Bestilte kofferten mens jeg var innlagt på sykehuset etter å ha fått satt inn nytt kne! Tok taxi til post i butikk for å hente den og fikk hjelp av en hyggelig ung dame til å pakke den ut og legge v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fikk Mail om at alle 3 veskene mine for over 1600kr er annullert. At de er tom for alle 3 på lager. På siden deres står det fortsatt at de er på lager. Holder på å slite med å få pengene mine tilbake.... もっと見る
Kjøpte en lommebok på salg i butikken på Kvadrat. På nettsiden stod det at det var 14 dager returrett på varer på salg. Da vi kom hjem så vi at valutaen den skulle brukes til var for stor, så dagen e... もっと見る
Veldig bra. Fikk varene fort som jeg bestillte online. En henvendelse til butikkdamen viste at hun og/eller kundeservice ikke er tilstrekkelig opplært når det gjelder Klarna. Derfor litt trekk i poe... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Kjøp kofferter, vesker, hansker, lommebøker, reisetilbehør og annet tilbehør online på Morris eller i din nærmeste butikk. Finn din koffert eller veske her!
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God kvalitet,rask leveranse.Takk for…
God kvalitet,rask leveranse.Takk for opplevelsen Morris!
God kjøpsopplevelse
Veldig fornøyd med varene jeg kjøpte på salg. Rask levering og god info underveis
Helt som bestillt!
Rask behandling og forsendelse.
Flott produkt som jeg håper blir satt…
Flott produkt som jeg håper blir satt pris på hos den som skal få den, rask bestilling, rask og enkel levering og flotte betalingsmuligheter
det gikk raskt å få kofferten men jeg…
det gikk raskt å få kofferten men jeg fikk ikke sporing så jeg måtte etterlyse om den var sendt , og den mailen fikk jeg ikke før kofferten var på utleveringsstedet
Enkelt og kjapt å bestille og…
Enkelt og kjapt å bestille og aksepterer betaling via Klarna som er en fordel.
Hadde kanskje håpet på en dag eller to kortere leveringstid, men det er sikkert vanskelig å få til med Posten som transportør.
Helt ok
Helt ok. Vesken var lik bilde. Trekker ned pga frakt opplevelsen. Det tok lengre tid enn forventet.
absichtlich irreführend - nicht vertrauenswürdig
Ich kann mich leider den letzten schlechten Bewertungen nur anschließen. Wir haben hier im Onlineshop mehrere Gartenstühle bestellt, die dort als sofort lieferbar angeben wurden. Nach dem Kauf und dem Abbuchen einer größeren Summe, sind die Stühle plötzlich erst kurz vor Weihanchten d.h. fast 4 Moante leiferbar. Das ist absichtlich irreführend und scheibar Masche und dann letzlich auch Betrug am Kunden. Ich bin fassunglos.
Nie nie wieder! Absolut schlechte Erfahrung!
Artikel bestellt und sofort bezahlt. Dann Stille. Erste Nachfrage nach drei Wochen: Ja die Sendung geht bald raus.
Dann wieder stille. Erneute Nachfrage und wieder vertröstet worden. Diesmal mit Mitteilung einer GLS Sendungsnummer, zu der es keine weiteren Informationen gibt, wo sich meine Sendung befindet.
Der Kundenservice ist salopp gesagt, unterirdisch schlecht. Verspätete Antworten und Aussagen wie: Ich kann gerne mal nachfragen wo die Sendung ist.
Bis heute, über einen Monat später, keine Sendung erhalten und keine Ersatzlieferung oder Erstattung angeboten bekommen.
Einmal bestellt, ne wieder. Nun bleibt mir der Rechtsweg und diesen werde ich beschreiten.
Kjempe god service
Kjempe god service, hjelpsomme og hyggelige. Å supre sko til en veldig god pris
Ikke mottatt varen. Får ikke kontakt
Kjøpte koffert til nesten 3000 kr for 3 uker siden, som ble sendt for 2 uker siden. Jeg har ikke fått den, og morris svarer ikke på epost. Finner heller ingen telefonnummer for kontakt. Kommer ikke til å handle der mer.
Veldig bra
Veldig bra. Fikk varene fort som jeg bestillte online.
En henvendelse til butikkdamen viste at hun og/eller kundeservice ikke er tilstrekkelig opplært når det gjelder Klarna. Derfor litt trekk i poeng.
Synes dere har råflott vater, og jeg handlet hos dere i åresvis. Ingen over, ingen ved siden av når det gjelder varenes utseende og kvalitet.
Jeg har ikke fått enda bestillingen min.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。