Fantastisk venlig og god service. Pakken skulle helt til Ãstrig og GLS havde kludret og varen skulle efterlyses, hvilket Mads gjorde meget hurtigt, han svarer enormt hurtigt nÃ¥r man henvender sig. Vi... ãã£ãšèŠã
KÞbte en sÞlvmÞnt. Superflot. God og sikker indpakning. Hurtig levering. Ingen bÞvl.
Har nu handlet med Mads fra MH mÞnthandel adskillige gange. Han er super imÞdekommende og svarer altid pÃ¥ mail nÊsten indenfor 5 minutter selvom han ikke har Ã¥bent i butikken. Kan varmt anbefale han... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ har jeg igen handlet hos MH og alt er forlÞbet glat. KÞbte en lidt dyrere sÞlvmÞnt online fra butikken og absolut TOP KVALITET. Deltog ogsÃ¥ i en auktion og fik flere gode vare til en lav pris. Bar... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb, salg og vurdering af gamle danske mÞnter, sedler samt Guld & SÞlv. Her hos MH MÞnthandel finder du et stort udvalg af spÊndende historieske mÞnter, sedler samt guld & sÞlv. Her på shoppen har du mulighed for selv at navigerer rundt mellem mange spÊndende mÞnter/sedler til samlingen. Finder du ikke hvad du sÞger, kan du tage kontakt til os, for det er ikke alt der er lagt online.
Slotsgade 4, 8900, Randers c, ãã³ããŒã¯
- mh.monthandel@gmail.com
- www.mh-mÞnthandel.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Kompetent og venlig service
Kompetent og venlig service. MH MÞnthandel var virkelig gode tilbad finde prÊcis det jeg ledte efter.
Et super godt sted at handle â
Et super godt sted at handle. De er billige, pÃ¥lidelige, kommunikationen er god, de giver en super service, og jeg handler helt sikkert her igen, ingen tvivl om det â
Jeg kan pÃ¥ det varmeste, anbefale MH MÞnthandel til alle mÞnt samlere ðµ
Meget tilfreds :))
Super tilfreds med MH MÞnthandel
Super tilfreds med MH MÞnthandel
Ikke sidste gang jeg handler der
Jens
Gode vare og god service.
Har nu handlet med MH MÞnthandel (Mads) 4-5 gange og hver eneste gang har vÊret en posetiv oplevelse.
Gode vare og god service 5 stjerner herfra.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, professionel, venlig og top service!
kÊmpe anbefaling her fra.
Altid flotte mÞnter
Altid flotte mÞnter, hurtig afsendelse.
Jeg fik hurtig mine ting
Godt sted at handle mÞnter
Godt sted at handle mÞnter, fin service.
Hurtig ekspedition og levering
Flotte mÞnter leveret :-)
Flotte mÞnter leveret :-)
Tak for god og hurtig service.
Manden jeg mÞdte i MH mÞnthandel gadâŠ
Manden jeg mÞdte i MH mÞnthandel gad ikke engang give sig tid til at kigge mÞnterne igennem han så det som en hurtig og nem handel for ham og tilbÞd mig for det fÞrste kun 500 kr for hele samlingen hvilket virkelig var et skambud og så tilbÞd han at veksle mine sweizer franc til 20 % under kursen hvilket virkelig var uacceptabelt er godt klar over at han skal tjene penge på det han kÞber men det her var under alt kritik sÊtter ikke mine ben der igen det er helt sikkert

MH MÞnthandel ããã®åç
TrovÊrdig og Fantastisk at handle med
Meget nem hjemmeside. Har handlet der flere gange. Fantastisk service ved kÞb ð
Super service