Montus Business Academy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har vÊret pÃ¥ 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint sÃ¥ meget fÞr pÃ¥ et kursus - virkelig gode cases og bil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få fÞrt det ud til tasterne på kurset.

䌁業が回答したした

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstÃ¥r behovet for at tage hensyn til indlÊringsevne d... もっず芋る

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo sÃ¥ alle kunne fÞlge med, god til at lÊre fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke sÃ¥ meget... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. コンピュヌタ トレヌニング孊校
  4. 教育機関
  5. ゜フトりェア トレヌニング機関
  6. トレヌニング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og hÞjaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som Þnsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriÞse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang rÊkke yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Power Point

Power Point, virkelig godt kursus, med få deltagere, så der var masser af tid til individuelle spÞrgsmål. God prÊsentation. Super kursussted.

2020幎2月20日

KÊre Lotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores PowerPoint kursus. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og Þnsker dig alt held og lykke på din videre fÊrd.

Powerpoint kursus flotte

Powerpoint kursus flotte prÊsentationer, var et godt kursus hvor man kom hele Powerpoint igennem.
Et lavt elev tal gjorde at der var masser af tid til at svare den enkelte elev.

2020幎2月10日

KÊre Kristian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Skriftlig kommunikation

Det var et godt kursus med en oplagt underviser.
Jeg fik nogle gode fif, som jeg allerede er begyndt at bruge.
Vi fik udleveret en bog med mange gode råd og eksempler som jeg helt sikkert vil komme til at benytte mig af.

2020幎2月10日

KÊre Gunvor

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Skriftilige kommunikationskursus. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Kanon godt kursus.

Kanon godt kursus.
Jeg lÊrte så mange finesser, som kommer til at gÞre min hverdag meget nemmere.

2020幎1月30日

KÊre Laila

Effektive og brugbare kurser / God service

Tak for et effektivt og meget givende kursus.
Jeg bruger de vÊrktÞjer vi fik, hver dag både i mit arbejdsliv og privatliv.
Jeg har anbefalet alle at prÞve det.
Jeg oplevede imÞdekommende personale og underviser.

2020幎1月29日

KÊre Amanda

super godt kursus

super godt kursus, og fik meget med hjem. Dejligt med opfÞlgning efterfÞlgende

KÊre Heidi

Mads // Montus Business Academy

Det er til dato det bedste kursus jeg

Det er til dato det bedste kursus jeg har vÊret på og jeg fik mere med hjem fra dagen end jeg havde forestillet mig var muligt. Jeg kan klart anbefale et kursus i Personlig planlÊgning og effektivitet hvis man har en hverdag med mange bolde i luften og lÞse ender man skal fÞlge op på.

KÊre kursist

Mads // Montus Business Academy

Godt kursus med god underviser

Godt kursus med god underviser. Jeg fik noget med fra kurset som jeg kan bruge i min hverdag.

KÊre Inge Marie

Mads // Montus Business Academy

Deltog i kursus "din rolle som

Deltog i kursus "din rolle som koordinator" i Januar 2020 og var meget tilfreds med kursus beskrivelsen, indhold, underviser og lokation. Montus var gode til at give information forinden og jeg synes de er god og professional partner at have.

KÊre Trine

Mads // Montus Business Academy

ChefsekretÊrkonference kursus kan varmt anbefales

Et rigtigt godt kursus, hvor vi fik mange gode redskaber med hjem som kan bruges i det daglige arbejde, kurset jeg var på var chefsekretÊrkonferencen og der er kun rosende ord til alle 3 undervisere.

2019幎12月18日

KÊre Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores ChefsekretÊr uddannelse. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

sekretÊrkonference

Fremragende kursus, hvor de grundlÊggende elementer blev rundet, og mange redskaber både mentalt of fysisk til at klare opgaverne bedst muligt.

2019幎12月18日

KÊre Camilla

Hjernedagen

Hejsa

Super spÊndende og lÊrerig dag med en dygtig og kompetent underviser.
Omgivelserne for kurset var perfekt, og jeg gik hjem med en masse ny konkret viden.

Tak for det.

2019幎11月27日

KÊre Dorthe

Mads // Montus Business Academy

Godt kursus i "Den nye Ferielov"

Godt kursus i "Den nye Ferielov". Vi var kun 5 deltagere, så underviser havde god tid til spÞrgsmål.

Dog er flere kurser, jeg er tilmeldt, blevet aflyst og rykket rundt pga. for få deltagere, hvilket ikke er optimalt - og det er ikke muligt at få refunderet kursusgebyr, når kurset blot rykkes (også selvom det er 4 mdr. frem i tiden)

Så godt indhold, men ikke super optimalt i forhold til planlÊgning.

2019幎11月27日

KÊre Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores kursus om den nye ferielov. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Mads // Montus Business Academy

Ikke nok med at de kimer flere af de

Ikke nok med at de kimer flere af de ansatte i vores virksomhed ned, efter at have fået at vide, at vi IKKE er interesseret, sender de os nu reklame-mail på reklame-mail, UDEN at have fået tilladelse hertil, OG uden et frameldelses-link. UseriÞst!
Edit;
Vi ER blevet kontaktet af Montus Business Academy og meddelt den medarbejder der ringede op, at vi IKKE Þnsker deres opringning eller materiale tilsendt, og alligevel modtager flere af vores ansatte nu mails herfra UDEN frameldelses-link. Vi har både ringet og skrevet til Montus og håber, at vi ikke hÞrer mere herfra.

2019幎11月6日

Sender ulovlig SPAM

Spam, har aldrig tilmeldt mig dem eller andre på den mail jeg har modtaget. Så alt tyder på et CVR udtrÊk, hvorfra der spammes med reklame.
UseriÞs tilgang til at drive virksomhed, hvilket man selvfÞlgelig kan forvente også er grundlaget for deres kurser.
Jeg kommer aldrig til at bruge dem, og kommer aktivt til at forhindre andre i det.

Hejsa, jeg kan garantere at vi ikke er blevet ringet op, og i endnu hÞjere grad at vi ikke har accepteret at modtage. Jeg sÊtter gerne noget på hÞjkant om det kan bevises eller afkrÊftes.
Jeg kÞrer gerne videre, det bliver kun mere pinligt for Montus :)

2019幎11月4日

Excel Kursus

Har vÊret på Excel Kursus for Þkonomi og regnskabsfolk. Super fagligt indhold og forplejningen var rigtig god. Eneste minus var at der ikke var toiletfaciliteter på den etage vi var på.

Ellers var alt en rigtig god oplevelse.

2019幎10月31日

KÊre Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Excel kursus for Þkonomi og regnskab. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Meget udbytterigt kursusforlÞb

Efter at have afsluttet koordinatoruddannelsen hos Montus Business Academy kan jeg varmt anbefale den til andre. Dygtige og kompetente undervisere, der kom med god og yderst brugbar viden. Dejlige omgivelser og forplejning. God information og opfÞlgning fra Montus både fÞr og efter de enkelte moduler. Det bedste kursusforlÞb jeg indtil dato har deltaget i.

2019幎10月29日

KÊre Andersen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Koordinatoruddannelse. Vi sÊtter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lÊrerig oplevelse hos Montus Business Academy.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。