MooieSchoenen.nl レビュー

7,437
TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Komen al negen jaar in de winkels aan de overkant voor onze kinderen. Altijd geweldig goed geholpen. Vandaag in de gecombineerde winkel geweest. Grote chaos daar, bediening super slecht, assortiment o... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Na 8 dagen nog niks ontvangen:-( Natuurlijk begrijpen we dat het ivm corona wat vertraagd kan zijn echter bestellen we iets met een bepaalde levertijd. Postnl presteert erg slecht op het moment, da... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Schoenen aanbieden, bestellen, betalen en afronden. En pas vlak voor het verzenden komt men er achter dat het laatste paar uit 2x linker schoen bestaat. Heel bijzonder en vervelend en hoeft echt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Reeds meerdere x panma jacks schoenen besteld, bijna altijd is er wel wat uitgehaald, uit de schoenendoos, de extra veters of de schoenenmerk met borstel, panma katoenen tasje Deze was geheel complee... もっと見る

企業情報

1. 靴屋
  2. 子供服店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Schoenen koop je online bij MooieSchoenen.nl! Een goede outfit staat of valt bij de schoenen, daar zijn wij ons al meer dan 80 jaar van bewust. MooieSchoenen.nl is dan ook de moderne vertaling van onze winkels die al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw in het hartje van Nederland te vinden zijn. Ons gepassioneerde inkoopteam struint ieder seizoen tal van beurzen in binnen- en buitenland af om jou de mooiste damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen te kunnen bieden.

連絡先

(7,437)

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Prima

Snelle levering. Schoenen waren helaas niet naar mijn smaak. Gratis retour gestuurd waarna ik netjes een bevestiging heb gekregen van ontvangst. Ik ga hier nogmaals bestellen

2019年12月6日
5つ星のうち1の評価

Kreeg een doos met maat 7 en vervolgens…

Kreeg een doos met maat 7 en vervolgens zaten er maat 7.5 schoenen in. Na het aangeven geen excuses aangeboden of iets dergelijks. Vreemd en slechte service

2019年12月4日
MooieSchoenen.nl ロゴ

MooieSchoenen.nl からの回答

Hi Thijs,

Bedankt voor je review. Vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Een foutje komt helaas wel eens voor maar dit moet dan natuurlijk wel opgelost worden.

Waar heb je dit precies aangegeven? Ik kan namelijk niets van de klacht terug vinden in mijn gegevens. Als je contact opneemt met de klantenservice via info@mooieschoenen.nl of 0346-744029 dan lossen ze dit gewoon voor je op.

Remieg Jansen

Schoenen niet goed afgewerkt

Mijn nieuwe schoenen waren niet in perfecte staat. Helaas zag ik dat pas nadat ik ze had ingespoten en de eerste keer droeg.

2019年12月3日
MooieSchoenen.nl ロゴ

MooieSchoenen.nl からの回答

Hi Roger,

Bedankt voor de review. Het spijt me te horen dat de schoenen niet in perfecte staat bij je zijn aangekomen. Dit zou wel zo moeten zijn. Het is altijd aan te raden om dit direct bij de klantenservice aan te geven (ook al komt je er na 1x dragen achter), dan kan er gekeken worden naar een passende oplossing. Ik nodig je daarom ook uit om dit alsnog te doen. Je kunt ze bereiken via info@mooieschoenen.nl of 0346-744029.

Remieg Jansen

5つ星のうち5の評価

Volgens de site: voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis. Ik bestelde om 16.20 uur en ging er dus vanuit dat de schoenen niet de volgende dag geleverd zouden worden.
Tot mijn verrassing had ik mijn schoenen de volgende dag toch in huis! Top!

2019年11月27日

Trustpilot エクスペリエンス