MÞnthuset Danmark レビュヌ 1,749

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ufattelig dÃ¥rlig service. Jeg har modtaget x2 mÞnter af den samme - og betalt for dem begge. MÞnthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mÞnterne er ikke ligefrem billige, sÃ¥ at skulle be... もっず芋る

SkrÊmmende at denne virksomhed fÃ¥r lov at fortsÊtte og bondefange borgere som intet ved om mÞnter og deres reelle vÊrdi. De sÊlger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kund... もっず芋る

Sikke en venlig og behagelig samtale man mÞder kundeservice hos mÞnthuset. De forstÃ¥r virkelig hvordan man kan hjÊlpe sine kunder og altid stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Og sÃ¥ er deres produkter i topkl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mÞnt samlinger fra mÞnthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sÞd medarbejder fra mÞnthuset. Han... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コむン商

圓該䌁業による蚘述

MÞnthuset Danmark varetager markedsfÞring, salg og distribution af eksklusive samlermÞnter, officielle jubilÊumsmÞnter samt medaljer i guld og sÞlv til det danske marked. De er ejet af det finske mÞntvÊrk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tÊt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mÞnter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributÞr for forskellige nationalbanker og mÞntvÊrker rundt omkring i Europa og så langt vÊk som Rusland, USA, Australien og Kina. MÞnthuset Danmark A/S har kontor i BrÞndby og har ca. 50 ansatte.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1749件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 45に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Ufattelig dårlig service

Ufattelig dårlig service. Jeg har modtaget x2 mÞnter af den samme - og betalt for dem begge. MÞnthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mÞnterne er ikke ligefrem billige, så at skulle betale for 2 af den samme, er Êrgerligt...

2026幎4月20日

Platteslager virksomhed.

Har engang vÊret kunde i det elendige foretagende. LÊser i dag den 26.03.26 i dagspressen at forbrugerombudsmanden har anmeldt foretagendet til politiet. Og bedre sent eller aldrig. Det foretagende burde ikke have sin gang på jord i et civiliseret samfund.

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Bered dig på at blive spammet

Jeg har kÞbt én mÞnt hos mÞnthuset for nogle år siden, og siden da bliver man kimet ned med tilbud om det ene og det andet, jeg har adskillige gange sagt at jeg ikke vil kontaktes, og jeg erindrer ikke at jeg på noget tidspunkt har givet dem lov til at kontakte mig, virkeligt irriterende

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

I må ikke handle fra MÞnthuset mere.

I må ikke handle fra MÞnthuset mere.
Jeg har vÊret deres kunde i mange år, men i det sidste 4-5 måneder er begyndt at få kun fakturaer på mail uden mÞnter.
Når man skriver mail til dem få ingen svar. Hvis du ringer er meget svÊrt at komme i kontakt og til sidst du kan ikke snakke med dem på dansk.
Jeg er ikke så godt med svensk.
Og så fik jeg en brev fra Intrum til mere end dobbelt pris til noget som har ikke fået.
Normalt man få mail og sms fra Post nord,men til dem som jeg har ikke fået fik jeg kun mail.

2026幎2月4日

KÞb aldrig hos mÞnthuset

MÞnthuset bliver ved med at ringe. Selv om jeg mundtligt flere gange har frabedt mig at blive ringet op eller modtage tilbud på mails. Jeg er flere gange blevet sendt mÞnter jeg ikke har bedt om. Jeg fortryder virkelig at jeg nogensinde har handlet ved dem. Man slipper aldrig af med dem igen! Jeg er senest blevet ringet op i dag 30/1-26 og har ikke handlet hos dem siden februar 2025. Jeg har lige siden den handel frabedt mig alt kontakt.

2026幎1月30日

RegulÊrt bondefangeri

SkrÊmmende at denne virksomhed får lov at fortsÊtte og bondefange borgere som intet ved om mÞnter og deres reelle vÊrdi. De sÊlger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kunder med sÊtninger som "sidste chance" osv.
Mit eneste råd er at folk holder sig langt vÊk fra dette foretagende.

