Vi har haft et lidt mindre vellykket forlÞb hos en anden advokat, som gav mangelfuld rÃ¥dgivning. Derfor kontaktede vi minadvokat.dk, som til gengÊld har givet os helt ekstraordinÊrt god behandling. Vi... ãã£ãšèŠã
Klaus har vÊret bobestyrer for boet efter min mor og har igennem hele processen over flere mÃ¥neder haft godt styr pÃ¥ sagerne, kommunikeret professionelt og forstÃ¥ende, fÞlger op og har altid vÊret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores familie med min mor, Vibeke, i spidsen har brugt firmaet til advokat forretninger siden 1978. Vi har altid vÊret tilfredse med behandlingen. Den sidste forretning var en bo opgÞrelse efter en ba... ãã£ãšèŠã
De varmeste anbefalinger herfra <3 Helt igennem en perfekt rÃ¥dgivning bÃ¥de via telefon og mail. Da vi modtog udkastet til vores testamente, var der mulighed for valgfrie bestemmelser, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Erfarne advokater hjÊlper med at skrÊddersy testamente, Êgtepagt og andre familieretlige dokumenter.
Ryesgade 31, 1.sal, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- ug@minadvokat.dk
- www.minadvokat.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig god og reel vejledning
Jeg har vÊret i kontakt med advokatfuldmÊgtig Klaus KjÊr hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Har fået en virkelig god og reel vejledning i en sag, hvor jeg havde mange spÞrgsmål. DesvÊrre blev lÞsningen en anden end foreslået, men jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Minadvokat ããã®åç
Oprettelse af fremtidsfuldmagt og testamente
Oprettelse af fremtidsfuldmagt og testamente ved Kristian Ravn-Petersen, advokat - Advokaterne
Sankt Knuds Torv P/S Aarhus C
- min bedste anbefaling. God og professionel hjÊlp.

Minadvokat ããã®åç
Jeg fÞlte mig tryg og fik god hjÊlp.
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Ikke noget at vÊre i tvivl om. Der blev fokuseret på de rigtige ting. Og så var prisen overkommelig.
Bedste hilsener
Steen Andersen.

Minadvokat ããã®åç
Klaus er en dygtig bobestyrer
Klaus har vÊret bobestyrer for boet efter min mor og har igennem hele processen over flere måneder haft godt styr på sagerne, kommunikeret professionelt og forstående, fÞlger op og har altid vÊret hurtigst mulig med prÊcise svar på spÞrgsmål - fra fire forskellige arvinger.
Jeg anbefaler gerne Klaus til lignende opgaver.
Tak for nu !
mvh/Flemming R.S. Jensen

Minadvokat ããã®åç
reel og god kommunikation mellemâŠ
reel og god kommunikation mellem advokat og klienter.
saglig og fin betjening

Minadvokat ããã®åç
Stor tilfredshed med sagsforlÞbet i forbindelse med dÞdsbobehandling
Advokat Kristian Schmelling Ravn-Petersen og advokatfuldmÊgtig Klaus KjÊr har stÃ¥et for sagsforlÞbet til skifteret og skattestyrelse i forbindelse med min mands dÞdsbo. Undervejs i forlÞbet var det meget nemt at fÃ¥ kontakt til Klaus KjÊr, som med stor venlighed og ekspertise hurtigt besvarede mine mails/forespÞrgsler. Boet er nu afsluttet, og jeg er en meget tilfreds kunde. ð

Minadvokat ããã®åç
Her beskytter de hinanden med en mur af tavshed.
Heller ikke i dag vil Advokaterne Sankt Knuds Torv fortÊlle mig, hvad de mener om den lÞgnagtige advokat, de har ansat.
Hans lÞgne bevirkede, at jeg måtte gå fra hus og hjem for at rette op på min Þkonomi.
Mvh
John HÞjlund Jensen
Fremtidsfuldmag
Et telefonopkald , hvor man fik en vejledning om, hvordan man skulle udfylde fremtidsfuldmagtens skema.
Udfyldning af let forståeligt skema via nettet. 10 dage senere kom fremtidsfuldmagten, med vejledning til digital signatur.
Derefter besked på at fuldmagten var fremsendt til tinglysning. FremmÞde ved notaren i retten. Fuldmagten blev godkendt og tinglyst.
Det var enkelt og nem. En fornÞjelse at samarbejde med advokaten.

God og effektiv tilgang
God og effektiv tilgang. Behagelig og kompetent telefonisk betjening.
Godt sprog og ingen stavefejl - glÊder et sprogÞre
Hurtig og tilfredsstillende udfÞrelseâŠ
Hurtig og tilfredsstillende udfÞrelse med nem og tydelig vejledning.

Online oprettelse af testamente
Den online mulighed for at oprette testamente fungerer godt. Alt er forklaret tydeligt, når man modtager dokumenterne og man har stadig mulighed for yderligere vejledning og tilretning af testamentet, hvis det er nÞdvendigt. God service til en god pris.

Fremragende behandling
Fremragende behandling - meget professionelt - absolut anbefalelsesvÊrdig - fuld tilfredshed.
Med venlig hilsener JÞrn fra Lynge

Minadvokat ããã®åç
SamtykkeerklÊring: Reel behandling efter behagelig samtale
Efter behagelig samtale lovede Minadvokat at gÞre det tydeligt, at prisen for en samtykkeerklÊring er per barn og ville overveje en mÊngderabat for familier med mange bÞrn.
Dersom hjemmesiden tilrettes dette, kan jeg kun give min anbefaling for en reel behandling.
MVH
LÃS HELE ARTIKLEN GRUNDIGT
Jeg kender kun virksomheden fra deres hjemme side, hvor jeg har lÊst en artikel om "Pensioner". Her er overskriften misvisende. Som lÊser, får jeg indtryk af at pensioner ikke kan fordeles ved testamente, men det kan den faktisk godt, når jeg lÊser hele artiklen. Så HUSK at lÊse, hele artiklen.

Minadvokat ããã®åç
Imponerende hurtig og kompetent hjÊlp
Vi fik allerede meget fin og professionel hjÊlp med vores testamente hos Advokaterne på Skt. Knuds Torv, da vi fik det udarbejdet for ca. 1œ år siden.
I mellemtiden var der opstået nogle Êndringer, som vi af private årsager havde brug for at få foretaget med en uges varsel. Både Kristian Ravn-Petersen og de (endnu) yngre fuldmÊgtige, satte sig hurtigt ind i vores situation og fik Êndret og sendt det nye testamente til os inden den aftalte deadline.
Vi kan på det varmeste anbefale at få hjÊlp til testamentet hos Advokaterne på Skt. Knuds Torv!

Minadvokat ããã®åç
God service og hurtig proces
God og nem formular på hjemmesiden. Ulrik var god til at vejlede os over mail ift vores Þnsker. Vi fik en god service og kan klart anbefale minadvokat til andre. Vi fik fra start at vide, at der var lidt ventetid på 14 dage, for at få testamentet udfÊrdigt, så vi blev tilbud lidt rabat. Ventetiden var intet problem for os og vi fÞlte forlÞbet gik hurtigt nok.
Vi har brugt advokat Kristian RavnâŠ
Vi har brugt advokat Kristian Ravn -Petersen fra Advokaterne Sankt Knuds torv, og kan kun give ham vores bedste anbefalninger.
Kristian har en hÞj faglighed og er et meget empatisk menneske, vi har haft stor glÊde af Kristians råd og vejledning.
Helle KjÊrgaard
Jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hos Minadvokat.dk
Minadvokat har vÊret mig behjÊlpelig ved udarbejdelsen af mit testamente. De har omhyggeligt forklaret principperne i udarbejdelsen af et testamente, og udarbejdet et udkast. EfterfÞlgende har de besvaret spÞrgsmål og foretaget tilretninger.