Morris Stockholm レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Det mesta funkar helt outstanding och jag har ett otal av era kläder i garderoben. Men ni borde verkligen se över er storleksguide. Det funkar helt enkelt inte att använda samma mått och hänvisa til... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag fick ett litet hål mitt på tröjan som sprack upp och blev värre. Malin på kundtjänst var suverän i bemötandet och hade fingertoppskänsla i sin service. Efter lite turer från min sida sitter jag... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Passform og kvalitet var innenfor, leveringstiden var litt lengre enn håpet. Genseren ( Merino Oneck) var dog meget tynn, og nok bedre egnet som undertøy. Kjøper nok ikke flere produkter der. Den sku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via ett mejl fick jag reda på att Morris hade realisation, tog då chansen att köpa en jacka som jag provat i butik tidigare. Beställningen på hemsidan fungerade bra och leveransen var föredömligt snab... もっと見る

企業情報

1. 紳士衣料店

当該企業による記述

We are planted in Swedish values, our heart beats for British prep and is always scanning the world for inspiration.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14件

レビューを書く

Ryddig nettbutikk

Ryddig nettbutikk, størrelsene var som forventet og leveringen rask.

2024年1月15日

Morris Stockholm からの回答

Tack för din recension. Glädjer oss att du är nöjd med kläderna och köpupplevelsen. Du är varmt välkommen åter!

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans. Väldigt sköna tröjor.

2024年1月12日

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp på Morris. Tack för din fina recension och varmt välkommen åter!

Fornøyd med absolutt alt

Kule plagg, høy kvalitet, riktig størrelse, enkelt å bestille på nettstedet og gode fraktløsninger. Flanellskjorter er helt supre.

2024年1月19日

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp på Morris och gillar vår design, våra skjortor är uppskattade hos många. Tack för din fina recension och varmt välkommen åter!

Exemplary

Great shopping experience and the clothing is perfection! I am extremely happy with every single piece of clothing I’ve bought from Morris Stockholm! I’m coming back without a doubt.

2024年1月21日

Morris Stockholm からの回答

We're so glad to hear that you're happy with the shopping experience at Morris and the products. Thank you for taking the time to review us, much appreciated!

Superrask og plettfritt

Helt problemfritt og fantastisk service. Rask som pokker!

2024年1月17日

Great products

Great products, quality. Good customerservice and delivery. Vat already included on published price!

2024年1月11日

Morris Stockholm からの回答

We're so glad to hear that you're happy with your shopping experience at Morris and the products. Thank you for taking the time to review us, much appreciated!

Mycket nöjd

Rejäla rabatter, snabb och smidig leverans.

2024年1月16日

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp på Morris och vår vinter-rea. Tack för din recension och varmt välkommen åter!

5つ星のうち3の評価

Fornøyd med produkt men fikk ikke…

Fornøyd med produkt men fikk ikke levert til ønsket hentested

2024年1月13日

Morris Stockholm からの回答

Tack för din feedback, din upplevelse är viktig för oss. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt nya köp. Du är varmt välkommen åter!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans, fina kläder som passade perfekt

2024年1月2日

Uppdatera vintergarderoben

Var ute efter nya vintertröjor och inriktade mig på merinoull. Då dessa är varma och sköna att bära så slog jag till på fyra stycken. Behövde fylla på garderoben. Tröjorna är klassiska och funkar till det mesta. Är väldigt nöjd med mitt köp då jag fick tillgång till pre-sale.

2023年12月26日

Morris Stockholm からの回答

Tack för din recension. Roligt att du är nöjd med kläderna och vår populära Merino. Glädjer oss att du är en del av Morris värld. Du är varmt välkommen åter!

Allt är bra

Allt är bra
Professionellt

2024年1月4日

Morris Stockholm からの回答

Tack för din recension. Det glädjer oss att du är nöjd med kläderna och din köpupplevelse. Du är varmt välkommen åter!

Snabb

Snabb, bra service

2024年1月4日

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med din köpupplevelse på Morris. Tack för din recension och varmt välkommen åter!

5つ星のうち4の評価

Alltid bra produkter med kvalité

Alltid bra produkter med kvalité. Snabb leverans väl förpackat. Men hade blivit 5 stjärnor om även beställa strumpor varit med och betalda.

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med dina kläder från Morris och leveransen. Tråkigt att höra att strumporna du beställt inte kunde levereras, vi tar med oss din feedback framåt. Tack för din recension och varmt välkommen åter!

Bra information på sidan

Bra information på sidan. Snabb leverans

Morris Stockholm からの回答

Det glädjer oss att du är nöjd med köpupplevelsen på Morris. Tack för din recension och varmt välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Avbröt min beställning

Har inte fått min beställning än och kontaktade kundservice skyller på systemfel och avbeställer min order samt ber mig lägga ny order. Dessvärre är alla beställda produkter slutsålda. Ingen vidare hjälp från deras långsamma kundservice med andra ord. Undvik dessa skojare.

Morris Stockholm からの回答

Din upplevelse är viktig för oss. Det var tråkigt att höra att du inte fått din leverans ännu. Vänligen kontakta gärna vår kundservice så kan de hjälpa dig vidare och kolla närmre på din order och förväntad leverans är för den. Tack för din feedback!

5つ星のうち5の評価

I rarely purchase anything from the…

I rarely purchase anything from the internet, I prefer to see, feel the quality before parting with my money. As luck would have it MORRIS has a fabulous reputation and without trepidation knew you would deliver what I expect. Clear indications regarding size, material, design and cost gave the assurance I needed. The negative, for me is the use of Klarna. But thanks.

2023年11月3日

Morris Stockholm からの回答

We're so glad to hear that you're happy with your shopping experience at Morris and the products. Thank you for taking the time to review us and the feedback. Much appreciated!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。