Miklagaardhouse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte 1 pude med betrÊk. Kom ved en fejl til at bestille det samme 2 gange. OrdrebekrÊftelsen kom aldrig. Fik ved skriftlig kontakt besked om, at kun 1 ordre ville blive sendt. Efter 2 mÃ¥neder fik... もっず芋る

Jeg mÃ¥ desvÊrre som en af de skuffede kÞbere melde mig pÃ¥ banen med en dÃ¥rlig oplevelse. Her bliver pengene trukket fÞr varen er sendt afsted. Virkelig dÃ¥rlig stil og dÃ¥rlig oplevelse som forbru... もっず芋る

Glemte at tjekke trustpilot..!! Bestilte 1 kuvertlagen, og 2 sÊt sengetÞj hvor der ville fÞlge 2 hovedpudebetrÊk til hver sÊt med. Der stod at der var hurtig levering, og det passede... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte 20 maj en pude og et

Jeg bestilte 20 maj en pude og et ekstra betrÊk og de trak pengene, efter en mÃ¥neds tid skrev jeg til dem hvor min ordre blev af, i juli blev jeg ringet op at der havde vÊret problemer med serveren🀔, men blev lovet et ekstra betrÊk ub, nu er vi nÃ¥et 18. august og jeg har stadig ikke hÞrt noget og mine penge er ikke fÞrt tilbage.

2026幎8月18日

Tjek altid trustpilot.!!

Glemte at tjekke trustpilot..!!

Der stod at der var hurtig levering, og det passede mig fint. Jeg ringede til firmaet efter nogle dage, da jeg ikke havde hÞrt noget. Fik den besked at lagenet ikke var på lager, og at min ordre ville blive sendt ugen efter.
Ugen efter hÞrte jeg ikke noget fra dem, og kontaktede dem igen. Lagenet var stadig ikke kommet, og der ville gå en uge yderligere. Jeg bad dem sende sengetÞjet og eftersende lagenet. Det ville firmaet lige finde ud af om det kunne lade sig gÞre.

I mellemtiden havde jeg lÊst anmeldelser på trustpilot, og kontaktede min bank for at hÞre om de kunne hjÊlpe. Pengene (717kr) var trukket fra min konto, så jeg lavede en indsigelse og banken ville undersÞge nÊrmere..
Jeg hÞrte ikke noget fra firmaet og regnede med at der ikke var mere at gÞre..
Så kom der en besked fra gls om at pakken var på vej, og i dag 5 dage efter, kom pakken..

Mega Dårlig kvalitet og der var ikke 2 PudebetrÊk til sÊttene..
kan se at firmaet nu er under konkurs

2026幎7月28日
自発的なレビュヌ

Ingen kontakt og forkerte leverancer

Bestilte 1 pude med betrÊk. Kom ved en fejl til at bestille det samme 2 gange. OrdrebekrÊftelsen kom aldrig. Fik ved skriftlig kontakt besked om, at kun 1 ordre ville blive sendt. Efter 2 måneder fik jeg besked om 2 pakker på vej. Ved afhentning af begge ser jeg, at de ikke har sendt betrÊk til puderne, hvorfor de er ubrugelige. Jeg kan ikke returnere, da de ikke svarer, og når de svarer spÞrger de blot om ordrenummer, som jeg aldrig har fået. De svarer ikke på telefon selvom deres hjemmeside reklamerer hermed. Hjemmesiden omtaler også en returportal, som ikke findes.
Alt i alt virker det som scam og jeg vil anbefale alle at holde sig vÊk.

2026幎7月17日

Nej tak, ikke igen

Nej tak. Skal ikke kÞbe noget der igen.
Inden varerne blev sendt skrev jeg til deres kundeservice for at fortryde en af varerne. Der kom ingen respons. Da de så sendte en mail med besked om, at varerne snart vil blive pakket og sendt skrev jeg hurtigt tilbage, at den ene vare ikke skulle sendes. Ingen respons. Nu er varerne kommet, efter pengene var trukket. Ingen faktura, som de krÊver for at behandle en fortrydelse.
Utrolig dårlig service.

