Let op, dropshipping!
Let op! Dropshipping alert. Na de bestelling van een titanium snijplank kreeg ik een track&trace link van mijn pakket, waarvan de reis begon in China. Dan gaan de alarmbellen rinkelen. De site ziet er gelikt uit, netjes de kvk er ook bij, veel foto's en ruim 12.000 (!!) reviews... Als je beter gaat onderzoeken (op hun socials) kun je vinden dat moku livings een paar maanden oud is en telkens dezelfde mensen reageren onder hun posts.
Nadat mijn pakket bij mij is aangekomen besluit ik het pakket te retourneren. Een bericht op hun site werd niet behandeld (veel dagen de tijd gegeven). Op de mail werd wel gereageerd. Er werd verteld dat ik het pakket: 1) Op eigen kosten naar China kon sturen of 2) Ik korting krijg op het product om het te houden (eerst 25%, daarna 40%). Na wat research lees ik dat ik als klant recht heb op een Nederlands retouradres. Nergens op hun site staat ook vermeld dat het product direct uit China wordt verzonden en dat het ook daarheen terug moet (!). Dit is klantenmisleiding!
Bij hoge uitzondering kreeg ik een adres in Nederland waar hun kvk ook geregistreerd staat.
Na retour kreeg ik vlot mijn geld teruggestort, vandaar ook de 2 sterren i.p.v. 1.
Samengevat: Je wordt als klant misleid, omdat je denkt bij een Nederlandse webshop een artikel te bestellen (waar veel klanten je al zijn voorgegaan, ruim 12.000, wat uiteraard onzin is), wat vervolgens gewoon direct in China wordt besteld en bij retour mag je het zelf van ze naar China terugsturen op eigen kosten.
Tip: koop zelf in China een snijplank, scheelt je veel geld.