レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Topmodel Airfryer (Philips Airfryer Dual Stacked 10L (NA462/70) gekocht ter vervanging van een XXL. Een groot drama. 1 kg patat is na 30 min nog slap. Keuken thermometer erin gehangen, komt niet bov... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Stofzuigerbehuizing is bij de handel kapot. Kan alleen een hele nieuwe behuizing krijgen wanneer ik de stofzuiger opstuur voor onderzoek a 48,- euro + kosten onderdeel. Dit terwijl ik het onderdeel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Miskoop Airfryer.

Een groot drama. 1 kg patat is na 30 min nog slap. Keuken thermometer erin gehangen, komt niet boven de 190gr. Contact met Philips HD gehad. “Ja meneer, deze is niet zo geschikt om patat mee te maken, het is meer een oven. Direct teruggestuurd.

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice heeft absoluut geen productkennis

Ik heb eind vorig jaar een nieuwe RSL3000 robot maaier gekocht en heb deze gisteren geïnstalleerd, helaas activeert de app de maaier niet. De klantenservice van Philips heeft zelf niet of nauwelijks kennis van het product. Heb alles opgestuurd via een ticket maar dat kan nu wel tot een week gaan duren voordat Philips hier wat mee gaat doen. Tip: zet mensen met productkennis in en geen mensen die dezelfde handleiding lezen als je klant.

2026幎4月13日
5぀星のうち3の評䟡

I have two Philip Oneblades

I have two Philip Oneblades, I thought it would be handy to have a spare while the other is charging, and have two chargers, but... The charger cables are different! So the same product has two different charger cables and I am looking for the "right" one in my home again... In fact both are wrong, as they are not USB-C or some other nonpropriatary standard.

The product itself is very handy, that is why I give three stars.

2026幎4月6日

slechte service stofzuiger.

Stofzuigerbehuizing is bij de handel kapot.
Dit terwijl ik het onderdeel er van buiten af zo af en op klik.
Dus slechte service en zeker niet duurzaam !

2026幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

I incorrectly ordered wrong razor and

I incorrectly ordered wrong razor and tried to cancel order after 5minutes,. I tried to cancel and was told when delivered just simply return package; and did so. I have now waited for over 3 weeks for my money to be returned to my credit card. RETURN NUMBER 44118203924. This was dated 21/02/26
My next purchase will not be with PHILIPS

2026幎2月17日

Gebruiker van Philips HUE light

Gebruiker van Philips HUE light:

Uit het niets kreeg ik een mail met de mededeling dat mijn Philips HUE brigde gereset- en ontkoppeld was.
Ik geloofde mijn ogen niet toen ik alles kwijt (denk aan instellingen en sfeerverlichting waar je je al jaren aan hecht) en alles moest opnieuw moest ingesteld worden, zonder waarschuwing!
Dus in hoeverre ben ik de eigenaar van mijn lampen als op afstand er op een knopje gedrukt kan worden om alles uit te resetten?, waardeloos.. als ik dit had geweten had ik deze zooi niet in huis genomen, 1 ster, of 0 als het zou kunnen, de lampen (die een vermogen kosten) zijn dus niet jouw eigendom , het lijkt een soort abonnement waar Philips aan de knoppen zit en zomaar uit het niets kan besluiten de boel te resetten.
TROEP!!

2026幎3月22日

App en apparaat koppelen een drama

App en apparaat koppelen een drama

Ik gebruik een Philips airfryer 5000 series XXL.
Ik ben een dik 30 minuten bezig geweest om de app, Home ID, te koppelen met de airfryer.

Een drama. Alles netjes naar de letter opgevolgd, maar steeds mislukt de koppeling.

????

2026幎3月21日
5぀星のうち1の評䟡

I would give zero stars if I could

I would give zero stars if I could. Buying directly from Philips was a massive mistake. The website is a mess - prices change while you are in the middle of a session, and the 'Account' system is broken. Even though I registered, my order is missing from my account, and I received no confirmation email with a price or order number. I had to hunt through my bank transactions to find proof that I even bought the item. Dealing with their customer service is a dead end. If you want a Philips product, buy it from Amazon or a local shop - do NOT buy from their official site unless you want to spend hours and hours fixing their technical mistakes.

