レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har fÃ¥ nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... もっず芋る

KjempefornÞyd med migogminsÞster.dk hjemmeside. Nydelige klÊr, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt nÃ¥r du ikke kjÞper sÃ¥ mye! Veldig hyggelig med en liten... もっず芋る

Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. LÞrdag formiddag lÃ¥ pakken allerede i postkassen. SÃ¥dan driver man forretning! Super glad og... もっず芋る

har handlet hos migogminsÞster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler vedr stÞrrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og sÃ¥ er varerne altid p... もっず芋る

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

184件のレビュヌ

Super udvalg - også af mindre kendte mÊrker

En dejlig webshop, som har et sortiment, der skiller sig ud fra de fleste andre af slagsen - samtidig med at den har de gode, kendte mÊrker. Servicen er upåklagelig og leveringstiden meget kort. Jeg vil anbefale alle (kommende) forÊldre at kigge forbi MigogminSÞster.dk og forsyne sig med dejlige varer til mor og barn!

2013幎1月14日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering af varen, fantastisk service og kan varmt anbefales til alle.

Jeg blev virkelig positiv overrasket over, at det gik så hurtigt fra jeg havde bestilt varen på nettet, til dem kom hjem til mig.
Det var virkelig dejligt at man ikke skulle vente i mange dage på at den kom, så det er bestemt ikke sidste gang jeg vil handle hos "Mig og min sÞster" :)

2013幎1月13日
自発的なレビュヌ

God service hele vejen igennem

Det har vÊret en rigtig god oplevelse at handle her! Da Post DK ikke afleverede en pakkeseddel med pinkoder til DÞgnposten, var butikken meget hjÊlpsom og fik fremskaffet dem på ingen tid.

Og så fuldendte det medfÞlgende håndskrevne kort og overraskelsen bare den positive oplevelse.

2013幎1月11日
自発的なレビュヌ

Super varer og super betjening

Gode mÊrker på udsalg, varen kom hurtig, rigtig fint pakket ind, og så var der en lille pixibog med:-)

2013幎1月10日

MigogminSÞster.dk からの回答

SÃ¥ dejligt at du havde en god oplevelse :o)

Venligst
Mette

hurtig service og fantatisk udvalg

rigtig lÊkker web shop med masser af lÊkre produkter
kvalitet til rimelig priser
;-) og ikke mindst hurtig levering og den lille overraskelse

2013幎1月9日

MigogminSÞster.dk からの回答

Det er bare skÞnt at lÊse, tak for det :o)

Fantastisk firma

Kunne godt mangle lidt flere varer numre, men fantastisk firma. God service, hurtig levering, elsker der er håndskrevet kort med, og sidst var der en lille bog med i gave :) Vil helt sikkert kÞbe fra dem igen.

2013幎1月8日

MigogminSÞster.dk からの回答

Tak for den flotte anmeldelse Malene, det er vi glade for. Vi kan love dig at vi arbejder på det der med flere varer numre :o)

Vh. Mette.

Super. Hurtig service og en lille gave fulgte med.

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Mig og min sÞster. Min datter havde selv sparet op til et sÊt DanefÊ sengetÞj for sin egen lommepenge, og hun blev bare så glad da der så fulgte en fin lille lÊpepomade med. Prikken over i' et :-)

MigogminSÞster.dk からの回答

Det gÞr mig så glad at lÊse din anmeldelse, for hvor er det dejligt at din datter blev glad for den lille vedlagte gave, og sikke flot at hende at hun sådan selv sparer op :o)

God hjemmeside

Har kun positivt at sige om denne hjemmeside.. God og hurtig handel;)

MigogminSÞster.dk からの回答

Dejligt at hÞre Christina, - tak for det :o)

Vh. Mette

LÊkkert tÞj og overskuelig hjemmeside

Jeg har kun gode erfaringer med MigogminsÞster. Siden er overskuelig og det er lÊkkert tÞj!
Fri levering er en god ide, det er der flere der gÞr!

MigogminSÞster.dk からの回答

Tak for din anmeldelse, - dejligt at hÞre at du syntes hjemmesiden er overskuelig, hvilket netop er en af de ting vi strÊber efter.
Vi syntes nÊsten af vi har gratis fragt ;o) idet fragten kun er fast 25,- og ved kÞb allerede fra 300,- er fragten gratis.

SÃ¥ hyggelig handel ;-))

Modtog mine varer fint pakket ind og med hÃ¥ndskrevet kort vedlagt.. SÅ hyggeligt... Det et ikke sidste gang, jeg handler ved MigogminSÞster: hurtig, nem og hyggelig handel!

2013幎1月6日

MigogminSÞster.dk からの回答

Dejligt at hÞre Rikke, tak for din fine anmeldelse :o)

lidt skuffende

jeg synes at der var nogen gode tilbud, men er også lidt skuffet over ikke at have modtaget en ordrebekrÊftelse så jeg nogenlunde kunne fÞlge med i hvornår mine varer er afsendt. den 2 januar er pengene blevet trukket, idag er det den 5 januar og varerne er stadig ikke ankommet. jeg bestilte varerne den 27 dec ca.

2013幎1月5日

MigogminSÞster.dk からの回答

:( Þv - det gÞr mig rigtig ked af det at du ikke har haft en god oplevelse.

Vi kan dog have forsinkelser i leveringen i forbindelse med udsalget - men det du beskriver her er alt for lÊnge. Vi hÊver pengene tidligst samme dag som vi afsender ordrer.
Jeg har forsÞgt at finde en "christina" som har aflagt ordre den 27., men kan ikke finde dig..... Håber du vil skrive til os på mail info@migogminsoster.dk, så vi evt. kan få efterlyst din pakke.

Lynhurtig levering

Bestilte varerne fredag eftermiddag og havde dem allerede lÞrdag. Alt stemte til det bestilte.

2013幎1月4日

MigogminSÞster.dk からの回答

Tak for den flotte anmeldelse :)

UdmÊrket

Varerne var som ventet af god kvalitet, priserne OK og det var pakket fint ind. Hjemmesiden var en anelse "tung" at danse med.

2013幎1月4日

MigogminSÞster.dk からの回答

Tak for 5 flotte stjerner :) - hvis det er mht. hastigheden, kan der ved udsalg vÊre så meget run på at det desvÊrre kan gå ud over hastigheden på shoppen, - vi er dog opmÊrksom på det og arbejder på at få det forbedret. Tak for info. omkring det. )

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。