2026幎7月10日

Hold jer langt vÊk

Hold jer langt vÊk. Det her må vÊre et scam.

Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Jeg mÃ¥ desvÊrre som en af de skuffede

Jeg må desvÊrre som en af de skuffede kÞbere melde mig på banen med en dårlig oplevelse.
Her bliver pengene trukket fÞr varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbruger .
Desuden ingen informationer om varen er på vej.
Der står her på siden at firmaet er under konkurs. Så enten giver jeg firmaet en chance for at sende mine varer, ellers må jeg lave indsigelse til banken og anmelde.
Jeg håber lidt endnu på det bedste.
Jeg troede desvÊrre de havde fået styr på deres forretning, da jeg har haft både gode og dårlige oplevelser med dem.

2026幎6月25日

KÞb aldrig herfra

KÞb aldrig herfra - Firma er under konkurs!!!!

...og derfor desvÊrre ingen service - OVERHOVEDET!!!

Her er min oplevelse:
I efteråret bestiller jeg sengetÞj for ca.600,- og det kommer ca en uges tid efter.
Men her starter alt det "sjove". SengetÞjet er en gave til min sÞster, som desvÊrre ikke vil have det alligevel. Hun logger selv ind på House of Miklagaards (HM) hjemmeside og opretter en retur og betaler 70,- for en returlabel, direkte fra firmaet. derefter sender hun pakken retur.
Efter ca 1 måned, kommer pakken tilbage til os og GLS har skrevet at pakken ikke kunne afleveres??
Jeg kontakter HM pr mail og de svarer at de vil sende en ny returlabel - FEDT! Bortset fra at det sker ikke... Jeg skriver igen og får samme svar og der sker fortsat ikke noget.... Jeg skriver og ringer mange gange til HM, men får ikke svar. Efter ca 2 måneder skriver jeg til HM at hvis de ikke snart reagerer, opretter jeg en kortindsigelse i min bank. Jeg hÞrer fortsat intet og opretter kortindsigelsen, som bliver godkendt af banken og jeg har pengene for sengetÞjet retur på min konto allerede en lille uges tid efter indsigelsen. Herefter har HM så lidt tid til at gÞre indsigelse, hvilket ikke er sket og sagen er nu afsluttet.

Jeg kommer ALDRIG til at anbefale andre at handle herfra.

2025幎12月4日

Den 1/6-26 bestiller jeg en vare hos

Den 1/6-26 bestiller jeg en vare hos denne webshop. Deres hjemmeside ser vÊldig fin ud. Men det viser sig og vÊre fup. Pengene reserveres på min konto, men tilbagefÞres den 6/6-2026 da de kun har stået som reserveret. Jeg havde forinden sendt firmaet en mail hvor jeg Þnskede og annullere min ordre. Da jeg hverken havde modtaget ordrebekrÊftelse eller lignende. Og jeg efter og have googlet firmaet kunne se det var under konkurs.

Men d. 12/6-2026 ser jeg så på min netbank at firmaet nu har trukket belÞbet.

Firmaet kan ikke kontaktes pr tlf og de svarer ej heller på mail.

Min ordre er betalt med mobilpay og jeg må nu forsÞge og lave en indsigelse der i et forsÞg på at få mine penge tilbage.

Firmaet hjemmeside er ser fin og professionel ud, men det Êndrer ikke pÃ¥ at der stÃ¥r dette om firmaet ved og sÞge pÃ¥ det “ Miklagaard - House of Tisvilde ApS (CVR 37584681) blev erklÊret under konkurs den 5. december 2025 af Retten i HelsingÞr. Selskabet, der tidligere drev webshoppen miklagaardhouse.dk, er under juridisk kuratel.“

Virkelig en trÊls oplevelse.

2026幎6月1日

Stay away - do not buy - scam company

Stay away - do not buy here - it is a scam company!

10 items of bedding - no order confirmation or invoice received - and not even one of the items received was right or in the quality as described on the website ...

