltid..Alltid.Senapen borta...Alltid..Alltid.Italiensk dressing borta...Alltid..Alltid.MiljadÀrer till MAX...Alltid..Alltid.Kaffet för Alltid borttaget...Alltid..Alltid.Tunna inte ur epitetet 'Sveriges Godaste burgare'...Aldrig..Aldrig.GÀllivare 1968!..Javisst!.Javisst!

2025幎12月16日

Max Örnsköldsvik

Max Örnsköldsvik. Fick 1 av 3 bestÀlla pommes, mozarellasticksen var som gummi och chili cheesen hade nog legat i minst ett par timmar. JÀtteÀckligt var det faktiskt

2025幎12月21日

Max Helsingborg Berga.

Max Helsingborg Berga.
Helt fruktansvÀrt dåligt. Det var hår i min mat, restaurangen var smutsig och personalen var extremt otrevliga. Vi fick inte ens halva vår bestÀllning och Àndå fick vi vÀnta jÀttelÀnge på maten. Totalt oacceptabelt och respektlöst mot kunder. Kommer aldrig tillbaka och rekommenderar ingen att Àta hÀr.

2025幎12月19日

Vi Àr sÃ¥ j...a trötta pÃ¥ Max hamburgare

Vi Àr sÃ¥ j...a trötta pÃ¥ Max hamburgare vid Behrn Arena i Örebro. Det hÀnder ofta att vi fÃ¥r gÃ¥ tillbaka för att de missat att lÀgga ner delar av vÃ¥r bestÀllning. Detta hÀnder 8 av 10 ggr och det Àr såååå tröttsamt. Vi brukar kontrollera bestÀllningen och gÃ¥ hem. Men ibland gör vi inte det. NÀr vi kommer hem ser vi att allt inte Àr med. Max blir tyvÀrr sÀmre och sÀmre.

2025幎12月14日

Kall mat mm

BestÀllde mat pÃ¥ max hemsta gÀvle,fick vÀnta lÀnge pÃ¥ mat 😒.Var 2st bestÀllningar före oss vilket sedan blev 5st sammanlagt,ingen rush precis.Personal var det ingen fart pÃ¥ alls !!NÀr vÀl mat kom sÃ¥ var den kall usch😳SÃ¥g att det Àr vanligt bland andra som skrivit omdöme om max hemsta,dags att Àndra pÃ¥ det !!

2025幎12月7日

Max Falköping

Max Falköping. Jag köpte en Bacon & Cheese Frisco burgare igår & det var endast 2 små Bacon bitar på. VÀldigt besviken på en hamburgare som kostar 75 kr.

2025幎12月2日

Totalt vÀrdelös

Totalt vÀrdelös, alltsÃ¥ totalt kaos man fÃ¥r ej ens burgarna man har bestÀllt fick allt förut 2 hamburgare de var ju roligt tack för denna fina middag 😅 pip pip ku*ar

2025幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

Sveriges sÀmsta MAX finns i Enköping.

Sveriges sÀmsta MAX finns i Enköping.

Personalen Àr ohygieniska.
Varför?
1. Torkar av sitt svett från pannan och tvÀttar inte av hÀnderna före de tar i de nya friterade pommesen med spaden.
2. LÀmnar ut mat med hårstrån på. En gång fick frugan lÀsk med en svart tråd i som visade sig vara en frans.
3. LÀsken smakar alltid vatten, så man får klaga!
4. Jag och frugan kommer inte komma tillbaka.

2025幎11月27日
5぀星のうち1の評䟡

Nu får det faktiskt vara nog

Nu får det faktiskt vara nog, Max!”

Jag har Àtit pÃ¥ Max sedan tiden dÃ¥ man fick vÀnta pÃ¥ att potatisen skulle kokas innan de kunde göra stripsen, och aldrig i hela mitt 78-Ã¥riga liv har jag varit med om nÃ¥got sÃ¥ tokigt som pepparkaksDEG-smoothie. Ja, du lÀste rÀtt. Deg. I en dryck! Jag trodde först att det var ett skÀmt eller nÃ¥gon ungdom som försökte lura mig pÃ¥ Facebook, men nej dÃ¥ – ni serverar det pÃ¥ fullt allvar.

Och vet ni vad det smakade? Jo, det smakade precis som nÀr mina barnbarn bakar och stoppar fingrarna i bunken, blandar runt lite, och sedan tycker att ”mormor, det hÀr kan du dricka!”. En tjock gegga som knappt vill lÀmna sugröret, och som dessutom lÀmnar en eftersmak av julstress och ledsna degrester.

Jag bestÀllde nÃ¥got som skulle vara en ”smoothie”. SMOOTHIE! Det ska vara nyttigt, frÀscht och lÀtt. Inte kÀnnas som att dricka upp julbaket innan det ens grÀddats. Det hÀr Àr inget för mig, och inte för nÃ¥gon annan mÀnniska som vill behÃ¥lla sin sjÀlvrespekt.

Max, jag Àr besviken. Djupt. Jag gick dÀrifrån med både kladd på tröjan och dåligt humör. Ta bort elÀndet och kom tillbaka nÀr ni lÀrt er vad mat ska vara: tillagad, inte rå och förvirrad.

HÀlsningar,
En förbannad tant som bara ville ha en kopp kaffe och lite lugn och ro

2025幎11月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