Minta - En verden af farver レビュヌ 423

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SuperfornÞyd! Veldig god kundeservice! FÃ¥tt svar pÃ¥ alle mine spÞrsmÃ¥l med en gang! En ren fornÞyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med bÃ¥de personlig melding og en overraskelse.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lÊnge vÊret helt vild med Minta men jeg tror desvÊrre de er gÃ¥et konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at kÞbe fra dem lige nu.

Super god oplevelse SÞd hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sÞd lille note der kom med pakken. Super billigt nÃ¥r man tÊ ker pÃ¥ hvor dyrt det er at anskaffe holo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en hel bunke ILNP lakker pÃ¥ black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hÃ¥nden dagen efter. SÃ¥ sindssyg hurtig levering, kompakt pakket sÃ¥ man slipper for kÊmpe pap-spild og bare gode pro... もっず芋る

䌁業情報

1. ネむルサロン
  2. 化粧品店
  3. スキンケア クリニック
  4. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Minta.dk er din leverandÞr af neglelak og tilbehÞr, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

423件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

LÊkre produkter til gode priser

At handle hos Minta er altid en god oplevelse. LÊkre produkter til gode priser. Absolut intet at klage over her. Jeg har handlet hos dem flere gange nu og det vil jeg ogsÃ¥ fremover 😁

2020幎4月8日

KÊre Jennifer,

Mange tak for din anmeldelse, vi klager heller ikke over gode kunder :-D

5 stjerner ✹

Hurtig levering, fantastisk holdbarhed og god service! 5 stjerner herfra ✹

2020幎4月7日

KÊre Pia,

Mange tak for din skÞnne anmeldelse!

Virkelig gode priser

Virkelig gode priser, en lille personlig hilsen i kassen (og et bolsje), hurtig levering og hÞj kvalitet. Intet at udsÊtte på Minta :)

2020幎2月11日

KÊre SÞren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! :-D

Minta.dk

Hurtig levering, stort udvalg og gode priser.
Det er fÞrst gang jeg har kÞbt på Minta.dk, men ikke sidste gang. Jeg fandt nogle flotte neglelakker der, som jeg ikke havde set andre steder. Endda til en god pris. De kom hurtigt med posten og alt er godt. Vil gerne kÞbe fra Minta.dk igen og anbefaler også gerne webshoppen til andre :)

2020幎2月6日

KÊre Rikke,

Mange tak for din fantastike anmeldelse, vi er glade for at du også anbefaler os til andre :-D

Superhurtig betjening

Superhurtig betjening, afleverede ordren 13/30 onsdag havde varerne torsdag 10,00 👍💕

2020幎2月5日

KÊre Helga,

Mange tak for din anmeldese, vi prÞver altid på at sende så hurtigt som muligt.

Minta.dk

Har nu to gange bestilt vare fra minta

Har nu to gange bestilt vare fra minta. Og kan kun sige jeg vender til bage. Gode produkter, hurtig levering og gode priser.. alt i alt et sted der er vÊrd at handle

2020幎1月14日

KÊre Kiki,

Mange tak for din fantastike anmeldelse!

Godt sted at handle.

Godt sted at handle.
Rigtig god betjening , hurtig levering , og rigtig gode produkter , syntes flot at produkterne er pakket ind i små pakker er mega godt , så alle ikke ligger i en stor pÊrevÊlling.

2020幎1月14日

KÊre Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse, vi gÞr en stor Êre i at pakke alle vores pakker godt ind, så det er prÊsentabelt ved levering.

Minta.dk

Super hurtig levering og gode priser!

Fantastisk udvalg, altid hurtig levering, og gode priser. Jeg er så tilfreds, hver gang jeg handler her. Selv på Black friday fik jeg varerne, en eller to dage efter bestilling. Wow! Og super service.

2020幎1月13日

KÊre Sandra,

Mange tak for din anmeldelse, det er altid en fornÞjelse at servicere gode kunde!

Super god service!!

Super god service!!
Kan helt klar anbefale minta.dk! God og personlig service. Gode produkter. Jeg elsker bare der farver som jeg har kÞbt, det er fÞrste gang, jeg har vÊret sÃ¥ glad for mine neglelakker. 🀙⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2020幎1月13日

KÊre Gitte,

Mange tak for din anbefaling :-D Det er godt at hÞre at du er glad for dem!

Minta.dk

Altid en fornÞjelse at handle at handle

Altid en fornÞjelse at handle at handle hos Minta. Nem hjemmeside, gode produkter og hurtig levering :)

2020幎1月7日

KÊre Anitta,

Mange tak for din anmeldese, vi glÊder os til at se dig igen :-D

Minta.dk

Rigtig god service hurtig levering og

Rigtig god service hurtig levering og sÞdt lille brev vedlagt. Kan kun anbefale minta og produkterne lever også op til forventningen

2019幎12月17日

KÊre Maria,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Minta.dk

Jeg handler hos minta så ofte jeg kan

Jeg handler hos minta så ofte jeg kan, det er et sikkert sted at handle
på nettet, der kommer altid nye produkter og når du bliver en fast
kunde hos Minta kan du blive overrasket med et ekstra produkt i
din pakke og gode bonusser/tilbud

Tiziana

2019幎12月14日

KÊre Tiziana,

Mange tak for din anmeldelse! Ja, vi prÞver så vidt som muligt at holde gang i vores produktflow. Så der kan komme en masse nye og spÊndende ting.

Fremragende service

Fremragende service. Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

2019幎12月9日

KÊre Anika,

Mange tak for din anmeldelse , vi glÊder os til at se dig i shoppen igen.

Jeg er fuldt tilfreds

Jeg er fuldt tilfreds! Jeg kÞbte en masse neglelak på black friday og fik min pakke allerede mandagen efter, udover det var der endda en håndskrevet hilsen med i pakken. Så kan man ikke andet end at give 5 stjerner

2019幎12月3日

KÊre Kristina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Minta.dk

Ikke sidste gang jeg handler her!

Bestilte mine ting sÞndag, de blev afsendt mandag formiddag og jeg havde dem tirsdag eftermiddag. Super service og imponerende hurtig levering. Tingene var rigtig fint pakket ogsÃ¥, med en sÞd besked fra Dorthe. Absolut ikke sidste gang jeg handler pÃ¥ Minta.dk👍🏌

2019幎11月5日

KÊre Amanda,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig!

Minta.dk

God service, gode produkter og kjapp levering. Alt er perfekt. Kommer stadig tilbake for mer :)

2019幎10月16日

KÊre Elin,

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive den.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。