Fantastisk venlig og god service. Pakken skulle helt til Ãstrig og GLS havde kludret og varen skulle efterlyses, hvilket Mads gjorde meget hurtigt, han svarer enormt hurtigt nÃ¥r man henvender sig. Vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en sÞlvmÞnt. Superflot. God og sikker indpakning. Hurtig levering. Ingen bÞvl.
Har nu handlet med Mads fra MH mÞnthandel adskillige gange. Han er super imÞdekommende og svarer altid pÃ¥ mail nÊsten indenfor 5 minutter selvom han ikke har Ã¥bent i butikken. Kan varmt anbefale han... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ har jeg igen handlet hos MH og alt er forlÞbet glat. KÞbte en lidt dyrere sÞlvmÞnt online fra butikken og absolut TOP KVALITET. Deltog ogsÃ¥ i en auktion og fik flere gode vare til en lav pris. Bar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb, salg og vurdering af gamle danske mÞnter, sedler samt Guld & SÞlv. Her hos MH MÞnthandel finder du et stort udvalg af spÊndende historieske mÞnter, sedler samt guld & sÞlv. Her på shoppen har du mulighed for selv at navigerer rundt mellem mange spÊndende mÞnter/sedler til samlingen. Finder du ikke hvad du sÞger, kan du tage kontakt til os, for det er ikke alt der er lagt online.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Velkommen endnu engang til Mads i denneâŠ
Velkommen endnu engang til Mads i denne numismatiske verden. Jeg håber, vi har glÊde af dig i mange år endnu.
MH MÞnthandel er en pålidelig handler, du kan stole på. Tak for handlen.
Tilfreds
Godt tilfreds - varen i orden - hurtig forsendelse - takker for denne gang - kommer igen
Er venlige og sender hurtigt pakken .ðð
Super Nice mÞnt ðððððð©ð°
KÞb ikke fra mh-mÞnthandel.dk
Har kÞbt 2 gange begge gange var der fejl. Jeg havde kÞbte nogle mÞnter Ottoman/Tyrkiet. D. 3 marts ordre nr. 72581. Da jeg får mÞnterne passede de ikke med de datoer som mh mÞnt havde angivet på hjemmeside. Jeg kontakter og skriver de ikke passer eller om det er mig der er forkert på den? Jeg skriver til Mads d. 9 marts og fortÊller. Han siger jeg kan beholde eller sende dem til tilbage, som ender med at gÞre det. der gået nÊsten en måned og har ikke hÞrt fra ham om det var mig eller dem der tog fejl. Hvis det er mig der tog fejl så sletter jeg anmeldelsen. Jeg havde tidligere bestilt mÞnter Ordre nr 70894 der var også fejl men jeg valgte ikke og skrive og beholde mÞnten. På deres hjemmeside stod 1 lira på tyrkisk mÞnt, men det var 10 lira.
Det er godt at man nu har sin egenâŠ
Det er godt at man nu har sin egen lille samling mÞnter
Altid super oplevelse
Har handlet ved MH MÞnthandel flere gange. Alt er i top og produkterne afsendes og leveres hurtigt.
De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig levering, varen som den skulle varer.
Ole Kronholm
Den vÊrste oplevelse jeg har haft vedâŠ
Den vÊrste oplevelse jeg har haft ved kÞb gennem nettet. Dårlige service skal man lede lÊnge efter - 10 stjerner

MH MÞnthandel ããã®åç
Jeg har handlet ved MH MÞnthandel ogâŠ
Jeg har handlet ved MH MÞnthandel og min vare kom ð hurtigt sÃ¥ jeg er meget tilfreds og kÞber igen
SÃ¥ jeg anbefaler med fem fine âïžâïžâïžâïžâïž stjerner
Sikkert sted at handle.
Det var som sÊdvanlig nemt
Det var som sÊdvanlig nemt, hurtigt og sikkert
En god oplevelse
En god oplevelse, kommer igen når der er mere jeg mangler i samlingen!!
altid en fornÞjelse at handle med
har handlet hos denne butik 100 gange altid god tid og evt osse. over telefon . godt udvalg i alle klasser og din pakke er afsted dagen efter . ren fornÞjelse
Quick ekspedition
Quick ekspedition. Fint mÞntsÊt, det sidste på lager. Pris fordelagtig.
hurtig betjening god handel hilsen orla
hurtig betjening god handel hilsen orla
God oplevelse hos M H MÞnthandel
Godt overblik på deres hjemmeside, pakke leveret hurtigt (det skyldes måske også den valgte distributÞr GLS) og indholdet var som beskrevet fra deres hjemmeside.
UdmÊrket handel
UdmÊrket handel! Jeg har modtaget en yderst god betjening og vil meget gerne anbefale virksomheden til andre.
PS ! Den negative stjerne skyldes en trykfejl fra min side. Undskyld !
Allerbedste Anbefaling ð
Ubetinget En af Mine Personligt
Allebedste Anbefalinger (vedr. kÞb og salg af mÞnter) til MH-mÞnthandel ð.
Jeg har handlet med MH-mÞnthandel en del gange. Og jeg vil varmt anbefale denne butik.
Her er der en Service Villighed som er SjÊldent set nu om dage ! Og Gode Priser ! Og til at handle med (både når at det gÊlder mÞnter og udstyr, nyt eller brugt).
En forretning er selvfÞlglig en forretning, men her er jeg virkelig blevet positivt overrasket (Jeg har handlet med en del forskellige butikker i tidens lÞb).
Mads og Co er altid friske pÃ¥ en "sludder" nÃ¥r at der er tid og kan sagtens finde pÃ¥, at komme specifikke friske tilbud nÃ¥r, at de har lÊrt dig at kende som kunde ð
"Godt Gået" MH-mÞnthandel !
Og på gensyn igen snart. Mvh
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã