Minta - En verden af farver レビュヌ 423

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SuperfornÞyd! Veldig god kundeservice! FÃ¥tt svar pÃ¥ alle mine spÞrsmÃ¥l med en gang! En ren fornÞyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med bÃ¥de personlig melding og en overraskelse.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lÊnge vÊret helt vild med Minta men jeg tror desvÊrre de er gÃ¥et konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at kÞbe fra dem lige nu.

Super god oplevelse SÞd hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sÞd lille note der kom med pakken. Super billigt nÃ¥r man tÊ ker pÃ¥ hvor dyrt det er at anskaffe holo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en hel bunke ILNP lakker pÃ¥ black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hÃ¥nden dagen efter. SÃ¥ sindssyg hurtig levering, kompakt pakket sÃ¥ man slipper for kÊmpe pap-spild og bare gode pro... もっず芋る

䌁業情報

1. ネむルサロン
  2. 化粧品店
  3. スキンケア クリニック
  4. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Minta.dk er din leverandÞr af neglelak og tilbehÞr, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

423件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Ikke en finger at sÊtte pÃ¥ noget hele

Ikke en finger at sÊtte på noget hele vejen igennem. Nem og overskuelig hjemmeside med gode og holdbare lakker til en skarp pris. Mine varer dukke op 2 dage efter bestilling. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Minta.dk.

2019幎10月15日

KÊre AnneMette,

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive den.

Super gode produkter

Super gode produkter, og hurtigt levering😊

2019幎10月15日

KÊre Nana,

Super god service!!

Kan helt klar anbefale minta.dk! God og personlig service. Gode produkter

2019幎9月30日

KÊre Nynne,

Minta.dk

Great products and fast delivery

Super fast delivery! The products I purchased are amazing, my nails have never looks so good! I even got a nice little hand written note on my receipt, thanking my for my purchase. And the writer, Jimmy, even spelled my name correctly, so thank you that was awesome!
It definitely won’t be the last I shop at Minta!

2019幎9月13日

Dear Kristiana,

Thank you so much for the review!

Kind regards
Minta.dk

Altid en fornÞjelse at handle hos

Altid en fornÞjelse at handle hos Minta. Jeg elsker at modtage pakker fra jer. Det hele er pakket fint ind. Og så er der altid et stykke slik. Det er da så hyggeligt. Altid hurtig levering.

2019幎9月9日

KÊre Karina,

Jeg personlig elsker denne

Jeg personlig elsker denne nettbutikken. Alltid god service og superrask levering til Norge! 🙌🏻

2019幎8月28日

KÊre Tina,

Minta.dk

Hurtig billlig nemt at handle

Hurtig billlig nemt at handle !
Det bliver ikke sidste gang
Er en meget tilfred kunde :’)

2019幎8月14日

KÊre Lonnie,

Minta.dk

Jeg er ovenud tilfreds med min

Jeg er ovenud tilfreds med min oplevelse hos Minta - En verden af farver.
Jeg bestilte sent i forgårs og kan allerede hente den idag.

Det er ikke sidste gang at jeg handler her.

2019幎8月7日

KÊre Camilla,

Super flotte farver ,hurtig levering

Super flotte farver ,hurtig levering, samtidig en rigtig god personlig kontakt. Dejlig når det er sådan

2019幎7月11日

KÊre Gitte,

Super fint sortiment.

Super fint sortiment.
Masse af lÊkre sager, og rigtig hurtig levering.
Ekstra god og personlig service.
Tusind tak, for at gÞre nethandel, så meget bedre.

2019幎7月10日

KÊre Cecilie,

Minta.dk

Nemt, hurtig levering og god service

Super nem bestilling, dejligt overskueligt udvalg på hjemmesiden - og ikke mindst lynhurtig levering. Og en personlig hilsen i pakken. Kan kun give webshoppen mine varmeste anbefalinger. Handler der gerne selv igen :-)

2019幎6月25日

KÊre Rikke,

Stor anbefaling her fra

Jeg tror aldrig, at jeg har oplevet en virksomhed, der er så hurtige til at sende deres pakker. Varerne er der typisk dagen efter, at man har bestilt dem! Desuden er det super fair pris på produkterne og indtil videre, syntes jeg, at det er en rigtig fin kvalitet til pengene. Det kunne vÊre virkelig fedt hvis der i indkÞbskurven blev vist et lille billede at de valgte produkter. På den måde ville det vÊre mere overskueligt at se, om de neglelakker man har valgt matcher hinanden. :)

2019幎6月20日

KÊre Michelle,

Jeg kan se at vi har små billeder af tingene i kurven på pc, men der har ikke vÊret plads nok til at vise dem på mobil. Vi kigger dog på at finde en lÞsning.

Minta.dk

Jeg handler stort set kun alle mine

Jeg handler stort set kun alle mine negle produkter hos Minta, af den simple årsag, at deres produkter er af hÞj kvalitet, og der er bare flere lÊkre mÊrker og varianter end i de fysiske butikker.
Jeg er selv meget stor fan af mÊret Colors by Minta og ILNP.

Jeg vender tilbage igen og igen.

2019幎6月19日

Hej!

Minta.dk

Jeg har i flere år handlet hos Minta og

Jeg har i flere år handlet hos Minta og altid fået enormt god service, rådgivning og produkter til meget rimelige priser (og så er der jo tilbudene!). Jeg kan varmt anbefale både produkterne og menneskene bag magien, de gÞr et fantastisk arbejde.

2019幎6月18日

KÊre Louise,

Vi ser frem til flere gode år!

Minta.dk

Dejlig service og god kvalitet

Super hjÊlpsomt personale og rigtig gode produkter til dejlige priser!
Der var en gel jeg gerne ville have fingrene i, så jeg kontaktede kundeservice, og de skaffede den til mig, så jeg havde den inden meget kort tid. Rigtig rigtig god service! Kan kun anbefale

2019幎5月25日

KÊre Camilla,

Nem og overskuelig hjemmeside- ELSKER

Nem og overskuelig hjemmeside- ELSKER at der er udfÞrlig produkt vejledning under hvert produkt!
Farverne levede fuldt ud til de viste på siden, varerne blev hurtigt leveret og priserne bestemt rimelige.
Handler her gerne igen :)

2019幎5月22日

KÊre Anitta,

Minta.dk

Rigtig fin og hurtig levering.

Rigtig fin og hurtig levering.
Dog matchede neglelaks farverne overhovedet ikke som på billedet.

2019幎5月16日

KÊre Charlotte,

Det er selvfÞlgelig en skam at farvene ikke lever helt op til det du forventede. Det er desvÊrre meget svÊrt at fremvise det korrekt. For hvis man sidder og ser på den samme farve på to forskellige mobiler eller computerer, så er det to forskellige farver man får at se.

Det bedste man kan gÞre er at sidde på mobilen med fuld lysstyrke, så får man oftest den bedste gengivelse af farverne.

Hvis du er meget utilfreds med farverne, så skal du vÊre velkommen til at kontakte os på kontakt@minta.dk så vi kan finde en lÞsning.

Minta.dk

Min oplevelse da jeg bestilte hos Minta
god oplevelse 🀗

Min oplevelse da jeg bestilte hos Minta , var super god . Varen kom dagen efter , at jeg havde bestilt , og der var en personlig hilsen fra Dorthe , det var dejligt 👌🏌 Bestiller gerne hos jer igen 🀗

2019幎5月15日

KÊre Lena,

God kundeservice

God kundeservice: Stiller man et spÞrgsmål får man hurtigt svar og tonen er venlig og hjÊlpsom. Rigtigt godt udvalg af nailartprodukter og neglelakker til fair priser. Jeg kan godt lide at man kan bede om at få besked når en udsolgt vare er kommet hjem.

2019幎5月11日

KÊre Cicilia,

Vi er også selv meget glad for den funktion, for det giver os et overblik over hvilke produkter vi skal sÞrge for at få bestilt hjem.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。