2026幎3月18日
5぀星のうち1の評䟡

Ontzettend slechte ervaring met Philips! Koop hier geen dure dingen, want werkt het niet dan kan je naar je geld fluiten!

We hebben de philips one up dweil gekocht in september 2025 tot op heden (maart 2026) bezig geweest met dit hele probleem.

De dweil liet direct al strepen achter, waardoor dit ook na dweilen zichtbaar blijft op onze vloer (zowel op de pvc als op de tegels): onbruikbaar dus.

Ondertussen al 3x omgeruild of gerepareerd zonder resultaat
 de dweil doet nog steeds hetzelfde.
1e keer: nieuw product ontvangen, nog steeds strepen
2e keer: gerepareerd, nog steeds strepen
3e keer: geen defect zichtbaar volgens reparatiecentrum
—> toevallig net die keer dat ik de deal met ze heb gemaakt dat ik mijn geld terug zou krijgen als er een defect gevonden zou worden. Klopt dus geen zak van en gevoel dat ik hier opgelicht word.

Het zegt toch al genoeg over dit product als ze hem de eerste keren hebben moeten vervangen of repareren. Dan heb je geen goed product! En als consument heb je het recht op een goed product als je iets koopt. Allemaal regels die philips aan zijn laars lapt.

Hoe enorm veel tijd hierin heeft gezeten: opsturen van de pakketten, mails en telefoontjes. Dan nog niet eens gesproken over de frustratie wat hierachter zit.

De vrouw aan de telefoon is op zich aardig, maar daar heb je gewoon niks aan. Ik blijf dat apparaat niet telkens terugsturen. Dat doe ik al 7 maanden namelijk.

2026幎3月13日
5぀星のうち2の評䟡

Philips Latte go

Ik heb onlangs een Latte go gekocht. Voor mijn man die koffie drinkt perfect. Maar ik drink Latte of cappuccino. Helaas is mijn koffie altijd koud. Zelfs als de temperatuur hoog staat en ik het kopje voorverwarm. (wat echt onnodig veel water kost) Ik ben echt teleurgesteld

2025幎12月21日
5぀星のうち5の評䟡

30 jaar bij Philips gewerkt als Fotometrist/kwatileitscontroleur

Zelf heb ik 30 jaar bij Philips gewerkt als Fotometrist, kwaliteitscontroleur bij de lichtdivisie in Terneuzen, Nederland en ik weet uit eigen ervaring dat de kwaliteitseisen bij Philips zeer hoogstaand waren en nu nog zijn. Alle metingen van de technische eigenschappen van de spaarlampen als laatste product in Terneuzen vervaardigt werden uitgevoerd onder gestandariseerde omstandigheden en omschreven in zgn. LV's (Levering Voorwaarden). In het jaar 2000 is de productie overgebracht naar Pila, Polen en daar was de kwaliteit niet goed, de technische kennis was daar niet aanwezig. Philips heeft die fout snel erkend en de productie overgebracht naar China waar de kennis wel aanwezig was die nodig was om goede producten te leveren. Met de critische opmerkingen van sommige klanten op de site ben ik het dan ook helemaal niet eens. Het is natuurlijk ook zo dat alleen de defecte producten beschreven worden en dat over de goede producten niet gesproken word.

2026幎3月9日

Cashback op de Philips Oled tv is FAKE

Cashback op de Philips Oled tv wordt niet uitgekeerd, zoals beloofd.

Gezien de reviews van het bedrijf Enginio gaat dit hoogst waarschijnlijk niet gebeuren. Pas dus op, laat je niet verleiden. Ondanks dat je de cashback registreert op de site van Philips heb je gewoon pech lijkt het. Eind december Oled tv gekocht, registratie is akkoord bevonden maar geld terug is na 3 maanden nog niet geregeld. Terwijl er 35 dagen voor staan. Contact met Philips of Enginio is hopeloos.

