Leveringen ble gjort til feil adresse. (Gost stykke unna min adresse) jeg fikk leveringen min takket vÊre at hun som fikk den feilevert kjÞrte den til meg. Det finnes ingen tlf nr hvor du kan kontak... ãã£ãšèŠã
Veldig god mat. Det eneste negative var at leveringen kom for sent pÃ¥ dagen. Sendte en klage pÃ¥ dette og fikk refundert hele leveringen, som var av litt stÞrrelse. Har forstÃ¥else for at logistikken ik... ãã£ãšèŠã
Dette er fÞrste gangen jeg har benyttet meg av morgenlevering, og hadde derfor litt spÞrsmÃ¥l rundt Ã¥ sende til min bror som bor i en helt annen by en meg, samt at han bor i en studentbolig. Sendte e-p... ãã£ãšèŠã
Min datter hadde bestilt levering til vÃ¥r adresse. Jeg fikk melding klokka 06.00 idag om at pakke var levert. Jeg har nÃ¥ sjekket postkasser, trapp til alle naboene og her ligger ingen pakke. Min datte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bakevarer, frokostpakker, ferskpresset juice, aviser og magasiner levert hjem til deg fÞr du vÃ¥kner ð¥ððâïžð¥
Akersgata 55, 0107, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- Support@morgenlevering.no
- www.morgenlevering.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fikk bare tekstmelding om at varene jegâŠ
Fikk bare tekstmelding om at varene jeg hadde bestilt og betalt for desverre ikke kunne leveres, ingen grunn⊠Dét var den hyggelige overraskelsen i dassâŠâŠ.fikk sms etter det skulle blitt levert. Skikkelig leit. Kommer ikke til Ã¥ bruke disse igjen
FÞrste og siste gang!
Bestilte morgenlevering med juice (frisk og god), rÞrte jordbÊr (nydelig), nÞtteskinke (veldig god), kanelboller (også gode), håndlagde fine rundstykker (seige å tygge), håndlagde grove rundstykker (kjempegode) og en ost som heter Gul ku (myglet og hard i kanten).
PrÞvde å få kontakt med de anng osten, men får opp at de har problemer med e-posten. Får heller ikke bruke chat på hjemmesiden...Sjekker litt videre og ser at den siste tiden har de bare fått klager... Og ingen ansatte svarer på klagene...!!! Det er synn! For dette hadde jeg veldig lyst til å prÞve igjen, men ikke nå lengre. Ble fÞrste og siste gang!
Ikke fått i tide, umulig å få kontakt med de.
Ikke fått i tide, umulig å komme i kontakt med de.Bestilte uten å vÊre innlogget, trodde ikke dette skulle by på store problemer, så feil kan man ta. Varen er ikke kommet, e-posten deres som de viser til på hjemmesiden,får jeg beskjed om er ugyldig, får ikke chattet med de da jeg ikke var innlogget og kan referere til en bestilling. De kan ikke nås på tlf heller.
Bursdag
Forventet en koselig bursdagsfrokost til 16-åringen. Skuffet da ingenting kom. Og det er umulig å få kontakt med kundeservice. Tar ikke sjansen på dette igjen
Mye herfra er bare fryste bakevarer somâŠ
Mye herfra er bare fryste bakevarer som tines og er halveis fryste når det kommer⊠trodde det var ferske bakevarer⊠(på det som det ikke står er fryst på)
Prisene har og blitt helt syke det siste året!!
Endret leveringsdato uten samtykke
Bestilte en levering til min mor som var alene på 50 års dagen sin. Sendte mail rett etter om det var mulig å bestille med et par ekstra rundstykker. Fikk ikke svar på flere timer, så regnet med det kom til å gå sin gang. Kl. 13 dagen etterpå har jeg enda ikke fått noe beskjed om levering. Kontakter dem og de skriver tilbake at de har tatt seg frihet til å endre leveringsdatoen til mandagen etter, 2 dager etter jeg bestilte morgenleveringen til ettersom de ikke hadde fått svar fra meg etter å ha sendt mail på fredags kveld. Om det skulle vÊre noe usikkerhet har de nummeret mitt de kan kontakte, noe jeg synes er idiotisk at de ikke gjÞr. Jeg har kun en mail å ta kontakt på, ettersom de ikke har noe kundeservice telefon - noe jeg også synes er tullete.
SÞppel
SÞppel! De klarte ikke å lever morgen levering med blomster og forkost på fruens bursdag. Helt katastrofe! Håper de går konkurs!
Styggeste bukketten Jeg har sett
Styggeste bukketten Jeg har sett, ble lagt rett på trappa. Ligner ikke bildet I hele tatt.
Skulle bestille en frokost pakke somâŠ
Skulle bestille en frokost pakke som skulle leveres til en leilighet i et bolig hus, ga de beskjed om at ordre var Þnsket levert på inngangsdÞr på hÞyre siden av huset. Dette ble for meget å be om, så de kunne ikke garantere at ordre ble levert til rett dÞr og personer, da var det lettest å kansleren bestillingen. Utrolig liten hjelp.
