レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tycker det Àr bra veta hur mycket jag kan Àta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir Ànnu mera nu vilket Àr bra. Sen blev jag förvÃ¥nad av mÀngden protein. Trodde man fick Àta mera Àn mÃ¥ttet visar men... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har anvÀnt mealsizer sedan i mars. Har gÃ¥tt ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi Àr bÃ¥da nöjda och glada att vi till slut hittade rÀtt verktyg för att gÃ¥ ner i vikt och mÃ¥ bra igen. De Àr lÀtta att an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

👍funkar jÀttebra och jag kÀmpar vidare med att fÃ¥ rÀtta mÀngder att Àta men som gastric bypass opererad Àr det inte lÀtt. Det jobbigaste Àr frukosten dÃ¥ jag helst inte vill Àta men mealsizer hjÀlper... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tÀnk kring att ha lite koll pÃ¥ portionerna. Speciellt efter nÃ¥gra Ã¥r efter överviktsoperation dÃ¥ det lÀtt kan bli lite för mycket eller fel... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス
  2. 内分泌孊者
  3. フィットネスず栄逊のサヌビス
  4. 䜓育通
  5. 医薬品卞売業
  6. スパずフィットネス クラブ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.

4.6

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tolle Ideen

2021幎12月11日

Mealsizer® からの回答

Wir freuen uns, dass Ihnen Mealsizer gefÀllt! 🙏🏻❀ Vielen Dank fÃŒr eine schöne Bewertung!

Toppen service

Bra produkt. Toppen.
Snabb leveranstid.

2021幎10月4日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för fint omdöme 🙏🏻❀, vi Àr glada att Mealsizer Àr en hjÀlp för dig!

Superbra hjÀlp

2021幎10月2日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för fint omdöme 🙏🏻❀, det vÀrmer i hjÀrtat att Mealsizer Àr en hjÀlp för dig!

Kom hem vÀldigt snabbt

Kom hem vÀldigt snabbt. Så smidigt att anvÀnda och dagboken Àr toppen

2021幎9月15日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för fint omdöme 🙏🏻❀, det vÀrmer i hjÀrtat att Mealsizer Àr en hjÀlp!

Superbra verktyg

Superbra verktyg som ger en bra uppfattning om hur mycket man behöver få i sig.

2021幎9月13日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för fint omdöme 🙏🏻❀, det vÀrmer i hjÀrtat att Mealsizer hjÀlper!

5぀星のうち5の評䟡

Ett fantastiskt redakap som hjÀlpt mig

Ett fantastiskt redakap som hjÀlpt mig på min viktresa.
Slippa hålla på att vÀga mm och lÀgga ut pengar ha olika appar
Får rÀtt storlek på portioner och vet jag får i mig den nÀring jag behöver

2021幎9月9日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för fint omdöme 🙏🏻❀, det vÀrmer i hjÀrtat att Mealsizer har kunnat hjÀlpa dig!

Underbar

Underbar grötkokare

2021幎8月12日

Mealsizer® からの回答

Men Ã¥h, vad glada vi blir att du tycker om den! Tack snÀlla rara för fint omdöme 🙏🏻❀

5぀星のうち5の評䟡

Bin total begeistert von Mealsizer.

Bin total begeistert von Mealsizer.
Ist einfach anzuwenden, und das ewige wiegen fÀllt weg.
Das ist ein super Produkt.

2021幎8月6日

Mealsizer® からの回答

Dankeschön! ❀ Wir freuen uns sehr Ìber Ihre gute Bewertung!

5぀星のうち4の評䟡

Lite svÃ¥rt nÀr man har blandad mat

Lite svårt nÀr man har blandad mat annars bra.

2021幎7月13日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla för ditt fina omdöme ❀ Dela upp maten med Mealsizer-måtten så långt det går i början nÀr du Àter med Mealsizer. En del sammansatta rÀtter passar Àndå inte så bra nÀr man ska portionera med Mealsizer. DÀremot kommer du efter att ha anvÀnt måttet ett tag lÀra dig hur en rimlig portion ser ut i sin helhet och med ögonmåttet kunna lÀgga upp en lagom portion av t ex lasagne, fiskgratÀng eller soppa.

