Jeg har i 5 Ã¥r nu brugt marie til at lave mine lÊber, og hun ved bare altid hvordan jeg Þnsker demðž jeg har kun haft gode oplevelser heroppe hos de sÞde pigerð€
Den bedste oplevelse hos Mocs. Jeg blev betjent af Sherin, selvom hun var fuld booket, valgte hun at mÞde ind 1 time tidligere for, at betjene mig. Jeg farvet mine vipper, bryn, vokset ansigte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er meget skuffet over mit lash lift. Allerede efter fÃ¥ dage er effekten stort set forsvundet, og mine vipper ser ud, som fÞr jeg fik behandlingen. Jeg har tidligere fÃ¥et lavet lash lift andre s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget uprofessionelt sted og inkompetent personale, som hverken opfylder den service, som man betaler for eller virker imÞdekommende overfor sine kunder. Jeg fik lavet brow lamination og efter flere k... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
WAUW
Ã
rh ja, hvor skal jeg starte!
Hvis man leder efter en klinik hvor personalet er menneskelige, imÞdekommende, sÞde og dybt professionelle, så er Mocs STEDET!
Begge gange hvor jeg har besÞgt klinikken, har jeg fra start fÞlt mig tilpas og vÊrende i de bedste hÊnder.
Og for ikke at glemme resultatet, så er WAAAUW, slet ikke beskrivelse nok!
KÊmpe tak for den bedste behandling ð.
SkÞn personale og pisse flot resultat!
Mit fÞrste og bestemt ikke sidste besÞg hos MOCS!
Marie-Louise og hendes personale er dygtige, profesionelle og man fÞler sig godt tilpas fra der minut du trÊder ind i deres salonð fik lavet de flottes lÊber - kÊmpe anbefaling herfra!â¥ïžâ¥ïž