Banner for Meubelplaats

Meubelplaats レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Berichtgeving omtrent levering van mijn bestelling ging prima. Levertijd was helemaal oke en de teakhouten tafel die ik besteld had is prachtig.

5぀星のうち4の評䟡

De behandeling en afhandeling hebben we als prettig ervaren. Enig puntje, vandaar geen vijfde ster is dat we vinden dat de kleur iets donkerder is geworden dan we in het magazijn hadden gezien, mogel... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke website en volop keuze. Aantal jaar geleden onze eettafel gekocht, nu de salontafelset en een tijdschrifthouder. Werd binnen de overeengekomen tijd geleverd. De eettafel werd destijds door... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

Meubelplaats に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 128ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Er is een foutieve onderstel van de

Er is een foutieve onderstel van de eettafel geleverd. Contact opgenomen met klantenservice en deze adviseert om te mailen. Na een dag reactie dat het is doorgeven aan de fabrikant. Eindstand afwachten?! Dit wil je als klant niet, er moet toch een proactieve oplossing worden geboden. Na een aantal mailtjes en excus telefoon gesprekken is gisteren eindelijk de tafel geleverd. Het ligt zeker niet aan de heren die ik heb gesproken, zij doen hun best maar zijn afhankelijk van fabrikant, leverancier en wellicht beleid van het bedrijf. Daardoor mijn review aangepast van 1 naar 3 sterren 😊

2025幎11月11日

Meubelplaats からの回答

Dank u wel voor uw review en onze excuses voor de foutieve levering én de manier waarop uw contact met ons is verlopen. Dat u zelf achter de status aan moet gaan en het gevoel krijgt dat u moet “afwachten”, is absoluut niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

We zorgen ervoor dat er een passende, proactieve oplossing komt en dat het juiste onderstel zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Onze klantenservice neemt (of heeft inmiddels) rechtstreeks contact met u op om dit netjes met u op te lossen.

Lorenzo van Meubelplaats

Snelle en nette afhandeling

Snelle en nette afhandeling. Goed verpakt.
De bezorging had wel anders gekund, maar daar kunnen jullue niets aan doen

2025幎11月4日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes en goed verpakt is afgehandeld. Jammer dat de bezorging niet helemaal naar wens verliep, we geven uw feedback graag door aan de vervoerder. Hopelijk bent u verder tevreden met uw aankoop.

Groet,
Lorenzo van Meubelplaats

Zeer tevreden

Tussen bestelling en aflevering zit 1 week. Dat is super snel. De sidetable is ook precies wat we ervan verwachten. Dus wij zijn zeer tevreden. We hebben inmiddels ook een salontafel bij Meubelplaats besteld en die is zojuist afgeleverd. Opnieuw goed en snel geregeld.
Cijfer: 10

2025幎11月3日

Meubelplaats からの回答

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat zowel de sidetable als de salontafel helemaal aan jullie verwachtingen voldoen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels en zien jullie graag nog eens terug bij Meubelplaats!

5぀星のうち2の評䟡

Nog niets ontvangen

Zou snel worden verzonden. Reden om dit meubelstuk, online bij diverse leveranciers voor dezelfde prijs te krijgen, bij Meubelplaats te bestellen.
Gelijk na het weekend actie bij PostNL. Zou dag later worden ontvangen. Maar kwam nooit.
Twee keer gemaild; geen reactie. Toen maar gebeld. Aardige jongen "zal wel te groot zijn geweest voor PostNL". Kennelijk ziet dan niemand dat iets niet weg gaat. Aangemeld bij andere koeriersdienst. Die rijdt kennelijk maar één keer per week vanuit het Oosten naar het Zuiden. Ik heb namelijk nog niets...

2025幎11月3日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de gang van zaken. Er is helaas een fout gemaakt in de orderverwerking, waardoor je bestelling niet tijdig is meegegeven aan de vervoerder. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Inmiddels is alles hersteld en staat de bezorging voor woensdag ingepland. Je ontvangt hierover nog een bevestiging met de exacte levertijd. Bedankt voor je geduld en begrip. We zorgen ervoor dat je bestelling nu netjes wordt geleverd.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

De problemen met een retour hebben zij prima opgelost.
Ik ben zeer tevreden over de aangeboden oplossing.
Denken in mogelijkheden en snel handelen.

2025幎10月9日

Meubelplaats からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing en onze service. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en snel te handelen bij vragen of retouren. Graag tot ziens bij Meubelplaats.nl!

Top service

Hele mooie meubels mogen ontvangen bij Meubelplaats!