Börja alltid med att lÀgga upp grönsaker med GRÖNSAKSMÅTTET pÃ¥ tallriken, sÃ¥ att du fÃ¥r i dig minimum av grönsaker. AnvÀnd sedan resten av platsen pÃ¥ tallriken för att lÀgga upp en lagom portion av din sammansatta rÀtt, sÃ¥ som t ex lasagne. För din hjÀlp kan du se bildexempel pÃ¥ lagom portioner till höger.

Fler bra tips hittar du på https://www.mealsizer.com/sv/fragorsvar/

HjÀrtliga hÀlsningar/Anna på Mealsizer

Hallo ich habe die Maße seit 3 Tagen in

Hallo ich habe die Maße seit 3 Tagen in Gebrauch. GrundsÀtzlich komme ich gut zurecht. Trotzdem frag ich mich wie ich dort auch nur einen Pfannkuchen oder Spiegeleier unterbringen 🀔. Ich wÃŒrde mir eine deutschsprachige Gruppe wÃŒnschen, in der man sich austauschen kann.
Ich bin sehr gespannt, bisher habe ich es nicht geschafft meine lÀstigen 20 kg weg zu bekommen mit gefÌhlten 20 DiÀten.

Liebe GrÌße Petra

2021幎7月7日

Mealsizer® からの回答

Liebe Petra, danke fÌr dein gutes Urteilsvermögen! ❀ Ja, die Idee von Mealsizer ist genau wie Sie sagen, dass Sie diese verschiedenen DiÀten vermeiden sollten! Dass Sie in der Lage sein sollten, alle Lebensmittel und Gerichte zu sich zu nehmen, die Sie möchten, aber lernen, es in der richtigen Menge zu tun, um ein gesÌnderes Leben zu fÌhren.

Eier landen im Proteinmaß und Pfannkuchen/Platten im Kohlenhydratmaß. Bei weiteren Fragen können Sie uns gerne auf unserem Facebook- oder Instagram-Account @mealsizer oder an info@mealsizer.com schreiben.

Wenn es um deutschsprachige Gruppen geht, ist dies eine AUSGEZEICHNETE Idee! 😀 Du bist herzlich eingeladen, eine solche Gruppe zum Beispiel auf Facebook zu grÃŒnden, damit sich Menschen, die Deutsch sprechen und Mealsizer nutzen, dort anschließen und Ideen und Tipps austauschen können!

Wir von Mealsizer wÃŒnschen Ihnen viel GlÃŒck beim Erreichen Ihrer Ziele!

Das Mealsizer Prinzip ist sehr einfach

Das Mealsizer Prinzip ist sehr einfach zu verstehen und umzusetzen. Ich integrierte seitdem mehr GemÌse in meine Mahlzeiten und habe dadurch ein deutlicheres SÀttigungsgefÌhl.

2021幎6月22日

Mealsizer® からの回答

Aber oh 🙏🏻❀, vielen Dank fÃŒr Ihr nettes Urteil und wie glÃŒcklich wir sind, dass Mealsizer Ihnen hilft! Viel GlÃŒck bei deinen Zielen!

5぀星のうち5の評䟡

Trodde jag skulle kÀnna mig hungrig

Trodde jag skulle kÀnna mig hungrig, men icke! Dessutom efter 1v har jag gått ner i vikt!

2021幎5月4日

Mealsizer® からの回答

Tack snÀlla rara för ditt fina omdöme Caroline, vad glada vi blir att höra detta! ❀🀗 Det Àr lÀtt att tro att det Àr lite mat nÀr man tÀnker sig 1500 kcal/dag, men balansen av de olika livsmedlen gör att man blir mÀttare Àn man tror! Stort lycka till med dina mÃ¥l!

5぀星のうち5の評䟡

Mkt nöjd då jag just nu ha kost schema

Mkt nöjd dÃ¥ jag just nu ha kost schema. LÀtt o se hur mkt m ska ta o kÀka. Äter 1600 /dag.

2021幎4月18日

Mealsizer® からの回答

Åååh, tack snÀlla du för ditt fina omdöme, vad glada vi blir att Mealsizer underlÀttar för dig! ❀🀗

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。