äŒæ¥ãåçããŸãã
Het pakket is snel opgestuurd en een deel verpakt als cadeau zoals was afgesproken. Alle gevraagde items zaten erin. Miisha heeft ook snel gereageerd op mijn reacties. Zal in de toekomst weer bestelle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel blij met mijn nieuwe scheermes, shampoobars en zeepschaaltjes! Het scheermes was aanvankelijk niet tijdig binnen waardoor ik ongeveer 2 weken op mijn pakje heb moeten wachten, maar daarover werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
My favorite eco friendly shop in Amsterdam! You can find all kinds of personal hygiene and household items here. @Miisha Eco Shop offers a range of items from the same category so it's easy to find a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij MIISHA Eco Shop, waar we duurzaamheid en stijl combineren om jou te voorzien van natuurlijke en eco-vriendelijke producten. Onze missie is om jou te helpen een stijlvolle levensstijl te omarmen die zowel goed is voor jou als voor de natuur!
Natuurlijke en eco-vriendelijke keuzes ð
Bij MIISHA Eco Shop geloven we in de kracht van natuurlijke en eco-vriendelijke producten om een positieve impact te hebben op jouw leven en op onze planeet. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde items die vervaardigd zijn met duurzame materialen en productiemethoden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van stijlvolle producten die de natuur respecteren.
Stijlvol design, zonder compromissen ðš
Bij MIISHA Eco Shop vinden we dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl. Daarom streven we naar stijlvolle en eigentijdse ontwerpen die passen bij jouw moderne levensstijl. Of het nu gaat om make-up, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten of cadeauartikelen, onze producten zijn ontworpen om jouw persoonlijke stijl te complementeren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een schonere en groenere wereld.
Plasticvrije verpakkingen, minder afval ð¯
Bij MIISHA Eco Shop zijn we vastbesloten om de hoeveelheid plastic afval te verminderen. Daarom maken we gebruik van plasticvrije verpakkingsmaterialen die biologisch afbreekbaar zijn en minder schadelijk zijn voor het milieu. Door te kiezen voor plasticvrije opties, dragen we bij aan een schonere oceanen en een gezondere planeet voor toekomstige generaties.
Een duurzame keuze voor jou en onze planeet ð
Bij MIISHA Eco Shop geloven we in het maken van duurzame keuzes die een blijvende impact hebben. Met onze collectie van natuurlijke, stijlvolle en eco-vriendelijke producten, streven we ernaar om jou te inspireren om bewuste en verantwoorde keuzes te maken, elke dag weer. Samen kunnen we een positief verschil maken en werken aan een mooiere toekomst voor ons allemaal.
Innsbruckweg 57, 3047AG, Rotterdam, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Beetje dwangmatig beoordelen dat dan wel daarvoor 1 ster, maar het blik is perfect daarom 5

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Prachtig verpakt met veel zorg en liefde,
Over het ingepakte product waren er vragen en zodoende is dat via de mail zeer rap opgelost, een prachtige shop die ik zeker aanraad!

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Fijne lippenstift. Wel roder dan verwacht. Hij is echt felrood. Maar mooie kleur voelt zacht aan en blijft redelijk goed zitten.

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Mooie producten, fijne communicatie en zelfs een handgeschreven kaartje bij een cadeautje. Ik ga hier zeker nog eens terugkomen!

MIISHA Eco Shop ããã®åç
MIISHA is such a beautiful store, it is really nice to see all the amazing products they have. I've purchased various items and their quality is great. I highly recommend this eco-friendly, natural, and plastic free store. Additionally, I would like to thank MIISHA's staff for their kindness.
MIISHA es una tienda preciosa, tienen productos increÃbles y de excelente calidad. Recomiendo totalmente esta tienda ecológica, natural y libre de plástico. Quiero agradecer al personal de MIISHA por su amabilidad.

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Fijne procucten maar ook een heel goede service! Makkelijk contact leggen, bij een vraag heb je meteen een behulpzaam antwoord.

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Mooie producten, ecologisch verantwoord en weergaloos mooi ingepakt!

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Heel tevreden. Bestelling was niet compleet geleverd maar werd snel en prettig opgelost. Aanrader!

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Supersnelle levering en mooie, duurzame producten. De cadeaus zijn erg in de smaak gevallen bij mijn vrienden. (De vegan bonbons en flessen van Snippers)

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Super snelle levering, lief ingepakt en zonder onnodig plastik verpakking â€ïž De producten zelfs maken zijn super fijn in gebruik. Ik bestel snel weer

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Onlangs heb ik citroenzuur bij jullie besteld.Dit om op een verantwoorde manier
huishoudelijke apparaten te kunnen ontkalken.
Het werkt geweldig en is zo gemakkelijk om te gebruiken.Ben er erg blij mee.

MIISHA Eco Shop ããã®åç
Goede producten, leuke prijs, snel verzonden. Ik haal er al een aardige tijd mijn spullen hier een ben er ontzettend tevreden over.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã