Mindful Moving fÞdselsforberedelse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret meget glad for at gÃ¥ hos Mia i Roskilde :-) Forberedelse bÃ¥de mentalt og fysisk til fÞdsel og moderskab. Satte isÊr pris pÃ¥ at man fik vÊrktÞjer med, men at der var fokus pÃ¥ at der ikke var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dette er det mest jordnÊre og rummelige sted du kan sÊtte dine hÊvede gravidben eller trÊtte morfÞdder. FÞdselsforberedelse og efterfÞdselstrÊning hos MM var det bedste jeg gjorde for mig selv.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pia er eminent til at skabe et rum, hvor man fÞler sig hjemme, og hvor der er plads til at vÊre med det, man nu tÊnker, fÞler og mÊrker. FÞrst med sin voksende mave og senere i sin nye rolle som for... もっず芋る

Jeg gik i Roskilde hos Mia. Super relevant undervisning, viden og praktiske Þvelser. TrÊning af krop og forberende trÊning i forhold til graviditet, fÞdsel og det der kommer efter. Partner deltager 2... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Meget relevant for alle gravide

Jeg har gået til både fÞdselsforberedelse og efterfÞdselstrÊning i VanlÞse og ville bestemt ikke have undvÊret nogle af delene. FÞlte mig rigtig godt forberedt til fÞdslen.

2017幎9月27日

KÊre Nadja
Tak for anmeldelsen - det har vÊret en fornÞjelse at undervise dig.
Mindful Moving v/Pia

EfterfÞdselstrÊning Mia i Roskilde

Jeg har lige afsluttet EfterfÞdselstrÊning hos Mia i Roskilde.
Mia er top professionel og super kompetent. Hun er nÊrvÊrende og er god til at få skabt en rolig og tryg stemning. Hun lytter og rådgiver om alle eventuelle spÞrgsmål. Mia brÊnder for sit job og det smitter af positivt ;0)
Udover god humor, god trÊning, fokus på Mor-tid, og kvindekrop kender så er Mia god til at overskue vores bÞrn der ikke altid sov ;0)
Vil anbefale dette til ALLE nybagt mÞdre. Det er kun et kÊmpe plus med de andre skÞnne Qvinder på holdet.

2017幎9月26日

Hej Tina

v/Pia Genet Rasmussen

Mindful Moving FÞdselsforberedelse

Mindful Moving FÞdselsforberedelse (Roskilde) har givet mig nogle rigtig gode vÊrktÞjer til både graviditeten og fÞdslen. Udover viden har jeg også fået en rigtig god kontakt med min krop i graviditeten, og har kunnet mÊrke en gavnlig effekt af den ugentlige trÊning, vi har lavet på holdet. Efter dette kursus fÞler jeg mig meget mere forberedt på fÞdslen, både mentalt og fysisk. Derudover har jeg mÞdt en masse andre sÞde gravide kvinder, og jeg fÞler at vi har haft et rigtig godt og åbent fÊllesskab, hvor vi kunne snakke om det vi havde på hjertet.
Jeg kan kun anbefale Mindful Moving FÞdselsforberedelse, afd. Roskilde, til andre gravide.

2017幎9月26日

KÊre Anja

v/Pia Genet Rasmussen

Undervisning i trygge rammer på små hold

Jeg har gået til både fÞdselsforberedelse og gravid motion hos Mindful Moving i Roskilde og derefter på et efterfÞdselshold.
Underviseren Mia, sÞrgede for nÊrvÊr og lÊrerig undervisning med fokus på den enkeltes behov og evner.
Undervisningen foregik i meget trygge og dejlige rammer på små hold, hvor vi fik et godt sammenhold og holdet endte med at blive min ekstra mÞdregruppe.
Jeg kan helt sikkert anbefale Mindful Moving i Roskilde.

2017幎8月14日

KÊre Louise

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Jeg kan varmt anbefale mindful moving

Jeg kan varmt anbefale mindful moving, hvor jeg i Roskilde har gÃ¥et til gravide- og efterfÞdselstrÊning og et aftentrÊningshold. Det er isÊr underviseren Mia, der med sit sympatiske vÊsen og sans for god musik og sjove Þvelser gÞr det til en fantastisk oplevelse med masser af nÊrvÊr. For mig er det et ”treat”, uanset om jeg kommer for at give den gas til trÊning, eller om det er en dag, hvor jeg har brug for at tage den med ro.