The case: It did not cross my mind to check Trustpilot when ordering at Miklagaardhouse - To the best of my memory I had ordered here at a previous occassion. In Easter I ordered bedding for the family (10 items) and the day after my online order - and reservation of the payment - I wondered why I did not receive an order confirmation. The wondering became a worry when then checking Trustpilot seeing the bad ratings.

The worry turned into total disappointment when receiving the wrong - and bad quality - bedding items.

I contacted customer service and the explanation was that two orders might have been mixed up, but I had received more expensive items than ordered. At the same time I was offered a return label. However, since then, silence .....

I never received an order confirmation or an invoice - I wonder the state of their bookkeeping, VAT reporting is ... if any!

2026幎4月3日
自発的なレビュヌ

Et firma du ikke kan få fat i....

Jeg bestilte en rullemadras den 27/5. I har reserveret nÊsten 500 på min konto. Siden har jeg ikke hÞrt noget, og på statussiden står der "Vi klargÞr disse varer til forsendelse."
Jeg har forsÞgt at skrive til jer - intet svar.
Jeg har forsÞgt at ringe til jer - telefonen går på telefonsvarer, som så i Þjeblikket er ude af drift, tilsyneladende.
Hvordan kommer jeg i kontakt med jer? Tilsyneladende kun ved at skrive her?
Opdatering 30/7:
Det lykkedes mig at komme igennem til Louise på mail, som beklagede fejlen. Jeg har fået min vare, som desvÊrre blev sendt til afhentning og ikke direkte hjem til mig, som jeg bestilte og har betalt for.
Jeg blev tilbudt at få refunderet differencen, som jeg ikke har fået endnu, men da jeg skrev for at rykke for dette, fik jeg autosvar tilbage, at min mail var afvist i deres system som spam.
Jeg vÊlger selvfÞlgelig at tro, at det beror på en fejl, og håber herigennem at komme igennem til jer, så jeg kan få refunderet mine penge.
Jeg har også Êndret min bedÞmmelse fra 1 til 2 stjerner, da jeg jo har fået produktet, og ikke har noget at udsÊtte på det.

2026幎5月27日

Bestilte 2 puder

Bestilte 2 puder, pengene trukket med det samme, ingen ordrebekrÊftelse som i ingen. NÊste skridt mÃ¥ vÊre advokat og en anmeldelse til politiet. Magen til fusker firma skal man da lede lÊnge efter 🀬🀬🀬

2026幎3月20日

KÊre Michael,

Vi forstÃ¥r naturligvis, at du pÃ¥ davÊrende tidspunkt oplevede stor frustration og skuffelse over forlÞbet 😔 NÃ¥r man bestiller et produkt med en bestemt forventning og oplever Êndringer undervejs, kan det naturligvis skabe irritation.

Når det er sagt, er vi nÞdt til meget klart at korrigere de alvorlige og stÊrkt misvisende påstande i anmeldelsen.

House of Miklagaard er ikke et “fupfirma”, og vi bedriver ikke svindel. Vi har eksisteret i over 10 Ã¥r og gennem Ã¥rene sendt mange hundrede tusinde pakker til kunder i Danmark og resten af Norden 🙂 Det er den faktiske virkelighed — ikke det billede, der forsÞges tegnet her.

PÃ¥standen om, at vores produkter skulle vÊre “billigt bras” eller spekulative antagelser om oprindelse uden dokumentation, er personlige vurderinger og gisninger — ikke fakta. Oplevelsen af kvalitet er subjektiv, og forskellige kunder har naturligvis forskellige prÊferencer 🌿

Det er også vigtigt for andre lÊsere at forstå, at dette er et Êldre konkret forlÞb, som naturligvis for lÊngst er afsluttet, herunder eventuelle Þkonomiske forhold.

At henvise til politi eller medieprogrammer Êndrer ikke på fakta. House of Miklagaard er en reel fysisk virksomhed med showroom og mange års historik, ikke det narrativ der forsÞges skabt.

