レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig sjov og spÊndende oplevelse i weekenden til zombie outbreak special edition. Vi var to “voksne” og to drenge pÃ¥ 12 Ã¥r og alle havde den fedeste oplevelse ! Gys og spÊnding og adrenalin .... もっず芋る

Virkelig fed oplevelse
igen. Vi har fÞr vÊret hos Midgaard i deres escape rooms, og de skuffer aldrig. Denne gang prÞvede vi deres OUTBREAK room, og det var virkelig godt tÊnkt. Dino som var vores... もっず芋る

"The Godfather Cluedo" event. En fantastisk god oplevelse for vores sÞlvbryllupsgÊster. God dialog og opfÞlgning fra Daniel og Maria (pÃ¥ dagen), sÃ¥ vi fÞlte os hÞrt og forstÃ¥et i hele forlÞbet. Meget... もっず芋る

䌁業情報

1. リアル脱出ゲヌム䜓隓センタヌ
  2. むベント管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

TEAMBUILDING, FIRMAFEST og ESCAPE ROOM med EVENTBUREAU MIDGAARD EVENT. Se Billeder fra skrÊddersyede teambuilding og firmafest events og kÞb hos professionelt eventbureau.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

71件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

igen.

igen.
Vi har fÞr vÊret hos Midgaard i deres escape rooms, og de skuffer aldrig.
Denne gang prÞvede vi deres OUTBREAK room, og det var virkelig godt tÊnkt. Dino som var vores gamemaster var fantastisk dygtig både i rollen i spillet, men også bare et super rart menneske der er med til at gÞre hele oplevelsen bedre.
Vi kommer helt sikkert igen, indtil der ikke er flere opgaver at lÞse.
Mvh De GrÞnne Damer

2024幎2月2日

Super oplevelse

Processen omkring arrangementet har vÊret super god og professionel - og selve afviklingen sad lige i skabet. LÊkre casino-borde, gode dealere og et godt styret arrangement. Alle vores gÊster havde en fest med Midgaards Casino event.

2022幎12月1日

Fantastisk oplevelse!

Jeg var i Escaperoom med familien, bÞrn, svigerbÞrn og bÞrnebÞrn. Vi havde en fantastisk oplevelse, både bÞrn og voksne. Ikke mindst pga vor vÊrtinde/skuespiller Roxanne, som formåede at give alle en herlig oplevelse. Jeg vil helt klar anbefale Midgaard til alle, isÊr hvis Roxanne er der!

2022幎8月26日
自発的なレビュヌ

Fantastic entertainment for groups.

We tried Downfall and Testament mystery dinner, and both were wonderful experiences. Downfall is truly a large escape room: intensely demanding, but always engaging and entertaining. The puzzles and tasks included are original and innovative, and the opportunity to sit down and relax in a nice lounge area before and after was much appreciated.

The Testament mystery dinner was delightful. It was also a pretty intense experience, and it demands from the group that you are familiar with one another, relaxed, and able to let yourselves go and play a bit of theatre. With a running time of 4-5 hours, be prepared to spend the entire evening and a lot of time and energy on the mystery.

2022幎6月9日
自発的なレビュヌ

Super oplevelse med det mobile Escape Room "Outbreak"

Vi har haft besÞg af Midgaard Event ved FGU Trekanten i Middelfart. De medbragte et mobilt Escape Room "Outbreak". Vores elever skulle finde kuren til en global pandemi. Det var et meget professionelt setup med 3 dygtige instruktÞrer som skabte nogle spÊndende og sjove rammer for vores elever. De bedste anbefalinger herfra.

2022幎2月2日
自発的なレビュヌ

Virkelig sjov og spÊndende oplevelse i

Vi var to “voksne” og to drenge på 12 år og alle havde den fedeste oplevelse !
Gys og spÊnding og adrenalin .
IsÊr aftermath med to mega seje og sÞde og ikke sÃ¥ uhyggelige mere - vÊrter som er sÃ¥ engagerede! Vi lÞb risikoen midt i stormen og det var det hele vÊrd!! Vi blev anbefalet “downfall” med hemmelige agenter som nÊste oplevelse, det glÊder vi os allerede til! Tak!

2022幎1月31日
自発的なレビュヌ

Super fedt og gennemfÞrt casino-event!

