MisterBed.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Poor advice and bed not fit for purpose

Bought an Alaska bed for our daughter. clearly advised it was easy to assemble. no true. Spent hours trying to decode the manual before hiring a professional, we were told we did not need. He was equally perplexed. When the bed was completed it was not fit for purpose. The bed was too wide for the bed frame. I contacted the vendor. They called the next stay. Suggested it was normal for the frame not to fit and that they would send me some wooden blocks to solve the problem. Why should it be normal to have to get additional wooden blocks. the solution should be in the pack. I was told that my brother who has 30 years experience as a carpenter didn’t know what he was talking about. arrogant and rude. No word of an apology. Apparently I had to call them if I had an issue. but how would I know I had an issue until the bed was assembled. thoroughly unsympathetic and unwilling to accept responsibility. I would give zero stars if I could. Suggest you go to Ikea if you want to avoid painful self build or additional cost,

2020幎9月10日

Prima webshop

De nachtkastjes die wij hadden gezien stonden niet in de webshop. Mail gestuurd en ik werd teruggebeld. Alles keurig geregeld en de levertijd viel uiteindelijk ook nog mee, 3 in plaats van 6 weken. Degelijk frame, eigenlijk boven verwachting.

2020幎9月3日

Erg slechte service

Eerst zonder bericht duurde de bestelling ontzettend lang en bleek de fabriek te hebben stilgelegen ivm Corona (een mailtje hierover was netjes geweest). Daarna een mail met foto’s en klachten over de kwaliteit van het bed gestuurd en niks op gehoord. Dus erg slechte service

2020幎7月23日

toppers dit!

toppers dit!! 2 x besteld 2x in een recordtempo geleverd hartstikke tevreden over ik zou zo weer bij ze kopen helaas heb ik geen kamers meer over ;)

2020幎7月23日

opklapdrama

Wij kochten bij Mister bed een goed uitziend opklapbed in kast. Wij hadden ons redelijk georiënteerd en stonden te kijken van de prijs kwaliteit verhouding zoal dat bed in de showroom stond!
Tot het pakket thuis kwam! De gebruiksaanwijzing kwam redelijk in de buurt van een pocketboek in alle talen, behalve het Nederlands.
Toch maar begonnen!
Gelukkig kwam de volgende dag een link met een video op de mail waarop Mister bed (in het Pools) liet zien hoe het moet, eigenlijk al een teken aan de wand!
Om het verhaal kort samen te vatten ; veel onderdelen ontbraken in het omnderdelenpakket, de geleverde bouten waren van een inferieure kwaliteit en draaide dol! Daarnaast was de bevestiging van het klapssysteem met veren zo verkeerd c.q. niet goed vergrendeld in het spaanplaat, dat na 1 dag de schroeven los lieten of uit de plaat getrokken werden. Uiteindelijk heb ik 10 gaten door en door geboord om het mechaniek met slot bouten vast te zetten.
Natuurlijk houdt dat dan in dat je vrijwel het hele bed weer uit elkaar moet halen!
Je moet ook zorgen voor een zeer goede bevestiging aan de wand, in gipsplaat op gasbeton gaat dit nooit lukken : er komt zo veel kracht op de muur te staan tijdens het uitklappen en in slaap stand dat indien deze kast niet goed vast zit, de slapende wordt verrast door een kast die met kracht op de slapende knalt. Voor mij.... Bister bed nooit meer, Mister bed = BAD ik kreeg een pools pakketje waar ik 5 maal te veel voor betaald heb en nog veel zelf aan heb moeten aanvullen voor het stond!

2020幎7月13日
5぀星のうち1の評䟡

Onbeschoft gedrag voor de telefoon

Onbeschoft gedrag voor de telefoon. De kast viel bij aflevering ,eindelijk na 3 maanden uitstel, van de kar en de eigen chauffeur constateerde een beschadigde deur. Gebeld met kantoor en deze onbeschofte man beweerde dat ik alleen uit was op geld en korting en het was maar een kleine beschadiging. Notabene een nieuwe kast met beschadigde deur moest je maar gewoon accepteren.
Na onbeschoft gesprek dus de hele kast teruggegeven aan de nette chauffeur, die er absoluut niets aan kon doen.
Advies nooit bij dit bedrijf iets kopen, want je bent daarna volledig afhankelijk van hun uitstel en nog eens uitstel. In de winkel prima maar daarna een ramp.
L.C. Dijk

2020幎6月17日
MisterBed.nl ロゎ

MisterBed.nl からの回答

Geachte heer Dijk,

Wij hebben behoefte om deze review te onderbouwen met feiten.
Ten eerste : de order is geplaatst in onze showroom, en de levering is daarna buiten onze schuld om vertraagd doordat de producent door een Corona volledig in lockdown ging en dat lang heeft geduurd.
Daarna werd er door de leverancier ook nog eens een foutje gemaakt door de kast niet compleet af te leveren. U eiste daarvoor een korting, want anders zou u de kast annuleren. Daarop is u een korting van 15% op het volledige aankoopbedrag aangeboden.
Vandaag is de levering geweest, en heeft onze medewerker bij het uitladen een onderdeel beschadigd. Eerst heeft uw vrouw daarover gebeld, en uiteraard hebben wij haar gezegd dat dit heel vervelend is, maar dat we niet op heel korte termijn een oplossing kunnen aanbieden, én dat het nog maar de vraag is of u de beschadiging Ìberhaupt ziet na de montage. Wel is direct aangeboden een nieuw onderdeel voor u te bestellen.
Daarop heeft ze nogmaals terug gebeld, want ze vond het maar vreemd dat een oplossing langer dan een week kan duren. We hebben getracht uit te leggen dat van een kast die niet in voorraad is dit altijd enige tijd duurt, en pas bekend is hoe lang wanneer dit aan de producent wordt gemeld.
Ze vroeg om een korting van 100 euro, die wij hebben afgewezen.
Vervolgens belt u zelf, en geeft aan dat wij een korting van 150 euro moeten verlenen, of de kast maar moeten terugnemen.
Voor dat laatste hebben wij gekozen, en we hebben u inderdaad gezegd dat het u om geld te doen is, en daar passen we voor.
Wij zijn nog steeds van mening dat deze escalatie het gevolg is van uw houding, enerzijds onbegrip voor uitlopende levertijden door de Corona-pandemie, en anderzijds door dat u kennelijk alleen tevreden kan zijn met een korting ipv een netjes product.

misterbed.nl

Perfecte communicatie en service

Perfecte communicatie van de klantenservice en snel antwoord via de e-mail.
Wij bestelde een concept kast (bedkast) met 3 aanvullend elementen (2 staande kasten en kast voor op het bedkast)

Vergaten een matras bij te bestellen maar kon gewoon nog 2 dagen vooraf bijbestellen.

Keurige bezorgers, vriendelijke en harde werkers.

Ons volgende bed ? Zeker misterbed !!

2020幎6月1日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn zeer tevreden over het opklapbed

Wij zijn zeer tevreden over het 2 persoons opklapbed met bijbehorend matras, onze logees vinden het een echt droombed en hebben heerlijk geslapen. Het bed was compleet verstuurd, elk schroefje zat erbij.
Je hebt wel 6 handen nodig om het bed in de laatste stap bij het plaatsen van de veer nodig. Dus vraag even een paar handige sterke handen erbij.
We zijn dus erg bij met het bed, het is in een tel ingeklapt en uitgeklapt. En ingeklapt heb je fijn een ruime kamer over, dus ook heel praktisch als je maar af en toe logees hebt.
Als ik al een puntje wil noemen is dat de uitgeklapte poot erg scherp aan de zijkant is, die zouden ze nog wel kunnen verbeteren.

2020幎4月18日

Slechtste klantenservice ooit!!

Slechtste klantenservice ooit!!
Twee halfhoogslapers gekocht. Kind 1 is al door het bed heen gezakt en toen gaven ze zelf aan dat er een paar verkeerd geleverd waren. Te korte latjes, te korte schroeven. Nu nummer 2 er bijna doorheen zakt, is er niemand meer te bekennen. Ligt alles opeens aan jezelf hoe het gemonteerd is. Je kunt iets niet goed monteren als er de verkeerde spullen bij zit!!! Nog nooit geweten dat je zo met klanten om gaat! Waardeloos bedrijf

2020幎3月16日

Waar voor je geld 👍

Ik had online een tweepersoonsbed besteld. Ik werd in de middag opgebeld om een afspraak in te plannen voor de levering van het bed. Een dag vóór de aflevering werd ik gebeld om de afspraak nog even te checken. Het bed werd netjes afgeleverd. Het was compleet en makkelijk in elkaar te zetten. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Mooi bed. Bedankt Mister Bed.

2020幎2月19日
5぀星のうち4の評䟡

Leuke bed

Leuke bed, maar jammer dat het zachthout is bij het in elkaar zetten. Maar lekker veilig voor de kleine.

2020幎1月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス