Montus Business Academy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret pÃ¥ 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint sÃ¥ meget fÞr pÃ¥ et kursus - virkelig gode cases og bil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få fÞrt det ud til tasterne på kurset.

䌁業が回答したした

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstÃ¥r behovet for at tage hensyn til indlÊringsevne d... もっず芋る

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo sÃ¥ alle kunne fÞlge med, god til at lÊre fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke sÃ¥ meget... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. コンピュヌタ トレヌニング孊校
  4. 教育機関
  5. ゜フトりェア トレヌニング機関
  6. トレヌニング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og hÞjaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som Þnsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriÞse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang rÊkke yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Koordinatoruddannelse

Jeg tog alle 5 moduler i Koordinatoruddannelsen. Det var en god måde at komme rundt om det hele, man fik et godt indblik i de ting som ligger i det.

2022幎6月23日

KÊre Christian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Koordinator uddannelse. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og Þnsker dig alt held og lykke på din videre fÊrd.

Kurser

Har indtil videre deltaget i 4 moduler på koordinator uddannelsen og alle moduler har vÊret super gode, virkelig dygtige undervisere og meget brugbar viden med i rygsÊkken.
Super omgivelser - tip top kurser.

2022幎6月23日

KÊre Tanja

"KnÊk-et-regnskab" Udbytterigt kursus

"KnÊk-et-regnskab" Udbytterigt kursus pÃ¥ passende niveau, underholdende underviser, afviklet i gode rammer med fin forplejning (Radisson, Århus).

2022幎4月27日

KÊre Janne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores kursus ''KnÊk regnskabet''. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Mads // Montus Business Academy

Jeg får mails, jeg ikke har bedt om

Jeg får reklamemails, jeg aldrig har givet samtykke til eller tilmeldt mig. Det er spam. Den seneste overskrift er: "Spar 30% på FÞlelsesmÊssig intelligens!" Jeg håber, Montus også vil svare på denne henvendelse, og ikke kun de rosende anmeldelser.

2022幎4月11日

KÊre Henrik

Tusind mange tak for din anmeldelse af os. Det er vi glade for at du har givet dig tid til.

Skriv meget gerne en e-mail til vores adresse info@montus.dk. Så vil jeg hjertens gerne hjÊlpe dig med, at du ikke modtager mails fra os lÊngere. Vil meget gerne beklage, at du har modtaget mails som ikke har vÊret hensigten.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig og Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

KÊrlig hilsen

Rigtig godt tilfreds

Jeg tog alle 5 moduler i Koordinatoruddannelsen. Det var en rigtig god blanding af input til folk med koordinerende stillinger. Jeg var rigtig glad for forlÞbet fra kontakten med Montus, undervisningen og ikke mindst de flotte fysiske rammer.

2022幎4月6日

KÊre Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Koordinator uddannelse. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om dit uddannelsesforlÞb hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Super godt kursus

Super godt kursus, meget brugbart. Underviseren var dygtig og engageret.
Det kan anbefales hvis man har behov for struktur i hverdagen.

2022幎4月6日

KÊre kursist

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

En rigtig fin kursusdag

En flok kolleger og jeg deltog sammen på dette kursus, som på rigtig fin vis satte fokus på arbejdsdagens udfordringer ift. forandringer, arbejdstempo og deraf fÞlgende risiko for stress. Som deltagere blev vi introduceret for forskellige teorier og vinkler at se de nÊvnte udfordringer fra - blandt andet positiv psykologien. Kursusleder Marika Tingleff var både energisk og kompetent og formåede at skabe en rar og behagelig stemning på kurset. Alt i alt en super fin dag, hvorfra jeg fik mange gode input med hjem...

2022幎3月21日

KÊre Anette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores uddannelse ''Din Rolle Som Koordinator''. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Jeg deltog i 2-dages Excel for

Jeg deltog i 2-dages Excel for Þkonomiafdelingen kursus i uge 3/2022.

Det var et rigtig godt kursus på alle måder. God og dygtig underviser, godt materiale og lÊkre forhold på Radisson Blu i Aarhus.

Jeg anbefaler gerne Montus Business Academy

2022幎1月28日

KÊre Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores 2-dages Excel kursus for Þkonomiafdelingen. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Rigtig gode kurser

Rigtig gode kurser

VÊret på koordinator uddannelse, som er 5 kursus, som giver mange vÊrktÞjer og redskaber til sit daglig arbejde,

2021幎11月24日

KÊre Sarah

Super faktuelt og lÊrerigt

Super lÊrerigt og udfordrende kursus. Meget dygtig undervider, som formåede at formidle sin viden på meget kompetent måde. Jeg har fået stor udbytte af kurset, og helt klart blevet bedre bruger af de mere kompliceret muligheder der findes i excel.

2021幎11月17日

KÊre Lene

Godt og givende kursus

Godt og givende kursus. alt er timet og tilrettelagt i allerbedste stil.

2021幎9月10日

KÊre Michael

Mads // Montus Business Academy

Super godt kursus i skriftlig

Super godt kursus i skriftlig kommunikation.

Rigtig god underviser som formåede at formidle tingene på en meget god og forståelig måde. Sidder igen med meget ny og god viden inden skriftlig kommunikation.
Forplejningen var meget god.

2021幎6月19日

KÊre Marit

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores kursus ''Din skriftlige kommunikation''. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Super godt kursus

Super godt kursus, jeg har virkelig kunnet bruge det det efterfÞlgende

2021幎6月16日

KÊre Mie

Mads // Montus Business Academy

Godt og brugbart kursus i dejlige

Godt og brugbart kursus i dejlige omgivelser. Rigtig god underviser og god vekslen mellem teori og gruppearbejde.

2021幎6月15日

KÊre Sonja

Mads // Montus Business Academy

SuverÊnt og meget givende kursus

SuverÊnt og meget givende kursus. Rigtig god foredragsholder der var god til at få en til at holde fokus og brugte eksempler fra virkeligheden i stedet for teori, så det var nemt at forholde sig til. Gik hjem med gode vÊrktÞjer til at håndterer stress.

2021幎6月3日

KÊre Dennis

Godt og brugbart

Super god underviser, der virkelig formåede at motivere, inspirere og inddrage os dagen igennem. Forplejningen var også helt i top! Jeg er glutenintolerant, og det blev der taget hensyn til hele dagen, så der også var noget jeg kunne spise - så dejligt!

2021幎6月3日

KÊre Michelle

Mads // Montus Business Academy

Frygtede helt et kursus i Excel

Frygtede helt et kursus i Excel, men det burde jeg slet ikke have gjort. Underviseren var med os hele vejen og hvis man ikke lige forstod noget, så var der ingen skam i at spÞrge lÞs :D Det har gjort mine arbejdsopgaver meget bedre!
GlÊder mig allerede til nÊste kursus!

2021幎1月14日

KÊre Zana

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Excel kursus. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。