2017幎8月9日

Virkelig godt tilbud

Virkelig godt tilbud til gravide og til kvinder der har fÞdt. Jeg gik på hold hos Mia i Roskilde fÞr og efter jeg fÞdte, og jeg var glad for kombinationen af fysisk trÊning, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov, og undervisning i teknikker, der kan bruges under og efter fÞdslen samt for muligheden for at dele og bearbejde sine tanker om at fÞde og at vÊre forÊlder.

2017幎8月8日

KÊre Sarah
Tak for din gode anmeldelse af Mias Mindful Moving hold i Roskilde.
Pia - stifter af Mindful Moving

Ingen graviditet uden Mindful Moving! 🌞

Jeg mÞdte Pia pÃ¥ en babymesse i 2013 og meldte mig efterfÞlgende til hhv fÞdselsforberedelse, efterfÞdselstrÊning og efter-efterfÞdselstrÊning 😉
Jeg elskede hvert minut i kÊlderen i VanlÞse og fÞlte mig tryg ved at dyrke motion som gravid, med alle de personlige hensyn jeg behÞvede. Derudover blev min mand klogere på både graviditet og fÞdsel til de to aftner som bla også inkluderer en af de dygtige jordemÞdre som Pia samarbejder med.
Jeg lÊrte om åndedrÊttets betydning og vigtigheden af min egen tro på, at jeg kunne klare fÞdslen.
AfspÊnding blev min ven om end det tog tid at implementere i mit liv.
I dag dyrker jeg stadigvÊk afspÊnding og eftersom jeg er gravid igen, deltager jeg nu på
et trÊningshold for gravide hos sÞde, sÞde Signe som arbejder ud fra MM konceptet og ånden ⭐
IsÊr elsker jeg den atmosfÊre som dannes pÃ¥ de forskellige hold og som gÞr det til et intimt og rart sted at komme som gravid og hormonel. Jeg har stadigvÊk tÊt kontakt med et par stykker fra fÞdselsforberedelsesholdet i efterÃ¥ret 2013 💛 Det er i sandhed ugens hÞjdepunkt!
Jeg glÊder mig allerede til efterfÞdselstrÊning pÃ¥ den anden side af sommeren 🌞

Den varmeste anbefaling herfra💛

2017幎4月23日

KÊre Jill
Tusind tak for din gode anmeldelse af både min og Signes undervisning.
Pia fra Mindful Moving

Fantastisk fÞdselsforberedelse.

Pia er dygtig, kompetent og gjorde mig tryg under mit graviditetsforlÞb. Jeg ville til enhver tid vÊlge Mindful Moving igen en anden gang, selv om jeg bor langt vÊk. Det er pengene og rejsen vÊrd :-)

2017幎1月18日

KÊre Christine
Tusind tak for din gode anmeldelse.

Mine bedste anbefalinger

Gåturen fra vanlÞse metro endte med ikke at vÊre nok, så jeg har sludret med et par andre nybagte mÞdre helt hjemme fra Frederiksberg.

Fredag efter fredag satte Pia helt fantastiske rammer for en hyggelig formiddag. Hun er skÞn både at danse med og snakke med. Min datter var 4 uger gammel da Pia fik lov at vende hende på hovedet - ultimativ tillid.

2016幎10月13日

KÊre Ida
Tusind tak for din anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at undervise dig både til fÞdselsforberedelse og efterfÞdsel.

Alle pengene vÊrd!

Jeg har gået til fÞdselsforberedelse i begge mine graviditeter (januar 2014 & maj 2016). Det har vÊret rigtig godt at få motioneret og afspÊndt min tunge gravide krop en gang om ugen, og så lÊrte jeg en masse gode teknikker til at bruge åndedrÊttet og musklerne optimalt og dermed komme godt igennem fÞdslen uden medicinsk smettelindring. Min mand var med til undervisning 2 gange, så han var også godt forberedt til at stÞtte under fÞdslerne. Anden gang fik jeg også gode tips til at give min 2-årige en god start på livet som storebror.

Jeg har begge gange også gået til efterfÞdselstrÊning, hvor jeg isÊr har vÊret glad for styrketrÊningen og babymotorik.

Skulle det gå hen og blive aktuelt en 3. gang, så vil jeg helt sikkert gÞre det igen.

2016幎7月1日

KÊre Majken

Jeg kan kun håbe på, at du beslutter dig for det 3. barn, for det har vÊret en fornÞjelse at undervise dig, og lidt sÞrgeligt, hvis jeg ikke får lov til det igen - tak for anmeldelsen.

Mindful Moving og Pia

Fantastisk forlÞb!!

FÞdselsforberedelsen hos Mindful Moving gjorde mig både fysisk og mentalt klar til fÞdslen. Alle teknikker og gode råd blev taget i brug under fÞdslen af vores sÞn og det var en STOR hjÊlp.

Også min kÊreste havde meget glÊde af den information han fik og han fÞlte sig meget forberedt til fÞdslen, hvilket gav tryghed til os begge.

Udover en rigtig god fÞdselsforberedelse har Mindful Moving også givet et super netvÊrk. Vores fÞdselsforberedelseshold er nu også startet til efterfÞdselstrÊning og vi har desuden lavet en mÞdregruppe, så jeg har helt sikkert fået det maksimale ud af min tilmelding til Mindful Movings fÞdselsforberedelse.

2016幎6月30日

KÊre Helene

Vi er meget glade for, at du har vÊret glad for at gå hos Mindful Moving.

Tak for anmeldelsen.

FANTASTISK

Jeg er så glad for at jeg valgt at gå til rigtig (ja jeg synes faktisk ikke man bliver forberedt til noget som helst af det sygehuset tilbyder) fÞdselsforberedelse.

Ikke nok med at jeg fÞlte mig super godt forberedt til fÞdslen og tiden efter så hjÊlp det mig til at holde mig i gang under graviditeten og minimere gener. Undervisningen foregår i en dejlig uformel tone og man kommer forbi både store og små emner. Mia er en virkelig god inspirator og underviser.

Så kort sagt, det er alle pengene vÊrd og du vil ikke fortryde det.

2016幎6月10日

KÊre Nina
Tak for din anmeldelse
Mindful Moving

FÞlte mig rigtig godt forberedt til fÞdslen

Helt fantastisk fÞdselsforberedelse på et lille hold bestående af otte gravide kvinder og vores underviser Pia. Pia er super dygtig, tillidsvÊkkende og engageret.
Holdet bestod af puls- og styrketrÊning samt afspÊnding og diverse mentale Þvelser. Hver gang var der også noget teoretisk indhold som minder meget om det man får tilbudt på hospitalet, men man husker bedre når det teoretiske bagefter bliver kropsliggjort gennem Þvelserne. To af gangene havde vi vores partnere med hvor der var en rigtig sÞd og erfaren jordemoder med. Bestemt alle pengene vÊrd! Og jeg glÊder mig til at tage holdet igen når vi skal have vores nÊste barn en dag.

2016幎5月7日

KÊre Kristine tak for din anmeldelse KH Mindful Moving og Pia

Mindful Moving kan varmt anbefales

Jeg har både gået til fÞdselsforberedelse og efterfÞdsel hos Pia hos Mindful Moving. Begge hold har gjort mig yderst tryg. Pia og hendes gode fif var i mine tanker mange gange under min fÞdsel, og der er ingen tvivl om, at det hjalp mig meget! EfterfÞdselsholdet var en tryg base i en periode, der ellers er kaotisk og stressende. Her var det rart at vide, at man altid kunne få kÊrlig råd og vejledning hos Pia.
De varmeste anbefalinger herfra!!

2016幎3月10日

KÊre Katrine tusind tak for de sÞde ord KÊrlig hilsen Mindful Moving og Pia

Forberedelse på hÞjt niveau

Intimt kursus og meget givende som fÞrstegangsgravid! Pia er utrolig passioneret og dygtig som underviser! Hendes hold kan klart anbefales!

2016幎3月10日

Mindful Moving fÞdselsforberedelse からの回答

KÊre Liza tak for din gode anmeldelse. Det glÊder mig meget, at du har vÊret glad for min undervisning KH Pia

Den BEDSTE forberedelse

Jeg har gået hos Mia til fÞdselsforberedelse i HillerÞd og kan kun anbefale hendes kursuser til alle kvinder som forventer en perfekt fÞdsel. Jeg vil hermed takke hende endnu engang for at kunne hjÊlpe mig med min angst som fÞrstegangs fÞdende og for at kunne give mig den bedste oplevelse !
Venlige hilsner Roshi

2016幎1月31日
自発的なレビュヌ

GÞr det som forkÊlelse for dig selv. Det er det vÊrd.

At deltage i fÞdselsforberedelse hos Mia i Roskilde kan jeg slet ikke beskrive, hvor skÞnt det var. Det er så godt givet ud. Aftener har vÊret et frirum i en travl hverdag, hvor der var fokus på kroppen og graviditeten. Og så er det dejligt at rÞre sig, og lave Þvelser, som jeg var helt tryg ved, da Mia har fuldstÊndig styr på, hvad man må og ikke må som gravid. Herudover var der plads til at dele bekymringer og glÊder i graviditeten. Mia skabte et meget trygt rum. Jeg lÊrte teknikker, som jeg skulle bruge til fÞdslen, og som jeg i hÞj grad benyttede - selv jordemoderen bemÊrkede det. Så giv dig selv den oplevelse!!!
Egentlig behÞver jeg ikke at skrive en anmeldelse - jeg kunne nÞjes med at skrive, at jeg har deltaget på 3 efterfÞdselshold, 2 babyleg og motorikhold og går nu til den bedste og hårde trÊning hos Mia hver uge. Jeg holder meget af min tirsdag aften hos Mindful Moving, den bliver hÞjt prioriteret. Min deltagelse på alle de hold burde vÊre anmeldelse nok i sig selv. Mia er mega cool til sit arbejde!!!

2016幎1月28日
自発的なレビュヌ

Fed og underholdende forberedelse til fÞdslen!

Er så glad for jeg valgte at gå hos mindfull moving fÞdselsforberedelse.. Det er både meningsfuldt og underholdende, og så er Pia bare enormt rar og tryg at vÊre sammen med :) kan klart anbefale andre gravide at tage kurset.

2015幎6月26日

Mindful Moving fÞdselsforberedelse からの回答

KÊre Line tak for din anmeldelse

Trygt samvÊr, bevÊgelse af hvalkroppen og super instruktÞr

Jeg har gÃ¥et til bÃ¥de fÞdselsforberedelse og (2x) efterfÞdselstrÊning hos Pia VanlÞse. Det har vÊret SÅ fint og dejligt - bÃ¥de pÃ¥ den helt konkrete, fysiske side, men ligesÃ¥ meget pÃ¥ den sociale side.
Fra holdet, der startede til fÞdselsforberedelse sidste år, var der en stor del, der fortsatte til efterfÞdsel i det nye år, og en lidt mindre del, der fortsatte til endnu en omgang efterfÞdsel. Og nu pÞnser et par stykker af os på, hvordan vi kan fortsÊtte til endnu mere... (Det bliver nok babyrytmik.)
Det er nok et meget godt billede af, hvor glade vi har vÊret for samvÊret, for Pia som instruktÞr og for den gode trÊning, vi har lavet. Hvor fÞdselsforberedelsen var rigtig godt til at forberede både krop og sind på fÞdsel og ny tilvÊrelse, har efterfÞdselstrÊningen vÊret et dejligt skub til at få hvalkroppen bevÊget lidt igen.
Og for mig er gruppen blevet en slags alternativ mÞdregruppe, som har det ekstra fine lag, at vi lÊrte hinanden at kende allerede under graviditeten. Og Pia er en meget meget behagelig og personligt engageret instruktÞr, som man automatisk fÞler sig meget tryg hos. Og ikke mindst tryg for bÞrnene, som hun ogsÃ¥ er SÅ god til.
Jeg vil anbefale alle gravide og nybagte mÞdre at melde sig på Pias trÊningshold i VanlÞse. Og jeg vil selv ikke tÞve med at melde mig til igen, når der en dag skal laves en lillebror/lillesÞster. (Så skal jeg bare regne ud, hvordan jeg får graviditeten timet med de andre dejlige damer fra mit hold :-D ).

2015幎5月5日

KÊre Katrine
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg glÊder mig til du bliver gravid igen :).

Virkelig givende undervisning!

For mig var Mindful Moving fÞdselsforberedelse det helt rigtige sted at få viden om og konkrete redskaber til det at fÞde og vÊre nybagt mor.

Undervisningen er prÊget af stor faglig kunnen og masser af interesse og hjertevarme. Jeg er overbevist om, at kurserne har vÊret en af de primÊre årsager til, at begge mine fÞdsler har vÊret gode oplevelser og at den fÞrste tid (isÊr med mit fÞrste barn) var prÊget af tryghed og tiltro til mine egne evner som mor.

De små hold og undervisningens tilrettelÊggelse samt efterfÞdselskurserne gÞr desuden, at det er nemt at skabe gode og tÊtte relationer til de andre på holdet og evt. holde kontakten efterfÞlgende. - En slags udvidet mÞdregruppe, hvor man allerde kendte hinanden fÞr babyerne kom og vendte op og ned på det hele :)

2015幎5月3日

KÊre Christine