Her havde vi hÃ¥bet pÃ¥ at kunne lave en god anmeldelse, men det kommer sÃ¥ aldrig til at ske! Vi fik i gave d.22-06-2026 et ophold i gave, reservation 214474 til en vÊrdi af 1800kr. DesvÊrre blev jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk oplevelse pÃ¥ Molskroen! Afternoon teaâen bÞd pÃ¥ de lÊkreste smÃ¥ serveringer, hvor alt var smukt anrettet og smagte fantastisk. Servicen var helt i top â super dygtigt og sÞdt personale, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En sublim oplevelse med fantastiske tjenere, sommelier og maden var meget gennemfÞrt og helt klart pÃ¥ 1 stjernes michelin niveauâŠde gjorde det sÃ¥ godt. ( de fortjener en rÞd stjerne! ) Vi boede i m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk ophold i skÞnne omgivelser Jeg havde et helt igennem skÞnt ophold pÃ¥ Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Molskroen tilbyder gastronomi af hÞj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skÞnne omgivelser.
Hovedgaden 16, 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fik en 6 retters menu. Tit får man mikro-portioner på fine restauranter. Men ikke her. Var mÊt allerede efter 3. ret. Kanon smag og råvarer. Rigtig god og sÞd betjening, der virkelig vidste hvad de havde med at gÞre.
Weekend med hele familien, bÞrn fra 2 til 7 år og bedsteforÊldre på Molskroen. Virkelig god mad og fin betjening til alle måltider lige fra kagen om eftermiddagen til skÞnne dessserter. Alting - selv karamellerne til aftenkaffen - smager som hjemmelavet (og er det formodentlig). Smuk indretning med gode mÞbler. Stedet kan varmt anbefales.
Min kÊreste og jeg spiste på Mols Kro onsdag d. 24. oktober 2012.
Vi bestilte "den lange menu" - som er 9 gourmet retter - samt deres vinmenu.
Vores kvindlige tjener var sÞd og imÞdekommende og meget kompetent mht. viden omkring maden og vinene.
Maden smagte superb og vinene var en berigende oplevelse.
Stedet, betjeningen, maden og stemningen var helt eminent og jeg vil glÊde mig til at besÞge Mols Kro igen.
Kan på det varmeste anbefale Mols Kro :-)
Har atter spist en skÞn frokost på Molskroen. Et utrolig dejligt sted. Tjenere altid klar til at servicere. Maden er overraskende og velsmagene og vi er aldrig blevet skuffet. Farver og smag på maden er helt i top.
Kan virkelig anbefale dette sted
Maden og serveringen er generel super god, virkelig topklasse. gode råvare og spÊndende retter. Dog var desserterne noget besynderlige efter vores smag: is med hytteost??? MEN alt andet var virkelig super kvalitet og med super smag. HotelvÊrelset, som var en juniorsuite syntes at love mere end det kunne holde. VÊrelset var i 2 etager og beregnet til 4 personer, men det var ganske anonymt og noget kedeligt. KÊmpe badevÊrelse med designer interior hjalp ikke på indtrykket. Hele suiten lugtede kraftigt at brÊndt trÊ fra pejsen. Hvornår den er tÊndt om sommeren ved jeg ikke, men det var ikke en sÊrlig behagelig lugt.
Men vi sov godt og morgenmaden var også uhyre spÊndende.