Miklagaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget utilfreds med kundeservice og levering. Har d. 9 marts 2026 bestilt en bambus dyne og pude og har fÃ¥et d. 14/4- 2026 kun dynen leveret. Mangler fortsat at fÃ¥ leveret en pude 😡 Jeg har bÃ¥... もっず芋る

DÃ¥rlig oplevelse. Varen nÃ¥r ikke frem som lovet ..Forsendelsen gÃ¥r i stÃ¥ og ingen aner,hvor pakken er. Ingen svarer pÃ¥ hverken telefon eller mail igennem 11 dage . Varen bestilt 27.11. og penge tru... もっず芋る

Absolut ringe service. Bestilte sengetÞj til en gave i september mÃ¥ned. Pakken nÃ¥ede ikke frem fÞr fÞdselsdagen - selvom jeg bestilte i god tid. Jeg har skrevet gentagne gange for at fÃ¥ ordren annul... もっず芋る

Super skuffende oplevelse! Vi fik en uspiselig pizza med svampe og ost. Svampene var vandede og papagtige, osten ligegyldig med lidt trist bismag. Vi smed den ud, hvilket vi aldrig gÞr med mad. P... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Miklagaard Steakhouse gÃ¥r vi ikke pÃ¥ kompromis med kvaliteten, og vi serverer udelukkende retter, som vi selv drÞmmer om at spise. Alt kreeres fra bunden – altid af friske rÃ¥varer, da det giver det bedste resultat i sidste ende. Det kÞd du sÊtter tÊnderne i, kommer fra fritgÃ¥ende kvÊg fra Freygaard Nordisk NaturkÞd. KÞdet udvÊlges nÞje ud fra marmoreringsgraden, og vi modner vores kÞdudskÊringer i restaurantens Dry-Age skabe, som er placeret ved restaurantens indgang.

ひどい

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Meget utilfreds med kundeservice og

Meget utilfreds med kundeservice og levering.
Har d. 9 marts 2026 bestilt en bambus dyne og pude og har fået d. 14/4- 2026 kun dynen leveret. Mangler fortsat at få leveret en pude 😡
Jeg har både ringet og skrevet mail x flere uden de svarede på.
De er ikke trovÊrdige.

I skal holde holde jer langt vÊk fra dette firma. De lever ikke op til kravene. Og de svarer heller ikke på hverken telefon eller mails!!

2026幎4月14日

DÃ¥rlig

Dårlig oplevelse. Varen når ikke frem som lovet ..Forsendelsen går i stå og ingen aner,hvor pakken er. Ingen svarer på hverken telefon eller mail igennem 11 dage . Varen bestilt 27.11. og penge trukket omgående.
Virkelig dårlig service. Indsigelse er sendt.

2025幎12月8日

Absolut ringe service

Absolut ringe service. Bestilte sengetÞj til en gave i september måned. Pakken nåede ikke frem fÞr fÞdselsdagen - selvom jeg bestilte i god tid. Jeg har skrevet gentagne gange for at få ordren annulleret - intet svar. Jeg har forgÊves forsÞgt at ringe - ingen svarer. Nu her to måneder senere skriver de, at pakken er på vej. Jeg forsÞger igen at få kontakt både på mail og telefon - uden held. Og pengene er nu trukket fra min konto.
TÞr man så prÞve at sende pakken retur? Tvivler på at jeg får mine penge retur.
KÞb ikke fra dette firma!

2025幎11月24日

ADVARSEL ‌ FUP-firma

ADVARSEL - Miklagaard House of Tisvilde er et FUP-firma som stjÊler dine penge ❗

Er politianmeldt for svindel i dag - hÃ¥ber I andre gÞr det samme sÃ¥ flere ikke skal snydes af Miklagaard ❗

• 1. Oktober 2024 hÊvede Miklagaard penge for kÞb uden at sende varen

• 6 uger efter forventet levering (og et utal af rykkere) ankom halvdelen af ordren som viste sig slet ikke at vÊre i den kvalitet jeg havde bestilt.

• det tog flere henvendelser og 2 uger fÞr jeg lykkedes med at fÃ¥ tilsendt en returlabel.

• 11. December returnerede jeg den forkerte vare og annullerede resten af ordren.

• I dag har jeg, pÃ¥ trods af utallige rykkere og henvendelser fra min side, stadig ikke fÃ¥et refunderet mit kÞb og har politianmeldt Miklagaard House og Tisvilde for svindel.

2025幎1月19日

Pas pÃ¥ handel IKKE Meklagaard sengetÞj

Pas pÃ¥ handel IKKE Meklagaard sengetÞj 🀬 de er hurtige til at sende kvittering og sÃ¥ trÊkker de pengene🀯
Tror jeg har sendt 30 mail, og de lover og lover og alt er FAKE og lÞgn😭 de har stjÃ¥let mine penge, og julegaver kommer ikke. Bestilt d 15/11- 24.
Skulle have lÊst om butikken her fÞrst🙏🏻🙏🏻🙏🏻
KØB ALDRIG NOGET DER, man bliver taget i r,,,, 🀬🀬🀬🀬🀬
Og sjovt nok her d 11/12-24 er pakken pludselig på vej😉

2024幎11月15日

FUBFIRMA!!! 😡

pt på forsiden af svindlerjagten på facebook fordi Miklagaard trÊkker penge for varer de aldrig sender!
Hold jer langt vÊk!

2024幎10月17日

Super skuffende oplevelse

Super skuffende oplevelse!
Pastaen med rejer var jÊvn, men gled dog ned.
Hvis nogen savner at rejse - og mere nÞjagtigt smagen af flymad, så er dette den rette restaurant...

2021幎3月1日