Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... ãã£ãšèŠã
Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... ãã£ãšèŠã
Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
1 ster is nog teveel om te geven
1 ster is nog teveel om te geven, vreselijke service! Beschadiging aan een kast, pech gehad voor de klant. Meneer aan telefoon haakt gewoon in! KOOP HIER Niet!!!!!
Topservice van Misterbed.nl
Bij Totaalbed vorig jaar een bed gekocht zonder hoofdbord, toch spijt van, dus bij Totaalbed geprobeerd alsnog een hoofdbord te bestellen. Was niet mogelijk. Via speurwerk op internet bij Misterbed.nl terecht gekomen, zij konden deze wel bestellen. Goede service via de telefoon en zeer goede communicatie via mail. Ben zeer blij met het hoofdbord en super tevreden over de service van Misterbed.nl
Waardeloze service
Kast besteld en geleverd. Helaas ontbrak er een onderdeel. Telefonisch contact gezocht en jeetje wat ben ik asociaal te woord gestaan. Niet normaal. Deze mensen weten niet wat service verlenen inhoud. Ik ben nog steeds niks wijzer over het missende onderdeel en meneer heeft gewoon opgehangen omdat hij er geen zin in had. Dat heb je als je bij minder bekende winkels besteld. Ik hou het de volgende keer bij de wat bekendere winkels, daar weten ze nog wat service betekend. Dat is mijn ervaring in ieder geval. Dit is een waardeloze winkel.
goede kwaliteit
Bed is okay,
Bed is okay,
kwaliteit is mehh.
Bezorging is goed verlopen.
Het is een mooi stevig bed en heeft eenâŠ
Het is een mooi stevig bed en heeft een mooie houtuitstraling.
Netjes en volgens hun schema op tijdâŠ
Netjes en volgens hun schema op tijd geleverd
Snelle levering volgens de gemaakteâŠ
Snelle levering volgens de gemaakte afspraak. Een aanrader
WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN
Levering duurde langer
Levering duurde langer dan de aangegeven 30 dagen.
Hoogslaper
Sommige stukken beschadigd uit verpakking gehaald. Niet zoveel, maar toch jammer, want we betalen er veel voor
Prachtig stevig triplo stapelbedâŠ
Prachtig stevig triplo stapelbed gekocht met een keuze aan accessoires. Volledig op tijd volgens afspraak geleverd!
Bed never delivered, Bad customer service
Bed never delivered and I had to chase them a number of times to get any information as to when it might finally arrive. They seemed exasperated that I was asking. When I finally cancelled the order, almost 2months after they took the money, they didnât seem to care at all.
Voor de rest is bed goed
Voor de rest is bed goed. Maar zaten wel wat beschadigingen bij aan het bed en aan de kast. Eigenlijk zou ik daar gewoon vergoeding voor terug moeten krijgen
One mistake cost a 5 Star rating
Very very happy with our kasten - the only reason I gave 4 stars and not 5 is that one of the side panels was a different colour than everything else. For us not a big problem, but enough to drop a star. Otherwise, excellent kasten, good price and very quickly delivered!
Netjes en op afgesproken tijd geleverd
Netjes en op afgesproken tijd geleverd.
Goed in elkaar te zetten.
Net materiaal, precies zoals aangegeven op de site.
Zeer tevreden.
Super goede service en er worden goedeâŠ
Super goede service en er worden goede aflevering afspraken gemaakt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã