MÞnthuset Danmark レビュヌ 1,748

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ufattelig dÃ¥rlig service. Jeg har modtaget x2 mÞnter af den samme - og betalt for dem begge. MÞnthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mÞnterne er ikke ligefrem billige, sÃ¥ at skulle be... もっず芋る

SkrÊmmende at denne virksomhed fÃ¥r lov at fortsÊtte og bondefange borgere som intet ved om mÞnter og deres reelle vÊrdi. De sÊlger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kund... もっず芋る

Sikke en venlig og behagelig samtale man mÞder kundeservice hos mÞnthuset. De forstÃ¥r virkelig hvordan man kan hjÊlpe sine kunder og altid stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Og sÃ¥ er deres produkter i topkl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mÞnt samlinger fra mÞnthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sÞd medarbejder fra mÞnthuset. Han... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コむン商

圓該䌁業による蚘述

MÞnthuset Danmark varetager markedsfÞring, salg og distribution af eksklusive samlermÞnter, officielle jubilÊumsmÞnter samt medaljer i guld og sÞlv til det danske marked. De er ejet af det finske mÞntvÊrk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tÊt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mÞnter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributÞr for forskellige nationalbanker og mÞntvÊrker rundt omkring i Europa og så langt vÊk som Rusland, USA, Australien og Kina. MÞnthuset Danmark A/S har kontor i BrÞndby og har ca. 50 ansatte.

3.3

Jeg siger 1000 tak for en behagelig snak i telefonen. Rigtig god service
Derfor 5 stjerner fra mig Mvh Annette

2025幎6月10日

KÊre Anette

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er meget vÊrdsat.

MÞnthuset Danmark

havde ringet ind og sagt jeg ringe

havde ringet ind og sagt jeg ringe skulle have en så kaldt gulbare men i sendte den alligevel.

2025幎5月22日

KÊre Michael

Jeg beklager at du fÞler dig dårligt behandlet, det har naturligivs aldrig vÊret vores hensigt.

Jeg har bedt om dine oplysninger herinde og vil gÞre mit bedst for at få ryddet op på dit kundenummer såsnart jeg har lidt mere at gå efter.

HOLD JER VÆK !

ANBEFALER ALLE AT HOLDE SIG FRA DETTE FIRMA. BRUG ANDRE INVESTINGSFIRMAER !!!
Jeg har flere gange ringet ind og er blevet lovet at de ringer retur og det sker ikke. Deres medarbejder er slet ikke serviceminded ! Jeg har ikke modtaget det som er lovet ! Jeg har sendt dem adskillige mails som de ikke vender retur på. Til sidste sender de mig til inkasso hvor Henriette havde sagt at alle betalinger var sat på bero så de kunne finde hoved og hale i hvorfor det som var bestilt ikke var modtaget. I er ikke andet end et fusker firma !

2025幎6月11日

KÊre Mustafa

Det lyder godt nok som en ordentlig omgang, men så var det godt du endte hos Jeanette, som faktisk kunne hjÊlpe med at lÞse situatuationen til din tilfredshed - og så du kunne beholde produkterne, du har fået tilsendt og gerne vil have.

Hvis der er andet vi kan hjÊlpe med er du altid velkommen til at kontakte os på 77302010 eller kunde@monthuset.dk.

Positiv samtale

En telefonsamtale der kÞrer i en meget positiv tone og medarbejderen er helt klar over hvad jeg har modtaget så vi hurtigt kan få de evt problemer jeg har skabt for mig selv

2025幎6月4日

Hej Bent
Tak for din feedback.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice og glÊder os til nÊste gang du ringer.

Kun relevante informationer

Kun relevante informationer, hurtig og prÊcis. Man bliver aldrig forsÞgt overtalt til uÞnskede kÞb, og i givet fald kan man jo 2altid slutte en serie

2025幎5月30日

Hej Poul

Tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores sÊlgere og leveringstid, samt vores abonnementer.

Uffe

Der er utrolig lang leveringstid og

Der er utrolig lang leveringstid og ingen ordentlig tracking på forsendelsen.

Kundeservice er meget dårlig.

2025幎5月15日

MÞnthuset Danmark からの回答

Tak for din feedback – og undskyld for den dårlige oplevelse, du har haft.

Vi beklager den lange leveringstid og manglen på opdateret tracking. Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere. Vi arbejder lÞbende på at forbedre både vores logistik og kundeservice, og din oplevelse viser tydeligt, at der er områder, hvor vi skal gÞre det bedre.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og finde en lÞsning. Du er velkommen til at kontakte os direkte på kunde@monthust.dk eller 77302010, så vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Endnu en gang undskyld – og tak fordi du gjorde os opmÊrksom pÃ¥ problemet.

Fusker og korrupte nu har vi 2 gange

Fusker og korrupte nu har vi 2 gange uden accept fået tilsendt en mÞnt ufatteligt at mÞnthuset ikke forstår et kÊmpe NEJ

2025幎5月6日

KÊre LIse Lotte

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at hÞre, at du er utilfreds, og vil naturligvis gerne hjÊlpe med at få styr på sagen, samtidig vil jeg dog gerne understrege, at vi selvfÞlgelig ikke har nogen interesse i at sende produkter, som kunder ikke har bestilt. Vi lever af tillid og betaling for de varer, vi leverer, og vi Þnsker kun tilfredse kunder.

Derfor har jeg også bedt dig dele dine kontaktoplysninger via Trustpilot, så vi kan finde din sag og få lÞst problemet hurtigt og korrekt. Vi kan desvÊrre ikke behandle sagen uden disse oplysninger.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.

Med venlg hilsen

Tak mÞnthuset 😊👍

Der var lidt ‘problemer’ med noget forkert oplyst information og derudover at jeg havde betalt for meget for et produkt. Det blev lÞst sÃ¥ dejlig nemt og uden problemer med det. Det er super kundeservice. 10 ud af 10 her fra. Tusind tak for hjÊlpen ! 😊🥇

2025幎5月6日

Hej Cafer

Tak for de 10 stjerner. De bliver delt ud til vores kundeservice. Vi er glade for, at der blev fundet en fornuftig lÞsning.

Uffe

Jeg havde en sÊrdeles positiv oplevelse

Jeg havde en sÊrdeles positiv oplevelse med Henriette, som tog telefonen. Hun var bÃ¥de venlig og imÞdekommende, og hun tog sig god tid til at hjÊlpe mig grundigt. Det er sjÊldent at mÞde sÃ¥ engageret og hjÊlpsomt personale – der burde vÊre flere som hende.

2025幎5月5日

KÊre Philip

Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg giver straks den velfotjente ros videre til Henriette.

Opsigelse

Nemt, de ved hvem du er allerede når du ringer, meget imÞdekommende og sÞde at snakke med.

2025幎5月1日

Hej Jacob
Tak fordi du skriver her på Trustpilot.
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service. Vi er glade for at du også synes at vi er sÞde - tak for det.

Uffe

Meget venlig og imÞdekommende service

Meget venlig og imÞdekommende service medarbejder der ydede en service ud over det sÊdvanlige.

2025幎5月2日

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse og feedback her på Trustpilot.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Uffe

Jeg er virkelig tilfreds med mÞnthuset

Jeg er virkelig tilfreds med mÞnthuset Danmark. Jeg har ikke endnu ringet ind og blevet mÞdt af en sur person. Jeg syns de er sÃ¥ sÞde nÃ¥r man ringer og de er sÃ¥ sÞde til at hjÊlpe 🙂

2025幎4月24日

Hej Mathi

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi giver straks vores kundeservice besked om, at de har fået en fan :-)

Altid hjÊlpsomme

I er bare super gode til at hjÊlpe en, nÃ¥r jeg ringer. Tak for det 🀗

2025幎4月23日

KÊre Karin

Tusind tak for de pÊne ord - og de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞler dig godt behandlet. Når vores kunder er glade er vi glade :-)

2025幎4月22日

KÊre Lisbeth

Tak fordi du tog dig tid til at give os 5 stjerner, det er megt vÊrdsat.

Flot

Behagelig samtale,god information

2025幎4月16日

KÊre Reza

Tusind tak for den fine kommentar, den er meget vÊrdsat.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。