Ufattelig dÃ¥rlig service. Jeg har modtaget x2 mÞnter af den samme - og betalt for dem begge. MÞnthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mÞnterne er ikke ligefrem billige, sÃ¥ at skulle be... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkrÊmmende at denne virksomhed fÃ¥r lov at fortsÊtte og bondefange borgere som intet ved om mÞnter og deres reelle vÊrdi. De sÊlger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kund... ãã£ãšèŠã
Sikke en venlig og behagelig samtale man mÞder kundeservice hos mÞnthuset. De forstÃ¥r virkelig hvordan man kan hjÊlpe sine kunder og altid stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Og sÃ¥ er deres produkter i topkl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mÞnt samlinger fra mÞnthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sÞd medarbejder fra mÞnthuset. Han... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MÞnthuset Danmark varetager markedsfÞring, salg og distribution af eksklusive samlermÞnter, officielle jubilÊumsmÞnter samt medaljer i guld og sÞlv til det danske marked. De er ejet af det finske mÞntvÊrk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tÊt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mÞnter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributÞr for forskellige nationalbanker og mÞntvÊrker rundt omkring i Europa og så langt vÊk som Rusland, USA, Australien og Kina. MÞnthuset Danmark A/S har kontor i BrÞndby og har ca. 50 ansatte.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÞd og imÞdekommende service mindedâŠ
SÞd og imÞdekommende service minded personale.

Total misvisende!!
Total misvisende!!! LÊs det med småt, vil jeg sige. Jeg får en ordrebekrÊftelse på noget jeg ikke har besluttet mig for, efter at have talt med en fra kundeservice.
Meget utilfreds ð€¥ð¯

Efter en stor misforståelse
Efter en stor misforståelse på modtager adressen , blev der fra mÞnhusetes side gjort alt for at hjÊlpe så alle blev glade , jeg er 100 % tilfreds med at handle der og anbefaler dem gerne til mine venner og familie, tusind tusind tak for hjÊlpen til den sÞde arbejder der sammen med mig fik styr på det hele.

MÞnthuset Danmark ããã®åç
Retunering af forkert mÞnt.
Jeg havde fået tilsendt en mÞnt, som jeg allerede har, og uden problemer blev der sendt en retur etiket til mig, så den kunne blive returneret uden problemer for mig. Fuld forståelse og venlig betjening.

MÞnthuset Danmark ããã®åç
Nemt og smertefrit at opsige sitâŠ
Nemt og smertefrit at opsige sit abonnement

Lang ventetid på ordren.
Jeg har nu ventet i nÊsten en måned på min HC Andersen mÞnt. Hvis det er normal kundeservice så handler jeg ikke der igen.

MÞnthuset Danmark ããã®åç
Kunne ikke komme ind på min konto.
Jeg havde i lÊngere tid ikke kunnet logge ind på min konto, så jeg ringede til kundeservice. Den fÞrste jeg snakkede med kunne ikke hjÊlpe mig, men hun lovede at gå videre med sagen, og ca. 30 minutter senere blev jeg ringet op af en som kunne hjÊlpe mig, og vi fik ordnet kontoen så jeg igen kan komme ind på den

MÞnthuset Danmark ããã®åç
Meget venlig og hjÊlpsom medarbejder iâŠ
Meget venlig og hjÊlpsom medarbejder i kunde service der hurtigt fik rettet fejlen.ð€©

MÞnthuset Danmark ããã®åç
De tager sig god tid til at give digâŠ
De tager sig god tid til at give dig den bedste service og resultat. De fÃ¥r âââââ fra mig. Kan kun anbefales her fra

MÞnthuset Danmark ããã®åç
De er sÃ¥ sÞde og snakke med og hjÊlpeâŠ
De er sÃ¥ sÞde og snakke med og hjÊlpe som ðªð

Rigtig god service.
Rigtig god service.
SÞde og hjÊlpsomme at snakke med.
Bedste anbefalinger herfra â€ïž

MÞnthuset Danmark ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom medarbejder.
Venlig og hjÊlpsom medarbejder.
Top Nice herfra.

SpÊndende.
Fantastisk jeg skulle have penge retur. Venter nu spÊndt på deres ankomst.

Tak til medarbejderen .
Tak til medarbejderen .
Fantastisk samtale og professionelle håndtering af sagen.
ðð©ð°ð

Hej mÞnthusse
Hej
Jeg siger mange tusind tak for den behagelige samtale jeg fik det svar jeg skulle bruge mange tak den gang
Mvh Marianne Lumbye Worm Hansen

SÞd og venlig
Fik en hjÊlpe hånd hele vejen igennem. Hurtigt til at stoppe forsendelse ved lager. SÞd og venlig.
Ringe tilbage for at fortÊlle at de nået det stoppe inden det blev sendt

God samtale og god hjÊlp til mit problem
God samtale og god hjÊlp til mit problem

Behagelig betjening
Behagelig betjening, ingen ventetid, hurtig tilbagemelding på mail, og som sagt en behagelig oplevelse.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