Syns det var nemt at bestille og hurtig levering og godt produkt - dog var der et lille hak i plastic pÃ¥ dvd coveret pÃ¥ forsiden med titlen - som samler var det lidt Êrgerligt men ikke katastrofe ð
da jeg ringede til moviezoo , fik jeg en meget sÞde dame i telefonen som kunne ,hjÊlpe mig med at bestille det rigtige som , skal bruges til guldbryllupsgave det gik sÃ¥ fint tak for hjÊlpen . 'Hilsen... ãã£ãšèŠã
Blue Ray jeg bestilte var alligevel ikke på lager, blev ringet op af flink dame og vi fik Êndret til sidste eksemplar af af filmen på dvd, super service
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt, de havde en film (mid90âs) jeg ikke kan finde nogle andre steder og den blev afsendt efter 2 dage og hurtig levering Ingen problemer handler der helt sikkert igen! âïžâïžâïžâïžâïž
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MovieZoo.dk forhandler DVD & Blu-ray film, musik, bÞger, spil, lydbÞger og brÊtspil. MovieZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel. Kundesupport har åben i fÞlgende tidsrum: Mandag-fredag: kl. 09:00-13:00 Weekend: Lukket MovieZoo.dk er en del af MovieZoo A/S
KlokkestÞbervej 29, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@moviezoo.dk
- www.moviezoo.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 28ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Hurtig levering og god vare
Lynhurtig ekspedition og levering!
Hurtig leverance og bedre emballeretâŠ
Hurtig leverance og bedre emballeret end de fleste
En god fÞrste-kÞbsoplevelseâŠ
Min vurdering er baseret på et enkelt kÞb,(mit fÞrste) som gik helt problemlÞst og med en hurtig og prÊcis levering, til min fulde tilfredshed
Mvh O.Engel.
Jeg er ret skuffet
Jeg er ret skuffet.
Bestilte mine vare den 27. November og bliver bekymret for om de når at komme fÞr jul.
Da jeg selv kontakter virksomheden den 16. December og spÞrger om hvornår jeg mon kan forvente levering, får jeg pludselig at vide at min ene vare slet ikke vil komme da den er udgået.
Gad vide hvornÃ¥r jeg ville have fÃ¥et den besked hvis jeg ikke selv havde kontakten firmaet? ð
Det er ikke i orden
Det er ikke i orden, at have udsolgte film liggende til salg på hjemmesiden. Og så skal vente 20 dage fÞr varen bliver afsendt,- efter der er efterspurgt en leveringsdato.
Stort udvalg og meget mere MEN SkoDâŠ
Stort udvalg og meget mere MEN SkoD Leverings til og ikke noget rigtigt info under transport... SkOD...
Altid hurtig i levering det erâŠ
Altid hurtig i levering det er fantastisk og har nÊsten alle film.
Hurtig levering ð
Hurtig levering ð
Ikke sidste gang jeg vil bruge dem ðâºïž
varen var perfekt
Jeg har ikke modtaget mine film endnu
Jeg har ikke modtaget mine film endnu. Jeg fik afvide at dao har modtaget dem den 8dec. Det er den 15 i dag
Tager ikke kontakt, hvis noget er galt
Jeg fik hvad jeg bestilte og er glad for det.
Efter jeg lagde min bestilling, hÞrte jeg ikke fra dem, fÞr jeg efter lang tid måtte kontakte dem selv. De sagde, at grunden til min bestilling ikke var sendt, var fordi en af tingene ikke var på lager. Jeg synes at de selv skulle have skrevet det til mig, og ikke vente på at jeg kontaktede dem. Efter samtalen fik jeg hurtigt min ordre.