レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har fÃ¥ nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KjempefornÞyd med migogminsÞster.dk hjemmeside. Nydelige klÊr, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt nÃ¥r du ikke kjÞper sÃ¥ mye! Veldig hyggelig med en liten... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. LÞrdag formiddag lÃ¥ pakken allerede i postkassen. SÃ¥dan driver man forretning! Super glad og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

har handlet hos migogminsÞster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler vedr stÞrrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og sÃ¥ er varerne altid p... もっず芋る

4.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vild god og hurtig service

Jeg bestilte nogle varen og nemt at finde rundt på hjemmesiden og betale, dagen efter kommer min postmand og leverer pakken ;-)
HURTIGT SIGER JEG BARE

ALT VAR PAKKET SMUKT IND OGSÅ VAR DER EN LILLE PIXIE BOG MED

2013幎2月15日

God og hurtig service

Så SÞdt der var vedlagt et kort med en privat hilsen skrevet i hånden :) det er bla. Noget der gÞr at heg som kunde fÞler mig speciel og vil helt sikkert handle der igen. Tak for det :)

2013幎2月14日

Perfekt!

Har lige modtaget min vare, som jeg bestilte for to dage siden. Super fint pakket ind, og med en lille hilsen :-) SÅ flot... Kan kun give 5 stjerne: Flot vare - hurtig og billig levering - god service. SÅDAN!

2013幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig, venlig og down-to-Earth Kundeservice!

Vil til enhver tid handle her, da jeg gang på gang oplever fantastisk Kundeservice og imÞdekommenhed som stod man ansigt til ansigt i en butik.
Hver pakke er pakket omhyggeligt med et kort om en god dag og kÊrlige hilsner!
Det er det der gÞr at man vender tilbage...

2013幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Lige som det skal vÊre!!

Der er ikke noget at sÊtte en finger på.. God service, pakken fremme efter 2 dage, rigtige str., en personlig hilsen med og en ekstra gave.. Det kan ikke blive bedre! Kan varmt anbefale migogminsÞster.dk

2013幎2月5日

Kun varme anbefalinger herfra++++

SÞgte en bestemt kjole til prinsessen og fandt den her hos migogminsÞster. OvenikÞbet på tilbud. Der var endda gratis fragt, også selvom det var en udsalgsvarer.

Modtog kjolen dagen efter bestilling. SÃ¥ det var nemt, hurtigt og bekvemt.:-) TAK

2013幎2月3日
5぀星のうち5の評䟡

God service, hurtig levering:-)

Bestilte fredag aften, og sÞndag eftermiddag kom der mail, at pakken var afsendt. Modtog pakken 1-2 dage derefter. Varerne var pakket fint ind i papir og med et fint kort og en lille Pixibog. Rigtig hyggelig at pakke ud:-)

2013幎1月25日
5぀星のうち4の評䟡

Gode priser og service

Jeg synes shoppen var nem at fonde rundt i og at der var mange gode tilbud. Nemt at Bestille og hurtig levering. Dog manglede jeg lidt Info om at et af produkterne kom fra en anden leverandÞr og derfor blev sendt seperat - enten på produkt siden, under bestillingen eller på fakturaen.
Men ellers fint og dejligt at pakken var pakket ind da den ankom og med en lille ekstra gave på :)

2013幎1月19日
MigogminSÞster.dk ロゎ

MigogminSÞster.dk からの回答

Hej Dorthe
Dejligt med de mange roser :o) Mht. leveringen af HOLUBOLU blusen, står det på produkt siden at den produceres i England og at der derfor er en lÊngere leveringstid, typisk 3-5 hverdag, end på de andre varer vi har i shoppen, hvor vi har 1-2 dg. levering. Se evt. på produktsiden her: http://migogminsoster.dk/143-holubolu
Vh. Mette

5぀星のうち5の評䟡

God, personlig service og hurtig levering

Jeg bestilte to varer, men da den ene åbenbart var markeret til en stÞrrelse lavere end den var, skrev en ansat til mig personligt at de desvÊrre havde den i en stÞrrelse stÞrre, og om det var i orden. Det hele foregik i en hÞflig tone, og varen blev afsendt med det samme og ankom to dage efter. Har ingen kritikpunkter.

2013幎1月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス