Jeg var pÃ¥ SjÊlland idag. 1 1/2 time fÞr afgang kunne jeg pludselig ikke gÃ¥ og ville derfor ikke kunne komme fra bil dÊkket pÃ¥ molslinjen og op pÃ¥ passager dÊkket. Jeg ringede 1 1/2 fÞr afgang ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Man tilbydes alle mulige tilkÞb lige fra reservation af sÊde til at undgÃ¥ at holde pÃ¥ ramper. Hvis man skal fÞlge denne logik, at alt ud over det mest nÞdvendige skal koste ekstra, sÃ¥ mangler der et... ãã£ãšèŠã
Med Mols-Liniens gebyr politik for Êndring af lavpris billetter, er de absolut ikke med til at reducere generelt CO2 udslip. Havde kursus i Jylland som desvÊrre blev rykket nogle uger, det var sÃ¥ dy... ãã£ãšèŠã
KÞb ikke morgenbuffet det er dÃ¥rligt. En ubestemt hvis creme agtig masse det vides ikke om det skal vÊre yogurt eller skyr med trÊtte melon agtige ting. Herudover lunt tungt brÞd usmagelige bacon ove... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Molslinjen skaffe en kÞrestol og perfekt parkering til mig på rekordtid
Jeg var på SjÊlland idag. 1 1/2 time fÞr afgang kunne jeg pludselig ikke gå og ville derfor ikke kunne komme fra bil dÊkket på molslinjen og op på passager dÊkket.
Jeg ringede 1 1/2 fÞr afgang til molslinjen. De svarede hurtigt og lÞste problemet ved at sÞge for vi fik parkering lige ud for elevatoren plus der stod en kÞrerstol til at fragte mig op .
SÃ¥ alt blev lÞst til ug. ðððððªðª. Jeg er virkelig taknemmelig over hjÊlpen. Er sikkert i eget hjem igen
Trist oplevelse med Molslinjen
Vi har indtil nu vÊret godt tilfredse med Molslinjen. Men en afgang fra Aarhus blev både Êndret og derefter aflyst med forholdsvis kort varsel pga tekniske vanskeligheder med fÊrgen. Det sidste kan Molslinjen muligvis ikke holdes ansvarlig for, men det er deres ansvar at give besked i god tid samt at sÞrge for, at deres telefonbetjenere ikke er uforskammede. Ligeledes besvÊrliggÞr Molslinjen det i dette tilfÊlde den refundering af billetten, som man iflg. kÞbeloven har ret til. En kundevenlig telefonbetjener kunne let have ordnet det! Trist oplevelse!
SIDSTE GANG MED MOLS LINJEN
Sidste gang vi tager Mols Linjen Vi har tidligere haft dÃ¥rlige oplevelser - hvor vi efterfÞlgende har forsÞgt at komme i forbindelse med ML bÃ¥de via Deres kundeservice ( meget misvisende ord ) og pÃ¥ mail - dog uden at fÃ¥ kontakt med ML Turen fra Odden sÞndag 7/9 klokken 15.30 mÃ¥ dog betegnes som fuldkommen grotesk - pris 599 kroner for at âblive stuvet sammen 6 motor cykler 5-6 almindelige cykler - disse skulle alle forbi vores bil med remme og kÊder og meget lidt plads hvorfor der var flere der stÞdte ind i vores bil - hvilket ikke er i orden Da vi pÃ¥talte dette til MLâ s medarbejdere fik vi kun et rysten pÃ¥ hovedet og et â I har fÃ¥et hvad I har betalt forâ Virkelig en utrolig dÃ¥rlig oplevelse og 0 stjerne til medarbejderne - der tilsyneladende ikke har forstÃ¥et at De trods alt skal leve af kunderne
Uspiseligt bagvÊrk
KÞbte kaffe, vand og 2 forskellige kager i deres âbaristaâ shop - begge kager var uspiselig dÃ¥rlige - efter reklamation dog ombyttet til 2 andre der desvÊrre var ligesÃ¥ ringe - kaffen var derimod god.
Dobbelt booking
Jeg skulle en sjÊlden gang med fÊrgen fra Ã
rhus til Odden. Vi ville vÊre 4 pers i bilen og jeg gik igang med booking af billet OG sidde pladser så vi kunne vÊre sikre på at sidde samlet. Da jeg skal betale og har godkendt med MitID står systemet blot og snurrer og jeg for ingen besked om at det er gået igennem. Jeg gentager derfor hele processen lidt senere på dagen hvor jeg så får en bekrÊftelse på kÞbet.
I al ferie travlheden ser jeg fÞrst en fredag aften - vi skulle sejle sÞndag eftermiddag - at jeg sÞrme havde 2 bookinger til samme fÊrge, samme bil reg.nr. og samme 4 personer.
Kundeservice er lukket fredag aften og lÞrdag oplyser de at vi under alle omstÊndigheder skal skrive til dem.
Vi forsÞger at annullere den ene booking på nettet men får kun refunderet udgiften til sidde pladser - det skulle vi åbenbart ikke have gjort.
For mandag får vi svar på den skriftlige henvendelse. Når vi havde annulleret selv vi nettet havde vi accepteret kun at få de 4 siddepladser refunderet og så kunne de ikke gÞre noget.
Den slags er ikke bare uetisk - det er det rene bondefangeri.
Det bliver sidste gang med fÊrgen for mit vedkommende
2 x voksenskÊldudðµâð«ð
2 x voksenskÊldudðµâð«ð
Molslinjen har et kÊmpe problem med personalet på bildÊkket ifht motorcyklister.
1) FÞrste tur (Odden-Ebeltoft) blev jeg henvist til en plads hvor der manglede kroge i gulvet til at spÊnde ordentligt fast. Blev råbende skÊldt ud af manden der ikke ville lytte. Samtlige andre motorcyklister på dÊkket kommenterede på at det var helt ude af proportioner.
2) Retur Ebeltoft-Odden. KÞrer bag en flok MC med sidevogn. Manden pÃ¥ dÊkket viser dem vej og gÃ¥r foran med dem. Da der ingen andre er kÞrer jeg samme vej hen til mod MC pladserne, holder lidt pÃ¥ afstand og venter pÃ¥ videre instruks. Dame i den anden ende ser ikke en skid trods flere forsÞg fÃ¥ Þjenkontakt med hende sÃ¥ jeg kigger mod fÊrgemanden med MCerne. Pludselig rÃ¥ber og skriger damen af mig og kommanderer rundt som var jeg et treÃ¥rigt barnðµâð«ð Igen er jeg og alle andre omkring mig der oplever det mÃ¥llÞse over behandlingen.
Nu mÃ¥ vi se om jeg kan komme af fÊrgen igen uden skÊldud ðµâð«ðµâð«ðµâð«ð€·ââïž
Molslinjen: I kommer til at hÞre mere til det her. Det er simpelthen ikke ok på nogen måde. Overhovedet!
Kundeservice pÃ¥ bildÊk ikkeâŠ
Kundeservice på bildÊk ikke eksisterende!
Personalet er ligeglade med om man kan komme ud af sin bil, fordi man skal holde ekstrem tÊt eller om en Êldre dame skal kravle over gearstang for at komme ud! Og det er til trods for at betale ekstra tillÊg til sin billet. Ãv en dÃ¥rlig oplevelse!
Elendig kundeservice ved Êndring afâŠ
Elendig kundeservice ved Êndring af billet.
Jeg havde booket en billet fra Fynshav og til BÞjden. Denne afgang kunne jeg desvÊrre ikke benytte mig af og besluttede fÞrst at gÞre det via Mols-Liniens hjemmeside, hvilket ikke kunne lade sig gÞre, da siden meldte fejl. Jeg ringede til deres kundeservice som der stod beskrevet man skulle, men hvor herre bevares.
Billetten var en lavprisbillet til 159,-kr og min forventning var derfor at det igen var en lavprisbillet jeg blev tilbudt. Men nej, den pågÊldende medarbejder lavede den behÊndigt om til en standardbillet, og så var prisen pludselig 242,-kr + de 50,-kr i Êndringsgebyr. Da jeg finder ud af at det ikke er en lavpris billet, ringer jeg igen til kundeservice, men får at vide, at hun ikke kan gÞre noget, men vi at jeg skal skrive til kundeservice.
Dette er gjort, men fÃ¥r beskeden, at da jeg jo fÞrste gang har accepteret, er der ikke noget at gÞreâŠ.
Er det virkelig den måde Mols-Linien fÞrer forretning på..jeg kalder det extremt dårlig service grÊnsende til svindel og tyveri.
Vi fÞler os totalt bondefanget
Vi fÞler os totalt bondefanget! Planlagde tur til kbh.via Aarhus/odden og fandt prisen 349- kl.13.00 mandag d.11/11-22.
Men, når vi "logger ind" er prisen pludselig steget til 699- hvilket bliver bekrÊftet af personalet.
For sent at kÞre nedenom nu, men det gÞr vi fremover- aldrig mere Molslinjen.
Awful evening buffet
Restaurant is awful. Poor choice - insufficient quantities and generally unappetizing looking Food. Most expensive Wasa cracker supper l have ever had. 180kr with a soda is way too expensive. Not recommended to purchase beforehand. Wait til You are onboard to check quality beforehand..
Molslinien bÞr skamme sig.
Molslinien fortÊller, at man kan Êndre sin afrejse inden for 30 dage. Ja mod et stort gebyr på 1/3, af billetprisen.
Den rejse jeg ville Êndre til var 50 !kr billigere end den jeg havde bestilt. Alligevel kostede den Êndrede rejse 100 kr ekstra.
Snyd og bedrag. Havde der vÊre en konkurrent, var jeg fÊrdig med Molslinien.
At Molslinien vil omtales negativt for at tjene kr 100 forstår man ikke. Kun at de har eksklusivitet på ruten, og dermed ingen konkurrence.
SKAM JER. SKAM JER og SKAM JER IGEN.
Nyt tilkÞb: Mulighed for at kunne komme ud af bilen
Man tilbydes alle mulige tilkÞb lige fra reservation af sÊde til at undgå at holde på ramper. Hvis man skal fÞlge denne logik, at alt ud over det mest nÞdvendige skal koste ekstra, så mangler der et produkt: TilkÞb af mulighed for at kunne komme ud af bilen (også hvis man ikke er slangemenneske). Det produkt vil vÊre nemt at sÊlge, da det if. myndighedernes sikkerhedskrav ikke er tilladt at vÊre i bilen.
PS: Hvis du fÞlger Molslinjen på Facebook, så pas på med at foreslå noget som ovenstående, så bliver man blot blokeret på Facebook.
Mollys Diner,- en stor skuffelse!
Mollys Diner,- en stor skuffelse!
2 x Burgermenuer,- slatne pommes frites og en bÞf, der MÃ
SKE indeholdt en smule oksekÞd. Det hele halvlunkent. Spild af penge. Det meste af det rÞg i skraldespanden.
NÊste gang er der smurt madpakke hjemmefra.
Beskidt bil
Efter overfart sÞndag d. 28-7 kl14.30 fra Odden til à rhus blev min nyvaskede bil placeret helt ved åbningen og efter ankomst var den overdÊnget med saltvandsprÞjt og fedtet af salt. På turen over til Odden d 26-7 kunne vi nÊsten ikke komme ud af bildÞrene fordi en emsig medarbejder skulle have pakket så mange biler som muligt. Det er bedre at bruge penge på brÊndstof og undgå Bilkabuler end at betale dyre penge for at sejle
Morgenmad buffet
Morgenmad buffet. Vandautomaten virkede ikke.
Så skal man kÞbe en flaskevand til 22,- uanset man har betalt 160,-
Jeg prÞvede i aftes at kÞbe en billetâŠ
Jeg prÞvede i aftes at kÞbe en billet fra Odden sÞndag morgen, men betalingssystemet virkede ikke. Her til morgen prÞver jeg igen, men desvÊrre samme problem. Jeg havde samme oplevelse i maj måned. Hver gang stiger prisen bare. Jeg skrev til kundeservice som skrev tilbage at der kan forventes lÊngere svartider. Hvor er 24/7 service henne for at have jeres booking system kÞrende? Det er virkelig irriterende og opleve og ufattelig amatÞragtigt.
How it can be that I buy ticket on yourâŠ
How it can be that I buy ticket on your website the money was taken from my bank account but I didnât receive any ticket!!! When I try contact the customer service they donât want to help me with this!!!!!!!!! And they even hangs phone on me!!!!!!! No money,no ticket and no help!!!!
DÃ¥rlig service
For 5. Gang er vores afgang fra Ebeltoft blevet aflyst. Senest i dag, hvor vi skal afsted i morgen
Det er ikke i orden!!!!!!!!!!
Det er ekstremt sÃ¥ ufleksibel de er pÃ¥âŠ
Det er ekstremt så ufleksibel de er på Molslinjen.
Havde bestilt buffet og mega lille udvalg der er til 169 kr.
Der hÞrer barista kaffe med og beder om 1 islatte og 1 vanilla karamel latte og få så udleveret 2 vanilla karamel latte.
Jeg beder om at få en islatte, men det kan ikke lade sig gÞre, da de nu havde lavet det.
Det er utrolig dårlig service.
Derudover kan man kun få alm mÊlk, laktosefri og havremÊlk.
Hvorfor kan man ikke få kokosmÊlk.
SÃ¥ er det sidste gang jeg kÞberâŠ
Så er det sidste gang jeg kÞber morgenbuffetten. Den er simpelthen blevet for ringe. Samtidig med at jeg skulle stå og diskutere med dem i baristaen om jeg kunne få den barista kaffe jeg havde kÞbt med i min billet, da de i buffeten ikke lige igen igen ikke havde fået printet kaffesedler ud.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