レビュアーのコメントを見てみましょう
Ringde en äldre anhörig och sålde på lotter. Var extremt påstridig. "Glömde" att berätta att rabatter och vinster inte kan tas ut i pengar utan endast i produkter från företagets gåvoshop. Borde förbj... もっと見る
85 årig anhörig pålurad
85 årig anhörig , normalt sett klok och kritisk, blev pålurad detta abonnemang. Fick veta när han bad mig skrapa 35 !!! lotter a 50-60 kr/st som blivit liggande. Småvinster genererade i en dryg tusenlapp. Skulle sedan hjälpa till att lösa in vinsten. Döm av min förvåning, när jag upptäckte att det inte gick att få it kontanter utan endast bytas in mot prylar i deras varushop. Prylar gissar jag att de flesta 80+are har gott om hemma.
Kunden hade ingen aning om att man inte kunde ta ut mindre vinster i kontanter.
Vidrigt bedrägeri-företag.
Ringer gång på gång på gång
Ringer gång på gång på gång, trots att jag anmält mitt telefonnummer till NIX.
Ringde en äldre anhörig och sålde på…
Ringde en äldre anhörig och sålde på lotter. Var extremt påstridig. "Glömde" att berätta att rabatter och vinster inte kan tas ut i pengar utan endast i produkter från företagets gåvoshop. Borde förbjudas
Bluff och påstridiga telefon försäljare
Roffar åt sig samtycken och information
Miljonlotteriet kräver att jag accepterar "information", dvs marknadsföring, för att kunna ta ut en vinst. Om jag hade vetat om hur j-a krångligt det skulle vara att få ut 20 kr och hur mycket information jag skulle behöva dela så hade jag lätt låtit vinsten brinna inne. Men tack för att ni bekänt färg, nu kan jag aktivt undvika er i fortsättningen.
LURENDREJERI
Känner precis samma sak som i Annika Holm,s inlägg 2024. Varför kan man inte få ut kontanter isf varor. Dessutom ringde jag till miljonlotteriet när vinstkontot var uppe i 2000 kr o ville ha ut det i kontanter, men icke, jag var tvungen att välja varor. Men när du kommer upp i 5000 kr kan du få det i kontanter. Nu hsr jag passerat 5000 o ringde igen för att hämta ut summan i kontanter. Personen jag talade med sa
nej det går inte, du får välja varor. Endast på miljonchansen kan man få ut kontanter. Ska åxå tillägga, när de ringde o ville sälja lotterna var det inget som nämndes om att det endast var varor som "vinst" . Helt otroligt dåligt, och mörkande av information. De varor som jag nu måste välja, har jag betalat för många ggr om. Hade inte ens velat ge en enda stjärna till dem. Lurendrejeri om o om igen. Ps. sade upp min prenumeration med omedelbar verkan. Så besviken. Hoppas ni som ev tänker köpa lotter läser recensionerna innan.
Går inte o skrapa på ett normalt sött utan att man skrapar sönder dom
Går inte att skrapa lotterna på ett normalt sätt o tar man i försvinner texten
Jag fick 10 lotter i julklapp och vann…
Jag fick 10 lotter i julklapp och vann småsummor på 6 av dem, 130 kr totalt.
Fick veta efter mycket springande i kiosker att man inte kan lösa in vinsten på vanligt sätt (jag köper aldrig lotter), utan man måste göra det online, skapa konto och krångla på hundra olika sätt.
Gick in på hemsidan för att lösa ut vinsten, krånglig, svår hemsida som inte vill att man tar ut vinsten, utan man ska helst investera pengarna i nya spel. Efter många om och men lyckades jag göra en banköverföring med bank-ID och allt, så mitt spelkonto blev tomt, och mitt bankkonto också, eftersom jag måste vänta x antal bankdagar på vinsten. Nu har det gått 5 bankdagar sedan julafton och bägge dessa konton är fortfarande tomma.
Det var alltså en bluff, man kan inte vinna några pengar!
Dessutom kommer det en massa irriterande reklammail från dem på emailen, och trots att jag har avregistrerat 2 gånger så fortsätter de att komma.
Värdelöst blufflotteri som bara försöker lura av folk pengar!!! Borde vara olagligt!
rekomenderas INTE
bluffbolag. svårt att vinna ens 10 kr.. och vinner man så nekas man vinsten ändå.
Med tanke på att de hare en omsättrning på över 400 miljoner, borde det inte va högre vinster?? och då inte i prylar.. fy tusan för ML.-
känner mig så lurad.
Blev uppringd av försäljare från…
Blev uppringd av försäljare från Miljonlotteriet, även fast jag är NIX- registrerad. Försäljaren, skicklig kvinna, påstridig men korrekt. Jag gick med för det lätt vettigt, särskilt som överskott går till något bra. Vad hon "glömde" säga var att vinstpengar under ett visst belopp inte kan tas ut, utan måste användas till inköp i Vinstshopen eller till nya lotter! Helt otroligt! Alltså skickligt genomfört bedrägeri! Aldrig mera Miljonlotteriet! Så besviken! Och lurad!
Miljonlotteriet !,Det är bara…
Miljonlotteriet ! BLUFFEN💩 att lurar folk dessa bedrageri miljonlotteriet🤮🤡 ATT MAN 🤯SKA vinna Mijonner🤮🤡.
Skapa ett livet jälva miljonlotteriet fusk🧐
Sluta! POLIS🧐🧐
Fungerar inte att logga in via Appen
Fungerar inte att logga in i Appen, när man ska logga via BankID , blir bara en vit skärm med Det färgade Hjulet som snurrar "fram och tillbaka" Har raderat appen och ominstallerat. Försökt av sluta appen med Tvång .. startat om hela mobilen och säkerställt att mitt Bankid är uppdaterat. Inget hjälper. Har en Samsung S20 . Har även kollat att jag "delar plats" , syns i loggarna att jag verkligen gör det och att det är OK Var i kontakt med er Kundtjänst igår och de kunde heller inte hjälpa till:-((
Dårligt lurar folk vann 750kr på lotter…
Dårligt lurar folk vann 750kr på lotter men kan inte få ut pengar utan produkter kostar dubbelt än köpa via nätet pratade med miljonlotteriet så förklarade dom vinner man 10miljoner så 5miljoner kontant och 5miljoner presentkort.
Jag prövade att köpa 4 lotter under…
Jag prövade att köpa 4 lotter under någon kampanj, (minns ej datumet då det var flera månader sen) Kvinnan som ringde var otroligt påstridig och lovade mig att jag skulle bli "positivt överraskad",
Naturligtvis "vann" jag. Lotterna kostade sammanlagt 250 kr och jag vann 150 kr -jag förlorade alltså 100 kr på att "vinna". Jag fick heller inte ut "vinsten" i pengar, utan var tvungen att ta ut denna "vinst" i prylar jag inte var intresserad av!!
Jag sa upp prenumerationen direkt efter dessa lotter och kommer definitivt inte att delta i deras lotteri igen. Den "positiva överraskningen" innebar alltså att jag förlorade 100 kr.
Bedrägeri
Bedrägeri och lurandet. Det stämmer allt som andra skriver. De utnyttjar bara hjälpsamma och vältrogna människor… Missbruk av din välviljan. Äckligt…
Bara lurendrejeri miljardlotteriet och…
Bara lurendrejeri miljardlotteriet och miljon lotteriet
Bluff och båg!
Miljonlotteriet är det i särklass sämsta lotteriet i Sverige! Minimala chanser att vinna och så kör dom med en usel vinstshop istället för att betala ut reda pengar! ALDRIG mer Miljonlotteriet!!! Hela deras hemsida stinker!!!
Sämsta bingosidan som stängt av mig som…
Sämsta bingosidan som stängt av mig som kund har även mage att låta sina försäljare ringa och försöka lura på mig sina lotter !!! Höjden av fräckhet !!! Stäng av denna sida !!
Hyckleri
Hyckleri. Har en tävling om vem som är Sveriges största djurvän och tillåter folk som äter djur va med 🥴
Detta är lurendrejeri på allra högsta…
Detta är lurendrejeri på allra högsta nivå. Bluff och båg rakt igenom. Välja asfula priser från något galleri som det INTE upplyses om. Och uppsägning är komplicerad. Min mamma är 80 år snart och förstår inte ens hur hon ska plocka ut eventuell handduk eller glas.
Läs KOs anmälan i DN nedan:
Konsumentombudsmannen
stämmer IOGT-NTO
Publicerad 2017-12-05, DN
Konsumentombudsmannen (KO) stämmer nykterhetsorganisationen IOGT-NTO. Enligt KO har organisationen i samband med telefonförsäljning kopplat till varumärket Miljonlotteriet gjort flera allvarliga överträdelser.
De har ljugit för konsumenterna, de har inte alls varit tydliga med att det gäller marknadsföring av lotteriet, säger Carolina Andersson, processråd på Konsumentombudsmannen.
Som exempel nämns att säljarna under samtal med konsumenter ska ha gett sken av att det finns vinster att hämta ut och att det inte handlar om ett säljsamtal.
Enligt KO ska säljarna också ha ljugit om att erbjudandet om skraplotter inte är kopplat till en prenumeration trots att så är fallet.
Dessutom ska det, enligt KO, inte framgått att eventuella vinster omfattar varor och inte kontanter.
Det är jätteallvarliga överträdelser som de har gjort, det är riktigt allvarligt, säger Andersson.
KO yrkar på att IOGT-NTO betalar en marknadsstörningsavgift på tio miljoner kronor.
Det är maximalt belopp. Men det beror på att det är så allvarliga överträdelser och som skett systematiskt under lång tid. IOGT-NTO har dessutom varit väl medvetna om det. Vi har sedan 2011 försökt förmå dem att rätta sig. Men det har man inte gjort, säger Carolina Andersson.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。