Midgaard lavede et super fedt casino-event ifm med vores ungdommens rÞde kors sommerlejr for bÞrn i alderen 7-13. Alt ved eventet spillede - lige fra fÞrste kontakt til afholdelse på dagen. De to instruktÞrer, Lasse og Bastian, var helt suvÊrene og rigtig gode til at interagere med bÞrnene og matche deres begejstring. Alt i alt fik vi lige det arrangement vi havde drÞmt om og jeg vil klart anbefale arrangementet til andre som vil have en sjov og gennemfÞrt casino-oplevelse!

2021幎8月10日
MIDGAARD EVENT ロゎ

MIDGAARD EVENT からの回答

1000 tak for anmeldelsen, den vÊrdsÊtter vi stort.
Vi hjÊlper meget gerne til en anden gang

Danmarks bedste ecape rooms uden

Danmarks bedste ecape rooms uden sammenligning! Og som om det ikke var nok så har de også en fantastisk service, fleksibilitet og indlevelsesevne.

DU ER NØDT TIL AT OPLEVE DET!

Jeg har gennem flere Ã¥r besÞgt omkring 30 forskellige escape room i DK og udlandet og er med egne ord escaperoom entusiast. Jeg er altid pÃ¥ jagt efter et som kan udfordre, inspirere og skabe skabe den rettet stemning. Det formÃ¥r Midgaard Event! Mange escape rooms er bygget op omkring konceptet “lÞs gÃ¥den/Ã¥ben lÃ¥sen”.. det kan blive trivielt blot at Ã¥bne kodelÃ¥se men her gÃ¥r Midgaard event skridtet videre!!! Stemning, sanser og kreativitet er i fokus og du fÃ¥r en uforglemmelig oplevelse.
Selv prÞvede jeg deres zombie escape room som var i en klasse for sig.
De tager også ud til firma events hvor vi glÊder os til at opleve dem i september!

Grundet corona har vi vÊret nÞdt til at flytte arrangementet til september. Her udviste de stor forståelse og fleksibilitet.
Så skal du opleve et escape room firma ud over det sÊdvanlige så er det et must med Midgaard event.
De er på min personlige top 3 og min nr. 1 i DK.
Tak Midgaard event- vi glÊder os til september!

2021幎6月22日
自発的なレビュヌ

"The Godfather Cluedo" event.

"The Godfather Cluedo" event.
En fantastisk god oplevelse for vores sÞlvbryllupsgÊster. God dialog og opfÞlgning fra Daniel og Maria (på dagen), så vi fÞlte os hÞrt og forstået i hele forlÞbet. Meget fleksible og forståelse for vores sÊrlige Þnsker. Kan absolut anbefales som et godt event til at ryste gÊster sammen. Vi havde det så sjovt og blev udfordret behÞrigt - og Marias italienske accent var 'priceless'...

2021幎6月21日

Fantastisk polterabend

Jeg havde en fantastisk polterabend arrangeret af Midgard og eventkoordinator Daniel. Det var et live rollespilsevent på godt tre timer, hvor der virkelig var action på! Vi har 9 personer der blev delt i to hold. Daniel og hans sidekick Albin Stjernetyder havde arrangeret en historie med mig som helt, hvor jeg sammen med mine tre (fordrukne) vÊbnere skulle redde landet og bekÊmpe horder af Orker og UdÞde! Det kan helt klart anbefales, da det er en god kombination af action, sjov og eventyr. Og så gÞr det ikke noget at man kan drikke lidt Þl imens! Jeg havde i hvert fald en helt fantastisk dag, og det ved jeg de andre på polterabendnen også havde! Tusinde tak!

2020幎8月18日

GennemfÞrst julefrokost i James Bond stil

Vi havde Midgaard Event ude til vores julefrokost i James Bond stil, det var super gennemfÞrt hele vejen igennem, både de ansatte i kostumer/karakter, opgaverne og opstilling.

Alt i alt en virkelig god oplevelse, når man skal have teambulding til firmaarrangementer. Stor anbefaling herfra.

2019幎12月17日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Total gennemfÞrt og super professionelt. SÞde folk og nemme at snakke med - og uanset uforudsete forhindringer inden eventstart (vores IT system gik ned mv.), så var de lÞsningsorienterede og ingen af de deltagende bemÊrkede, at udfordringerne havde vÊret der. Kan kun varmt anbefales!

2019幎12月17日

Kan helt sikkert anbefales

Kan helt sikkert anbefales. Meget professionelt setup og dygtige medarbejdere. Vi havde en fantastisk dag i selskab med Midgaard Event. Vi har udelukkende fået positive tilkendegivelser fra vores medarbejdere som synes det var sjovt og udfordrende.

2019幎6月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。