Har de ikke gps ?
Helt utrolig at de ikke klarer å finne riktig adresse i 2025. Ble ingen morgenlevering på bursdagen til denne personen dessverre.
Ble Sà glad ð helt til jeg lukket oppâŠ
Ble Sà glad ð helt til jeg lukket opp dÞren, der stod det ikke noe. Bor i 4 etc Ã¥ de gidder de ikke Ã¥ gÃ¥ opp. MÃ¥tte stÃ¥ opp Ã¥ gÃ¥ ned. Der stod det en gave ned tÞrre croissanter. Det er 2 gang jeg fÃ¥r meget dÃ¥rlig opplevelse fra dette firmaet . De viser at service er blitt en tjenste du mÃ¥ betale gÃ¥tt for 𥵠hÃ¥per det kommer en konkurent snart, for tanjen er neget god
VÃ¥tt pakke
SÞstera mi hadde bestilt en frokostpakke til meg på bursdagen min, men både pakken og noe av maten var våt og lå på midt på gulvet ute i regnet. Ikke engang lå de pakken ved dÞra der den ikke hadde blitt våt/regnet på. Akuratt det samme skjedde da jeg bestilte en frokostpakke til min bror.
Henger pakken utsatt for stjeling
Jeg hadde fått melding om at det jeg bestilte hadde blitt levert på dÞrmatten. 2 minutter etter å ha fått meldingen går jeg ut og finner ingenting. Ikke ved postkassen heller. Fikk refundert gjennom kundeservice. Dagen etter prÞvde vi å bestille igjen. Denne gangen gikk jeg ut fÞr vi fikk meldingen og fikk se at den hang i lokket på postkassen med postkassen åpen. De henger leveransen veldig utsatt for stjeling isteden for å legge den på dÞrmatten som det står i meldingen.
Om man skal ha det man bestiller, anbefaler jeg å måtte gå ut fÞr man får meldingen kl 06
Fikk noen andres bestilling. Styr unna!
Fikk noen andres bestilling. Kjip bursdagsmorgen uten blomster, boller og rundstykker. Er stadig varer de ikke klarer å levere. HåplÞst.
Ikke pålitelige
Fikk noen andres bestilling. Fikk kun refusjon og rabattkupong på 20% på neste handel så ble en kjipere bursdagsmorgen enn planlagt uten blomster og frokost.
Er stadig varer de ikke klarer å levere(får beskjed om det etter varene er levert). Også opplevd at eks bollene er helt most ved levering.
Bestilte bursdagsfrokost til samboer
Bestilte bursdagsfrokost til samboer. Fikk kun levert et brÞd. Tok kontakt med kundeservice som gav beskjed om at det var skjedd en feil under pakking. Kun en beklagelse og refusjon av det som manglet, ingen varsel, ikke noe tilbud om gavekort som plaster på såret.
Kona mi og jeg skulle begge overraskeâŠ
Kona mi og jeg skulle begge overraske hverandre med pakke fra Morgenlevering i dag tidlig, i en spesiell anledning for oss. Like over kl. 6 fikk vi begge SMS om at pakkene var levert i/ved postkassen vår. Jeg dro sporenstreks til postkassen, men fant ingen av pakkene! PrÞvde å kontakte "kundeservice", men de åpnet ikke opp fÞr kl. 8! Fikk raskt svar etter åpningstid, men de kunne ikke ringe/kontakte budet og finne ut om den manglende leveransen. Vi har tydelig merket postkasse, og avisene ble jo levert i dag tidlig! Pakkene blir jo visstnok levert av avisbudet. Morgenlevering tilbÞd kun refusjon av utgiften eller tilsvarende verdi på gavekort. Jeg ba om refusjon, for det eneste de leverer, er skuffelse.
Bestillinger blir ikke levert
Dette er andre gangen på rad en bestilling ikke blir levert. Dette var en bursdagsgave og det er derfor ekstra ille. Ble tilbudt et gavekort på 75,- kroner som et plaster på såret, men takket nei til dette da jeg aldri kommer til å benytte Morgenlevering igjen.
Styr unna! Ihvertfall hvis det er en gave.
DÃ¥rlig kundeservice som gir feilâŠ
DÃ¥rlig kundeservice som gir feil opplysninger. De har avbestilt en gave for meg og etter 5 virkedager har pengene ikke kommet til min konto.
Vi bestilte blomster, som ikke kom og fikk levert muggen ost
Vi bestilte blomster, og div bakevarer med pålegg. Dette var en 70 års gave til min tante. Skulle vÊre en koselig overaskelse. Men når leveransen på morgenen ble levert, fikk vi beskjed om at deler av leveringen ikke var levert, vi fikk ikke vite hva. Senere fikk vi vite at det var blomstene. Det var veldig leit! Og osten som fulgte med var muggen! Trist gave å gi til noen.. Bruker aldri igjen.