レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har i 5 Ã¥r nu brugt marie til at lave mine lÊber, og hun ved bare altid hvordan jeg Þnsker dem🌞 jeg har kun haft gode oplevelser heroppe hos de sÞde piger🀍

Den bedste oplevelse hos Mocs. Jeg blev betjent af Sherin, selvom hun var fuld booket, valgte hun at mÞde ind 1 time tidligere for, at betjene mig. Jeg farvet mine vipper, bryn, vokset ansigte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er meget skuffet over mit lash lift. Allerede efter fÃ¥ dage er effekten stort set forsvundet, og mine vipper ser ud, som fÞr jeg fik behandlingen. Jeg har tidligere fÃ¥et lavet lash lift andre s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget uprofessionelt sted og inkompetent personale, som hverken opfylder den service, som man betaler for eller virker imÞdekommende overfor sine kunder. Jeg fik lavet brow lamination og efter flere k... もっず芋る

3.4

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Direkte sundhedsfarligt

Direkte sundhedsfarligt!

Jeg har i dag vÊret ved klinikken for at fÃ¥ en tandblegning, lash og brow behandling. Inden behandlingen ryger en sikring i deres maskine til tandblegning, dette inden den blÃ¥ beskyttelse til tandkÞdet nÃ¥ede at sÊtte sig. Jeg fik det hurtigt vasket af munden, men panikkede alligevel en smule og ville gerne have en forklaring pÃ¥ indhold af produkt. Pigen forklarede at det var det samme tandlÊger bruger, sÃ¥ ikke farligt. Jeg fÃ¥r sÃ¥ lov til at snakke med ejeren over telefonen, der fortÊller det modsatte. Jeg afbryder behandlingen og opsÞger lÊge, der straks sÊtter mig i en kul behandling og afventer svar pÃ¥ blodprÞver for at fÃ¥ svar pÃ¥ om det er gÃ¥et helt galt. Jeg har forsÞgt kontakt til klinikken flere gange uden held, da min lÊge Þnsker at vide produktets navn. LÊgen har samtidig anmeldt klinikken og afventer nu det videre forlÞb. Havde klikken vÊret kundemindet havde de hjulpet, besvaret kald og forsÞgt at finde en lÞsning. Nu risikerer de i stedet en sag. HOLD JER LANGT VÆK!

2025幎11月27日

KÊre Louise,

Vi kan ikke genkende fremstillingen af hÊndelsesforlÞbet i denne anmeldelse og Þnsker derfor at komme med en prÊcisering.

Under dit besÞg blev behandlingen afbrudt, og da må man sige situationen eskalerede, og tonen samt adfÊrden gjorde det umuligt at fortsÊtte på en forsvarlig og tryg måde for både mine ansatte og Þvrige kunder i klinikken. På den baggrund Þnskede vi ikke at behandle dig videre, selvom du også var booket ind til lashlift+browlamination.

Det er vigtigt for os at understrege, at der INGEN giftige eller skadelige stoffer er i de produkter, vi anvender. Den gel, der blev brugt, var udelukkende en barrieregel, som er godkendt, sikker og anvendes rutinemÊssigt i hele branchen — ikke kun hos os. Vi ville aldrig benytte eller lÞbe risikoen ved at anvende produkter, der kunne vÊre sundhedsskadelige. Vi stiller naturligvis produktinformation og dokumentation til rÃ¥dighed ved direkte henvendelse.

Vi er ikke blevet kontaktet efterfÞlgende, hverken af dig selv, en lÊge eller en myndighed, og vi har ikke modtaget nogen sag eller henvendelse vedrÞrende dette forlÞb.

Vi står altid til ansvar for at sikre et professionelt og trygt behandlingsmiljÞ.

Vi Þnsker dig et godt nytår.

Mocs

Et ikke-eksisterende resultat

Jeg skulle have lavet Lashlift og Browlamination af Sherin. Resultatet var ikke-eksisterende og der var absolut sket ingenting med hverken mine bryn eller vipper. Da jeg fortalte at det ikke levede op til mine forventninger, blev jeg mÞdt af en uforståelighed og blot at det var min egen skyld at mit ene Þje lÞb i vand og det var derfor der ikke var noget buk (fik produkt i Þjet). Det var for mit vedkommende 600 kr. direkte i skraldespanden og et fÞrste OG sidste besÞg fra mig.

2025幎11月14日

Hej Anoy,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det gÞr os kede af at hÞre, at din behandling hos os ikke levede op til dine forventninger.

Hos os er det vigtigt at levere et resultat, der er tilfredsstillende for dig, og det beklager vi meget, at det ikke har vÊret. Det er aldrig vores intention, at en kunde forlader os med en fÞlelse af spildte penge eller uden det Þnskede resultat. Ligeledes beklager vi, hvis du har oplevet manglende forstÃ¥else i dialogen – det er ikke den service, vi Þnsker at stÃ¥ for.

Vi vil meget gerne have mulighed for at tage sagen i direkte dialog med dig, så vi kan gennemgå forlÞbet, justere og finde en lÞsning, der kan sikre din tilfredshed. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte!

Med venlige hilsener,

Lidt af hvert hos mocs

Jeg har fÃ¥et lavet vipper, bryn og lÊber ved mocs siden 2023 og har ikke tÊnkt mig at tage andre steder hen😍 smukkeste resultater! Marie og sherin er ikke bare de sÞdeste men sÃ¥ imÞdekommende og snakkesalige. Kan helt klart anbefale tÞserne herfra.

2025幎11月2日

Hej Lana,

Tusinde tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi STOR pris på! Vi glÊder os meget til at se dig i klinikken igen!

Vi Þnsker dig et fantastisk og lykkebringende nytår!

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Resultatet holdt ikke og servicen var elendig. Kan ikke anbefales

2025幎9月18日

Hej Samah,

Vi er meget kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. For at vi kan forstå situationen bedre og finde en lÞsning, vil vi meget gerne tage en direkte dialog med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte!

Rigtig godt nytår!
Mocs

Rigtig dårlig service

Jeg fik lavet tooth gems hvor jeg blev informeret om, at de normalt holder 3 måneder og at de nogle gange endda holder et år – og at jeg kunne få dem sat på igen, hvis de faldt af inden for to uger.

DesvÊrre faldt alle tooth gems af samme dag, fÃ¥ timer efter behandlingen. Jeg kontaktede klinikken, men i stedet for at anerkende problemet, blev jeg mÞdt af en meget afvisende tone. Jeg forklarede, at jeg tvivlede pÃ¥, om en ny pÃ¥sÊtning ville holde bedre, men jeg Þnskede stadig at finde en lÞsning. De valgte derefter at “lukke sagen” og nÊgtede at give pengene retur.

Jeg synes, det er uprofessionelt, at man reklamerer med en holdbarhed på flere måneder, men ikke tager ansvar, når resultatet holder under én dag. Jeg fÞler ikke, jeg har fået den behandling, jeg betalte for, og vil derfor ikke anbefale stedet.

2025幎10月14日

KÊre Kūbra,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi beklager naturligvis, at dine tooth gems faldt af samme dag – det er ikke det resultat, vi Þnsker for vores kunder.

Tooth gems kan variere i holdbarhed afhÊngigt af flere faktorer, men vi er enige i, at dette ikke har vÊret tilfredsstillende.
Vi havde både informeret om forventet holdbarhed samt vores mulighed for at genpåsÊtte inden for den aftalte periode.

Vores intention har hele tiden vÊret at finde en lÞsning, og det beklager vi, hvis det er blevet opfattet anderledes eller hvis dialogen ikke har fÞltes imÞdekommende.

Vi Þnsker ikke at “lukke sager” uden dialog og vil meget gerne tage kontakt direkte, sÃ¥ vi kan gennemgÃ¥ forlÞbet!

Venlig hilsen,
Mocs-pigerne 💛

Marie er fantastisk og virkelig et dejligt menneske 🌞🍓

Jeg kan virkelig ikke forstå de dårlige anmeldelser. Jeg har fået lavet PMU-bryn flere steder, fordi jeg ikke har Þjenbryn. Det har vÊret fint og altid med et flot resultat, men der har bare ligget en slags "forbeholdenhed" i luften, hvor kunden er kunden, og behandleren er behandleren. Jeg startede med at komme hos Marie for en del år siden, og det var bare noget helt andet! Derinde er der et virkelig fedt studio, mega flot pyntet, fuld power på farver og en aura omkring dét. Her kan man bare vÊre,- man behÞver ikke at vÊre noget,- man kan bare vÊre til, slappe af, snakke om hvad som helst, der lige er brug for den pågÊldende dag. Marie, du er og bliver den sidste, jeg går til, og jeg håber ikke, du nogensinde lukker din virksomhed. Der er ikke nogen som dig,- jeg holder af dig og Þnsker dig virkelig det bedste. Og så er det så sejt og flot, at du har skabt det her univers på 2. Sal,- dét kan du godt vÊre stolt af. Dét er rigtig flot klaret, for det er ikke nemt at drive virksomhed i dag. Du har hvert fald en evig kunde i mig, for her bliver man modtaget med åbne arme og et åbent sind. Alt godt til dig, Marie, og ikke mindst dine sÞde ansatte.

2025幎7月15日

Hej Camilla,

Åh hvor bliver vi varme om hjertet af at lÊse anmeldelser som dine! Det glÊder os SÅ meget at hÞre, at du fÞler dig tryg og godt tilpas hos os, og at bÃ¥de resultatet og Mocs-viben lever op til det, vi Þnsker at give vores kunder. At kunne skabe et rum, hvor man kan vÊre sig selv, slappe af og fÞle sig mÞdt, er noget, vi vÊgter utrolig hÞjt.

Din anmeldelse er en stor anerkendelse af det arbejde og den passion, der ligger bag Mocs hver eneste dag. Vi er meget taknemmelige for din tillid og loyalitet og glÊder os til at se dig igen! 💛

Tak for din tid til denne anmeldelse.

Mange knus,

Meget skuffet over lash lift

Meget skuffet over lash lift
Meget skuffet over lash lift - sidste besÞg fra mig.

Jeg fik lavet lash lift som desvÊrre overhovedet ikke levede op til mine forventninger.. jeg er vant til at få det lavet et andet sted og der vender jeg tilbage.
Efter behandlingen rejser jeg mig og går hen til spejlet og kigger på mine vipper.. jeg kan se at flere af dem ikke er bukket men stikker ligeud og halvdelen af mine vipper er heller ikke farvet, og nÊvner dette for min behandler.. hun respondere ved at fortÊlle at hun altså har brugt den mindste skabelon til bukket de har. Jeg er skuffet over resultatet og at jeg selv skal opdaget det - jeg synes det havde vÊret god service, at nÊvne hun havde svÊrt ved at få bukket alle mine vipper grundet deres lÊngde. Desuden undres jeg over at jeg ikke plejer at opleve dette problem ved min vanlige salon. Er også meget forarget over, at de kan sende en kunde ud af dÞren med så dårligt et resultat.

Det bliver derfor sidste besÞg fra mig.

2025幎6月3日

Hej Maria,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at dit lash lift ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at sende vores kunder ud ad dÞren med, og vi beklager, hvis resultatet eller dialogen undervejs ikke har fÞltes tilstrÊkkelig eller imÞdekommende. Hvis der har vÊret udfordringer i forhold til vippe­lÊngde eller buk, burde dette naturligvis vÊre blevet gennemgået tydeligt med dig under behandlingen.

Vi vil meget gerne have mulighed for at tage sagen i direkte dialog med dig, så vi kan gennemgå forlÞbet, justere og finde en lÞsning, der kan få dig tilfreds ud af dÞren. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte!

Derudover kan vi understrege, at vi den seneste tid har arbejdet hårdt på at forbedre kvaliteten af behandlingen, således der er sikret tilfredshed hver gang!

Venlig hilsen,
Mocs-pigerne 💛

Fik ÞjenbetÊndelse efter behandling hos

Efter en behandling med ny UV-lim hos Mocs fik jeg en voldsom reaktion: Mine Þjne blev hÊvede, sviende og ekstremt rÞde – sÃ¥ meget, at jeg nÊsten ikke kunne se. Jeg fik en akut tid hos lÊgen og blev diagnosticeret med ÞjenbetÊndelse.

LÊgen nÊvnte bÃ¥de en mulig reaktion pÃ¥ limen og en potentiel pÃ¥virkning fra uhygiejniske forhold under behandlingen – fx urene hÊnder eller pincetter. Derfor skrev jeg en rolig og saglig besked til Mocs, hvor jeg delte min oplevelse og bad dem vÊre opmÊrksomme pÃ¥ det fremadrettet.

Men i stedet for at tage min bekymring alvorligt, fik jeg et hÃ¥rdt, nedladende og direkte ubehageligt svar tilbage. Jeg blev kaldt “uforskammet”, fik skylden for min egen hygiejne, og beskeden sluttede med, at jeg ikke lÊngere var velkommen i klinikken.

Den mÃ¥de, Mocs valgte at hÃ¥ndtere det pÃ¥, var meget uprofessionel og respektlÞs. I stedet for at udvise ansvar, empati eller dialog, blev jeg mÞdt med vrede og afvisning – som om det var helt forkert at dele en reel og lÊgefagligt begrundet bekymring.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Når man arbejder tÊt på folks Þjne, bÞr man også kunne håndtere klager med professionalisme og forståelse.

Jeg kan på det kraftigste fraråde behandling hos Mocs.

2025幎6月16日

Hej ML,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en ubehagelig oplevelse. Samtidig kan vi ikke genkende din beskrivelse af forlÞbet og dialogen?

Hos Mocs arbejder vi efter faste og dokumenterede hygiejneprocedurer, og alle behandlinger udfÞres med godkendte produkter og rene redskaber. Reaktioner i Þjenområdet kan i sjÊldne tilfÊlde forekomme, herunder allergiske eller individuelle overfÞlsomhedsreaktioner, som din lÊge også påpegede. Det er derfor vigtigt, at eventuelle allergier eller tidligere reaktioner oplyses forud for behandlingen.

Vi tager alle henvendelser alvorligt og er altid åbne for en saglig og respektfuld dialog. Ønsker du, at sagen gennemgås yderligere, er du velkommen til at kontakte os direkte!

De bedste anbefalinger herfra ❀

Fik touch up af min bryn, og står tilbage med det flotteste resultat. Det har vÊret den bedste oplevelse. Tak til skÞnne og snaksaglige Marie ❀

2025幎5月11日

KÊre Nermina,

Åh, hvor varmer du vores hjerter! TUSINDE TAK for dig og dine besÞg i klinikken 💛

Det betyder meget for os, at du bruger tid på denne anmeldelse. Det vigtigste for os er, at vores kunder går glade og tilfredse ud af dÞren!

Rigtig god sÞndag!

Knus,
Mocs-pigerne!

Har idag vÊret inde hos Marie

Har idag vÊret inde hos Marie , og som altid er hun bare så super sÞd, fantastisk og rigtig dygtig .
Det er bare sÃ¥ skÞnt at komme pÃ¥ besÞg ❀ altid smil og grin og en helt ufattelig god service 🩷 Tak for dig Marie 💖

2025幎4月14日

KÊre Rikke,

TUSINDF TAK! Det er fantastisk at lÊse anmeldelser som dine. Den er med til, at vi lige elsker vores arbejde det ekstra 💛

Tak for at bruge tid på de varme ord. Det betyder meget for os!