2026幎3月8日

Klantenservice liegt

Ik kocht bij Philips een airfryer XXL HD 9867/90 met keramische anti-aanbaklaag. Tenminste, Pien Michiels van de klantenservice liet mij weten dat dit hun enige airfryer is met deze coating. Dit type heeft ook nog eens alle eigenschappen die ik zocht in een airfryer, dus na dit antwoord was de koop gauw gesloten. Maar nu lees ik bij de Consumentenbond dat Philips helemaal geen airfryers met keramische anti-aanbaklaag heeft of gehad heeft, alles heeft Pfas, Pfoa of iets dergelijks. Ik heb de klantenservice benaderd en gevraagd hoe dit zit en hoe ze mij gaan compenseren, nu ik een airfryer heb die ik niet meer gebruik omdat ik het materiaal niet vertrouw. Maar ik krijg het domme antwoord dat ik zelf maar voor aankoop onderzoek had moeten doen. Dat heb ik ook gedaan, namelijk de fabrikant vragen of ze hebben wat ik zoek. Misschien bedoelt ze dat ik de betrouwbaarheid van Philips klantenservice had moeten onderzoeken? Het is helemaal waardeloos dat zo’n bedrijf je gewoon kan voorliegen om wat te verkopen.

2026幎3月6日

What the hell happened?

Werd doorgeleid van Philips naar Versuni. Bestelling gedaan en betaald. Na 14 dagen nog zelfs geen bevestiging van bestelling. Contact opnemen niet mogelijk. Wat is er toch gebeurd met dit eens zo prachtig bedrijf?

2026幎3月6日

Philips Cashback scam

29 dec. 2025 een 65OLED810 TV gekocht, met een €100,- Cashback aktie.
Philips besteedt dat uit aan "Enginio", die vervolgens alleen maar excuus mails stuurt ipv. €100,-.
Denk je ga ik naar PHILIPS...............
FOUT.
Ellke afdeling zegt ......... dat is niet onze afdeling,, en geeft je heel misschien een telefoonnummer of mailadres dat wel goed zou moeten zijn.
FOUT, "dit nr. is niet in gebruik"
FOUT, sorry meneer, dit is niet onze afdeling.
Wat een stel DROEFTOETERS bij beide bedrijven.
PHILIPS en ENGINIO 1 dikke SCAM
en Philips ga jezelf diep schamen !!!!!!!

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

waarom is PHilips zo Slecht bereikbaar?????????

IK krijg na veel gezoek iemand aan de lijn die mij een paar onderdelen zal toesturen. ringetjes om het lekkende water te verhelpen. na een week nog niets ontvangen. nu al ruim 60 minuten probeer ik iemand te spreken. GEEN van de telefoonnummers werkt, als ik iemanmd krijg op de chat is het een duitse. die geef een nummer voor nederland dart het ook niet doet.

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Misleiding en geven niks om consumenten(recht)

Ik heb op zaterdag een refurbished koffiezetapparaat besteld via de Philips Home Appliances webshop. De order werd netjes bevestigd, maar vervolgens hoorde ik dagenlang niets. Toen ik er zélf maar via WhatsApp achteraan ging om te vragen waar mijn bestelling bleef, werd deze plotseling eenzijdig geannuleerd.

Het excuus van Philips? Een 'voorraadafwijking' in hun systeem waardoor dit unieke refurbished model niet meer leverbaar zou zijn. Erg ongeloofwaardig, want het apparaat heeft na mijn bestelling nog dagenlang gewoon als 'leverbaar' op hun website gestaan! Ze verkopen dus structureel producten die ze niet hebben (lokkertjes).

De manier waarop de klantenservice dit vervolgens "oplost", slaat echt alles. Ik kreeg een mail dat ze het vervelend vonden en me als tegemoetkoming een kortingscode van 15% aanboden voor een volgende aankoop. Het bizarre hieraan? Ik had mijn originele bestelling óók al met 15% korting geplaatst! De zogenaamde compensatie voor hun eigen wanprestatie is dus letterlijk nul procent. Een absolute wassen neus.

Wettelijk gezien is koop gewoon koop en horen ze me een redelijk, gelijkwaardig alternatief te bieden voor dezelfde prijs. In plaats daarvan verschuilen ze zich achter hun eigen interne beleid, lappen ze het consumentenrecht schaamteloos aan hun laars en weigeren ze verder te helpen.

Kortom: bestel hier niet zomaar. Je orderbevestiging stelt niets voor, hun voorraadsysteem klopt van geen kant en als ze een fout maken, laten ze jou als consument gewoon in de kou staan met een nutteloze kortingscode. Slechte service!

2026幎2月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