Fabelagtig god "butik". Købte et par VIRKELIG smukke ørenringe til min kommende svigerdatter hos Mie. Da jeg lige inden var faldet for hvad der viste sig at være en falsk hjemmeside, var jeg både lid... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Utrolig fine og smukke smykker. Fortryder jeg har købt noget fra Mie før. Har lige fået dem, så kan ikke tale for hvordan kvaliteten holder, men lige nu ligner de noget man skulle give tusinde af kr... もっと見る
企業が回答しました
Hos Mie købte jeg Valora Barok Hjerte Armbånd. Rigtig godt armbånd og mega god service! Taker
Utrolig smukke og fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe og de levede op til forventningerne!! Så smukke. De blev leveret hurtigt og kom med en lille hilsen, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mie Christiansen Jewelry er en smykkevirksomhed opstartet i 2019. Vores smykker håndlaves i Aarhus med ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler. Hver en perle er derfor unik - præcis ligesom de kvinder, der bærer dem. Vi går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af vores smykker. Derfor får du hurtig levering og smykker i god kvalitet pakket fint ind med omhyggelige hænder og en stor portion kærlighed. Hos Mie Christiansen Jewelry finder du perlesmykker, guldsmykker og sølvsmykker til gode priser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Har du ønsker til længden af din halskæde eller armbånd, så kan vi imødekomme dine behov, så du får præcis det smykke du drømmer om. Vi glæder os til at sende vores smykker afsted til jer.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Flot gaveindpakning
Havde købt et armbånd på udsalg, som skulle bruges til gave. Det ankom hurtigt og i den flotteste indpakning
God og hurtig svar-tid
God og hurtig svar-tid. Men super dårlig service, at man selv skal betale og bestille retur. Derudover SKAL pakken sendes til adressen, og da virksomheden har adresse i en lejlighed, betyder det, at man ikke engang kan benytte den billigste løsning - selvom det i forvejen er dyrere at skulle sende til privatadresse end pakkeshop. Rigtig træls at skulle bruge 25% af varens pris på at sende retur.

Mie Christiansen Jewelry からの回答
Synes det er øv der ikke er fri/gratis…
Synes det er øv der ikke er fri/gratis returnering, og lidt bøvlet at man skal bedr om en returseddel - denne kunne bare være med i kassen.

Mie Christiansen Jewelry からの回答
Fin hjemmeside ,hurtig levering det er…
Fin hjemmeside ,hurtig levering det er en gave så kender ikke til hvordan smykket ellers er 🤩

Mie Christiansen Jewelry からの回答
Jeg kan ikke vælge pakkeshop
Jeg har endnu ikke købt noget, og det kommer jeg heller ikke til:
- Jeg kan ikke bruge 2 rabatkode på én gang.
- Jeg kan ikke selv vælge hvem der skal levere min pakke, og hvilken pakkeshop den skal leveres i. Så tør jeg ikke købe noget, og så til en pris der ligger omkring de 400kr.
- Det er dog dejligt at der er fri fragt, derfor de 3 stjerner.

Mie Christiansen Jewelry からの回答
Virkelig smukke smykker og fin…
Virkelig smukke smykker og fin indpakning. Hurtig levering. Kan varmt anbefales at handle der.

Så fin service!
Så fin service, lynhurtig levering og svar på mail! Og supersmuk ring, vores svigerdatter blev meget glad❤

Mie Christiansen Jewelry からの回答
Utrolig hurtig levering og det fineste…
Utrolig hurtig levering og det fineste smykke man blev mødt af da æsken blev åbnet, virkelig god service!

Rigtig god service
Rigtig god service
Smukke og fine smykker til en hver smag
Gode priser
Kan anbefales ✨
Utrolig smukke varer som jeg har fået…
Utrolig smukke varer som jeg har fået mange komplimenter på. Mine nye favorit smykker ❤️

Super god service
Super god service, og virkelig hurtig levering. Rigtig fin halskæde og hyggeligt med en hilsen i pakken. ☺️

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。