Vi ved, at mange bruger Trustpilot som beslutningsgrundlag, men det er vigtigt at holde proportionerne pÃ¥ plads. En virksomhed med mange hundrede tusinde gennemfÞrte handler over mere end et Ã¥rti kan ikke vurderes retvisende alene ud fra et begrÊnset udsnit af anmeldelser. Vi har bevidst valgt ikke at vÊre betalende partner hos Trustpilot — ligesom mange andre stÞrre virksomheder — og har desuden tidligere vÊret udsat for organiserede kampagner med falske anmeldelser, copy-paste narrativer og massiv misinformation, hvilket er dokumenteret.

Vi har fuld respekt for Êgte kundeoplevelser — ogsÃ¥ kritiske — men ikke for direkte usande beskyldninger.

Jeg har bestilt 2 sÊt sengetÞj samt 2

Jeg har bestilt 2 sÊt sengetÞj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekrÊftelse eller varerne. Har forgÊves forsÞgt at kontakte virksomheden. Hold jer langt vÊk fra denne hjemmeside. De er gået konkurs men forsÊtter med at have deres webshop aktiv, så de kan stjÊle folk penge.
I svarer mig tilbage efter 1 måned og det i skriver passer overhoved ikke. Jeg har ingen varer modtaget fra jer men pengene for dem er hÊvet fra min konto, så stop med at lyve og bedrage folk!!!!

2026幎4月17日

KÊre AJ

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige, at vi oprigtigt beklager den frustration og usikkerhed, du tydeligvis har oplevet i forbindelse med din ordre. Vi har fuld forståelse for, at det skaber bekymring, når man oplever, at betalingen er trukket, men ikke modtager en ordrebekrÊftelse med det samme eller får kontakt til virksomheden. Det er naturligvis ikke en tryg kundeoplevelse, og det har vi stor forståelse for.

Vi vil samtidig gerne gÞre det helt klart, at House of Miklagaard ikke er gået konkurs, som det nÊvnes i din anmeldelse. Virksomheden har hele tiden vÊret aktiv, og alle legitime ordrer er naturligvis blevet håndteret og leveret. Da denne anmeldelse er af Êldre dato, kan vi med sikkerhed sige, at din ordre for lÊngst er blevet leveret.

Vi vil også gerne nÊvne, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke giver et retvisende billede af virksomheden. Vi har af princip valgt ikke at indgå i Trustpilots betalingsmodel, hvilket mange andre virksomheder også har valgt, og samtidig har vi over en lÊngere periode vÊret udsat for en stÞrre mÊngde koordinerede falske anmeldelser som led i chikane mod virksomheden. Vi har fremlagt omfattende dokumentation for dette over for Trustpilot, men har desvÊrre ikke oplevet den hjÊlp, vi havde håbet på.

Når det er sagt, tager vi stadig enhver reel kundehenvendelse og oplevelse meget seriÞst, og vi Þnsker altid at levere både gode produkter og ordentlig service til vores kunder.

Vi beklager igen, hvis kommunikationen omkring din ordre på davÊrende tidspunkt ikke levede op til forventningerne, og vi håber, at du efterfÞlgende har modtaget dine varer og fået glÊde af dem.

House of Miklagaard

Melder mig også i mÊngden af meldinger

Melder mig også i mÊngden af meldinger. Man hÞrer aldrig fra dem. Har bestilt en pude, men får ingen ordrebekrÊftelse. Det er virkeligt et fup firmaer som burde meldes. Har fået svar, men det Êndrer ikke ved at jeg aldrig modtog den pude.

2026幎4月19日

KÊreGrethe

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den frustration og usikkerhed, du tydeligvis har oplevet i forbindelse med din bestilling. Vi har fuld forstÃ¥else for, at det skaber bÃ¥de irritation og bekymring, nÃ¥r man afgiver en ordre og ikke oplever den kommunikation, man forventer – sÊrligt nÃ¥r en ordrebekrÊftelse ikke modtages med det samme. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

Vi vil dog gerne understrege, at House of Miklagaard ikke er et fupfirma, som det beskrives i anmeldelsen. Vi er en reel virksomhed, og da denne anmeldelse er af Êldre dato, kan vi med sikkerhed sige, at din ordre naturligvis for lÊngst er blevet behandlet og leveret.

Vi Þnsker også at vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke giver et retvisende billede af virksomheden. Vi har af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingslÞsning, hvilket flere andre virksomheder ligeledes har valgt, og samtidig har vi over en periode vÊret udsat for et stÞrre antal koordinerede falske anmeldelser som led i målrettet chikane mod virksomheden. Dette har vi dokumenteret over for Trustpilot, men uden at få den hjÊlp, vi havde håbet på.

Det Êndrer dog ikke på, at vi tager alle Êgte kundeoplevelser alvorligt, og vi har stor forståelse for, at manglende kommunikation i Þjeblikket kan skabe mistillid. For det vil vi oprigtigt beklage.

Vi håber, at du efterfÞlgende har modtaget din ordre og fået glÊde af produktet, og vi beklager igen, hvis oplevelsen på davÊrende tidspunkt ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have som kunde.

House of Miklagaard

Jeg melder mig i koret af utilfredse

Jeg melder mig i koret af utilfredse kunder : Det har taget 1 mdr fra min bestilling til modtagelse !! 1 MDR!
Intet svar på forespÞrgsel hvor min varer bliver af og ej heller kontakt telefonisk .
Hold k.. en dårlig service !!

HÃ¥ber da snart de tager alle deres dÃ¥rlige anmeldelser seriÞst og strammer op
!

2026幎4月14日

KÊre Tina

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne oprigtigt beklage den frustration, du har oplevet i forbindelse med din bestilling. Vi har fuld forstÃ¥else for, at en ventetid pÃ¥ omkring en mÃ¥ned – kombineret med oplevelsen af manglende respons pÃ¥ henvendelser – naturligvis skaber stor utilfredshed. Det er bestemt ikke den kundeoplevelse, vi Þnsker at give, og vi forstÃ¥r godt din skuffelse.

Vi tager alle Êgte kundeoplevelser alvorligt, også når de er kritiske, da feedback er vigtig for enhver virksomhed, der Þnsker at forbedre sig. Samtidig vil vi gerne nÊvne, at denne anmeldelse er af Êldre dato, og at din ordre naturligvis for lÊngst er blevet leveret.

Vi vil også gerne vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke altid giver et retvisende billede af virksomheden som helhed. Vi har gennem en periode vÊret udsat for en betydelig mÊngde koordinerede falske anmeldelser som led i målrettet chikane fra en ekstern Facebook-gruppe, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket også er et valg flere andre virksomheder har truffet. DesvÊrre har vi ikke oplevet den hjÊlp fra Trustpilot, som vi havde håbet på i forhold til at få håndteret de dokumenterede falske anmeldelser.

Når det er sagt, Êndrer det naturligvis ikke på, at vi beklager, hvis din konkrete oplevelse på davÊrende tidspunkt ikke levede op til forventningerne. Manglende kommunikation er frustrerende, og det har vi fuld forståelse for.

Vi håber naturligvis, at du efter modtagelsen af dine varer har fået glÊde af dit kÞb, og at den oprindelige frustration med tiden er blevet mindre.

Skulle du fortsat have spÞrgsmål, eller hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, hvor vi altid står klar til at hjÊlpe.

House of Miklagaard

Fik forkert ordre og aldrig mine penge igen.

Fik forkert ordre. Fik aldrig mine penge igen. KÞb ikke hos dem. de svare heller ikke på telefon eller mail.
Jeg bestilte det 27 feb og har ikke hÞrt noget siden.

2026幎3月26日

KÊre Mette

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne oprigtigt beklage den frustration og skuffelse, du oplevede i forbindelse med din bestilling. Vi har fuld forståelse for, at det er både irriterende og skuffende at modtage en forkert vare, og endnu mere frustrerende hvis man samtidig oplever manglende kommunikation omkring sagen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

Vi vil samtidig gerne prÊcisere, at da denne anmeldelse er af Êldre dato, er sagen naturligvis for lÊngst afsluttet, og refunderingen er blevet gennemfÞrt. Ingen kunder bliver efterladt uden at få deres penge retur i en sag, hvor en refundering er berettiget.

Vi tager alle reelle kundeoplevelser alvorligt, og vi beklager oprigtigt, hvis kommunikationen i din sag på davÊrende tidspunkt ikke levede op til det serviceniveau, man med rette kan forvente.

Vi vil samtidig gerne vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke giver et fuldt retvisende billede af virksomheden. Vi har gennem en lÊngere periode vÊret udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i et stort antal falske anmeldelser, hvilket vi har fremlagt omfattende dokumentation for over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingslÞsning, hvilket flere andre virksomheder også har valgt. DesvÊrre har vi ikke oplevet den nÞdvendige hjÊlp til at få håndteret de dokumenterede falske anmeldelser, hvilket naturligvis påvirker det samlede billede af vores profil.

Det Êndrer dog ikke på, at vi altid Þnsker at lÊre af Êgte kundeoplevelser og tage ansvar, hvor det er relevant. Vi håber derfor, at sagen efterfÞlgende blev afsluttet korrekt, og at refunderingen blev modtaget som forventet.

House of Miklagaard

Ikke-eksisterende kundeservice og mangelfulde produkter

Miklagaard har stadig ikke besvaret mine mails fra December 2024 og Januar 2025!
PrÞvede at ringe og skrive mange gange.
Miklagaard leverede sengetÞj med knaphuller, men ingen knapper - og det tog en måned fra ordre til levering.
ELENDIG KUNDESERVICE
De skriver i svar her på Trustpilot, at sagen er afsluttet. Lidt friskt når jeg STADIG ikke har fået svar eller udbedring.
Svare på Trustpilot kan de åbenbart, men svare telefon og mail er åbenbart svÊrere. Har fortsat 2 dobbelte sengesÊt uden knapper!

2026幎3月17日

KÊre Tine

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne oprigtigt beklage, at din oplevelse med din ordre ikke levede op til de forventninger, man naturligvis skal kunne have som kunde. Vi har fuld forståelse for, at det er både frustrerende og skuffende at opleve lÊngere leveringstid, udfordringer med at komme i kontakt med kundeservice samt modtage et produkt, der ikke lever op til det forventede.

Det er bestemt ikke den kundeoplevelse, vi Þnsker at give, og vi forstår godt den irritation, som tydeligt kommer til udtryk i din anmeldelse.

Da denne anmeldelse omhandler en Êldre ordre, er sagen naturligvis for lÊngst afsluttet, og eventuelle produktmÊssige forhold ville naturligvis vÊre blevet håndteret, hvis sagen blev fulgt op. Vi Þnsker aldrig, at en kunde står tilbage med en utilfredsstillende oplevelse uden en lÞsning.

Vi vil samtidig gerne vÊre helt åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke nÞdvendigvis giver et retvisende billede af virksomheden som helhed. Over en lÊngere periode har vi vÊret udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har resulteret i et stort antal falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Samtidig har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder også har valgt. DesvÊrre har dette samlet set betydet, at vores profil ikke afspejler den fulde virkelighed på en fair måde.

Det sagt, så tager vi altid Êgte kundeoplevelser alvorligt, også når de er kritiske, fordi de giver os mulighed for at lÊre og forbedre os. Hvis du på davÊrende tidspunkt oplevede manglende respons, beklager vi det oprigtigt, da god kommunikation og ordentlig kundeservice naturligvis er noget, vi vÊgter hÞjt.

Vi håber, at eventuelle udfordringer omkring din ordre efterfÞlgende blev lÞst, og at du i sidste ende fik den hjÊlp eller lÞsning, der var nÞdvendig.

Skulle du fortsat have spÞrgsmål eller behov for hjÊlp, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, hvor vi altid står klar til at hjÊlpe.

House of Miklagaard

Fraråder alle at handle med dette

Fraråder alle at handle med dette firma.
Bestilte 2 reflux puder i start 2025 som blev leveret. Havde bestilt ekstra betrÊk med, men dette kunne de pludselig ikke levere. Skrev adskillige mails hvor de kom med den ene undskyldning efter den anden. Vi har marts 2026 og har stadig ikke fået det lovede betrÊk . Selvom de stadig reklamerer med at det er til salg på hjemmesiden. Reflux puden er egentlig ok , så det er jo virkeligt åndsvagt at de driver forretning på denne måde. Jeg vil kalde firmaet fup og råder andre til ikke at kÞbe noget.

2026幎3月13日

KÊre Helle

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne sige, at vi oprigtigt beklager den frustration, du tydeligvis har oplevet i forbindelse med din bestilling. Vi har fuld forstÃ¥else for, at det er utilfredsstillende at opleve udfordringer med en del af en ordre – sÊrligt nÃ¥r det handler om et produkt, som man har forventet at modtage, og hvor kommunikationen efterfÞlgende ikke har levet op til forventningerne.

Det glÊder os samtidig at lÊse, at selve reflux-puden har fungeret godt for dig, da produktkvalitet naturligvis er noget, vi lÊgger stor vÊgt på. Netop derfor er det også ekstra Êrgerligt, hvis den samlede oplevelse omkring tilbehÞr og kommunikation har overskygget det positive ved selve produktet.

Da denne anmeldelse omhandler en Êldre sag, er den naturligvis for lÊngst afsluttet eller burde vÊre blevet fulgt helt til dÞrs. Hvis der i den konkrete sag har vÊret udfordringer omkring levering af ekstra betrÊk eller tilbagevÊrende opfÞlgning, beklager vi oprigtigt den oplevelse, du har haft.

Vi vil samtidig gerne vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke altid giver et retvisende billede af virksomheden som helhed. Over en lÊngere periode har vi vÊret udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har medfÞrt et stort antal falske anmeldelser, som vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder ligeledes har valgt. DesvÊrre betyder det samlet set, at vores profil ikke nÞdvendigvis afspejler det fulde og korrekte billede af virksomheden.

Det Êndrer dog ikke på, at vi tager Êgte kundeoplevelser alvorligt, og vi beklager naturligvis, hvis din oplevelse med kommunikationen eller håndteringen af sagen ikke har levet op til det serviceniveau, vi Þnsker at levere.

Vi Þnsker aldrig, at en kunde sidder tilbage med fÞlelsen af ikke at vÊre blevet hÞrt eller hjulpet ordentligt, og vi tager derfor også denne feedback alvorligt.

Har bestilt sengetÞj den 22

Har bestilt sengetÞj den 22. februar, og har intet hÞrt d.d.
Har ringet flere gange dagligt samt sendt mails. Telefonen bliver ikke taget og e-mails ikke besvaret.
Øv 🥲

Får så svar den 24. maj, at jeg jo nok har fået mine bestilte varer nu.
NEJ det har jeg ikke.
Bestilte 2 lagner og 2 sÊt sengetÞj.
Har fået 1 lagen og 2 sÊt sengetÞj i 2 forskellige str. og andre design end dem jeg havde bestilt.
Jeg sender dem selvfÞlgelig ikke retur, da jeg ikke tror de rigtige bliver sendt til mig og jeg har hÞrt, at de er gået konkurs, så har i det mindste fået noget for pengene, og det er jo bedre end ikke noget.

2026幎3月3日

KÊre Yvonne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne oprigtigt beklage den frustration og usikkerhed, du har oplevet i forbindelse med din bestilling. Vi har fuld forstÃ¥else for, at det skaber bekymring, nÃ¥r man afgiver en ordre og efterfÞlgende ikke oplever den kommunikation, man naturligt forventer – sÊrligt nÃ¥r man bÃ¥de forsÞger at kontakte virksomheden telefonisk flere gange og sender e-mails uden den respons, man hÃ¥ber pÃ¥.

Det er bestemt ikke en oplevelse, vi Þnsker for nogen af vores kunder, og vi har stor forståelse for din skuffelse.

