Mixx Travel レビュヌ

1,932
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

MÃ¥tte betale for alt pÃ¥ nytt igjen, fikk vite at dem var konkurs nÃ¥r vi landet i Antalya. OgsÃ¥ veldig skeptisk til at eieren av mixx travel er venn med flere andre byrÃ¥ers eiere som spesialiserer seg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Reste till Turkiet och valde all inclusive hotel cleopatra arsi.maten var fruktansvÀrd, vi fick Àta ute varje dag. NÀstan ingen dryck ingick. LÀckage frÃ¥n handfatet i badrummet sÃ¥ blött golv hela tide... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Otimme ÀkkilÀhdön Mixx travelin kautta ja tÀytyy sanoa ettÀ kaikki hoitui enemmin ku hyvin. Hotelli Sandy Suites, oli parempi kun mitÀ kuvista ymmÀrsin. Rauhallinen ja helppo sijainti kun bussit ku... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta jag varit med om nÃ¥gonsin! Bokade en resa och de drog pengar frÃ¥n mitt konto men fick aldrig biljetterna, och nÀr jag fick tillbaka pengarna nÃ¥gra dagar efter sÃ¥ tÀnkte jag boka samma resa ige... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. 航空刞代理店
  3. 家族向けホテル
  4. 高玚ホテル
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, bÞrnevenlige hoteller mm..

連絡先

(1,932)

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Sayanora hotell 3. Viikon matka

Todella ihana henkilökunta. Ruoka parasta mitÀ missÀÀn vastaavassa on saatu. Siivoojat siivosivat joka pÀivÀ huoneet. SÀngyt hyvÀt. Puutarhuri oikea hymy poika. Jos jotain negatiivista pitÀis sanoa niin huoneet kaipaisi pientÀ pÀivitystÀ, mutta meille oli kyllÀ ihan riittÀvÀt. Suurkiitos koko henkilökunnalle. Toivottavasti pÀÀstÀÀn uudestaan teidÀn hotelliin. Terveisin Koskelan pariskunta.

2024幎11月16日

Hei Marja-Leena,

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi.

Todella ilo kuulla, ettÀ hotelli, ruoka, siivous ja yleinen tunnelma tekivÀt lomastasi onnistuneen. VÀlitÀmme kiitoksesi Sayanoraan.

Toivottavasti saamme toivottaa sinut pian uudelleen tervetulleeksi matkalle kanssamme.

5぀星のうち1の評䟡

Der var intet som levede op til vores

Der var intet som levede op til vores forventninger.Aldrig kom vi (3 Pers)så skuffet hjem efter en Ferie.Har booket mindst 20 Rejser de sidste 30 år.Så man kan ikke lige sige,at vi er uerfaren.Havde også vÊret i Tyrkiet 4 Gange.Vi kan ikke forstå,at I kan sende gÊster til hotel Grand Alisa i Alanya.Det var så beskidt og fuldstÊndig brugt op(mÞbler+badevÊrelset).Vi har aldrig set lignende!!Havde glÊdet os til Poolen,som var så koldt at man ikke kunne benytte den.Det havde gerne vidst på forhånd(ikke opvarmet).Vi så to!!unge men deri på en uge!Der vi ankom i lufthavn,var der kun en svensk guide!Der Vi taler engl.,dansk,norsk og tysk men svensk havde vi bestemt ikke regnet med.På vejen tilbage blev vi hentet af en tyrkisk buschauffÞr som opfÞrede sig under alt kritik.Vi måtte ikke tale med hinanden i bussen.Man så kun mennesker i bussen,som rystede på hovedet over den ChauffÞr.Han hjÊlp heller ikke med kufferter(vi er op i alderen).Her kunne vi også meget godt bruge en Guide!Det eneste som var rigtig godt,var selve flyturen frem og tilbage.Efter vi var hjem igen,var to af os meget syg af mave og tarmproblemer i flere dage.Det regner vi med,skyldes maden.
NEJ MixxTravel,der kan ikke ikke vÊre stolt af!!Vi har dog alligevel betalt 14.000 Kr.og aner ikke for hvad!!

2024幎10月27日

KÊre Petra,

Tak for din anmeldelse, den sÊtter vi pris på!

Det er selvfÞlgelig meget beklageligt det i har oplevet både med hotellet og med en af vores buschauffÞrer.

Vi kan desvÊrre ikke gå nÊrmere ind i sagen her på trustpilot, men i skal altid vÊre velkommen til at kontakte os.

VI håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Med venlig hilsen,
Sabina - Mixx Travel

AMATØR FIRMA

I fortjener ingen stjerne. Har ringet og rykket for svar på min klage 3 gange. Ingen kompetente medarbejder og de kan ikke få fat i klageafdeling, beder selv om at komme gennem til klage afdeling og det kan ikke lade sig gÞre. Jeres medarbejder sender en rykker, som om det hjÊlper. Send svar på min klage og kompensation nu.

2024幎9月15日

Hej Martina

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at lÊse du ikke er tilfreds med os som firma og vores medarbejder. Man kan ikke komme i telefonisk kontakt med reklamationsafdelingen, da alt skal foregår på skrift. Dette er en sikkerhed for dig som kunde og os som sÊlger.

Jeg kan dog se du har fået svar på din klage idag.

Ønsker dig en fortsat god dag

5぀星のうち4の評䟡

Kaikki meni oikeen hyvin!

Kaikki meni oikeen hyvin,mixx travelsin suhteen. Hotelli sayanora oli aikansa nÀhnyt,mutta tÀmÀ oli tiedossa ja hinta oli edullinen.

2024幎11月18日

Hei Pekka,

Kiitos paljon palautteestasi.

Hienoa kuulla, ettÀ kaikki sujui hyvin, ja ettÀ olit tyytyvÀinen matkan hintalaatusuhteeseen.
Toivottavasti saamme olla avuksi myös seuraavan matkasi suunnittelussa.

HyvÀÀ joulunodotusta.

5぀星のうち1の評䟡

Vild dÃ¥rlig markedsfÞring fik tre mails

Vild dårlig markedsfÞring fik tre mails om at jeg kunne bruge en kode og spare 400 kr. pr nÊse, hvis jeg bestilte inden 10. nov 2024 - betstilte 10. nov og fik 400 kr i rabat. Fik så mail 13 nov , at jeg kunne spare 1000 kr. hvis jeg skyndte mig at bestille. Skrev så til mixxtravel - men svaret var, at jeg jo havde accepteret prisen og betalt depositum den 10. nov så der var ikke mulighed for yderligere rabat, da firmaet altid kÞrte mange kampagner - MEEEN 3 dage efter at man havde fået at vide at man skulle skynde sig at bestille. DET ER BARE IKKE I ORDEN - hilsen Hanne Folmar

2024幎11月14日

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af du fÞler dig snydt via os, med vores rabatter og kampanjer. Det er noget vi har lÞbende og Black Week er ikke noget nyt for os og vi har haft det de sidste par år, så man kan jo evt. afvente og se eller blive glad for sin rabat.

Ved kÞb på hjemmesiden acceptere man prisen og hvis prisen falder eller stiger er det stadig samme pris og vi beder derfor heller ikke vores gÊster betale mere.

Håber på din forståelse i dette og vi håber du får en dejlg ferie.

Mvh Djinna / Mixx Travel

Kaikki toimi erittÀin hyvin

Kaikki toimi erittÀin hyvin. EpÀröin ensin ja olin epÀluuloinen. MikÀ MIXX Travel?? En ollut sellaisesta firmasta kuullutkaan. Mutta kaikki pelasi. Tulemme tulevaisuudessa aivan varmasti kÀyttÀmÀÀn matkajÀrjestÀjÀÀ!

2024幎11月14日

Hei Stefan,

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi.

Olemme todella iloisia, ettÀ kaikki sujui hyvin ja epÀluulot kÀÀntyivÀt positiiviseksi kokemukseksi.

Ihanaa kuulla, ettÀ harkitset matkustamista kanssamme myös tulevaisuudessa – tervetuloa.

Syysloma Rhodoksella Evita Resortissa

Pari viikkoa ennen matkan alkua meille ilmoitettiin, ettÀ hotelli Marathon (****-tÀhteÀ ja superior-huone) , jonka olimme varanneet, oli ylibuukattu. Meille tarjottiin vaihtoehtoista hotellia (Evita resort ****-tÀhteÀ ja standard-huone) tai mahdollisuutta perua matka. HyvÀksyimme tarjotun hotellin vaikka sen syrjÀinen sijainti harmittikin. Hotelli oli kuitenkin siisti ja sen kaikki peruspalvelut hoituivat moitteetta. All inclusiv- ateriat olivat ihan maukkaita, vaikkakin ruokalajit toistuivat usein samankaltaisina ja vÀlillÀ ruoka oli ehtinyt jÀÀhtyÀ. Hotellilla oli oma autonvuokraus- ja retkipalvelupiste, mistÀ plussaa.

Suomenkielisen oppaan tapasimme mennessÀ lentokentÀllÀ. Oppaan piti olla tavattavissa myös hotellilla, mutta tapaaminen peruttiin lyhyellÀ varoitusajalla.

Lennot Norwegianilla ja lentokenttÀkuljetukset hoituivat ajallaan. Paluulento lÀhti puolen yön jÀlkeen ja jouduimme luovuttamaan huoneen jo klo 11. ErillistÀ korvausta vastaan uloskirjautumista olisi voinut siirtÀÀ, kuitenkin enintÀÀn klo 18 asti. TÀmÀ oli hankalaa. Ratkaisimme asian vuokraamalla auton lÀhtöpÀivÀksi.

Kaiken kaikkiaan saimme rahoillemme hyvin vastinetta. Matka oli edullinen ja perusasiat hoituivat ihan hyvin.

2024幎10月27日

Hei Seija,

Kiitos palautteestasi.

Mukava kuulla, ettÀ matkasi sujui hyvin, ja ettÀ nautit lomastasi hotellimuutoksesta huolimatta. Ylibuukkaukset ovat valitettavasti joskus mahdollisia, mutta olemme iloisia, ettÀ Evita Resort vastasi peruspalveluiltaan odotuksiasi. Toivottavasti voimme tarjota sinulle ensi kerralla entistÀkin onnistuneemman matkakokemuksen.

Mixx Travelista ostin edullisen matkan

Mixx Travelista ostin edullisen viikon matkan Turkin Antalyaan marraskuun alkuun ja sÀÀ oli vielÀ huippu . All inclusive hotelli Villa Sunflower. HyvÀ hotelli miellyttÀvÀllÀ henkilökunnalla. Tippi kuuluu kulttuuriin ja sitÀ annoimme, mutta toki kohtuudella. Hotellista lÀhti rannalle joka aamu ilmainen pikkubussi klo 9.30, 10.00 ja 10.30 Cleopatra beachille ja se oli hieno ja vesi lÀmmintÀ. TÀmÀ oli toinen Turkin matkani ja paras. Kiitos Mixx Travel, halvallakin voi saada hyvÀÀ.

2024幎11月2日

Hei Vesa,

Kiitos paljon palautteestasi.

Mahtava kuulla, ettÀ matkasi sujui hyvin ja ettÀ pÀÀsit nauttimaan sekÀ loistavasta sÀÀstÀ ettÀ mukavasta majoituksesta Villa Sunflowerissa. Ilmaiset bussikuljetukset ovat hieno lisÀ, ja on mukavaa, ettÀ pÀÀsit hyödyntÀmÀÀn niitÀ. Olemme iloisia siitÀ, ettÀ matkasi ylitti odotukset ja ettÀ sait nauttia laadukkaasta lomasta hyvÀÀn hintaan.
LÀmpimÀsti tervetuloa varaamaan matkaa kanssamme myös tulevaisuudessa.

5぀星のうち5の評䟡

HyvÀ palvelu ja onnistunut matka

Kaikki toimi niinkuin luvattiin. Bussimatka oli hieman raskas ja hidas.

2024幎11月8日

Hei Hanna,

Kiitos palautteestasi.

Mahtavaa kuulla, ettÀ palvelumme ja matkasi vastasivat odotuksiasi. Toivottavasti pÀÀsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi matkalle kanssamme uudestaan.

Don't go with MixxTravel

Based on my experience, I would strongly recommend avoiding this site. We went with an all-inclusive package in Turkey since we had done this before (and since) and it was great. This time we booked Cristal Prestige and it is a disgusting hotel with inedible food and one year later we are still awaiting the company to give us any reasonable refund.

We contacted the rep in country and the desk in Sweden, and we were only offered a change of room.
Other companies have far better customer service!

Also, ARN wasn't as helpful as we expected, first claim denied due to too much evidence, second to too little. Having to go to court to get your money back is ridiculous. Save yourself all the hassle and go with a reputable company.

2024幎11月1日

Dear Audrey,

Thank you for your feedback; it is important to us.

Unfortunately, we cannot discuss specific details here on Trustpilot.

We’re sorry to hear that your hotel stay a year ago did not meet your expectations.

Regarding ARN, please note that our call center team does not have insights into their processes. You will need to wait for a response from them directly.

Wishing you a great day!

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Kaikki sujui oikein hienosti ja

Kaikki sujui oikein hienosti ja moitteettomasti. LentokenttÀkuljetukset olivat ajallaan ja hyvin infottu etukÀteen aikataulut. Mixxtravelin kautta varattu retki oli oikein onnistunut.

2024幎10月30日

Hei Sara,

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi.

Hienoa kuulla, ettÀ kaikki sujui moitteettomasti ja ettÀ lentokenttÀkuljetukset sekÀ aikataulut olivat kohdillaan. On myös ilo tietÀÀ, ettÀ kauttamme varattu retki onnistui odotustesi mukaisesti.

HyvÀÀ syksyÀ, toivottavasti saamme palvella sinua uudelleen tulevilla matkoilla.

ÅKER ALRDIG IGEN MED MIXXTRAVEL

ÅKER ALRDIG IGEN MED MIXXTRAVEL

Vi bokade en paket resa till Alanya inklusiv transport 13-20 Okt. Jag ringde till deras kundtjÀnst då jag fick inte bokningskod för flygbiljetter för att kunna checka in online som jag brukar göra men en tjej svarade mig det behövs inte & rÀcker atty ckecka in via flygplats.

NÀr vi kom till Arlanda checkin desk hittar inte de våra biljetter i pegasus system. Vi pratade med Pegasus som nÀmnde att Mixxtravel har inte bokat alls flygbiljetter. Vi blev chokad då vi hade bara en timme kvar.Mixxtravel kundtjÀnst i Sverige svarar inte & efter en lång sökning på Google hittade ett nummer till deras kontor i turkiet som hjÀlpte oss att boka flygbiljetter. Men inchekning var redan stÀngd & vi kunde inte checka in våra baggage & åkte utan våra baggage.

Vi kom till Antalya dÀr de hittar inte våra namn i transfer listan till Alanya. Vi bodde på BÌyÌk Hotel. Hottelet var inte alls som i bilder. Rum & hissarna Àr vÀldigt tight & liten. Insketer i toilet.

Vi Ã¥terresan till Antalya. Det var det mest hemsk & livsfarligt som vi har gÃ¥tt igenom i hela vÃ¥rt liv. Chauffören somnade under körning & körde in oss i diket med 8 personer under fÀrden inklusiv vÃ¥r 4 mÃ¥nader bebis. VI FICK PANIK SOM VI ALDRIG FÅTT TIDIGARE. Efter lÃ¥ng smatal med Mixxtravel sÃ¥ vill de inte byta Chauffören & trots att somnar av under körning & utsatt 8 personers liv för fara.

HELT LIVSFARLIG RESEBYRÅ SOM INTE BRYR SIG OM SINA KUNDERS LIV.

2024幎10月13日

Hej Beshoy,

Tack för ditt meddelande, det Àr viktigt för oss!

Vi kan tyvÀrr inte gÃ¥ in pÃ¥ nÃ¥gra detaljer hÀr pÃ¥ trustpilot. Men det Àr trÃ¥kigt att lÀsa att transfer och flyg intte blev som ni hade tÀnkt er. Även att hotellet inte levde upp till era förvÀntingar.

Ni Àr mer Àn vÀlkomna att skicka era synpunkter till info@mixxtravel.se

Vi önskar er en trevlig dag!

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig service

Det er fÞrste gang vi prÞver at rejse med Mixx travel. Det starter med at flyet er 40 min forsinket. Vi kommer derfor senere hen til hotellet. Mixx travel har sendt info ang spisetider på hotellet, de stemmer så ikke overens med hotellets tider. Vi kunne derfor ikke få noget at spise da vi nåede frem. Vores vÊrelse var ikke klar/ledig, så vi blev sendt over I en helt anden bygning på et familie vÊrelse, hvor vi skulle sove den fÞrste nat. Vi fik det rigtige vÊrelse nÊste dag omkring middag.
Guiden fortalte på ankomstdagen at de ville komme forbi hotellerne 3 gange i lÞbet af ugen, vi så dem dog aldrig.
Jeg sendte en klage mail til Mixx travel 3 gange fÞr de gik igennem. Fik svar tilbage at jeg skulle ringe til deres guider der var der nede. Det var dagen fÞr vi skulle hjem, lidt sent, så vi valgte at skrive en reklamation efter hjemkomst, den har de stadig ikke svaret på.
DesvÊrre er det fÞrste og sidste gang vi rejer med Mixx travel. Vi har aldrig oplevet sådan noget her ved de andre selskaber vi har rejst med.

2024幎10月22日

Hej Kathrin

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at lÊse i havde en forsinkelse med flyet, dog er det ikke noget vi er skyld i, det kan jo desvÊrre ske. Kan se i boede på Monte Carlo Hotel i Oba og selvom i var landet i tid kl 17:15 Tyrkisk tid, ville det stadig ha vÊret lige tids nok til aftensmaden da den slutter kl 21:00, da kÞrslen fra Antalya til Oba tager et godt stykke tid.
Ang. vÊrelset ikke var klart, er selvfÞlgelig ikke ok og det er vigitgt i kontakter vores guider dernede når i oplever fejl og mangler på jeres rejse, så de kan hjÊlpe jer direkte.

Jeg har tjekket med vores reklamations afdeling og de har modtaget jeres mail og de vil besvare den hurtigst muligt, når de har fået alt information fra guiderne og hotellet.

Vi er da kede af i siger det er sidste gang i vÊlger Mixx Travel, men håber da på at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Mvh Djinna / Mixx Travel

5぀星のうち5の評䟡

TÀydellinen loma: huolenpitoa, mukavuutta ja unohtumattomia elÀmyksiÀ

TÀmÀ matkanjÀrjestÀjÀ tarjosi meille todellista juhlaa. Kaikki oli suunniteltu viimeistÀ yksityiskohtaa myöten, upeista retkistÀ hotellien mukavuuteen. Matkan alusta loppuun asti tunsimme heidÀn huolenpitonsa ja ammattitaitonsa. Kaikki toiveemme otettiin huomioon, ja reitti oli tÀynnÀ kiinnostavia kohteita. Turvallisuus, mukavuus ja huomio yksityiskohtiin – juuri siksi valitsemme tÀmÀn matkanjÀrjestÀjÀn tulevaisuudessa. Kiitos unohtumattomista kokemuksista!

2024幎10月22日

Hei Olga,

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi.

Mahtavaa kuulla, ettÀ matkasi oli onnistunut, ja ettÀ olit tyytyvÀinen kaikkiin jÀrjestelyihin.
Meille on todella tÀrkeÀÀ kuulla, ettÀ tunsit olosi turvalliseksi ja kaiken hyvin hoidetuksi alusta loppuun.

HyvÀÀ syksyÀ, ja toivottavasti saamme ilon jÀrjestÀÀ sinulle uusia elÀmyksiÀ tulevaisuudessakin.

5぀星のうち3の評䟡

VÊr bedre til at informere.

Det er beklageligt at I ikke skriver ordentligt om hotellerne. Vi boede på Kleopatra Ramira. Der står intet om, at man både får udleveret strandhåndklÊder og at der er el-kedel på vÊrelset. Det ville vÊre rart at vide på forhånd.
Hvis man går ind på fx. Sunwebs hjemmeside, så står det nÊvnt.
Og... da vi skulle afhentes på hotellet kom bussen ikke som aftalt. Vi kunne ikke ringe Mixx-Travel op i Alanya, hverken på akut telefonen eller servicetelefonen. En meget hjÊlpsom receptionist på hotellet kunne heller ikke få fat på nogle fra Mixx-Travel. Så lad vÊre med at sige, at I altid tager telefonen. Jeg tror, at Mixx-Travels kontor i Alanya var lukket ned for vinteren. Vi så ingen i lufthavnen.
Da bussen med forsinkelse endelig kom, lykkedes det chauffÞren at presse en af vores kufferter så meget ind i bagagerummet, at der kom en bule i den :-(

2024幎10月26日

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse

De informationer som er på vores hjemmeside om hotellerne er den information som vi får fra hotellerne, så hvis de ikke har givet korrekt information eller ikke har sendt opdaterede information til os kan vi jo desvÊrre ikke lÊgge det ud, da vi jo ikke Þnsker at skrive noget forkert.

Vi er kede af der var problemer med jeres transfer og at i ikke fik kontakt til vores guider, vores kontor er åbent hele året. Men er da glad for at lÊse i kom med og ikke kom forsent til jeres fly.

Vedr. jeres bagage kan i hvis i Þnsker det sende billeder og information omkring hvordan den er blevet beskadigt til vores reklamationsafdeling på reklamation@mixxtravel.dk.

HÃ¥ber dog vi kan byde jer velkommen en anden gang hos Mixx Travel

Fantastisk oplevelse

Fik en rigtig fin information i forbindelse med bestillingen. De spÞrgsmål jeg havde blev besvaret, og alt vi Þnskede fik vi.
Prisen var god,
Vi flÞj fra Kastrup med Norwegian til Chania, det fungerede perfekt.
Fin service i flyet hvor vi kun havde bestilt mad til hjemturen. Maden vi fik på hjemturen smagte dejligt. Det er lÊnge siden vi har fået så godt flymad.
I Chania lufthavn blev vi modtaget af sÞde guider.
På hotellet kom guiderne, som var sÞde og hjÊlpsomme.
Vi har vÊret på Kreta mange gange og havde ikke så stort behov, men vi havde et tlf. nr. så vi kunne få fat på dem.
Hotellet svarede fuldt ud til hvad vi havde fået at vide da vi bestilte rejsen.
Transfer bussen kom fÞr tid, og vi var de sidste som blev hentet.
Alt fungerede perfekt, og rejser gerne med Mixx Travel igen.
Eneste minus er at vi kun kan flyve til Tyrkiet fra Billund. Vi har et stort Þnske om at kunne rejse til GrÊkenland fra Billund eller bare fra Jylland med Mixx Travel

2024幎9月28日

KÊre Tove,

Tak for din fine anmeldelse, den sÊtter vi pris på!

Vi er glade for at i havde en god ferie og at hÞre at alt gik som planlagt og at jeres Þnsker blev imÞdekommet. Nej det er desvÊrre ikke muligt flyve til GrÊkenland fra Jylland, men vi skal nok videregive dette til rette sted, så de ved det fremover.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Med venlig hilsen,
Karen- Mixx Travel

Hyvin meni!

EnsimmÀinen kerta Mixx Travelilla vÀhÀn jÀnnitti etukÀteen, mutta palvelut olivat hyvÀt ja matkajÀrjestelyt toimi hienosti!

Varattiin viikkoa ennen matkaa Kreetalta Agia Marinasta Hotel Theo aamiaisella, mutta parin pÀivÀn pÀÀstÀ ilmoitettiin ettÀ se olikin tÀynnÀ ja tilalle tarjottiin Malemesta Maleme Mare hotellia All Inclusiivilla samaan hintaan. SyrjÀisempi sijainti vÀhÀn harmitti, mutta muuten se oli hyvÀ vaihtoehto, kun vielÀ saatiin All Inclusive!
Suomenkielinen opas oli vastassa lentokentÀllÀ ja bussissa hÀn selitti asiantuntevasti kaikkea hyödyllistÀ. YhtenÀ pÀivÀnÀ hÀn kÀvi hotellilla ja antoi hyödyllisiÀ vinkkejÀ lomailuun. HÀn oli hyvin miellyttÀvÀ ja avulias opas, kiitokset vielÀ hÀnelle!
Hotelli Maleme Mare oli siisti ja rauhallinen, liikenteen melua ei kuulunut. YhtenÀ yönÀ joku porukka oli ÀÀnekÀs ja kulkukissat joskus mourusivat, mutta hyvin saatiin nukuttua. EhkÀ lÀhimpÀnÀ merta oleviin huoneisiin baarin ÀÀnet varmaan kuuluivat, mutta meidÀn huone oli kauempana. Huoneessa oli etuparveke sisÀpihalle pÀin, siitÀ nÀki sivusuuntaan kurkistaen pienen kaistaleen merta.
Henkilökunta oli ystÀvÀllistÀ ja palvelevaa, varsinkin Stavros piti omaa "showtaan" yllÀ.
Meri oli ihan lÀhellÀ, hiljaisen tien toisella puolen. LÀhellÀ oli pari supermarkettia ja ravintolaa ja muutaman sadan metrin pÀÀssÀ oli isompi tie joka vei Haniaan. Sinne pÀÀse kÀtevÀsti haitaribussilla.

PienenÀ miinuksena on myöhÀiset lennot, mutta kokonaisuutena oli kiva reissu ja ollaan tyytyvÀisiÀ Mixx Traveliin!

2024幎9月28日

Hei Seppo,

Kiitos paljon imukavasta palautteestasi.

On ilo kuulla, ettÀ lomasi onnistui hienosti hotellinvaihdosta huolimatta. Maleme Mare onkin yksi suosituimmista hotelleistamme, ja monet vieraamme arvostavat juurikin sen rauhallista sijaintia.

Terveisesi on vÀlitetty oppaalle – hienoa, ettÀ hÀnestÀ oli sinulle apua lomalla.

HyvÀÀ syksyÀ ja tervetuloa uudestaan.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har åkt med Mixxtravel nu flera

Jag har åkt med Mixxtravel nu flera gånger och det har aldrig varit något problem. Trevlig personal som ger bra svar om jag behöver hjÀlp, men oftast har allt fungerat utan att jag behövt kontakta extra. Enkelt att få reda på nÀr transferbussen hÀmtar och de transporterna har gått lugnt och sansat till.
Jag Àr vÀldigt nöjd och har rest en hel del med Àven andra bolag som också varit till belåtenhet. Jag fortsÀtter alltså resa på samma sÀtt, som funkar utmÀrkt för mig som mestadels ensam pensionerad kvinna.

2024幎10月26日

Hej Annalena,

Tack för din feedback, den vÀrdesÀtter vi vÀldigt mycket.

Det glÀdjer oss att lÀsa att du har varit nöjd med sjÀlva resan, bolaget och vår service. Du Àr varmt vÀlkommen att boka din nÀsta resa hos oss!

Vi önskar dig en god start på veckan!

Blerta - Mixx Travel

Bagage

Det er dårlig at mix travel ikke hjÊlper når de har mistet min kuffert

2024幎10月24日

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af i har mistet jeres kuffert, nu kan jeg ikke lÊse om det er på udrejse eller hjemrejsen, men der står dette på vores hjemmeside.

Bortkommet/beskadiget bagage: Bortkommer eller bliver din bagage beskadiget under flyrejsen, skal du – umiddelbart efter landing, og inden du passerer tolden – kontakte flyselskabet/bagageservice i lufthavnen, for at udfÊrdige en skadesanmeldelse (PIR rapport). PIR rapporten skal bruge ved kontakt til eget forsikringsselskab eller ved kontakt til flyselskabet. VÊr opmÊrksom pÃ¥, at en PIR rapport ikke kan udfÊrdiges efterfÞlgende.

Hvis det er på ankomsten, kan man kontakte vores guider og så kan de evt. se om de kan hjÊlpe jer, men når i er hjemme igen er det jer selv der skal kontakte flyselskabet/lufthavnen ang. mistet bagage.

HÃ¥ber dog vi kan byde jer velkommen en anden god gang hos Mixx Travel

Not bad

Transfer till hotellet var bra, stÀdning och sÀkerhet var också bra, frukosten var inte så perfekt.

2024幎10月25日

Hej Omite,

Tack för din feedback den Àr viktigt för oss.

Det glÀdjer oss att transfer, stÀdning och sÀkerhet har levt upp till er förvÀntan. Dock tråkigt att inte frukosten kunde leva upp till den.

Vi önskar er en trevlig dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。