Mange knus,
Mocs-pigerne

Har fÃ¥et lavet lÊbepigmentering og

Har fÃ¥et lavet lÊbepigmentering og resultatet er over al forhÃ¥bning. Marie er sÃ¥ dygtig, fÞlte mig i de bedste hÊnder. Derudover er der sÃ¥dan er hyggelig atmosfÊre i klinikken. Kan varmt anbefales💗

2024幎12月11日

KÊre Lina,

TAK for dine varme ord og gode anmeldelse - den betyder meget for os! 💛

Vores kunder fortjener de smukkeste lÊber og resultater, og det glÊder os, at du forlod klinikken med den fÞlelse.

Tusinde tak for din tid og rigtig god sÞndag!

Knus Mocs-pigerne

Eyelash Extensions

Fik lavet eyelash exstensions for fem dage siden. Alle mine vipper på det ene Þje er nÊsten faldet af, selvom jeg har brugt produkter uden olie samt renset hverdag med vippeshampoo. Virkelig skuffet efter jeg har betalt så mange penge, for noget der ikke holder.

2024幎8月16日

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Man bliver mÞdt med smil og godt humÞr af de sÞdeste mennesker og fÞler sig velkommen i klinikken🥰 har fÃ¥et filler i lÊberne og pmu Þjenbryn og begge dele er blevet sÃ¥ flot, selv mine Þjenbryn med gammel pmu som slet ikke var lavet ordentligt, det var intet problem for dygtige Marie at fikse. Super flotte resultater og kun en god oplevelse at besÞge Mocs!

2024幎8月16日

Virkelig dygtige og sÞde ❀

Fantastisk klinik!❀
Bedste personale og mest hyggelige og behagelige atmosfÊre 😍..
Marie ejeren er virkelig behagelig, hun er super god til at guide én og fÃ¥ en til at fÞle sig tryg☺❀.
Helt klart vÊrd at besÞge ☺. Jeg kommer helt sikkert igen 😍🥰

2024幎8月5日
自発的なレビュヌ

Jeg fik lavet “filler” to gange hos

Jeg fik lavet “filler” to gange hos dem. Jeg skriver til dem at jeg skal have lavet “filler” og man kunne ikke booke det inde pÃ¥ deres hjemmeside. Jeg fÃ¥r derfor mine tider igennem deres Instagram. Jeg har nu fundet ud af, at det ikke er filler jeg har fÃ¥et i mine lÊber selvom det er det jeg har fÃ¥et fortalt. Det er derfor vandret op over min lÊbe og givet pigmentfejl. Jeg har fundet ud af dette ved en konsultation et andet sted og er IKKE blevet oplyst om det hos dem. Lad vÊr at fÃ¥ lavet lÊber der !!!

2023幎1月17日
自発的なレビュヌ

Marie har bla reddet mine bryn og

Marie har bla reddet mine bryn og lÊber. Jeg har tidligere fået tatoveret mine lÊber og bryn andre steder uden den store succes, men efter mit besÞg hos Mocs er jeg så lykkelig over resultatet. Samtidig har jeg bÞvlet med at få filler i lÊberne til at holde, men efter nogle behandlinger hos Mocs er de blevet så flotte. Jeg vil til enhver tid anbefale Mocsaarhus.

2022幎10月27日

Skuffet over lash lift

Skuffet over lash lift
FÞrste og sidste besÞg fra mig.
Jeg fik lavet lash lift som desvÊrre ikke lever op til mine forventninger.. jeg er vant til at få det lavet et andet sted og der vender jeg tilbage.
Efter behandlingen rejser jeg mig og går hen til spejlet og kigger på mine vipper.. jeg kan se at flere af dem ikke er bukket men stikker ligeud og nÊver dette for min behandler.. hun respondere ved at fortÊlle at hun altså har brugt den mindste skabelon til bukket de har. Jeg er skuffet over resultatet og at jeg selv skal opdaget det - jeg synes det havde vÊret god service, at nÊvne hun havde svÊrt ved at få bukket alle mine vipper grundet deres lÊngde. Desuden undres jeg over at jeg ikke plejer at opleve dette problem ved min vanlige salon.

Det bliver derfor sidste besÞg fra mig

2022幎7月23日