2026幎1月22日

Ukontaktbar kundeservice

Ukontaktbar kundeservice. Solgte abonnement mod min vilje, selv om jeg sagde i tlf at jeg ikke ville have abonnement, kun en enketkÞb.
Umulig at få fat i pr tlf. i tlf tid 10-12, Jeg får besked at De ringer tilbage, men det sker aldrig. Svindel
Kundenr 4501419268

2025幎12月15日

Generende opringninger

Aldrig skulle jeg have kÞbt noget der.
De ringer og ringer. Har blokeret 2 nummer nu der fra. Men de anvender bare et 3.
Og det er Jonas der ringer hver gang.
Åbenbart ikke nok at sige de skal slette alt om mig.
Gdpr er Åbenbart ikke nået ind i deres firma

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ

SkamlÞst ihÊrdighed trods advarsler.

Efter en handel for flere år siden, er jeg konstant blevet kimet ned af deres ihÊrdige sÊlgere.
Jeg har for mange år siden registreret mig på Robinson listen, for at blive fri for i tide og utide at blive ringet op at ihÊrdige sÊlgere, som dem fra mÞnthuset.
Jeg har gentagne gange fortalt dem at de bryder loven ved at ringe til mig, hver gang med en sang fra de varme lande.
Jeg er efterhånden nået dertil, hvis jeg bliver ringet op en eneste gang til, så er det en politianmeldelse.

2025幎11月18日
自発的なレビュヌ

Jeg vil anbefale alle at holde sig

Jeg vil anbefale alle at holde sig langt fra mÞnthuset,
De har ikke styr på noget som helst, jeg har vÊret sendt til inkasso for et belÞb på 1900 kr. for noget jeg aldrig har modtaget.
så pas på hvis i handler der
Hilsen Carsten lund
PS. kunne godt tÊnke mig at hÞre fra andre med samme problem

2025幎9月30日
自発的なレビュヌ

Hold jer lang lang lang vÊk fra det her

Hold jer lang lang lang vÊk fra det her selskab. De stjÊler. Jeg har betalt for 3 jubeleum mÞnter men modtaget en. Og de har sendt mig i Inkasso for 1100kr som jeg har betalt. Oh ikke modtaget mere end en jubilÊums mÞnt. Nej hold jer lang vÊk fra det her firma. De skider på deres kunder (Fup firma)

2024幎9月20日

FUP SVINDEL OG SCAM

Selskabet ringer til min gamle mor, og siger hun skylder penge. De sender en PÅMINDELSE om at der skyldes penge, hvilket ikke er tilfÊldet. Jeg har sendt flere e-mails, hvor jeg skriver at at min 90 Ã¥rige mor skal slette fra deres databaser, det respekterer de ikke, og ringer min mor op igen, for at overtale hende til at modtage mÞnter, de bruger endda argumentet, at hun har penge tilgode.

2025幎9月4日

KÊre Karsten

Jeg forstår, at situationen opleves som meget ubehagelig, og jeg vil gerne undersÞge sagen nÊrmere. For at vi kan finde ud af, hvad der er sket, og sikre at din mor ikke kontaktes fremover, har jeg brug for konkrete oplysninger som jeg har bedt om herinde.

Uden disse oplysninger er det desvÊrre ikke muligt for os at identificere sagen i vores systemer og dermed hverken slette data eller stoppe kontakt.

Jeg vil gerne understrege, at vi selvfÞlgelig respekterer, hvis en kunde ikke Þnsker henvendelser fra os og når vi har de nÞdvendige oplysninger, sÞrger vi for, at din mors data bliver håndteret korrekt i overensstemmelse med gÊldende regler.

VÊr opmÊrksom på

VÊr opmÊrksom pÃ¥, at dette firma er et fupnummer, helt enkelt! 𝒈𝑚𝒂𝒓𝒅• 𝒊𝒐 hjalp mig med at fÃ¥ mine penge tilbage, efter jeg ikke kunne hÊve penge. Utilgiveligt!

2025幎8月10日

KÊre Pierre

Vi har undersÞgt din henvendelse og kan bekrÊfte, at du ikke er kunde hos os og derfor ikke har nogen sag, der vedrÞrer vores virksomhed. Vi har desuden bedt dig om yderligee oplysninger, så vi kunne undersÞge sagen nÊrmere, men du har ikke vendt tilbage.

Når du hverken er kunde hos os eller giver os mulighed for dialog, kan vi kun konkludere, at dit opslag er misvisende. Vi beder dig derfor venligst fjerne eller rette det, så vores virksomhed ikke fejlagtigt sÊttes i forbindelse med forhold, vi intet har med at gÞre.

MÞnthuset er fup!

OPDATERING EFTER SVAR FRA MØNTHUSET:
04.09.2025

MÞnthuset mener at de har svaret på vores henvendelser, men det er altså ikke tilfÊldet, så det skal I ikke tro på. De henviser til et svar, som vi også tidligere har bedt om at de må gensende - hvis det virkelig skulle vÊre blevet sendt oprindeligt, men det kan de sjovt nok ikke.

I det pÃ¥stÃ¥ede svar beskrives en ordre, som ikke er bestilt af os, hvilket er hele sagen! Vi har bestilt én mÞnt. Ikke flere. Vi har fÃ¥et tilsendt den betalte mÞnt, men ogsÃ¥ to efterfÞlgende pakker, som vi ikke har bestilt! Disse pakker har vi foreslÃ¥et tilbageleveret, men det vil MÞnthuset heller ikke svare pÃ¥. Det eneste MÞnthuset vil er at SNYDE! Det er FUP! HOLD JER VÆK! De vil gÞre alt for omsÊtning og sender pakker uden bestilling og svarer herefter ikke pÃ¥ henvendelser. De kÞrer sagen ved inkassofirma og vender heller ikke her tilbage pÃ¥ vores indsigelser. Heldigvis har vi alt pÃ¥ skrift, sÃ¥ selvom de truer med Fogedretssag og udlÊg i vores hus, fÃ¥r de ikke en krone. De kan sende en returlabel og annullere sagen ved inkassofirmaet. Pakkerne er uÃ¥bnede. MÃ¥ske MÞnthuset kun svarer pÃ¥ kritiske henvendelser pÃ¥ Trustpilot for at minimere de dÃ¥rlige omtaler! Og ikke for at lÞse problemerne.

--------------------------------------------------------------

MÞnthuset er fup!
Hold Jer langt vÊk. Der bliver eftersendt flere "mÞnter", som de opkrÊver betaling for - trods disse aldrig er bestilt.
Der kan ikke indgåes dialog med MÞnthuset, da de ikke svarer på mails eller opkald.
Der bliver oprettet inkassosag ved Intrum, som trods indsigelser bliver ved og ved og ved. Der bliver oprettet nye journaler ved Intrum, hvor der forsÞges igen og igen. Med mindre du ikke ved hvad du skal bruge dit liv på, så hold dig langt vÊk fra MÞnthuset!
Sagen har stået på siden august 2024 og er dags-dato (20.08.2025) endnu ikke lÞst.

2025幎8月20日

KÊre Lars
Tak for dine kontaktoplysninger, jeg har nu kigget på dit kundenummer hos os. Lad mig starte med at beklage, at du ikke mener vi svarer på henvendelser, det ville naturligvis ikke vÊre i orden, men jeg kan samtidig se i vores system at vi har sendt en mail til dig med forklaring på hvad der er sket, samt beskrivelse af hvordan sagen kunne have vÊret lÞst.
Min kollega skriver 11.10.2024:
KÊre Lars ..., Tak for din mail. Forklaringen på de fremsendte medaljer er, at de to fÞrste Christian IV medaljer som du har bestilt, starter 2 abonnementer "Danske Regenter". Dette oplyses ved bestilling ved en sÊlger og er beskrevet i det skriftlige materiale som tilsendes med varen og fremgår af vores hjemmeside. Du har den 13-09-2024 stoppet begge abonnementer og der bliver ikke tilsendt flere efter denne dato. Der kan vÊre forsendelser undervejs i op til 30 dage efter opsigelsesdatoen. Hvis dette er tilfÊldet har du som altid 14 dages returret fra modtagelse af varen. Har du vÊret uopmÊrksom omkring kÞbsbetingelserne er vi dog velvilligt indstillet på, at modtage de to Christian IX medaljer retur til vores adresse....

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。