Da denne anmeldelse er af Êldre dato, kan vi naturligvis med sikkerhed sige, at din ordre for lÊngst er blevet leveret og afsluttet. Det Êndrer dog ikke på, at vi oprigtigt beklager den oplevelse, du havde på davÊrende tidspunkt, hvis kommunikationen ikke levede op til forventningerne.

Vi vil samtidig gerne vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke nÞdvendigvis giver et retvisende billede af virksomheden som helhed. Vi har over en lÊngere periode vÊret udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, som har resulteret i mange falske anmeldelser, hvilket vi har dokumenteret over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at deltage i Trustpilots betalingsmodel, hvilket flere andre virksomheder ligeledes har valgt. DesvÊrre har Trustpilot ikke hjulpet med at håndtere dette på en måde, som vi havde håbet på, hvilket påvirker det samlede indtryk af vores profil.

Når det er sagt, tager vi naturligvis alle Êgte kundeoplevelser alvorligt, da reel feedback er vigtig for os og hjÊlper os med lÞbende at forbedre både service og kundeoplevelse.

Vi håber, at du efterfÞlgende har modtaget dit sengetÞj og fået glÊde af dit kÞb, og vi beklager igen den usikkerhed, du oplevede i processen.

Jeg bestilte sengetÞj hos

Jeg bestilte sengetÞj hos MiklagaardHouse i januar 2026, men de har endnu ikke formÃ¥et at sende de korrekte varer. Det har desuden vist sig umuligt at komme i kontakt med dem – hverken telefonopkald eller e-mails bliver besvaret. Det tyder desvÊrre pÃ¥, at MiklagaardHouse ikke har forstÃ¥et, hvor vigtigt god kundeservice er i 2026, og hvor hurtigt utilfredse oplevelser kan sprede sig pÃ¥ sociale medier. Jeg kan derfor pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de at handle hos MiklagaardHouse.

2026幎1月28日

KÊre Henrik

Vi er oprigtigt kede af at lÊse, at din oplevelse med din ordre har efterladt dig med så stor frustration.

Vi har fuld forstÃ¥else for, at det er en meget utilfredsstillende oplevelse at bestille varer og efterfÞlgende fÞle, at sagen trÊkker ud – sÊrligt hvis man samtidig oplever udfordringer med at komme i kontakt med virksomheden. NÃ¥r man handler online, skal man naturligvis kunne forvente bÃ¥de tydelig kommunikation og en ordentlig opfÞlgning, og vi forstÃ¥r derfor godt den skuffelse, du giver udtryk for.

Da denne anmeldelse vedrÞrer en Êldre ordre, er sagen naturligvis for lÊngst afsluttet, og eventuelle leverings- eller ordreudfordringer er blevet håndteret. Det Êndrer dog ikke på, at vi beklager den oplevelse, du havde på det tidspunkt.

Vi Þnsker samtidig at understrege, at vi tager alle reelle kundehenvendelser alvorligt, også når kritikken er skarp. Ingen virksomhed er tjent med utilfredse kunder, og vi har altid haft fokus på at levere gode produkter og hjÊlpe vores kunder bedst muligt.

Vi vil samtidig gerne vÊre åbne omkring, at vores Trustpilot-profil desvÊrre ikke nÞdvendigvis giver et retvisende billede af virksomheden som helhed. Over en lÊngere periode har vi vÊret udsat for målrettet chikane fra en Facebook-gruppe, hvilket har medfÞrt et stort antal falske anmeldelser, som vi har fremlagt dokumentation for over for Trustpilot. Derudover har vi af princip valgt ikke at benytte Trustpilots betalingslÞsning, hvilket flere andre virksomheder ligeledes gÞr. DesvÊrre betyder dette samlet set, at det offentlige indtryk på platformen ikke altid afspejler virkeligheden på en fair måde.

Vi har naturligvis stor respekt for, at kundeoplevelser deles offentligt i dag, og netop derfor er det også vigtigt for os at svare åbent og ordentligt, når kunder har haft en oplevelse, der ikke har levet op til forventningerne.

Hvis du fortsat måtte have spÞrgsmål eller Þnske hjÊlp, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller e-mail, hvor vi altid gerne hjÊlper.