Jag Àr bara tillfÀlligt hÀr i Jönköping pÃ¥ grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lÃ¥ng kö! Det gick vÀldigt lÃ¥ngsamt och det var inte mÃ¥nga bilar som fick plats i kön. NÃ¥gra bilar fram... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde 2 hamburgare pÃ¥ max (takeaway). Nordstan Göteborg. VÀl hemma sÃ¥ öppnar jag förpackningarna och blir helt förvÃ¥nad dÃ¥ sjÀlva burgarna saknas.! Det Àr bara bröd sallad osv med. Ringer dem... ãã£ãšèŠã
Idag köpte vi burgare pÃ¥ Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... ãã£ãšèŠã
Tidigare har det 9/10 gÃ¥nger saknats delar av bestÀllningen via driven vilket Àr otroligt surt nÀr man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Max startade redan 1968. Ambitionen Àr den samma som för över 40 år sedan - med de bÀsta råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. VÀlkommen in!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.max.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ElÀndiga slafsiga burgare som nÀstanâŠ
ElÀndiga slafsiga burgare som nÀstan alltid Àr kalla. Förvirrad personal. Utan tvivel den sÀmsta hamburgare kedjan i Sverige. Efter kontakt med kundservice fick jag ett så provocerande svar så jag avinstallera appen direkt. Max Berga i Helsingborg.
Jag vill informera om en situation somâŠ
Jag vill informera om en situation som intrÀffade nyligen. Jag bestÀllde via appen från en restaurang, men bestÀllningen gick automatiskt till en annan restaurang utan att jag valt det. Jag försökte ringa restaurangen direkt, men det var lunchtid och jag fick inget svar.
Till slut lyckades jag komma i kontakt med Max i Alingsås, En kille som heter Daniel, han var ansvarig på Max den dagen. Han hjÀlpte till så att jag fick återbetalning. Tack Daniel på Max i Alingsås.
They are rude
En gÃ¥ng i tiden var det enâŠ
En gÃ¥ng i tiden var det en hamburgerkedja som levererade! Vad har ni gjort, eller inte gjort!....Nu Àr det skrÀpmat som Àr dÃ¥ligt tillagade, kalla, smaklösa och nÃ¥gonting som verkligen stÃ¥r för begreppet SKRÃPMAT!
Fick inte hÀlften av maten manâŠ
Max Helsingborg Berga. Fick inte hÀlften av maten man bestÀllt. Rena skÀmtet. BestÀll aldrig dÀrifrån. Ni blir tvÀrlurade av dem i kassan som packar ner maten. AnstÀll ny personal. Mer hjÀrndöd personal får letas efter. Kan inte ens sÀga hejdå nÀr man går. Otrevligt och noll koll. Aldrig mer dÀrifrån med så vÀrdelös personal
Gammal kött
Nu var det droppen! Max har genom åren varit i många skandaler och klarat sig undan med sina billiga kampanjer. Idag åt jag Max hamburgare och jag kÀnde direkt att något inte stÀmde med smaken. Jag Àter Max varje vecka så jag vet hur den ska smaka. Denna gång luktade köttet gammal och smakade Àven gammalt. Jag tÀnkte att jag kanske har fel men nÀr jag lÀser att andra har upplevt samma så kan jag konstatera att köttet var gammalt eller ej nötkött.
Kommer aldrig mer sÀtta min fot mer på Max. HÀlften av gångerna serveras kalla pommes, köttet innehåller mycket brosk och annat s k i t och denna gång gammal kött!
BOJKOTTAR MAX NU!!!
Max Backa Göteborg
Varje gång senaste gångerna så har det saknats mat men sista gången tog priset 2 pommes och en chese fries. Denna restaurangen har blivit så dålig. Inte ens en ursÀkt nÀr man fick åka 2 mil för att hÀmta maten.
IgÃ¥r tog jag en paus med mina barnâŠ
Igår tog jag en paus med mina barn efter en lång bilresa och vi bestÀllde hamburgare hos Max. Personalen Àr ung och hinner inte med alla uppgifter, priserna Àr okej.
Kontaminerad mat
Kontaminerad mat, vilket den var ogq att personalen snuskade med den. Otrevlig personal. Upplevde personalen som onykter. Totalt vÀrdelöst.
VARBERG
VARBERG
FruktansvÀrt dålig service och speciellt arbetsledaren va otrevlig och kunde inte sitt jobb tradig halvvarm mat och klarade inte att blanda en dricka av nyheterna. NÀr vi vÀnta fick drickan efter att ha frågat 4 ggr gick han jch slÀngde ihop nåt klabb. Tvek på om den ska smaka så ens .
Max VÀstervik sÀmsta hamburgaren jagâŠ
Max VÀstervik sÀmsta hamburgaren jag Àtit.
Hamburgaren var ljummen och pommesen var kalla.
Ã
ngrade att jag inte klagade men hade bråttom.
Undvik det stÀllet.
Det Àr sorgligt hur Max utvecklats
Det Àr sorgligt hur Max utvecklats. Minns tidigare nÀr man verkligen fick bra kvalitet på maten, nygjorda burgare och fint presenterade. Restaurangerna var frÀscha. Nu Àr det smutsigt överallt, personalen har ingen service-kÀnsla, köttet Àr otroligt Àckligt och luktar vidrigt, maten Àr ofta kall och slafsig presentation. Katastrof hur ett så fint och ansett varumÀrke kan changera så. Maten smakar mycket bÀttre på McDonalds och Àr dessutom finare presenterad.
à k förbi!! Hur hungrig du Àn må vara!
Jag har nu gett Max i BorÃ¥s, BrÀmhult tre chanser â och detta var absolut den sista. Jag Àr bÃ¥de arg och besviken pÃ¥ mig sjÀlv för att jag lÀt det bli en tredje gÃ¥ng, för upplevelsen var precis lika dÃ¥lig som tidigare.
Maten tog lång tid att få trots att det knappt var några gÀster, och nÀr den vÀl kom var hamburgarna kalla och stripsen sladdriga.
Hela restaurangen var dessutom smutsig. NÀstan alla bord var fulla av matrester och brickor, och under hela tiden vi satt dÀr såg jag inte en enda ur personalen som gick ut och stÀdade eller ens tittade till gÀstdelen. Jag fick sjÀlv torka av bord och ta undan brickor för att vårt sÀllskap skulle kunna sitta någonstans.
Vid stationen dÀr man lÀmnar brickor och rester var det riktigt ofrÀscht, och nÀr jag skulle tvÀtta hÀnderna vid toaletterna fanns det inte ens någon tvål.
Personalen verkade stressad och ostrukturerad, men det Àr ingen ursÀkt för den hÀr nivån av hygien och service då det dessutom knappt fanns några gÀster!
Jag vet att jag inte Àr ensam om att uppleva detta â en ansvarig borde verkligen lÀsa recensionerna pÃ¥ tex Google och TripAdvisor. Det hÀr Àr lÃ¥ngt ifrÃ¥n den standard man förvÀntar sig av Max. Pinsamt!!!
Max Pilgatan i VÀsterås
Detta gÀller Max Pilgatan i VÀsterås. Underbemannad personal? BestÀllde i sjÀlvbetjÀningskiosken, hamburgarna blir fÀrdiiglagade efter nån minut. Först efter 10 min ( enligt mig, personalen hÀvdar 7 minuter ) börjar dom packa maten. Jag vill då att dom gör nya burgare eftersom jag inte vill ha kall mat. Personalen vÀljer att ignorera mig. Jag går då utan maten och sÀger att jag kommer ta det hÀr med kundtjÀnst istÀllet. Och jag fick jobba hungrig resten av natten. Minimal risk att jag besöker detta stÀlle igen eftersom servicen Àr obefintlig.
KundtjÀnst har fortfarande inte svarat nÀr denna recension skrivs 5 dagar senare.
Edit: KundtjÀnst har bett om ursÀkt och betalat tillbaka pengarna till mig.
Det var det hemskaste hamburgare jagâŠ
Det var det hemskaste hamburgare jag Àtit. Kan ej varit nöt. Höll på att krÀkas .
Hoppas det inte Àr så illa överallt.
Maxâ€ïžðžðª
Alltid rent och fint goda burgare som sarvaras med service i Top klass
Jeg bestilte en dobbelt cheeseburgerâŠ
Jeg bestilte en dobbelt cheeseburger men bÞffen var helt rÃ¥ nÊrmest. kommer aldrig igen 0 stjerner ð€¬
Kall mat
Kall mat. Okunnig personal! DÃ¥lig service.
Max bÀckebol!
Inte en gångs företeelse.
Efter att ha köat i 1 timma pÃ¥ Max iâŠ
Efter att ha köat i 1 timma på Max i Vetlanda, fick jag till slut en påse med ljummen mat, ett vildsvin hade troligtvis packat maten prydligare! Hur i h-vete ens verksamheten håller sig flytande Àr ju ett enda stort frågetecken. StrÀck upp personalen eller sÀtt en spik i dörren och lÀgg ner skiten.
Àckligaste jag Àtit Àter aldrig dÀr igen
Àckligaste jag Àtit Àter aldrig dÀr igen