Snel geleverd en een fantastische bezorger

2025幎9月24日

Meubelplaats からの回答

Bedankt voor de positieve review!

5぀星のうち3の評䟡

Dressoir Zand besteld via Bol.com

Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, afwerking slordig, 1 deurtje kon niet dicht omdat deze simpelweg niet goed was gezaagd, 1 deurtje niet goed af te hangen door constructiefout. als je geen héél handige klusser bent kun je beter verder kijken. In goed overleg met Meubelplaats een oplossing gevonden voor de problemen

2025幎8月12日

Beste Lucien,
Dank voor uw review. Allereerst onze excuses dat de levertijd langer was dan gepland. Jammer dat u niet eerst rechtstreeks contact met ons heeft opgenomen, want we lossen dit soort klachten altijd graag samen met de klant op.
We willen dit alsnog netjes voor u regelen en bieden de keuze om het dressoir om te ruilen of desgewenst retour te nemen. Als u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een snelle afhandeling.
Olaf
Meubelplaats BV

5぀星のうち5の評䟡

De aankoop van deze houten tafel heeft

De aankoop van deze houten tafel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij ziet er erg stijlvol en modern uit – de natuurlijke houtstructuur geeft het interieur warmte en gezelligheid. Het oppervlak is glad, goed afgewerkt en het is duidelijk dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.

Wat ik vooral waardeer, is de aandacht voor detail – nette afwerking, mooi afgeronde randen en degelijke bevestigingen. De tafel staat stevig, wiebelt niet, en is perfect geschikt voor dagelijks gebruik én voor bezoek.

Aanrader voor wie op zoek is naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit.

2025幎6月4日
5぀星のうち1の評䟡

Kutfirma

Op 4 maart buffetkast met eettafel en stoelen besteld,leveringsdatum 6maart. Op 6 maart komt de leverancier aanbellen,had alleen buffetkast bij!! Telefonish contact gehad,tafel was plots niet op voorraad. Nieuwe leverdatum de week erna zeiden ze. Terug niet geleverd,ze mailden dat ze me wel een groter tafelmodel konden leveren,wat ik niet aanvaarde ivm plaatsgebrek.terug een belofte van leverdatum een week later. Niemand gehoord of gezien. 14 dagen geleden gebeld,belofte gehad,ze staat klaar om te leveren,tuurlijk niemand gezien,wat dacht je. Gisteren terug gebeld,nu leggen ze de schuld bij transporteur,ik zou zeker gisteren verwittigd worden,niemand gehoord tuurlijk DUS MENSEN KOOP NOOIT BIJ MEUBELPLAATS

2025幎4月17日

Goede service & vriendelijke medewerkers

Ik bestelde eerst één stoel om te zien of het aan mijn verwachtingen zou voldoen. Er werd hiervoor een levertermijn van 1 week voorzien. De stoelen bleken niet meer in stock te zijn, waardoor ik enkele weken langer diende te wachten. De communicatie hieromtrent verliep zowel telefonisch als per mail vlot. Ik kon ze steeds vlot bereiken om te vragen naar de stand van zaken. De medewerkers aan de lijn waren bovendien steeds vriendelijk en verontschuldigden zich telkens voor het ongemak. Ze boden bovendien zelf aan dat ik, indien ik de bijkomende 5 stoelen nog zou bestellen, ik een korting van 10% zou krijgen op mijn volgende bestelling om het ongemak te compenseren. De stoelen bevielen mij zeker en ik nam telefonisch contact op om de 10% korting te vragen. Ondanks dat ik een andere medewerker aan de lijn had, werd de korting mij toegekend. Zéér goede service & leuke meubels. Ik ben fan!

2025幎1月27日
5぀星のうち1の評䟡

4 september een mangohouten plaat

4 september een mangohouten plaat gekocht. Zou 4 december geleverd worden. 10 december nog steeds niets gehoord, geen telefonisch gehoor en geen reactie op emails. Na nog 2 keer bellen eindelijk een medewerker met de mededeling dat het niet leverbaar was maar dat er een alternatief was. Alternatief goedgekeurd zou uiteindelijk een week later op vrijdag bezorgd worden. Vrijdag nog steeds niet geleverd gehad. Weer gebeld, staat op de planning. 8 dagen later eindelijk geleverd maar op het factuur adres ipv het afleveradres!! Aan de telefoon een niet meehelpend medewerker die vertelde dat ik maar moest wachten tot ze weer in de buurt waren op de plank 50km verderop te laten bezorgen terwijl ik al 2 maanden extra wacht! Totaal geen service of meedenkendheid wat een slechte zaak!!

2025幎1月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス