Et meget seriÞst firma. De gÞr virkelig alt for at hjÊlpe dig. Desuden er priserne meget konkurrencedygtige i forhold til onlineforhandlere af dÊk og fÊlge. Jeg kan kun varmt anbefale MobildÊk.
Vi har fÃ¥et bÃ¥de sommer- og vinterdÊk pÃ¥ fÊlge, der nemt matcher de priser de fastliggende vÊrksteder tilbyder. Derudover fÃ¥r vi dem byttet rundt samme sted, nÃ¥r varmen og kulden skifter. Vi har n... ãã£ãšèŠã
MobildÊk er bare de bedste. Holdt mig opdateret omkring tidpunkt, kom faktisk lidt fÞr tid. UdfÞrte opgaven (4 ny vinterdÊk pÃ¥ eksisterende fÊlge) til punkt og prikke. Satte dem sÃ¥ pÃ¥ bilen og sti... ãã£ãšèŠã
MobildÊk/Morten leverer en formidabel service. Man kan nÊsten fÃ¥ skiftet dÊk med dags varsel og man slipper for selv at skulle opbevare dÊkkene eller holde i kÞ pÃ¥ et vÊrksted. Dermed er man heller ik... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
I en travl hverdag er det svÊrt at finde tid til sommer og vinter dÊkskifte. Der er en masse andre ting der fylder i hverdagen og fÞr du ved af det er vinteren over dig eller du har kÞrt sommeren med dine vinterdÊk. Det har vi nu gjort noget ved. Hos MobildÊk er du og din bil i sikre hÊnder når vinter- og sommerhjulene skal skiftes. Vi har mere end 10 års erfaring, og fokuser udelukkende på det vi er bedst til. MobildÊk kommer til dig hvor du er og skifter dine dÊk til sommer eller vinter. Vi opbevarer ligeledes dine dÊk såfremt du Þnsker dette. Skal du have nye dÊk kan vi montere og afbalancere disse på dine fÊlge, ligeledes hvor du befinder dig. MobildÊk sikre at din bil kan bringe til trykt omkring i trafikken på de rigtige dÊk. Ikke mere dårlig pulverkaffe, ventetid, fri fra arbejdet og andet jag. VÊr godt kÞrende året rund, book dit dÊkskifte hos MobildÊk allerede i dag og spar samtidig tid - lige på stedet.
BogÞvej 15, 8382, Hinnerup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@mobildaek.dk
- www.mobildaek.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det gik stÊrkt
Jaja tÊnker man, når de skriver hurtig osv. Jeg ringer til dem 11.15 og kl 12 står en herlig mand på min adresse. 1œ smÞg senere(rÞget i heftigt tempo pga af temperaturen) er dÊkket skiftet. 10/10
Hurtig og problemfri service
Hurtig og problemfri service. Altid hÞflig og seriÞs tilgang.
Har kun oplevet positive ting viaâŠ
Har kun oplevet positive ting via mobildÊk. De er nemme at snakke med og yder altid en rigtig god service. Kan klart anbefales
Det kan bare ikke vÊre nemmere.
Det kan bare ikke vÊre nemmere.
God og effektiv service.ð
Igen super service
Igen super service. Fik en SMS om at de var på vej og en senere, at de havde skiftet dÊk. Uden at jeg vÊret omkring og bilen holder i en parkeringsboks. Well done
Nemt og bekvemt :o)
Well informed
Well informed, Quick switch and on to the Road again!
Altid god service :-)
Bravo
Bravo! Nemt og billigt! Det må vÊre et svÊrt valg IKKE at vÊlge MobildÊk. Det er nok det nemmeste dÊkskifte jeg har fået foretaget. Og et super tilbud på opbevaring af mine dÊk som fyldte meget i kÊlderrummet. Personlig og rar service. Og et godt råd om at få skiftet dÊk nÊste år på grund af slid, uden at det lugtede af mersalg.
Rigtig god og total smidig ordning medâŠ
Rigtig god og total smidig ordning med at få byttet dÊk ved sÊsonskifte.
Firmaet kommer på den adresse du vÊlger og til aftalt tid - så om du er hjemme eller på job - vupsi og dÊkkene er byttet om uden du skal bruge tid på at kÞre til og vente på et fysisk vÊrksted
Kanon og kundevenligt koncept som jeg har brugt i flere år - kan kun anbefales
Vi har vÊret kunde hos MobildÊk i mangeâŠ
Vi har vÊret kunde hos MobildÊk i mange år. Vi får skiftet hjul på alle vore biler på en gang, som sparer tid. MobildÊk har altid vÊret en pålidelig og behagelig samarbejdspartner for os.
Vh
Dan Decor A/S
Hans Iversen, Indehaver
God service og behagelig personale
God service og behagelig personale. Nemmere bliver det vist ikkeð
Super service.
Super service.
SÞrger altid for du har sikre dÊk at kÞre på.
Klart anbefaling.
Klart anbefaling.
Service til max stjerner. FÞrste gang jeg brugte dem til at skifte fra vinter til sommerdÊk. Bookede jeg bare tid på deres hjemmeside, som var nemt og hurtigt.
Og så her hvor der skulle skifte fra sommer til vinterdÊk. Hvor de sagde at de to af vinterdÊk skulle skiftes. Men stod alligevel med at mine sommerdÊk var slidt ned. Hvor han lavede en pris-match til hans konkurrenter på nogle nye helårs dÊk.
Så hvis du står og skulle have skiftet dÊk og slippe for det samt sparer noget plads på at opbevarer de skiftede dÊk. Så skal du tage mobildÊk.
Thank you so much for excellentâŠ
Thank you so much for excellent service!
I would highly reccomend their service!
Definately going to use it again!
Wow - SÃ¥dan!
Super nemt. Godt website. Hurtige svar. Kompetent service og håndtering på dagen. Absolut en fornÞjelse, der passer godt ind i en travl hverdag. Kan ikke anbefales nok!